Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hedon

tag

válasz gyuribácsi88 #9694 üzenetére

Én legtöbbször TDM-et és hasonlókat játszom, ahol a cél a K/D arány javítása, viszont ebben is a csapatmunka jelentheti az előnyt a team számára. Tehát az én K/D arányom múlik a csapattársaimon, ahogy a team győzelme is.
    Az 50-es láncvaperek nevében visszautasítom az általánosítást, ugyanakkor tényleg azt csinálok, amit akarok. :DDD És én kurvajól akarok játszani. Azon vagyok, hogy a K/D arányom, a killjeim száma alapján az derüljön ki a meccs végén, hogy hasznára voltam a csapatnak.

Én taktikusan mozgok, fedezékből fedezékbe szaladok, és lassan, célra tartva veszem a kanyarokat, figyelek a lépéshangokra, a csapatom hulláira és mindenre, amiből lehet következtetni, hogy hol lehet az ellenség. A bajom inkább azzal van, hogy a sok idióta fogócskának nézi a játékot, és így nem lehet számítani rájuk, mert nem jelentenek akadályt az ellenség számára.

Még a camperekkel sincs bajom, mert életszerű, amit csinálnak. Egy sniper is alapvetően camper, és ezzel nincs is baj, hiszen csak egy plusz kihívást, megoldandó feladatot jelent a csapatnak. Érdekesebbé teszik a játékot.

A cheaterek és a fogócskázó kopaszok a két fő probléma.

Új hozzászólás Aktív témák