Hirdetés
- MárkaLánc
- Ingyen kellene, de tegnapra
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Na ez gyors volt, szóval
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Egyre érdekesebb, szerintem ezek darabkák a GDC-s első videóból.
A vizi csatákat írják mindenhol hogy az előző vidivel megerősítették, várom mi sül ki ebből!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
+1
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
prokxy
veterán
Üdv itt is Mindenkinek!
Most itt a kezemben az aktuális gamestar és mit olvasok benne???
Blake Jorgensen:
"Az összes jövőbeli játékunkba beépítünk mikrotranzakciós lehetőséget, legyen az magasabb szint, új fegyver, új jármű vagy akár egy teljesen új karakter.
Teljesen mindegy, mi az, a lényeg, hogy a játékosok élvezzék és elfogadják ezt az újfajta üzleti megközelítést"Attól félek, h a BF4-ben is lesz ilyen rendszer, na az kiverné a biztosítékot sokaknál, bár a premium valahol ezt adja. Csak nehogy ezen felül legyen még vmi...
Mondjuk az utolsó mondata eléggé kiábrándító, ez van, ezt fogadd el és lény boldog!!!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Az a vicc Uraim, h ez az írás pont a BF4 cikke alatt/mellett van...de kérdem én, akkor minek a premium?
Lesz még itt lehúzás, úgy érzem! :SGodlike79! nekem még a nullday DLC-k verik ki a biztosítékot!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
M3oH
addikt
Van a BF3ban is mikrotranz.. Minden kitet/jarmut meg lehet venni penzert originen, ha nincs idod kilockolni. Zavart ez vkit BF3ben? Mert engem pl baromira nem. Ilyet nyugodtan beletehetnek.
-
Laraxior
titán
Mi a gond ezzel, hogy lesz benne olyan, amiért LEHET fizetni? Nem kötelező... úgyanúgy el lehet boldogulni az alapdolgokkal.
Amúgymeg nem összekeverendő a mostani Premiummal, mert rohadtul nem ugyanaz, még csak nem is hasonló a kettő.
Maximum annyiban, hogy mindkettő egy lehetőség.
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a 3. résszel is, még ha vannak problémái is. Emberek írták istenem, tökéletes játékot úgyse tud csinálni senki, mert lehetetlen megfelelni több millió embernek. Akinek meg nem tetszik, miért kínlódik vele? Add el, vedd meg a Diablo 3-at, vagy tudja a tököm.Ja, hogy esetleg a fizetős szolgáltatásért kapok majd erősebb, vagy könnyebben kezelhető fegyvert. Ne basszatok már fel... azért fizettem. Mint ahogy a videokártyám is dupla annyiba kerül, mint egy GTX260 pl.. cserébe el is várom, hogy kapjak érte többet.
Ja, hogy a magyar embernek minden ingyen kellene... Így már érthető...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
M3oH
addikt
Ez viszonylagos. Lehet, neked volt napi 4orad jatszani. Aki pedig megvette, az 1ora alatt megkereste az arat.
Laraxior: azert OP fegyvert penzert csak nem raknak be. Premium, pedig sztem is teljesen rendben volt igy. AKi megvette volna ugyis a DLCket az jol jart vele. Most meg foleg, hogy 5eFt meg lehet szerezni. Es aki megveszi, semmi elonye nincs abbol ingame, hogy premiumos.
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Nem a mostani BF-fel van a bajom, nekem ez így jó ahogy van, nekem és sokaknak a premium megérte, emellett meg vannak a kis időt spóroló részek, kitek, ez ok.
Nekem ez cseszné fel az agyam, ha pl. az alapjátékban és az premiumban elérhető fegyveren kívül a BF4-ben lenne mikortranzakciós fegyver, kiegészítő akármi, amivel az aki megveszi, előnyt élvez nálam a harcban!Ezt nem szeretné sztem senki sem, erre próbáltam utalni! Senki nem örülne, h a Kispistajóska a +3 dollárért vásárolt speciális M16A3-mal fossá alázna állandóan pl. TDM-en, mert annak jobb a recoilja és erősebb mint az alap. Erre próbáltam utalni. Vagy én gondolom rosszul???
Ami a legfontosabb, h egyenlő feltételekkel játszunk! Ne a +x dolláron múljon az, h ki marad alul a küzdelemben. Ilyen ne legyen, a többi mikrotranzakciós kacat tőlem lehet. Értem én a pénzéhséget, de nem szeretem.
Ezt a hozzászólásod nem értem, sztem ez így nem helyénvaló:
"Ja, hogy esetleg a fizetős szolgáltatásért kapok majd erősebb, vagy könnyebben kezelhető fegyvert. Ne basszatok már fel... azért fizettem."Na ez lenne a kibaszás a játékosokkal!!! Ez nem lenne fair az EA részéről!
-
prokxy
veterán
Sajnos az EA egyre szemetebb dolgokat csinál, kényszerít stúdiókat, én már semmin nem lepődnék meg.
Nem vagyok vészmadár, nem a stílusom, de hát amit mostanában művelnek, ezért az egy vicc és felháborító. A legjobb sorozatok nagy szarok lettek, de ez már OFF totyik: Simcity, DS3 stb..Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Laraxior
titán
Hogyan játszanánk már egyenlő feltételekkel, amikor nincsen két ugyanolyan konfig. Ezen már megbukott az egész dolog.
Aki most megvette a Premiumot, az is előnyt élvez, mert két héttel korábban már tolhatja azokon a mapokon, amikre a többi ember majd később jut fel, aztán majd halomra öli őket, mert ő már úgy mozog a mapon, hogy ismer minden négyzetcentimétert, míg a másiknak fogalma sincsen arról mi hol van. Ez is elég csinos előny a többivel szemben."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
M3oH
addikt
Technikai hatteret sztem ne vegyuk ide, mert annak nincs ertelme. Sajan a szerveroldali dolog itt kimaradt, remelem BF4ben csiszolnak ezen. A 2hettel elobbi kezdet, pedig behozhato, par napos elony. De egy 25$os noreciol fegyver nem. Amirol meg mindig azt mondom, hogy ilyen nem lesz.
-
SkyS1gn
félisten
Tegnap este olvastam már nemtudom melyik oldalon hogy a nagy felháborodás miatt pontosítottak ezen a kijelentésen a mikrotranzakcióról, ezt állt benne pontosan emlékszem.
-Csak mobil játékoknál lesz mindenhol ez a rendszer
-Többi játéknál pedig megadják az alapokat és a fejlesztők döntenek hogy beépítik-e vagy nem a játékba.DICE PLS DONT DO THAT!
Prémium szerűség még OK de ennél tovább ne menjenek!
-
sixpak
nagyúr
Nem éri meg??? Hisztiznek, majd megveszik.
Olyan dolgokért biztosan nem adnék pénzt, amit a játékban amúgy is el lehet érni (mindegy mennyi idő alatt), de ha tegyük fel, hogy mondjuk új járműveket, esetleg új mapokat vagy játékmódokat kínálnak ezen rendszer keretein belül, azt biztos megveszem. De nem azért mert jobb akarok lenni, mint az akinek nincs ilyen, csak pusztán kíváncsiságból. És gondolom ezzel nem vagyok egyedül.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
SkyS1gn
félisten
Ha valaki majd talál linket a jövő heti GDC-s előadáshoz (livestreamet) majd megköszönném ha likelné mert élőben nézném ha majd sugároznak!
-
stoon
addikt
aszta ku átjött mindenki ide? akoor már le ne maradjak! már csak ezt a rengeteg hsz-t kell elolvasnom!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
üdvözlök mindenkit a BUG4 topikban
Origin: p0rch_m0nk3y
-
v!ct0y
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #91 üzenetére
Te miről beszélsz ?
-
SkyS1gn
félisten
Az túlzás hogy mindenki... csábítom az embereket a kreálmányomba
Amúgymeg megy ez párhuzamosan is! Megpróbálok annyi infót linkelni amennyit tudok csak hétközben ez néha bajos mert nemvagyok gépközelben, max telóról.
(#95) stoon ugyanmár, itt senkisem normális!
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
kössz szépen! már majdnem csalódtam a topikban hogy minden szép és jo meg az emberek is normálisak!
van esetleg már gépkalkulácio a game-re? mármint hogy kell e cserélnem valamit!?mert hát a szegénység ba..a a szomorúságot most! és gondolom a gém sem lessz olcso az elején!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
SkyS1gn
félisten
Mondom tuti ezek a jövő heti teaser trailer darabkái
Új hozzászólás Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest