Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
igaz vannak olyanok azokat általában 4orbos lénnyel ölöm le a végén
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?uh
nem szabad kapkodni, csak nyugodtan és szerintem ha adhatok egy tanácsot ne kezdeményezz vagyis csak ovatosan mert azt könnyen kihasználhatja, probáld bezárni az az elején sokat számít, meg én pcit hagyon neki eléönyt az elején inkább mindig powert építek, ha van 2. orbja ugyse lesz powere meg nem kell lerohanni az elején mindig kontroláld a pályát, csináld ugy hogy mindenre tudj reagálni és csak akkor éíts támoado sereget ha biztos power háttered van addig csak countereld és szerezz powert én valahogy igy csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automobilista 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Akvarisztika
- E-roller topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan milánói szíjjal!
- HyperX Predator 2x8GB 3200mhz DDR4 ram CL 16 !!!! - RGB !!!!
- iPhone 14 Pro max 128GB gyári független makulátlan új akku!!!
- Apple watch S9 45mm Gps 2026.11.21. EMAG jótállás
- IdeaPad 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?