Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Gamescomot is végstreamelik mint az E3-at.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fog, de a videó csak vicc

-
SkyS1gn
félisten
jézus

-
devilinsid3
addikt
válasz
xavix13
üzenetére
hát ha az rpg követni fogja még ha valami különleges töltettel is akkor is baromság.. arra van a szutykos Javelin, direkt erre van kitalálva az a fegyver, lézerrel megfestett pontokra lőnek vele messziről.. a következő lépés a beépített aim lesz a fegyverekben?

amúgy a tracer egy jó ötlet, de max úgy tudnám elképzelni, mint egy soflam pótlót vagy helyettesítőt, de semmiképpen sem egy átlagos rakétával, követő módon

-
SkyS1gn
félisten
"#Battlefield4 is coming to gamescom 2013 and you are invited - join our live stream every day of the conference for the newest #BF4 intel."
[Mikor]
augusztus 21., 14:15 - augusztus 25., 16:15(#3886) killer095 Nemtudom ez valós-e, se hír se semmi sincs róla, meg miért a China Rising képe van a borítón?
-
killer095
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Battlefield 4 - Total War Trailer
klfnaohfaoughoőnspkmskpfnsőoudahŐSAJipfnfonafgouandpasmfpagndői
opgjrphomeúqőogmapiúgmnúpadfm,dpőf,lpőaqewfafhr4rghshmeiprthmiorgmkésfgm sédgBonzsúúúr!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten
Ők nincsenek itt, a PHs közösség/akikkel játszom többnyire jók/együttműködők!
De amikor egész kör alatt irogatom Zibán hogy törjünk ki A-ról és B, C-t húzzuk és basznak csinálni valamit csak kempelnek meg farkasszemet néznek a lépcsőn állókkal akkor felmegy a pumpa...
Főleg hogy olyanokat írnak be közbe hogy letojják a zászlókat csak funolni jöttek fel.... jaa hogy a terasz kempelése fun? Bocsánat...
(#3878) szebev
Szerintem csak pisztolyt lehet használni, nem fogják annyira rammelgetni ne aggódjatok, megvédi az magát, nem kell sajnálni

-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Namégmitnem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SkyS1gn
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Remélem ez majd kicsit összefogásra tériti a sok parasztot!
"The Commander issues an order (example: “Capture Base A!”), the Squad Leader passes it on to his squad mates, and the squad gets the work done. This executed order will reward everyone in the command chain and also open up ways for the Commander to further reward his team."
Field Upgrades, “The Bro Bar!”

-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Fogalmam sincs!
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
túl nehéz a navigálás, ezt mire értik? vak az a kibaszott jármű vezető és nekimegy mindennek? mert ha erre gondolt fantasztikus.. tényleg semmi nehézség ne legyen a szaros játékban, mert "nehéz a navigálás" ..
ha nem erre gondolt akkor az előző 2 sor nem lényeges, de ha igen..
remélem az 5 már csak Ziba lesz kicsit átalakítva aztán mehet az Usas party#3869) kovy29 majd bebugol a dinamikus időjárás és csak vagy reggel lesz vagy este
vagy mindig úgy fordul a nap, hogy a szemedbe süssön, amire kiadnak egy patch-t ami miatt 2 hétig nem megy a játékTehran vagy Death Valley sem egy nappali pálya mégis a kezdeményezés szerintem jó.. nem azért nehéz a navigálás, mert nem látsz semmi éjszaka, hanem, mert minden szarban elakad a tank.. ezt kéne javítani nekik és akkor már könnyebb lenne a navigálás

-
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aztmondta Patrick Bach hogy a teszjeik szerint túl nehéz a navigálás éjszaka....
Napkeltétől napnyugtáig témára viszont nyitottak, aztán hogy ez most változik vagy 1-1 map lesz ilyen-olyan azt nemtudni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Meg a konténerekben, daruk tetején, stb..

-
odorgg
addikt
Retina égető flashlight volt az alfában? Kb annyira hiányzik mint a nap..
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére
Másik oldalról a por megy a pofádba, aztán bőrig ázol, majd megfagysz

-bővítgetem az összefoglalót a saját kis txt-ben, majd Gamescom után egy nagy update várható!
(#3862) kovy29 mondták, hogy nem lesz éjszakai map!
-
SkyS1gn
félisten
Na az vodkaiszákos oroszok megint nem bírnak magukkal:
Dinamikus időjárás megerősítve egy orosz DICE fejlesztő által!
-
Bjørgersson
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Objektumok voltak csak... textúra csak a fegyveren és a jűrműveken volt.. meg a víz az rendes volt már. De amúgy minden szürke. Se commander, se ledőlő ház, se beszakadó út.. semmi se volt, spectator se, meg egy rakat effekt is hiányzott!
-
devilinsid3
addikt
mást is kitiltottak már a videók miatt, de ha már nem akarsz az alpha-val játszani (lehet még azzal egyáltalán?
) akkor töltsd, de a videót is tilthatják később meg fórumról is tilthatnak egy ideig (bf hivatalos fórumáról)(#3852) Gippo: és csak ott tudod sebezni a benne lévő embert, ha az a testrésze amit lősz ki van belőle
legyen az Kharg vagy egy sima Ziba 
-
Én is vettem fel egy csomó videót az alphàból, de még nem töltöttem fel sehova. Van gyalogos, tankos, helis, hajós...mindenféle.
Más: a grafika tényleg jobb lesz valamivel, de a gépigény nem fog drasztikusan nőni, véleményem szerint. Az alpha is elég jól futott nálam. -
Gippo
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amiről visszapattan a LAV

-
SkyS1gn
félisten
Amit fent említettem mapot ami benne lesz ott mást nem fogsz bámulni mint a vizet!

Nem csak a kinézete, a hullámzás ami miatt taktikázni kell majd, néha látod hol van néha alábuksz a vízszintnek....
Eddíg az a pálya a legvárósabb nálam!
Majd a béta idején térjünk vissza erre a semmise változott dologra.
-
devilinsid3
addikt
ez jogos, hisz nem a grafikát nézem én sem amikor harcolok stb.
de akkor ne hozd fel azt, hogy nem javul semmi grafikailag amikor javul bakker.. a 2 külön dologazt meg, hogy a 3 a bf4 betaja, már gyakorlatilag mindenki tudja elég régóta

#3846) Cris99 akkor majd megörvendeztetek én is jó pár embert a beta videóimmal

/ ha érdekli őket, ha nem /
-
bul07
nagyúr
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Hát pont a vizet fogom figyelni mikkor mondjuk védem az m-com-ot(bf3 grafikája is pont elég volt)
Legtöbben ara kiváncsiak hogy játék élményben hoz e valmi újatt, a kötelező újdonságokon kívűl(fegyverek, pályák, járművek)Az meg hogy új játék kellet ahoz hogy a tankok ne lagoljanak...
Sőt kiváncsi leszek hogy itt is úgy fognak csúszkálni mint tyúk a jégen -
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3
üzenetére

Főleg ha nyílt, de ha csak a fent említetteknek lenne, akkoris, az Alpha egy nem bejelentett valami volt...
Keress rá a 3-nál is mennyi van fennt, jobbvolt mint most

-
Gippo
senior tag
Akinek nem tetszik a grafika az gyönyörködjön a crysis 3-ban, ami cf/sli alatt is képes (elvileg) behasalni

-
urbi73
senior tag
Nem tudom hány embernek van olyan szerencséje , akik mindent maxra állítva játszanak a Bf 3 mal Full HD - ban . . Ugyan is aki eszt megtapasztalta , az semmi külömbséget nem láthat , a BF4 -ben . De ez csak a grafikai részre vonatkozik . Még reménykedek benne , hogy a játékmenet az jobb lesz .
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sok jelenet már volt használva eddígi videóknál, nem egy kör, hanem sok összevágott, de ha valaki nem szimatol meg minden pici darabot akkor neki érdekes(ebb) lehet.
(#3838) kovy29

-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére

...you mad bro? -
Bjørgersson
félisten
Megnézte már valami a 40 perces gameplayt? Érdemes végignézni?

-
Prosector
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csodalkozom, h ChaBoyyHD nem tett a tank csovere C4-et

-
SkyS1gn
félisten
Na talán a vágyam is beigazolódik.

BattlefieldPodcastos srácok elvileg megbízó forrásból tudják (dice közeli emberke) hogy a FB3 trailerben demózott pálya benne lesz a játékban, neve jelenleg "Naval".
Én már régebben is mondtam hogy fura az a Z-10W ott, azt csak úgy időjárás demózásra nem rakták volna oda...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jó de semmitse csinál...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
36:40-nél látom a jármű lagot viszont a "public" alphában nemvolt.

Milyen POW gomb?
-
aizen92
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ezek tuti botok

-
SkyS1gn
félisten
Point at all the things! - Battlefield 4 Music Video

(#3809) kovy29 LOL egy egész kör? Na mostaztán fappolhatnak

-
Bjørgersson
félisten
Battlefield 4 Multiplayer - Infantry w/ HUD, Guns, Vehicles, Skyscraper Collapse & More!
Ez vótemá? Azért mégis csak 40 perc. Tudjatok mire fappolni.

-
urbi73
senior tag
válasz
Mr.White
üzenetére
A Bf4 Trailer az nagyon szép , de amit eddig láttam a teszt videókból , az engem sem győz meg grafikailag eddig . De én tuti hogy megveszem ,mert ilyen szintű FPS játékból siralmas a felhozatal , nem hiszem hogy lesz egyenlőre . Talán a Cod , de ez utóbbi nekem csalódás volt .Nehéz már jó játékot csinálni ,már minden volt gyakorlatilag .
-
Laraxior
titán
Battlefield 4 Alpha gameplay.
Egy hete fent, nyilvános és még nem törölték, csináljunk a csávónak nézettséget, ha már ekkorát bevállalt
Bár eléggé kockás a video, de azért nézhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak nem kell akkor külön 1-1 mondatot megnézni amiben nem vagyok biztos