Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűen az upgrade-ek + charge upgrade-ek száma.
A magas pvp szintet pont azért akartam elkerüli, mert most sokkal erősebb ellenfelekkel fogok összekerülni, és hát hogy őszinte legyek, még nagyon noob vagyok ebben a játékban, főleg pvp-ben. Így is az utolsó kb 10 pvp meccsem közül elvesztettem a többségét. Most meg nyerek egy nálam is kezdőbb ellen, kapásból léptem 2 szintet, aztán jött egy nehezebb meccs, megint 2 szint, aztán jött egy elég jó és kiegyenlített meccs, 3 szint... nem értem én ezt az ELO pont számolást...
Viszont szereztem értékes tapasztalatokat, az aggressor simán lenyomja a ravage-olt skyfire-t és a mouintaneer-t is.
Itt van egy replay, ha meg akarod nézni. Az elején láthatón elrontottam, mert elbámészkodtam az időt, akkor, ha egy kicsit tapasztaltabb az ellenfelem, simén legyőzhetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs