Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #16454 üzenetére
ahhoz viszont nagyon sok pwoer kell
számolod
(70+50+90)és még azelőtt eljár mielőtt komoy, kárt okoznál és tudja cc-znicsak 15mp ig tart ha védelmnél hívod le akkor nem sok marad a disjéből.
egyszerre nem tudod rápakolni és ha közbe gravitytik akkor vége, eleve drágább mint az eagle.
a képességét nem szabad úgy ellőni h egy life+revage nem lenne rajta
sokat segítene a warriors death az buuffolja és védi is egyszerre.
de a frost maitt én baraktam a skydefender lila verziót védeni jó eagle ellen nem tud ja megvédeni mert átlő a pajzson.full buffal sok minden kiüthetetlen.
pl bandit stalker vagy commandos.t3-on a soulhunter nekem nincs meg annyi pénzem nincs, de anélkül bizony nem túl fényes...ashboent én már nem használom sehova.
corsair jó buffolva de azért annak sok a hátránya és eleve elég drága és nem igazán sebző...és igen nagyon is gyenge az egységi iagzán full buffal erősek ami elég drága illetve se cc,hela,bp és elég könnyű szétkúrnia buffparádét:S
dis,cc,amazon.....bandit nem fire shadow-ról beszélek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest