Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Én is gyűjtögetem majd serényen tovább a dögcédulákat.

Kíváncsi leszek arra, hogy fog működni a "kés elleni védekezés-kivédés".

devilinsid3:
"a bf3-t 1 évvel később kezdtem el és szerintem olyan sok hátrányt nem szenvedtem, ugyan annyi idő volt nekem beletanulni "Az újdonság varázsa az egyik fele csak a dolognak részemről, a pályák megismerésénél és a fegyverek minél hamarabb történő "kiperkelésénél" számít, hogy mikor kapom kézhez.
Aki egy év után lép de az az elején elég nagy hátrányban van, az alap fegyverekkel és a 0 pályaismerettel.
Sokan két kör után szinte abba is hagyják a multit, mert csak halnak folyamatosan. -
csibe1
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Azért ezt is érdemes figyelembe venni:
"Az előfizetést követően azonnal megkapom a soron következő lapszámot?
Nem feltétlenül. Az előfizetők névsorát már jóval a kézbesítés és a megjelenés előtt le kell adni a kézbesítést végző postának, így akkor tudjuk garantálni, hogy a befizetést követő aktuális lapszámmal fog indulni az előfizetés, ha a befizetés az aktuális lapszám megjelenése előtt két héttel megérkezik a kiadó számlájára."
-
kisza25
félisten
na ez jó hír remélem így lesz, tapasztalatból írod, vagy csak így gondolod? mert itt ezt írják
Alapesetben a befizetés megérkeztét követően azonnal postázzuk az előfizetés mellé járó bónuszterméket. Ha azonban egy olyan játékról van szó, ami csak a befizetést követően jelenik meg, abban az esetben csak a megjelenést követően tudjuk postázni az adott programot. A kiadó igyekszik az előfizetőknek a megjelenés napjára kipostázni a választott játékokat, de garantálni nem tudjuk, hogy az előfizetők aznap megkapják a választott programot, mikor az a boltokban is megjelenik. -
front3r
őstag
Jó látni, hogy ez a topik pörög rendesen!(Nem úgy, mint egy másik gamer fórumon.) Itt mindig olvas valami újat, vagy érdekeset az ember.

-
gali777
őstag
Felraktam már én is a BC2-t és engem se enged be soldier login failed f*****g miatt. Olvastam, hogy elszállt az adatbázisuk rendszere vagy mi és épp most állítják vissza a biztonsági mentést.
szerk: Ja közbe megtaláltam a BC2-s topicot is

-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
boxal együtt 1700

munkámból adódóan tudok ennyit játszani, mert pont kerüljük egymást párommal és külföldön dolgozom a hegyekben, szóval itt nem sok mindent lehet csinálni
a hegyet már ismerem mint a tenyeremet, meg a környéket is 50km-es körzetben, már 7 éve vagyunk kint szóval kövezetek meg
...
most pl 9.-e óta nem dolgozom, de párom még igen, szóval itt figyelek a szállodaszobámban és nyomom a bf-et, otthon lennénk 500órám nem lenne a játékban az tuti
-
kisza25
félisten
csak vicc volt, nekem is be kellett adnom a páromnak a dolgot, de szerencsére nincsenek anyagi gondjaink, így a tökeim maradtak

amúgy nem szeretem a sniper kasztot sunyi egy dolog szerintem a sniperkedés, az összes fegyót ellőttem 500-ig a dogtag miatt és annyi, de akkor sem campeltem, hanem rohangáltam, mint a hülye, vagy foglaltam a pontokat mikor mi volt a feladat
stoon: azért annyira jó nem vagyok
de vannak jó pillanataim

-
kisza25
félisten
-
válasz
devilinsid3
üzenetére
Gyorsan letöltöm én is. Már régen toltam vele.

Vietnam játszik?Szerk.: ja, nem...kár.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
na kisbetűs izés most mégis jólet... 1es szint

-
devilinsid3
addikt
na mi van bc2 akkor senki se játszik?

-
M@rdel
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Kösz!
Szóval egyből prémiumot!
Na ezt, hogy adom le itthon!? :-) -
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
"Additionally we have a picture from Twitter where Johan Andersson (Technical Director on Frostbite at DICE) claims that he got a sample straight from AMD. If that’s true then he is in a big trouble right now. However it wouldn’t be surprising if this would be a controlled leak. Do you remember the HD 7990 leaked by… DICE?"
-
SkyS1gn
félisten
-
djculture
félisten
válasz
gali777
üzenetére
Nem kódot kaptak hanem dobozos terméket kapnak ezerszer irtam már.... pc guru csak dobozos kézzel fogaható kiadásokat ad, a plinter Cell Black List is ilyen volt járt hozzá még a pendrive is.
Egyébként a bf4 postázási ügyébe ezt irták a facebookon:Igyekszünk a megjelenés napjára kipostázni, de ezt nem tudjuk garantálni.
-
csibe1
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nem biztos, hogy van keret.Amúgy meg itt nem párszáz darabos tételről lévén szó; szerintem elég jelentős kedvezményt kapnak, hogy megérje ennyiért adni.
Másrészt ez elég jó reklám az újságnak, és az oldalnak is. -
gali777
őstag
Köszi srácok. Mondjuk még megnézem a bétát, hogy megy. Ha jól fut akkor rendelem is
Remélem addig nem fogy el a pc guru-s készlet 
-
kisza25
félisten
PCGURU fórumon is vannak pihent emberek

-
kisza25
félisten
válasz
gali777
üzenetére
én átutalással fizettem, a megjegyzésbe be kellett írni nevet címet, amúgy szájbarágósan van leírva, hogy mit csinálj, ha nem vagy lusta végigolvasni nem lesz gond

közben rákérdeztem PCGURU fórumon, hogy mikor kapjuk meg a játékot, de mivel szerintem kódot adnak majd, ezért nem látom akadályát, hogy emailbe elküldjék
(még nem kaptam választ)
aizen92: az csak egy irányadó, ha pár napot csúszik a dolog nem gáz, csak kellett valamit írniuk -
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
akkor bemegyek a szerkesztőségbe tankkal

-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
aztán remélem, hogy nem lesz velük gond, mert én is onnan rendeltem meg

-
M@rdel
őstag
Sziasztok,
Adna nekem valaki tanácsot, hogy honnan éri meg előrendelni a BF4-t?
Nem tudom, hogy ilyenben vannak-e ajánlott illetve nem ajánlott boltok.
Kösz! -
devilinsid3
addikt
Humaskodtok már itt egész nap, nem igaz

[link]#6829) Cris99 már késő

-
SkyS1gn
félisten
-
xavix13
őstag
Na sikerült megy, szeró is van.
Akinek soldier fail-os problémája van hozzon létre egy újat, nagybetűk és számok nélkül. Úgy mennie kell.Kit hogy hívnak, írja már le.

-
Gyula84
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nekem se megy
-
xavix13
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Dobozosom van, de be van originbe regisztrálva. De mind1 mert már meglett, és felraktam dvd-ről.
Most a patchet tölti hozzá. Kb. 2,5 óra múlva lejön.
-
xavix13
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Mondom nem bírom letölteni. De neki veselkedem és megkeresem a dvd-ét. Csak tudnám hova raktam...

Asszem a patchet már leszedi origin nélkül is igaz?
-
gali777
őstag
-
xavix13
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Akárhogy próbálkozom nem hajlandó elindulni. Már 3x raktam újra azt a szart de nem megy.
Elindítom de nem történik semmi.
Feladatkezelőbe látom, hogy egy másodpercre felvillan az Origin.exe, de el is tűnik azon nyomban.
(#6813) csibe1: Visszaolvasni luxus? Vagy szerinted BC2 megy origin nélkül? (Menni megy, de nem bírom letölteni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem el vagy tévedve. Amúgy te is gyarapítottad az "5000-et". 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Cmooon!