Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Embléma lesz járműveken!
Kicsit Far Cry-os beütése van a mapnak, főleg hogy lehet már víz alá menni stb

-
xavix13
őstag
Rápillantok a jobb felső sarokra: Medic bag-gel ölt a gyerek.

-
Honzi
senior tag
Ez a random trailer...
Szép munka.
Remélem így is maradnak a színek nem kell megint egy fasza kis szűrő. -
SkyS1gn
félisten
Most WTF... jött EA és elzavartak mindenkit?!?!

-
@rglaaf
veterán
tényleg angol szalonnája lesz a recon-nak?

-
devilinsid3
addikt
válasz
gali777
üzenetére
Búvár Kund megforrasztja alulról

mondjuk, ha a bf3ból indulunk ki a legtöbben a tankot is elhagyják, ha disable.. hát még ha most süllyedő hajóról lesz szó

#4491) Cris99 már előre látom azokat akik ejtőernyővel jönnek, hogy jetski stealer-kedhessenek egy kicsit

vagy az ellenfél csapatából akkor a jetskit nem tudják vezetni, ha nem az övék a "nagy hajó" amiből kijön a jetski? -
gali777
őstag
Disabled hajót hogy javítod meg? Pisztoly mellet repair tool is használható a vízben vagy ha disable akkor annak már mindegy?

-
xavix13
őstag
Nem remeg a tunguska célkeresztje, hurrá. Jetek sokkal komolyabbaknak tűnnek, viszont attack helit még mindig nem láttam.
-
devilinsid3
addikt
válasz
salytmasztor
üzenetére
az ilyenek rendelik elő legelőször

jaj szar, jaj véletlenül már meg is rendeltem
na mindegy akkor már játszom vele, hogy ott is tudjam multiban szidni a játékot#4482) gali777 ha lerammel egy jet úgy, hogy a helit vezeted, de nem robbantok fel csak beborít akkor majd kistabilizálja neked és egyenesbe hoz

-
SkyS1gn
félisten
Ahh kvagyors a jet... végre!
SU-50 PAK-FA
Gyün a vihar húzzátok ki a gépeket

-
Mr.White
senior tag
csak nekem laggol mint a pics@?
-
Atla
senior tag
Majd linkeld be Ati légyszíves mert dolgozom.

-
gali777
őstag
Visszahozhatnák azt a kameraállást ami a 2-ben volt, hogy nem láttad a cockpitet csak a HUD-ot. Sokkal jobb volt úgy. A Havoc-kal olyan szar repülni a 3-ban, alig látni ki belőle

Más: Mi lehet az a gyro stabilizer unlock a heliben, jetben?
-
pelenka35
őstag
esetleg a video felkerül majd a youtubra ?
-
SkyS1gn
félisten
Hát azt mondták hogy terhelik rendesen a netet... de hogy behal az egész

Megnézénm micsoda adatforgalom lehet az egész GC-alatt!
-
S1M0N
senior tag
Na, ennyit bírt a gépük!

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Most mondták:
Most időzített a vihar, de megjelenéskor beindítható lesz!
-
devilinsid3
addikt
vagy talán arra gondolt, hogy adott ticketnél fog a vihar jönni? vagy egy x ticketes pályán az eltelt idő határozza meg és nem pedig úgy, hogy van mikor fél perc múlva már itt a vihar vagy pedig fél perccel a pálya vége előtt jön a vihar

én most ezt a közvetítést nem nézem
csak felvetettem pár ötletet mi indíthatná be 
(#4473) Cris99 tutorialt minimum 3x kijátszatnám azokkal akik először játszanak fps vagy bf játékkal életükben..
ez az alap felszereltség, hogy meg tudd védeni magad remélem min. egy flare lesz
a többi igazából mindegy legyen unlockolható a rocket pods.. ha már bombázás nem lesz ugye
de lassan már ott tartunk, hogy a tankokra is tesznek heat seeker rendszert, hogy célozni se kelljen csak beméred és eltalálja akit akarsz, hogy mindenkinek legyen sikerélménye a játékban.. -
SkyS1gn
félisten
Commander:
Minden squad szavazhat + vagy - a comanderre, lesz valamilyen idő/szint előírás is hogy minden noob ne legyen az.
Jets:
Alapból lesz hozzá unlock h ne légy védtelen!Lesz valami tutorial mód?!?! Ahol lehet gyakorolni ha jól hallottam!
(#4469) Honzi Hát amit manapság csinálnak (nehézfémek levegőbe szórása) kitudja

-
-
Plezs21
tag
Hát én most vettem nemrég új gépet, de ezt elnézve mehet a kukába ez is.

-
gali777
őstag
A vihar random jön vagy ezt is kiváltja valami, mint a sanghai-os pályán a felhőkarcoló leomlását?
-
devilinsid3
addikt
egy 64 no rules metro sehogy sem fordulatos akármennyire akar egy csapat fordítani vagy nem
egy 64 conquest pedig simán megfordítható, ha egy csapat akar ez ügyben cseledknide mivel itt mindenki a kd-ra veregeti ebben a játékban így sajnos gyakorlatilag mindegy mi a mód vagy a pálya sok embernek..
-
S1M0N
senior tag
Hát ez eszméletlen jól néz ki, a víz fényévekkel jobb mint a 3-ban volt.
Amúgy CD Galaxisnál megjelent a Premium is, a Limited Edition-nel egy árba vannak sorolva.
-
nanorambo
őstag
Vajon a fegyvereken lévő zászló változtatható lesz. pl. camo-ként. Jó lenne magyar zászlót rátenni.

-
pelenka35
őstag
Csak specbe látható a sok icon ??zavaro számomra
-
Exorsized
tag
Nevetséges nézni ahogy ott szerencsétlenkednek a kontrollerekkel
alig van akció csak halnak sorban 
-
Atla
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Semmi értelme SSD-re rakni a játékot,az hogy 10 másodperc el hamarabb betölt,az nem hiszem hogy annyit dob rajta.
-
gali777
őstag
Előre látom, hogy mindenki rohanni fog jet taxival a szar sniperért...
Amúgy a spectator hogy fog működni? Belépünk a szerverre és alapból spectatorok leszünk, utána be kell állni egy csapatba? Vagy olyan lesz mint a commander, hogy direkt arra egy slot és oda lehet felmenni?
-
prokxy
veterán
válasz
devilinsid3
üzenetére
Miért fáj az Neked? Ne csipkelődj, mint egy kislány!

(#4446) aAron_ : elmondod a titkot, h ezt hogy csinálod? Én is ezzel küzdök.
Bár lehet, h ati07 kedvéért veszek még egy 120-as Corsair GT SSD-t csak a játékoknak

-
DjDanee87
addikt
Hát igen sokmindent változtathat az is, hogy a játékosok hogyan játszanak adott esetben. Ilyen pl a Grand Bazaar pályán TDM. Ha fele csapat mind a két oldalon elkezd sniperrel ülni a saját spawnján (elő szokott fordulni) akkor brutál állóharc alakul ki a 2 spawnpont között, és spawnról elmozdulni szinte kizárt a kis utca végén lévő csapatnak. Emiatt utálom ezt a pályát TDMben.
-
5381
aktív tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Szerintem jó pálya a metró, csak az a baj, hogy sokan berendezkednek egy lépcsőhöz és onnan nem mozdulnak. Ez a játék végül is a k/d arányjavítására és a cuccok megszerzésére jó a fegyverekhez
Viszont, ha lelkes játékosok vannak mindkét csapatban, akkor baromi fordulatos és izgalmas tud lenni az a pálya is. Persze 'no explosive' üzemmódban. -
SkyS1gn
félisten
-
aAron_
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
továbbra sem értem mi a bajod, nálam bf3 SSD-n, többi origines játék HDD-n

-
kriszpontaz
veterán
Azt hogy azon kívül még van 45 játékom, amit nincs hová tenni, a 120GB-s SSDre nem fér már semmi (ha a min. 20-30GB-ot szabadon akarom hagyni) a BF3 miatt pedig csak az volt rajta mint játék, mellesleg szinte semmit nem gyorsult tőle, meg ugye kell a hely a tervezőprogramoknak. Van mellette külön egy 1TB winyó csak játékoknak, meg egy 2TB a többi cuccnak.
-
aAron_
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
nem tudom mit problémáztok ennyit, nálam bf3 SSD-n van, minden más HDD-n. telepítés előtt megváltoztattam a célmappát, ennyi.

-
SkyS1gn
félisten
Abból az 1-2 másodpercből már olyanokat kivettek hogy metro-t be lehet robbantani voltak tartó bakok...
Szóval ha olyasmit tesznek mint a B2K-al akkor nem lesz probléma, sőt ittmég bejön a levolution, kibővítik, átdolgozzák akkor jólesz ez! Olyan nem csinálnának mint Mw3-nál vagy hol volt az hogy a mapot átmásolták 1:1-ben.
Dice is tudja hogy metro egy katasztrófa conquestben, nem hagyják annyiban az biztos!
-
EczkE
veterán
Ez a pálya újrahasznosítási mozgalom kicsit codos érzetet kelt bennem.
-
DjDanee87
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Mikor bejelentették korábban, hogy nem folytatják a MOH-ot felmerült, hogy akkor évente lesz BF. Én akkor nem tudtam volna elképzelni, mert ekkora pályákkal kiadni 5 DLCt nem tudnának belesűríteni 1 évbe. De látva a BF4es DLCket már elképzelhetőnek tartom. China megjelenéskor jön kb, 2. DLC újrahasznosított pályák és maradt 3 amit szerintem bőven bele tudnak szorítani a maradék időbe.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Passz, de ha rendesen összerakják akkor ezzel tervezhetnek tovább is!
- végre lehet állítani a streamen, nem laggol!
(#4439) DjDanee87
Ha valóban ezlesz akkor ezlesz az utolsó BF-em, meg az utolsó gépfejlesztésem is.
-
SkyS1gn
félisten
Secon Assault: 4 közönségkedvenc pálya újradolgozva a Frostbite 3 motor erejével
China Rising: A játékosok az óriási és fenséges kínai szárazföldön harcolhatnak majd a dominanciáért. Megjelenés: 2013. december.
Naval Strike: A kínai armadával megtapasztalhatjuk majd a dinamikus vízicsatákat. Megjelenés: 2014. tavasza.
Dragon’s Teeth: Amerika visszavág ebben a városi harcokra koncentráló kiegészítőben. Megjelenés: 2014. nyara.
Final Stand: A harc elérkezik egy hősies befejezéshez. Megjelenés: szintén 2014. nyara.
Remélem ez nem azt jelenti hogy jövő ősszel már BF5 jön...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Firkavadasz
üzenetére
Aha, 10Mbit-en.
De mindenki írja szóval...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Firkavadasz
üzenetére
Szörnyű így 2 nyelven pofáznak egyszerre istenem....

- navégre, angol!
-
Egonyolc
aktív tag
Eddig nem láttam: ps3-ps4
"Gamers who buy PS3 titles will be able to purchase digital copy of PS4 version for a "significantly discounted" price."
Magyarul: bla-bla-bla, ha kijön a olcsobban megveheted a ps4-es verziót, bla-bla-bla
-
pelenka35
őstag
válasz
Firkavadasz
üzenetére
nálam nagyon akad a live

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Firkavadasz
üzenetére
Csak a Livestream, a GC reggel óta megy
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
KVA idegesítő hogy az angol meg a német szöveg is megy egyszerre....

BF csak 14:15-kor az ugyis angol lesz!
-
Firkavadasz
tag
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja az más, de az sem kis pálya.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
A Siege of Shanghaira gondoltam.
-
Firkavadasz
tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Jaja lehet

-
Firkavadasz
tag
Hát megnéztem én is a videókat. Valóban hatalmas, csak ne felejtsük el ennek szándékosan így kell lennie, hogy minket megvegyenek.
BF3 idejében is ez volt, és most meg rajtunk maradt a sok csaló, és a hiba.
Szerintetek ez lesz a BF4-el is?
hitboxot remélem javítják.
-
brown26
tag
Sziasztok
Bekapcsolom a gépet, látom ott a BF4 Béta logo, próbáltam beaktiválni a termékkóddal, de már felhasználták ezt az üzenetet kapom...

De ez hogy? és mi a fa**ért?? -
CsonkaImo
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem is. Bf3-ban elég sok a sivatagos, kopár pálya.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A China Rising erdős/barlangos pálya szerintem jól néz ki.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Most az van, h a BF3-DS3-S3 az SSD-n, kattintok, indul formában van, míg a többi pedig a másik meghajtón másolósdis módon. Szóval ez így elég gáz. Ha jön a BF4 béta nem is tudom hová tenni...micsoda gondok, kéremszépen...
-
EczkE
veterán
Mért kell sírni, hogy lesz metro? Mintha kötelező lenne rajta játszani.

-
kriszpontaz
veterán
Az Origin ilyen szempontból szarabb mint a Steam. Nem lehet csak 1 telepítési mappád. Origin beállításokon belül kijelölsz neki egy új mappát, majd beszól hogy az eddig telepített játékok nem lesznek elérhetők. Na szépen visszamásolod/áthelyezed az új mappa alá a játékaidat és el van intézve. Én is most helyeztem át így az SSD-ről a BF3at mert felemésztette a helyet. Azt viszont még a mai napig nem tudom hová telepítette a Mirrors Edge és a Dead Space (1), meg Burnout Paradise játékokat, mivel azokat csak Steamen szedtem le de mégis játszható Origin alól is
. Még úgy is hogy letöröltem a Steames Dead Space-t. -
prokxy
veterán
válasz
salytmasztor
üzenetére
Ebből is látszik, h történt olyan EPIC dolog, ami miatt lehet, h megveszi a játékot.
Fórumokat olvasgatva, nagyon sok emberkét lenyűgözött a bemutató, nanorambo-t is elkapta a gépszíj!
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Ehh, no comment Nanorambo. :p
Másik, régebbi hírtopikból (bf4 alfa képek):
[#29]"Ez semmit nem változott a Battlefield 3-hoz képest. Bár ez már a múltkori trailerben is látszott. Erre nem fogok pénzt kiadni."
#4224 "Remélem mutatnak valami epic dolgot, ami arra fog késztetni, hogy megvegyem a játékot"
#4359 "Lehet, hogy meg fogom venni a BF4-et..."
Nem trollkodásként írom, csak érdekes, hogy "változnak" egyesek.
-
prokxy
veterán
Azt hogy tudom megcsinálni originben, hogy pl a BF3 a c:\Program Files (x86)\Origin Games mappában van, de a Sims3-at (nem röhög) mondjuk a másik meghajtóra teszem.
Az origines játékokból van fent pár és már alig van hely az SSD-n. :S
Bocs az OFF-ért! -
urbi73
senior tag
Én csak a legolcsóbb lehetőséget javasoltam , amit még lehetne kezdeni ezzel a konfiggal . Ezután már nyilván csak a fejlesztés marad ami nagyon sokba kerül .Remélem azért annyira nem lesz durva a gépigény a Bf4 esetében , nem szeretnék most sokat erre költeni,egy játék miatt .
-
urbi73
senior tag
válasz
nanorambo
üzenetére
Majdnem ugyan az a géped van mint nekem . Ez hülyeség hogy nem megy maxon . Dobj hozzá még 4 Gb memóriát . A procit húzd fel 3800 mhz - re ,legalábbis az enyém bírja . Nekem így ment maxon ,pedig nem kicsi monitorom volt 26 " - 1200 x 1080 as Fb .tudott . Mondjuk a BF4 az hozhat meglepetéseket gépigény terén . Ezt még senki nem tudja ,hogy milyen vas kel majd alá , de ki lehet következtetni hogy jóval izmosabb gép kel hozzá .
-
Gippo
senior tag
Nem rossz a metro, én rush-ban kifejezettem szeretem... A nohsahr sem rossz... DE mindkét mapot a közösség változtatta "rosszá". Metro 3millió ticket 64 playeres szerverek (azért idegesítő, hogy minden 2. 3. ilyen) a másik meg ugye a TDM, ott 90% nohsahr... Miért???
Jó map, oké, de nem unják meg? Én kifejezettem az armored kill-es mapokon is szerettem tdm-ezni, de mára már egyet sem talál az ember... Csak nohsahr -
szebev
senior tag
Csak ugy sut az ironia ebbol a hsz-bol ! Szerintem jo a metro map ,mert tok jo ,hogy kint kezdesz a parkban ,aztan az alagut es megint kint a varosban . Szerintem tok hangulatos ! Biztos valami ujragondolt metrot kapunk , nem egy az egyben ugyanazt a mapot . Ami szar map az a Tehran highway ! Sotet map ,de megsem sotet . Csinalhatnanak a bf4-be egy tok sotet mapot,ahol van ertelme a lampanak, ejjellatonak ! Mondjuk lehetne ugy kezdeni a terkepet, hogy vannak lampak, amit ki lehetne loni es igy sotet lesz .Dinamikusan valtozo map
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na mindegy akkor már játszom vele, hogy ott is tudjam multiban szidni a játékot

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Még úgy is hogy letöröltem a Steames Dead Space-t.