Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
-
Gippo
senior tag
ÖÖÖö.. nem figyeltem... de ti láttok saját árnyékot a gameplay videókban? Nincs mi?
-
SkyS1gn
félisten
Szeptember 28.-ától előtölthető a béta, elérhető október 1.
-
-
killer095
őstag
-
EczkE
veterán
-
stoon
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
ahogy egy imerősőm mondaná ha szeretsz b.szni b.szd magad földhöz

-
XP NINJA
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
DLC-ben majd lesz Boat Superiority

-
devilinsid3
addikt
és ezek a "ladik"-ok olyanok lesznek, mint pl. a bf3ban a heli, hogy csapatonként 1-1 esetleg 2-2 lesz a pályán max. vagy pedig mondjuk esetenként akár 5-5 is lesz a pályán?
(én örülnék neki, ha lenne 2v2 heli pálya is és nem úgy, hogy 2 pontnál spawnol le amit ha elfoglalsz megkapod a helit, mert akkor akár 3v1 is lehet..)
-
Laraxior
titán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Az egy vicc az a lézer
Reméljük lesznek ilyen kis cserélhető fejek hozzá, mint anno a lézerceruzákhoz, és akkor tudunk majd mindenféle mintát varázsolni 
Amúgy ez a bombás móka olyan mint a Call of Dutyban a Search and Destroy. Akkor is szerettem

-
SkyS1gn
félisten
Micsoda Predátor lézer
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
CsonkaImo
addikt
Biztos beszerzek majd egy ps4-et amikor már 80 körül lehet kapni, csak kicsit többet vártam a next gen-től. Itt ph-n is rengeteg cikk volt róla, hogy a pc labdába se rúg majd az új konzolok mellett. Aztán a megjelenéskor érkező játékokat se viszi fhd-ba. Persze ez még válzothat, de szvsz a bf4 pc-n lesz az igazi.
Def26: Hardver változás már biztosan nem lesz, szóval nagy különbség se lesz teljesítményben.
-
Sami22
aktív tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Még ha nem natív 1080p sem rossz alternatíva.
Cris99: Ki volt az a hivatalos forrás? Én is utánaolvastam a dolgoknak de azon kívül, hogy egy félkész demót mutogattak, amiből végül még sok minden lehet, nem találtam mást. Ráadásul erről a demóról is megoszlottak a vélemények.
-
CsonkaImo
addikt
-
Sami22
aktív tag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Lóg a levegőben. Az biztos, hogy a mostani prezentáció nem volt 1080p, de több volt mint 720....Ezen kívül még elég sok minden félkész volt. (textúrák, effektek stb...) Hivatalos megerősítés nincs, majd ha kijön a játék és a konzolok, kiderül.
Bár hozzáteszem olvasni mindennek az ellenkezőjét is, szóval tényleg nagy a homály.
-
CsonkaImo
addikt
Azt lehet tudni, hogy konzolokon mekkora felbontáson fog menni a játék? Olvastam, hogy nem 1080p lesz de angol volt a forrás(nem hivatalos) és lehet valamit félreértettem
. -
Gippo
senior tag
Mindenki a dice-nál dolgozik úgy látom

-
Def26
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Ezt a posztot elmentem és előveszem majd.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devilinsid3
addikt
a hajó tv nem úgy lesz (legalábbis a későbbiekben) mint azt sokan várják szerintem.. 1 szintre felesleges hozni a heli tvjével szerintem, mert azért értem, hogy erősítsük a tengeri csatát, hajókat stb. de tv a hajóra? ne vicceljünk már..
a 120 camo meg szép és jó, de a 3ban sem nagyon működnek az equipek

-
nanorambo
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Ezek lesznek a Battlepackokban... Most benne van mind az alphában, aztán a negyede lesz a végleges verzióban, a többi majd csak prémiumosoknak... Meg a fegyver testreszabásnál látni lehetett egyes irányzékoknál a jobb felső sarokban a battlepack jelzést ergo az is abban van.
-
bul07
nagyúr
battlefield.hu
Battlefield 4: Kiadások cikk -
@rglaaf
veterán
40x kukkerhez a dogtag

-
SkyS1gn
félisten
-
-
SkyS1gn
félisten
Minden típusnál van 16.
Aztán vannak egyediek, több mint 20, és van adaptive ami magától vált a környezettől függően.
-
aAron_
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
hát nekem itt olyan mintha megfordította volna, bf3ban ez hátulról késelésnek számított volna én úgy érzem
ez a videó

-
SkyS1gn
félisten
Csak elölről működik, ami ésszerű is, hátulról nem!
NESZTEK, orosz verzió

-
nanorambo
őstag
Csak nekem tűnnek érdekesnek a hangok? (Egy Battlefieldhez képest) Olyan mintha egy stúdióban vették volna fel, egy hangelnyelő szobában. Túl tiszták és gyorsan elnyelődnek. Nem olyan "robosztusak", mint a BF3-ban. A Bad Company 2-ben meg átestek a ló túloldalára, ott már nagyon mozis volt.
-
Def26
félisten
válasz
@rglaaf
üzenetére
Az nem életszerű, hogy valaki csak azért nem ül a helibe, mert még nem tud vele repülni. nagyon jól tudom, hogy egy jó helis mit tud, gunnernek szerintem (mióta kivettéka flare -t) akárki jó lehet. Az igazi profi a pilóta aki lemond a pontokról/killekről azért, hogy előrébb jusson a csapat. Persze a jó statja a gunnernek lesz, de ez mindig a pilóta dicsősége.
Azt ne mondjátok, hogy titeket nem idegesít amikor egymást szórakoztatva 4-5 -en várnak a helire a főbázison, aztán amikor végre beülnek megy az anyázás, hogy szállj ki, haverom jöjjön stb.
Sokan ilyenkor elütik őket a jeep -el, csak már ezt kivették. Akkor volt még anyázás, amikor a várakozók közé küldöd a jeep -et aztán éppen akkor születik le a heli te meg bepattansz. 
Na mindegy, kinek a pap kinek a paplan. Szerintem KELL olyan lehetőség a játékba amivel nem tudnak egy teljes menten át megmaradni egy járműben sem, akármilyen pro valaki. Legyen az tank, heli, jet, vagy most már hajó. Apropó hajó, szerintem itt is lesz olyan aki majd a tenger legmesszebbi részéről fog partot lövöldözni.

-
gali777
őstag
Mert ne éles harcban akarja már elsajátítani a fortélyait a helizésnek. Nagyon bírom akik erőskődnek, hogy na majd ők heliznek meg majd megmutatják a világnak. Ezek azok a tipikus playerek akik deploymentről nem jutnak ki helivel mert oda is csapják az első domboldalnak a helit. Ha meg mégis kijutnának akkor 1 percen belül leszedi őket jobb esetben egy heli/jet, rosszabb esetben meg akárki
Na most ezért tényleg megérte erősködni és elvinni az elől aki talán tudott is volna vele kezdeni valamit. Én mennék szívesen akárkivel, de egyrészt azt se tudom, hogy mi van neki equipelve, nem is tudom mire számítsak, másrészt meg le se szarják a heliket, járműveket, csak az infantryra mennek, a könnyű fragre... Nem baj, hogy a másik heli már támad ránk, az a lényeg, hogy ő lelőtt egy infet... hát gratulálok. A 2-ben fix loadout volt, mindenki tudta mit kell csinálni, itt meg beül és azt hiszi, hogy városnézésen van. Gunnerként meg se próbálok idegenhez beülni, mert annak meg vagy az a vége, hogy csak a földet nézzük vagy belecsapja a dombba. -
csibe1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Reméljük lesznek ilyen kis cserélhető fejek hozzá, mint anno a lézerceruzákhoz, és akkor tudunk majd mindenféle mintát varázsolni