Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #78649 üzenetére
Ez a bújtatott 3-as a kd-m felvágás...
-
törölt tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #78649 üzenetére
Pár kőr locker, metro agyonlöveted magad és már be is engednek.
-
prokxy
veterán
-
mackosajt
addikt
válasz bucketb0b #78659 üzenetére
A vélemény olyan, mint a segglyuk.
Mindenkinek van, de nem mindenkit érdekel a másiké. (kivétel perverzek, aberráltak, "mások")Megyek tesztelni a 60 Hz-et. Ki tart velem?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gyiku
nagyúr
-
Maxtreme
addikt
Szent ég.. ennek a játéknak a kampánya mindig ilyen bugos volt, és csak én nem emlékszek rá?
Az a rész ahol úszni kellett, kb 30 perc alatt sikerült kivitelezni úgy, hogy egyfolytában alt+taboznom kellett. (így tudtam menni kb 1métert.., mert ez után mintha sodort volna hátrafelé valami)
Akkor a következő pályán a tank amit kísértünk (vagy ő minket ) keresztbe állt az úton és szeva. Onnantól nem működött a script. kb 15x töltöttem vissza mire jó lett, és elindult az a szerencsétlen.
Az ez után levő hajós pályát úgy kezdtem hogy kiesetem a pályáról. Ezt 3x is eljátszotta.Mondom a P90 miatt végigszaladok gyorsan, de ez így kb 30 órás kampányt fog jelenteni.
Viszont amiért írok.. Nem lehet az valahogy megoldani hogy ne fagyjon szarrá a játék ha be van kapcsolva az élsimítás? Multiba kb 3-5 perc alatt crashel a drága.. amint kilövöm, semmi gond. (w10, legújabb nv driver stb)
-
ciry
őstag
válasz viking_arc #78664 üzenetére
Nálam egy percig NAGYON DURVÁN laggolt, előtte-utána rendben volt.
"Csak semmi buzulás!"...
-
Bjørgersson
félisten
Na az első kérdőívet lezártam 42 szavazattal, itt vannak az eredmények. Mindjárt összedobom a következőt, aztán jövök a linkkel.
Melyik hétvégén legyen?
12 szavazat (28,6 %) október első hétvégéje (9, 10, 11)
6 szavazat (14,3 %) október második hétvégéje (16, 17, 18)
6 szavazat (14,3 %) október harmadik hétvégéje (23, 24)
18 szavazat (42,9 %) mindegyLegyenek Premiumos pályák is?
5 szavazat (11,9 %) csak alap legyen
3 szavazat (7,1 %) csak Premium legyen
16 szavazat (38,1 %) mindkettő legyen
18 szavazat (42,9 %) mindegyAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Griff55
senior tag
válasz Bjørgersson #78670 üzenetére
hát ez szomorú :/ mert ekkor pont nem leszek gépközelben, ráadásul a battlefront beta idejére sem volt szerencsés időzíteni szerintem
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Bjørgersson
félisten
KELET vs NYUGAT - 2015 ŐSZ (második kérdőív)
Griff55 szerintem meg kérdeztem itt a topikban, hogy legyen-e jövőhétvégén is, de senkit nem láttam válaszolni. Ettől függetlenül természetesen jövőhétvégén is összeröffenhetünk, valószínűleg lesz hely a szerveren.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #78672 üzenetére
Na már meg is van az első jóképességű, aki nem tud olvasni...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #78674 üzenetére
Hát csak rajtuk múlik
(#78677) Griff55: És? Megy holnaptól lesz idő azzal is kockulni akit érdekel, mondjuk mindegy nekem, hogy melyik hétvégén lesz, csak azt nem értem, hogy a battlefront miatt miért ne jönne valaki. Már rosszul vagyok a hypejától
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Franklin #78680 üzenetére
Nálam a hajón volt ilyen hogy vegyem fel a stringert.. oook, csak az egyik agyoniskolázott társam elállta az utat, és nem lehetett felmenni a lépcsőn. (kb 8x töltöttem vissza)
A kisebbik rosszat választottam..... lelőttem..Amúgy ja.. De szerintem ez bugosabb lett mint volt. Legalábbis a kampány. Nem emlékszem hogy anno ennyi hibába ütköztem volna.
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Nah erre valaki mondjon már valamit: Ez is tuti hogy nem tisztán játszik
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Bjørgersson #78672 üzenetére
Chainlink mode is benne lehetett volna,sztem egész jó kis mód.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Árpi001
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #78685 üzenetére
Gebedjek meg ha értem a csalókat.
Én nem vagyok éppen egy pro játékos,és pont ezért eléggé fel is tudom húzni magam rajta,de hogy valami cheat-et használjak,az nem jut eszembe.Akkor inkább hagyom a francba...Olyan mint más farkával dugni kb...
Annyira megnézném ilyenkor hogy vajon milyen gyíkarcú kis buzi lehet aki cheat-et használ(a kalviaturával verném agyon!)kisza25(#78647):értem én,csak ezzel az erővel elég azt mondani játszunk azt kész
kovy29 :amúgy hétvégén mikortól indulna a gyilok?
[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
nagyúr
-
nagyúr
IRAM-ot nem próbáltam, de általában a 60Hz szerók nagyon jól adják.
Szóval én azt ajánlom, mint "kompromisszum".Igaz jó gépem van.
120/144 szvsz túlzás lenne.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Árpi001
senior tag
-
eugabesz
őstag
Nagyon szépen köszönjük az észrevételeket a szerverrel kapcsolatban.Ma a 144 Hz-es tesztüzem következik,sajnos csak 20 embernek egyszerre,ugyan is többet nem bír...
Am,lehet,hogy nincs annyi különbség a 30 és a 60 Hz között,hogy megérje dupla árat fizetni érte....
A 120-al egyelőre sokaknak laggolt,akadozott,elvesztek találatok,a 60-asnál nem volt ilyen panasz,viszont...újra meg kell tanulni célozni és fegyvert kell hozzá keresni.Nagy általánosságban az mondható el,hogy a gyorsabb fegyverek hatékonyabbak..http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
eugabesz
őstag
Voltunk néha támadások kerettüzében,de a csapat mindent átvészelt eddig,igaz nem is engedünk bárkit magunk közé...Baráti társaság,nagyon sokan személyesen is ismerik egymást,túl nagy probléma nem lehet,amíg engednek egymásnak.Nálunk minden fontos döntés közösen születik.
A szervert pedig csak is kizárólag egy ember kezeli,attól függetlenül,hogy admin joga minden anyagilag is hozzájáruló tagnak van...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
fornettisuti
veterán
azt is mondtak, hogy a magas hz, gyorsan mozgo jarmuvek, pl jet eseteben hoz javulast, inf eseteben viszont negativ hatassal van.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Úgy tűnik, hogy úton van a Warcraft II: Remastered
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- Bomba áron új iPhone 15 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest