Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

Amúgy mivel van még sok ki nem adott bandit lap ezért lehet reménykedni:)
    Mivel én már komolyabban asszociáltam a bandit frakcióval ezért elírom reményeim és félelmeim ezen egységekkel kapcsolatba:)

szóban forgó egységek:

Bandit Shaman
    Bandit Sniper
    bandit Skyrake
    Bandit Walker(t4 annyira nem érdekes)
    ezek szinte tuti h ki lesznek adva
    sanszos még
    Bandit Mauler(nevét nem tudom pontosan de tudjátoka paralzálós egység:D)

Először is leginkább a Bandit Sniper miatt van aggodalmam.

M egység lesz egy firesworn szintű sebzéssel több lesz neki nyílván képessége meg a nox overlordja lesz csak sokkal erősebb illetve tuti h long range lesz a képessége.
    t2-t3 sanszos a t2 és akkor 120 power körüli lesz majd úgy érzem.
    ha t3-lesz akkor se kell 1000hp-tól többre számítani nála.
    Tuti h lesz piros aff ami siege lesz....
    4mp-s sebessége lesz.

Aztán itt ez a bandit skyrake ami a mana wing féleésg, ez sztem oylan lesz mint a twilightnál a deathglider.
    60 power kevés életpontú,talán kap egy érdekes képességet, de valószinűbb h felesleges gyenge kategóriába fog kerülni...

Bandit Mauler is elég tutinak tűnik, ez tuti t2m méretű L counter lehet majd, de nem rajonganék ezért a paralyzálós csapáért,mivel a windhunter se tartotta meg sztem ez se tartaná.
    viszont blokkoló képessége lehetne neki, tehát a táamott egység nem tud támadni,támadott egységre nem hatnak a baráti spellek...ez lehetne a helyes út a 2 aff eloszlása közt.
    70 power lenen ugye pont megfellene l countenek a bandit deckbe.

bandit shaman ami nálam nagy reményekkel tele várom, ugyanis a heal helyett kaphatna disencahnt képességet mint a windhunternek is van.
    x powerért aktiválható képességként,50 pwoerét az egység 60 power lehetne.
    Illetve tuti h kapni bandit egységeket támogató hatást is de én remélem h fog kapni debubuff védelmi bűbájt mert az nagyon kéne a banditba.
    wind mellé egy olcsóbb földi egysénél is.

Új hozzászólás Aktív témák