Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2042

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-12 18:49:38

LOGOUT.hu

Battlefield 2042

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5901) batai15 válasza #16729600 (#5898) üzenetére


batai15
félisten

A mostani világ helyzet is ugyan ez .
Ott tartunk a társadalomban hogy bizonyos emberek a másik csoportnak kívánnak igen szépeket .
Nálunk a P2P soha nem fog működni . :((

[ Szerkesztve ]

(#5902) hadam98


hadam98
senior tag

Ez a Breakthrough játékmód nagyon rossz lett. Én imádtam az összes részben de ez szörnyű. Több kört mentem de a támadóknak esélyük sincs. Például az Orbital pályán a második szakaszban fel rakták a nagyon magas épület tetejére. Komolyan esélyed nincs mert az egész tetőt szét campelik. Oldalt tudsz felmenni 1-2 helyen és a lépcsőn, de mire fel érsz lelőnek… :W
Annyi játékos védi az objektet és olyan kevés az időd rá, hogy esélyed sincs megnyerni, nagy szerencse az aki eljut a második szakaszig a pályának! Ez gyakorlatilag az összes pályára igaz, nincs esélyed mint támadó.

[ Szerkesztve ]

(#5903) FattyDove


FattyDove
őstag

De kibaszottul szánalmasan toxikus ez a topik. Mintha valami elbaszott amcsi fortnire fórum lenne, ahol megállás nélkül sírnak a 11 éves arcok. :U

(#5904) nortsen


nortsen
aktív tag

Nem lehetne a játékra koncentrálni a sok idióta véleménycsere helyett?

De akkor kezdem is. A portal editort valaki nézte már?
BR Módod nem lehet benne csinálni vhogy? :)

[ Szerkesztve ]

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

(#5905) CptAdamica válasza lofagi (#5882) üzenetére


CptAdamica
veterán

Én nem tudom sajnálni azokat, akik előrendelték és most sírnak, hogy ennyi pénzt kiadtak és három okból sem:

1, Ott volt a béta, tökéletesen visszaadta, hogy milyen lesz a játék. (A bétához képest sokkal jobb amúgy) Ezután még elindíthatták volna a refund-ot.
2, Ott volt az Game Pass, ami konkrétan 300 Ft most 3 hónapra talán. De ha tévedek, akkor 1 hónapra biztosan.
3, Ha ezzel sem tud élni, akkor EA play még mindig ott van konzolokon is 1490 Ft-ért.

Csak a szokásos Battlefield megjelenési szindróma:

Előrendelem » Kipróbálom a bétát » Áh, ez fos, nem tetszik, de azért fenntartom az előrendelésem » Megjelenik a játék » Áh, ez ugyan olyan fos, kurva EA/DICE.

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#5906) vg válasza CptAdamica (#5905) üzenetére


vg
addikt

A béta 1000szer szarabb volt mint a mostani. Amúgy, még meg se jelent a játék, korai hozzáférés van még a héten gyakorlatilag, érdemes várni hétvégéig.

(#5907) pRoject22 válasza nortsen (#5904) üzenetére


pRoject22
őstag

Én néztem, próbáltam járművek nélküli conquestet kis mapokon ( domination ) de nem engedi csak FFA és TDM-ben a kis mapokat választani, szóval van 1-2 javítani való benne mert így azért megvan kötve a kezed némileg

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#5908) pRoject22 válasza FattyDove (#5903) üzenetére


pRoject22
őstag

De nem csak itt megy ez, az emberek a sok karantén és stressz miatt megvannak zavarodva, otthon mégsem engedheti el magát a családnak, munkahelyen sem, így marad a neten bunkózás levezetésként... :))

¯\_(ツ)_/¯

(#5909) @rglaaf válasza jozefgucci1 (#5892) üzenetére


@rglaaf
veterán

Majd a Halo mindkettőt leveri surranó pályán :))

PSN:BiZzare_0 ️

(#5910) Aventador91 válasza batai15 (#5897) üzenetére


Aventador91
őstag

bírom én is a helyesírás huszárokat, akik ettől érzik felsőbbrendűnek magukat miközben...

[ Szerkesztve ]

(#5911) nortsen válasza pRoject22 (#5907) üzenetére


nortsen
aktív tag

Én is ezt láttam, akkor maradnak a dice által kitalál alap módok, különböző elvetemült változatokban. :)

Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani

(#5912) batai15 válasza Aventador91 (#5910) üzenetére


batai15
félisten

Általában akkor támadnak be ezzel mikor kifogyik a lőszer és mással már nem tudnak érvelni.
Én szimplán troger vagyok telefonon főleg .

(#5913) CptAdamica válasza batai15 (#5895) üzenetére


CptAdamica
veterán

Semmi bajom veled, de 15 perc játék után még egy szubjektív véleményt alkotni is igen nehéz a játékról. Ha azt nézzük, hogy elbóklászol 5 percet a menüben, majd játszol bruttó 10 percet, az édes kevés egy olyan játékban, ahol egy kört 20-30 percet vesz igénybe. Tehát értjük, hogy szerinted szar a játék, de ez a vélemény emiatt inkább vicces, mint komolyan vehető. Persze tolhatod ezután az öreg bölcs szerepét, aki mindig megerősíti a fikázók hozzászólásait, de az ugyan úgy vicces lesz, mintsem komoly.

Megyen!

(#5914) batai15 válasza CptAdamica (#5913) üzenetére


batai15
félisten

:C :DDD

Mint írtam eléggé régóta követem a játékot ( bár ezek szerint ez semmit sem számít ) mint írtam azóta játszottam még rajta ( szintén ignorálva van ) és mint írtam az első benyomások : gyenge grafika gyenge hangok , üresnek érződik az egész,távolban moonwalkolo karakterek ( ez sem számít ) bocs de ne akarjátok nekem már meg mondani hogy számomra mennyire tetszett a játék ezek alapján , főleg úgy hogy többször is le írtam amíg nem volt béta hogy mennyire várom . Kijött a béta azóta nyilván való hogy vagy idővel lesz jó a játék vagy shasem.
Ha kizárólag én lennék ez aki fikázza a játékot még meg is érteném de nem , de nem így van . Meg osztó a játék minden felületen / oldalon erősen. Szóval de számít a véleményem tetszik vagy sem.

[ Szerkesztve ]

(#5915) batai15 válasza batai15 (#5914) üzenetére


batai15
félisten

Bocs ki írt valami kapcsolódási gondot aztan valamiért nem tudtam javítani a hszt .
Szóval pontosan az van amit fentebb írt a kolléga: nem kellene homokba dugni a fejeket és nem kellene egymást hülyének nézni sem . Megint az van hogy a hardcore fanok le generálják a flamet és megy majd a sírás hogy x hsz óta csak a negatív kommenteket olvasom mert Vica versa megy a komment háború :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5916) sith7 válasza jozefgucci1 (#5892) üzenetére


sith7
nagyúr

itt a lényeg: :K

mert biztosan javítanak sok mindent

(#5917) pRoject22 válasza nortsen (#5911) üzenetére


pRoject22
őstag

Én egy kis mapos jármű nélküli domination modot vagy a BF4-es defuse modot ha megkapok akkor elégedett leszek, egyelőre meg a hazard zone nagyon tetszik, tegnap jó pár meccset mentünk és azt éreztem ,hogy jól szórakozom, jó volt a csapat is meg úgy maga az egész. :DD

¯\_(ツ)_/¯

(#5918) zozika84


zozika84
őstag

Valami perverz oknál fogva én élvezem a játékot.
Persze lehetne sokkal jobb is, de leköt jelen állapotában.
Scoreboard nem hiányzik, de valami medic pingelés lehetne.

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#5919) pandras83


pandras83
senior tag

Minden gond nélkül üzemelhetne 3 topic az új BF kapcsán.

1. BF2042 - Természetesen lehet kritizálni a játékot, de ha refundoltad vagy meg sem vetted, akkor menj és kend a fikádat a falvédőre inkább légyszi, mert itt nem sokra megyünk vele.
2. Battlefield Portal - Hogy ne legyenek összemosva a 2042-höz és a Portalhoz érkező hozzászólások. Szintén lehet kritizálni, ha megvetted és ha játszol is vele.
3. Sírás-Okádás-Refund. - Egymás hátát simogathatják az elégedetlen vásárlók és a 10 órás veteránok. Itt aztán lehet adni neki: ki refundolt gyorsabban, ki hányszor tudja leírni, hogy nincs scoreboard és ilyenek.

Cyberfuck Patchrunner

(#5920) spanglee001


spanglee001
addikt

azért ha annyira szar lenne, sokkal több ember sírna itt :DDD mert sokan csak játszunk mert jóez azért vettem meg :DDD azért járok fel ide, hátha csöppen valami érdemi infó valamiről, de nagyon ritka a hasznos infó, a sírás mehetne offba is akár, vagy offline :DDD ;]

netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy

(#5921) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Egyébként még egy szaros Nvidia driver se jött még a játékhoz, nem tudom mit izgulunk :D
Mi nekifutunk minden este, aztán ha éppen fostos, akkor mehet a Forza (ott ugyanúgy disconnect warning van éjjel-nappal).

A nagyobb probléma, hogy ez a Breakthrough szerintem vicc ennyi játékossal 2 pontra sűrítve, a Hazard Zone egy lélektelen nulla, harmadik meccsnél untuk meg kb. A Portal valóban rohadt jó lenne, de a nosztalgia faktor szintén elmúlik hamar, mert az a 2-2 pálya lóf.sz, de itt is mi az igazi gond? A normális playerek csinálnának nagyon fasza Portal módokat, de mivel az idiótáknak az első gondolat az volt, hogy akkor xp farm, ezért már normálisan fejlődni nem lehet, pedig szívesen húznám az új 2042 fegyvereket normális pályákon, normális játékmódban, de kikapcsolták a progresst. Pedig csak egy ember kellene, akit ráállítanak, hogy real-time ellenőrzi a népszerűbb Portal szervereket, és amin látszik, hogy xp farm, ott kikapcsolja a progresst, ami meg normális, ott meghagyja.

(#5922) CptAdamica válasza batai15 (#5914) üzenetére


CptAdamica
veterán

Nem írtam, hogy nem lehet véleményed. Neked szar, értem. Azt írtam, hogy így 15 perc után inkább vicces, mint komolyan vehető.

Megyen!

(#5923) pRoject22 válasza RockHaRD (#5921) üzenetére


pRoject22
őstag

10.26.-i NV Driver:

Game Ready Drivers provide the best possible gaming experience for all major new releases. Prior to a new title launching, our driver team is working up until the last minute to ensure every performance tweak and bug fix is included for the best gameplay on day-1.

Game Ready for Marvel’s Guardians of the Galaxy
This new Game Ready Driver provides support for Marvel’s Guardians of the Galaxy, which utilizes NVIDIA DLSS to boost performance by up to 2x. In addition, this new Game Ready Driver offers support for the latest new titles and updates, including Age of Empires IV, Battlefield 2042 Early Access, Call of Duty: Vanguard, Chivalry 2, Forza Horizon 5, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, Jurassic World Evolution 2, and Riders Republic.

¯\_(ツ)_/¯

(#5924) batai15 válasza CptAdamica (#5922) üzenetére


batai15
félisten

Azért valamilyen szinten csak beragadtál itt mert sehol sem írtam hogy kifejezetten erre a 15 percre alapozok, az kvázi csak felrakta az I-re a pontot. De teljesen fölöslegesen írom le ezeket is mert ez is figyelmen kívül lesz hagyva. :U
Szóval inkább ez a vicces mint az hogy szerintetek az én 15 percem amit körülbelül 4. Alkalommal írom le azóta már nem 15p de nem változott a véleményem. (Egyébként 16p44s volt elsőnek a gameplay ha már ennyire ragaszkodunk valamihez)

[ Szerkesztve ]

(#5925) oriic válasza hadam98 (#5902) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

"Ez a Breakthrough játékmód nagyon rossz lett. Én imádtam az összes részben de ez szörnyű. Több kört mentem de a támadóknak esélyük sincs. Például az Orbital pályán a második szakaszban fel rakták a nagyon magas épület tetejére. Komolyan esélyed nincs mert az egész tetőt szét campelik. Oldalt tudsz felmenni 1-2 helyen és a lépcsőn, de mire fel érsz lelőnek… :W"

Kétszer voltunk ma támadók, mindkettőt nyertük, szóval szerintem csak peches voltál a csapatoddal. Tény, hogy sok idióta játszik, akik nem tudják, hogy mit kell csinálni pontosan. Utóbbi meccsem ezen a pályán pl.:

Live-Die-Respawn

(#5926) urbi73


urbi73
senior tag

series x-re mintha visszavettek volna a grafikából ,a bétában mintha szebb lett volna :F Oké legalább a villogás eltűnt ,de sivárabb valahogy az egész.

-

(#5927) gyuribácsi88 válasza batai15 (#5924) üzenetére

Oké engedjük el a 15 percet. Én pl kipróbáltam az új cod-ot, majd leírtam a topikban hogy szerintem ez az utóbbi évek legrosszabb része, a hangok, a movement, és az ötlettelenség miatt, majd otthagytam a topikot, a továbbiakban nincs miről beszélnem azzal a játékkal kapcsolatban.

Te itt leírtad hogy neked nem tetszik, felfogtuk, megértettük, ennek ellenére már vagy a harmincadik kommentet írod ide. Pisztolyt tart valaki a fejedhez hogy itt maradj? Nem játszol vele, mert szerinted nem jó (szar) a játék, értettük elsőre is.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#5928) @rglaaf válasza gyuribácsi88 (#5927) üzenetére


@rglaaf
veterán

Ennek az ellenkezője is lehetne nem ? Akinek tetszett a játék beírja azt csá ;]

PSN:BiZzare_0 ️

(#5929) Aventador91 válasza gyuribácsi88 (#5927) üzenetére


Aventador91
őstag

én ki se próbálom a codot, elég csak megnézni egy gameplay streamet/videót és látszik hogy ugyanaz mint sok-sok éve..

(#5930) batai15 válasza gyuribácsi88 (#5927) üzenetére


batai15
félisten

31. Alkalommal is le fogom írni ha valaki tovább bele fog kötni. Kizárólag erről szól nem pedig arról hogy bárkit is meg akarok győzni. Van hogy napokig be se nézek a topikba. Csak nyilván más sem bírja meg állni hogy a téma tovább menjen, hanem minden áron azért bele kell szólni illetve el sem kell elfogadni a véleményt és szó nélkül hagyni .
Szerintem még vagy 5x le írják majd hogy elég volt a sirásból , trollkodás stb stb. Az még generál kb 10 kommentet aztán majd jön valami modi és berekeszti az offolást és mindenki megy dolgára. :DD

[ Szerkesztve ]

(#5931) gyuribácsi88 válasza @rglaaf (#5928) üzenetére

Ha valami tetszik és használod (játszol vele) akkor ha beszélgettek róla, (azokkal akik szintén játszanak vele) annak van értelme. Ha nem játszom valamivel, azzal nem foglalkozom.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#5932) prokxy válasza Aventador91 (#5929) üzenetére


prokxy
veterán

Ugyanezt mondják a COD topicban a BF-re. :D

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#5933) pRoject22 válasza @rglaaf (#5928) üzenetére


pRoject22
őstag

Akinek tetszik az már miért ne fórumozzon róla? Azért van ez a topik nem? :U

¯\_(ツ)_/¯

(#5934) warcat válasza @rglaaf (#5928) üzenetére


warcat
veterán

Többek között a tippek-trükkök miatt olvasnám a topikot, ebből eddig csak oriic szállított egyet, meg én kb belinkeltem, hogy a hovercraft fel tud mászni bárhova,akár függőlegesen a felhőkarcolókra is.

Ehelyett turkálhatok máshol.
Még olyan egyszerű dolgok mint Sundance okosbombái és köztük a váltás, a helyes alkalmazás sem megy a többségnek a játékban látottak alapján, szóval lenne helye.

EA: It's in the crate!

(#5935) kopidoo


kopidoo
senior tag

A hacker operátort valaki tudta értelmesen, csapatszinten használni?
pl. meghekkel egy helit és a csapattársa, vagy éppenséggel saját maga rálő egy AA-t?

(#5936) @rglaaf válasza warcat (#5934) üzenetére


@rglaaf
veterán

Látod régi battlefieldes evidánciák hiányoznak vagy nincsenek.
Még mindíg várom hogy valaki elmondja mire ment el 3 év fejlesztés
Codot évente sz@rják és mégis hozzák ugyan azt a szintet
Ez legalább bf5-hozná..

PSN:BiZzare_0 ️

(#5937) kopidoo válasza hadam98 (#5876) üzenetére


kopidoo
senior tag

Nekem az igazi BF-es zene hiányzik a megszokott dallamokkal. Nincs benne semmi pezsdítő/b@szó zene.
Pl a csaták végén a megszokott téma.
Igaz én a BF4-gyel abbahagytam a sorozatot l, így csak azokra emlékszem.

(#5938) 3L1T3 válasza @rglaaf (#5936) üzenetére


3L1T3
addikt

CoD-ot 3 különböző csapat fejleszti szintén 3 éves periódusokban. Ugyanakkor ott külsős csapat segít a motor tupírozásában, azzal nem kell foglalkozniuk. Míg a DICE a teljes frostbite-ért is felel. És tudjuk az EA baszik bárkinek fizetni, helyette minden címre ráerőltetik a frostbite-ot annak ellenére, hogy van olyan játék amire alkalmatlan.

Ettől függetlenül kérdés, hogy mire ment el 3 év, de nagy valószínűséggel arra , hogy felkészítsék az engine-t az új konzolokra, plusz kukázták az alap koncepciót is. Hiszen nyilvánvaló, hogy a most kiadott játék nem 3 év fejlesztésének a gyümölcse.

Teljességgel felesleges a CoD hasonlítás, mert az Activision évekkel ezelőtt felismerte és megértette a piaci igényeket, míg az EA mai napig csak szenved, hogy vajon mire is van szüksége a játékosoknak és hogy lehet életképes live service terméket létrehozni.

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#5939) oriic válasza kopidoo (#5935) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

[link]

Live-Die-Respawn

(#5940) omfgk válasza 3L1T3 (#5938) üzenetére


omfgk
addikt

Papíron a Dice se egy csapat.
Van a Dice LA, aminek mostanában más lett a neve, és van a Stockholmi-i brancs.

Talán lett volna elég idejük mindenre ha nem egy BR játéknak indult volna ez az egész.
Mert tényleg nehéz elmenni amellett ,hogy mennyire nem sima Multi feelingje van a mapoknak és az egész UI-nak.

Ha viszont rossz irányba kezdenek el evezni, akkor bizony lehetne akár 5000 fejlesztőjük is...

[ Szerkesztve ]

(#5941) @rglaaf válasza 3L1T3 (#5938) üzenetére


@rglaaf
veterán

Leher F2p nek indult csak csak meggondolták magukat menetközben?
Mert ezt AAA áron adni nem tudom jó ötlet volt e.Még valami gagyi story modot se kanyarintottak bele.

PSN:BiZzare_0 ️

(#5942) CptAdamica válasza @rglaaf (#5936) üzenetére


CptAdamica
veterán

Kérdezd meg a fejlesztőket, hogy mire ment a 3 év fejlesztés. Alapvetően a játékfejlesztés egy elég pepecs munka.

Megyen!

(#5943) AsakuraDave válasza AAtt1la (#5818) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Még is eddigi gamerkedésem ideje alatt volt egy valag játék ami 15p után úgy beszippantott hogy azt vettem észre hogy már másnap reggel van. Ez minden csak nem AAA cím. 30 eurot megér de ennyi. A codok is fosok nincs egy ép kéz FPS már évek óta... Meg jöttök hogy de a BF nem COD akkor ezt mond a fejlesztőknek is mert egyre inkább COD a játék mintsem BF. A legtöbb BF rajongó BFBC2, BF3-4 érabol van. Azoknak ezek az új részek nem fogyaszthatóak. Legtöbb játékos nem tryhard nolife akar fixen másik 4-5emberrel játszani hanem meg ha próbálsz is sokszor csak egy full átlag csapattarsal vagy és az ellenbe meg az 5 pro ledaral. Balance sose volt BFV be nagyon jól látszódik ha egy-két premade felmehet semmi skill score based alapon szerverekre darálni azzal csak azt érik el h mindenki lép a gyászba mert aki ekkora nerd az menjen saját skill ellen. Egyszer csapodtam be 2-3 emberhez akik azonosan jól játszottak és alaztunk de nem tudtam élvezni...

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#5944) prokxy


prokxy
veterán

Srácok,
az objektumok, beleértve a zászlók, dobozok, stb láthatóságát hogy lehet csökkenteni?
A V-ben tuti lehetett.
Sokszor azért nem látom az ellent, mert kitakarja vmelyik flag neve, világít pirosan, mint az állat. :)

:R

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#5945) Dtomka válasza prokxy (#5944) üzenetére


Dtomka
veterán

Nézd meg az alábbi videót, hátha benne lesz.
Battlefield 2042 Best Settings Guide (Performance, Gameplay)

A BF V-ben object icon opacity ennek a beállításnak a neve.

[ Szerkesztve ]

(#5946) @rglaaf válasza CptAdamica (#5942) üzenetére


@rglaaf
veterán

7 új mapon kívül mit kelett még kitalálni?minden más adott volt
Vagy csináltak volna egy ízig vérig bf rész vagy a kreativok kitaláltak volna valami újat de az felemás "korcs" lett igy

PSN:BiZzare_0 ️

(#5947) prokxy válasza Dtomka (#5945) üzenetére


prokxy
veterán

Kösz, hazaérek meglesem. Remélem lesz xboxos része is. :) Átturtam a settings-et se nem találtam. Vagy vak vagyok vagy nincs benne ilyen.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#5948) Lendova válasza prokxy (#5947) üzenetére


Lendova
őstag

Nincs benne az, amit keresel.

Pulowski! Nuclear Protection On A Budget!

(#5949) Dtomka válasza prokxy (#5947) üzenetére


Dtomka
veterán

Sry, nekem még nincs meg a gém így nem tudtam megnézni. De keresgéltem, és az alábbi oldalon is ez a téma. Sajnos tényleg nincs benne, talán patchel.
Ripple Effect bring back ADS Icon Opacity, Objective Icons is killing me

Azért vicces, még tavaly beszéltük, hogy a DICE amnézia.. hát úgy látszik ismét elfewlejtettek olyan dolgokat melyek hasznosak voltak.

(#5950) prokxy válasza Dtomka (#5949) üzenetére


prokxy
veterán

Kösz Srácok, akkor várunk.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 2042
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.