Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
válasz Lackooo84 #11428 üzenetére
Egyáltalán nincs félrecímkézve a cipő, az úgy jó ahogy megadták, mert ez van a gyártónál is.
Csak egy példa, én vettem egy Nike futócipőt, aminél mint később kiderült, nem elég csak a cm-ert nézni.
Nekem a 42-42.5-es (26,5-27 cm) cipők a jók, viszont itt hiába néztem a cm-eket, nem adta ki. Tudom, mert 42-4.5-43-as cipőket is berendeltem, az utolsót (27.5cm) úgy, hogy előtte egy boltban fel tudtam próbálni, hogy valóban az jó.Ha összehasonlítod a kettő mérettáblázatot akkor látni fogod, hogy nem stimmelnek a cm-ek az adott számozásnál és az esetemben a Top4Runningos volt a megfelelő.
Egy Puma futócipőmnél a 42,5-esbe volt beleírva a 27,5 cm!
Nike mérettáblázat
Top4Running Nike gyártói mérettáblázatSzóval most is igaz a mondás, mielőtt veszel valamit fel kell próbálni, hogy biztos jó-e, mert csak a számozásra nem lehet 100%-ban hivatkozni, kivétel ha tudod, hogy abból a márkából/típusból az a megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs