Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hajsza

aktív tag

válasz ollie #2134 üzenetére

No, nagy nehezen rátaláltam a témára. Ha jól emlékszem, akkor éppen te linkelted be régebben ehun ni: The undocumented details of Battleforge that people might not know about

"BUFF STACKING

Damage buffs add up but are not compounding: ie, if you have Unholy Power and Home Soil, then that unit will get base+100% damage, not (base+50%)+50% = base*2.25 damage."

Köszönöm az üdvözlést. Már kb. egy hónapja olvasom ezt a témát, csak eddig "read only" módban voltam. A játékkal úgy találkoztam, hogy amikor fogorvoshoz mentem, nem volt nálam olvasnivaló, ezért megvettem az éppen kijött PC Guru-t. Amikor hazaértem, gondoltam kipróbálom a mellékletet és nagyon megfogott a játék. Az újsághoz adott kód elég gyatra lapokat adott, a rare pl. egy colossus volt. Azóta már vettem BF pontokat és a teljes változatot is megszereztem. Általában ha egy játék tetszik, akkor elkezdek utánaolvasni, hogy minél felkészültebb legyek. Így bukkantam erre a fórumra, amelyik szerintem ehhez a játékhoz a legtöbb hasznos információt tartalmazza - persze a hivatalos angol nyelvűn kívül. Végig is olvastam és sokat tanultam tőletek.

A játékbeli nevem (IGN) is a 'hajsza', szerencsémre nem volt még foglalt ez a név. Bár most egy darabig biztosan ritkán leszek fenn, mert kijött a LOTRO legújabb kiegészítője és az is nagyon tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés