Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Én mostanában a lvl 10-esre való fast-play taktikával játszom a 9-est is, egy különbséggel: lvl 9-en nem használok master archers -t. (t1 frost, t2 shadow, t3-t4 nature, ha nagyon elmegy az idő egy gyenge csapattárs, vagy rossz pozíció miatt - pl. a t3 kitámadna t2-re -, akkor t3 shadow, booster fel és t4 nature, majd orbcserével wheelek). A lvl 9-en elég 6 frost mage is t1-en, csak ha lost souls és bogarak vannak, akkor kell több (a home soil számomra is csak t2-es eszköz, illetve lvl 10-re van bent). T2-őn meg embalmer és phoenix, amik jó használatával ki lehet tisztítani a t4-es részt is. Onnantól enli-vel second chance és a wheelek mellett kedvemtől és pályától függően ashbone-áradat, vagy LSS had.
De nekem t1-en a fire tetszik még mindig a legjobban, mert olyan taktikája van, hogy bármelyik lvl 9-en beválik iszonyat gyorsan: 1-3 nomad és 1-2 mine, majd magadra húzod őket. Én általában 2 nomaddal és 1 mine-nal el tudok intézni mindent, majd 1 well után gyors t2 és mire a többiek t2-re érnek, addigra én már általában csak az embalmer cooldown idejére várok, készen 3-5 phoenix-szel (általában 3 elég, lost souls-ra kellhet több, attól függően, hogy bogár, vagy treefiend van és hogy van-e pajzs rajtuk). Onnantól pedig már csak a power-re kell várni

(#17390) Murder3: Annyit mondanék, hogy a sog egy nagyon jó dolog, de a booster mellett már totál fölösleges (legalábbis ha okosan oldod meg a t1-et és t2-őt és nem vesztesz egységeket, mert a fof és a decomp visszahoznak minden voidot). Jah és még egy dolog: a second chance + embalmer aktiválva + fof + decomp segítségével 500-1000 powert tudsz nyerni a semmiből (mivel már void-od addigra nullázódik mire ezt használod a t1-t2-es egységeidet leölve ilyen módon).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest