Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Én legtöbbször TDM-et és hasonlókat játszom, ahol a cél a K/D arány javítása, viszont ebben is a csapatmunka jelentheti az előnyt a team számára. Tehát az én K/D arányom múlik a csapattársaimon, ahogy a team győzelme is.
Az 50-es láncvaperek nevében visszautasítom az általánosítást, ugyanakkor tényleg azt csinálok, amit akarok.
És én kurvajól akarok játszani. Azon vagyok, hogy a K/D arányom, a killjeim száma alapján az derüljön ki a meccs végén, hogy hasznára voltam a csapatnak.
Én taktikusan mozgok, fedezékből fedezékbe szaladok, és lassan, célra tartva veszem a kanyarokat, figyelek a lépéshangokra, a csapatom hulláira és mindenre, amiből lehet következtetni, hogy hol lehet az ellenség. A bajom inkább azzal van, hogy a sok idióta fogócskának nézi a játékot, és így nem lehet számítani rájuk, mert nem jelentenek akadályt az ellenség számára.
Még a camperekkel sincs bajom, mert életszerű, amit csinálnak. Egy sniper is alapvetően camper, és ezzel nincs is baj, hiszen csak egy plusz kihívást, megoldandó feladatot jelent a csapatnak. Érdekesebbé teszik a játékot.
A cheaterek és a fogócskázó kopaszok a két fő probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És én kurvajól akarok játszani. Azon vagyok, hogy a K/D arányom, a killjeim száma alapján az derüljön ki a meccs végén, hogy hasznára voltam a csapatnak.
FollowTheORI
IntelKiller7