Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Murder3 #3959 üzenetére

pve-re jelenleg a nature/frost a legerősebb/ legelterjedtebb és ez pont az általad említett cc és heal miatt van így. pvp-ben már vegyes a kép.

A frostnak/shadownak nincs támadó spellje.

shadownál pedig van: Aura of Corruption, Corpse Explosion, Plague, Soulshatter. de a Shadow Phoenix-et is ide vehetjük. cc nek meg ott a coldsnap frost részéről.
    ivan még 2 új spell shadownál, egyik aff. az egységek, másik a varázslat és épület lehívást blokkolja x ideig.

a vileblood (képessége csak transzform után lesz) és a willzapper is csalódás számomra egyik sem olyan mint amilyenként ellenfélként megismertük. a willzapper nél én azt a bénító épületet vártam, ami random pve-ken volt.

a beta még nem a végleges állapotot tükrözi. a lost hivatalos megjelenésével sok minden változni fog. cc, knocksback, root nerf. ez mind a nature vonalat fogja gyengíteni.

a shadow egységei alapvetően gyengék, ezért szükséges hozzá a + charge. jobban mint a másik 3 frakciónál. de ha ez megvan lehet vele menni. tegnap nyomtam diff9 random pve-t. egyik csapattársam shadowwal ment és gond nélkül foglalta be az orbokat. (hozzáteszem az olcsó egységeknek köszönhetően elsők között)

később nyomtunk még 2v2-t, frost/shadow ellen is. első körben egy olyan shadow rusht kaptunk hogy csak néztem. folyamatosan támadás alatt voltunk, így t3-ra feljutni esélytelen volt, aztán a vége az lett hogy jött a lost grigori + tremor kombo. :DDD

sztem még várjuk meg a többi lapot is, mert még van jópár amit nem ismerünk.

Új hozzászólás Aktív témák