Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
igaz vannak olyanok azokat általában 4orbos lénnyel ölöm le a végén
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?uh
nem szabad kapkodni, csak nyugodtan és szerintem ha adhatok egy tanácsot ne kezdeményezz vagyis csak ovatosan mert azt könnyen kihasználhatja, probáld bezárni az az elején sokat számít, meg én pcit hagyon neki eléönyt az elején inkább mindig powert építek, ha van 2. orbja ugyse lesz powere meg nem kell lerohanni az elején mindig kontroláld a pályát, csináld ugy hogy mindenre tudj reagálni és csak akkor éíts támoado sereget ha biztos power háttered van addig csak countereld és szerezz powert én valahogy igy csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
annak jobb aki föladja sztem lehet 1 tokennel kevesebb de visszahozni lehetlen nekem akkor márolyan előnyom van hogy nem lehet visszajönnnie az ellennek, hanyas Pvp rankod van?