- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson #3696 üzenetére
Nagyon sehol, de úgyse adná vissza a 5.1-ben való duruzsolását
A camok vagányul néznek ki a járműveken, hajó/tank... jet-re is lesz az biztos.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Stunts666 #3693 üzenetére
Utána simán 14-et kapsz, ha jól emlékszem! Nem az egész.
Kedvenceim a hajók!
Víz brutálul fest, kezelés szokást igényel mert néha fordítva fordulsz a tolatás/gázadásnál.
Ágyúja brutál erős, meg 2 TOW rakétája van. De megállsz egyhelyben akkor kicsit érzed ahogy hullámzik, pedig az nem az a single player féle hullám >> ezáltal a célkereszt is mozog.
Ágyúja felcserélhető AA-re, TOW meg AA rakétára.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
gali777 #3688 üzenetére
Igen, váltani kell.
(#3689) Def26 Remélhetőleg a hónap végi Gamescomon kapunk egy új mapról trailert >>jetekkel. Elvileg lesz a Kínai J-20as, ami a borítón van az egyik sárga keretben.
Hasonló lesz gondolom a munició ellátás. Legyenek gyorsabbak, meg repüljenek ne csússzanak a levegőben!
(#3690) EczkE
Összevetve minden komolyabbnak tűnik, tank/heli.
Heli kicsit mozgékonyabb, de elöbb fel kell húzni ha meg akar állni az ember.
A Kínai Z-10W chopper / Type-99 tank hangjától meg kiráz a hideg
-
gali777
őstag
válasz
Bjørgersson #3686 üzenetére
Nekem úgy rémlik mintha lenne, most mondok egy számot mondjuk 3x14 rocket podod, ahogy eldurrogtattad a 3 tárat akkor van egy hosszabb újratöltési idő és utána megint kapsz 3x14 rocket podot, de javítson ki valaki aki mondjuk játszott az alpha-val és pontosabb információi vannak
(#3687) Cris99: És még mindig ez a rendszer van mint a 3-ban, hogy váltani kell a gépfegyver meg a löveg között? Mármint a 2-ben bal egérgombbal használtad a löveget, jobbal a gépfegyvert. Jó mondjuk egy guided-el nem lehet megcsinálni, de az lmg/hmg páros működhetne úgy mint a 2-ben
-
SkyS1gn
félisten
Végtelen...
DE!
Limitált, és kell valamennyi idő mire kapsz újra.
Tehát a tank alapból 5-el indít (legalábbis az alphában 5 volt) és ha kilövöd egyből mindet akkor bizony védtelen maradsz egy ideig, s utána sem tölt egyből vissza 5-öt hanem 1-et, aztán megint 1-et....
Szóval nemlesz remélhetőleg rapelő tank meg ilyen, mégjobban kell taktikázni. A gépfegyó rajta erősebb, az csak túlmelegszik.
Heliknél ugyanez volt, meg mindennél. Volt 2-3 tejes tárad heliben, aztán várni kellett a továbbiakra, gunnernél is.
Viszon a commander is majd tud elvileg ledobni lőszeresládát, gondolom ez gyorsabban/vagy többet fog újratölteni.
-
Def26
félisten
Tudunk már arról valamit, hogy miként lehet pótolni a helikből/jetekből kifogyott muníciót?
Régebben volt arról infó, hogy le kell szállni és újra tölteni.
-
bul07
nagyúr
Nézd meg a többi videójukat is , lényeg szívatják az olyan autósokat akik a dugót járdán , bicikli úton, vagy más gyalogosoknak fenntartott helyen kerülik ki, vagy csak simán a járdán parkolókat
És nem csak a csóró ladásokat pécézik ki maguknak hanem a legdrágább kocsikat is
(#3680) M3oH
Igen ilyeneket többen is írtak a Bf3 fórumban
Lehet rákérdezek náluk hogy a leadott előrendelések árát változtatják e még , vagy annyin kapja az emberfia ahogy előrendelte -
devilinsid3
addikt
válasz
DokiBaxxi #3674 üzenetére
igen várni kell egy kicsit meg olcsóbb, de a sok szarakodás vele, meg a megmagyarázhatatlan dolgok, hogy ugyanúgy rakod fel mégsem jó.. lehet így utólag még sem ért annyit és én sem fogom orosz verzióba venni a 4t, de hát kinek mi fekszik
(#3677) Winne több, mint valószínű bár szerintem várni fognak vele, hogy visszajöjjön az ára azokból a DLC-ből amiket hamarabb kiadnak, ne hogy 1 csomagban megvedd az egészet amikor DLC-ként is külön le tudnak szakítani annyi pénzt
-
-
bul07
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #3672 üzenetére
Hát sokan akik Bf3-ból vettek RU verziót azt írták hogy soha többet
Ha jön frissítés akkor várni kell igaz van hogy nem sokat de akkor isMeg mondjuk három négy év múlva szenvedés lenne egy kis nosztalgiázás mert keresni hogy mit kell hozzá pluszba felrakni és hogyan hát
Addig is egy kis ruszki szemétkedés [link]
-
bul07
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #3670 üzenetére
Hát én a legolcsóbb megoldásra megyek rá , a +DLC érdekkel a többi nem , fém tok, poló,dögcédula minek, esetleg az aprón el lehet adni, így lehúzni egyeseket, és így csökkenteni a játék árát
Írtam az Ipon-nak hogy náluk mikkor lesz előrendelhető meg milyen verziók , két éve egy elírásuk folytán én nagyon jól jártam velük Battlefield 3 LE 8110Ft -ért kaptam meg házhoz szállítással
Battlefield 3 LE két éve a shop.ogc.hu adta még jó áron (7900Ft) de most valami nem stimmel náluk egy termékük sincs, de nekik is írtam emailt , bár lehet hogy nem jó helyre mert kódolva vannak az elérhetőségek
-
-
M^xx
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3663 üzenetére
így születnek a téves infók, ráadásul tudatosan, ejnye-bejnye
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Bjørgersson #3663 üzenetére
Nem, a dobozon található kép lesz más. Én is beleugrottam ebbe a csapdába
Egyébként:
videót tessék nézniJól látom, hogy HC-ban nem jelöli a csapattársakat sem?
Ha így van, jó sok team kill lesz
-
M^xx
aktív tag
válasz
KingKress79 #3661 üzenetére
A Deluxe Edition várható tartalma:
- Battlefield 4 játék speciális tokban (a szokásos dvd tok vastagság duplája) és egyedi grafikával (más, mint a normál változaté),
- Fémdoboz (steelbook),
- Battlefield 4 China Rising multiplayer kiegészítő letöltési kódja (4 nagy térkép, a Battlefield 4 megjelenésekor még nem lesz elérhető, hanem csak a későbbiek során), (ez a DLC-vel jelöltekben is benne lesz!)
- Három "Gold Battlepack" játékbeli elem. -
bul07
nagyúr
Előrendelés, teljesség igénye nélkül
Battlefield 3 esetén volt egy bolt amivel a bf.hu is kapcsolatban volt . Mi is volt a neve?konzolokszervize.hu
Battlefield 4 +DLCPC 10 390 Ft(+500Ft szállítás)
Battlefield 4 DE nincs árkonzolvilag.hu
Battlefield 4 + DLC 10.900 Ft (ingyenes szállítás)
Battlefield 4 DE nincs ársupergamer.hu
Battlefield 4 (Deluxe Edition) + előrendelői bónuszok 12690 Ft (+1490Ft szállítás) , +előrendelői bónuszok érdeklesek lehetnek bár nem tudomplatinumshop.hu
Battlefield 4 + előrendelői ajándék 10.790 Ft (+990Ft szállítás)cdgalaxis.hu
Battlefield 4 DE 11 690 Ft (+990Ft szállítás)576.hu
Battlefield 4 DE 11 999Ft (+1050Ft szállítás, de jelenleg 10e Ft ingyenes)meexgames.hu
Battlefield 4 Digitális 10 490 Ft
Battlefield 4 DE 10 490 Ft (+990Ft szállítás)
Battlefield 4 DE Digitális 10 490 Ft -
SkyS1gn
félisten
-
Prosector
addikt
válasz
Stunts666 #3654 üzenetére
Ááááá.....Ati es Gali ellen gondolom tul sok eselyed nem volt egyedul.
Bar en mar parszor futottam bele olyan "pro"-ba, h egyedul szetszedett kettonket,ugy hogy csak lestem.
Az a baj,h a pilota gunner nelkul sokat er es forditva, bar ez nem baj, mert 1 pilota ne legyen mar egyedul felisten a helivel(azert vannak kivetelek).
En talan egy kozepes szintet megutok a 80 orammal/2200 killemmel.
-
Gyula84
veterán
A legjobb hogy ugyan ez fog menni bf4 nél is
kinézem belőlük
-
prokxy
veterán
válasz
devilinsid3 #3648 üzenetére
Sajnos az van, ha van egy jó jetes ellenben, akkor a földön (is) szívja meg mindenki, mert akkor az ellen viper is vígan leszed mindenkit ha picit is érti a dolgát.
Én bazira nem tudok repülni egyikkel sem, béna vagyok benne, lehet gyakorolni kéne, de leszarom, nekem az infranty és a tank/ifv a favorit. Pedig jó lenne néha visszavágni, mert ha nincs senki aki felvenné a harcot az égiekkel, akkor cumi van és veszítünk.
Általában. -
Stunts666
őstag
válasz
devilinsid3 #3648 üzenetére
Nekem meg olyan csapat nem jut sosem, ahol normalis gunnert kaphatnek a helibe. Ha meg AA-ben vagyok, akkor nincs normalis legiero mellettem. XD
-
devilinsid3
addikt
ha a csapat nem csinál semmit akkor ő fentről nem tud annyit hozzárakni, hogy megnyerje a kört..
tegnap vagy tegnap előtt is repültem le nem szedtek szinte, de nem volt aki foglaljon így baszhattam a kört..
de igen sokat számíthat a jetes, csak általában olyan csapatban vagyok, ha repülök akkor a földön nem nagyon mozognak az "enyéim" ha a földön vagyok akkor légi támogatás nincs.. múltkor meg Candyman ellen repültem, de az ő csapatában volt egy olyan AA-s aki ott ment alatt szinte végig és védte a seggét, meg volt 1 jetes, ha még így AA támogatással sem menne akkor a jet is megy rád..
sajnos nekem nem jut ilyen csapat, hogy értelmes vinné a másik jetet vagy épp az AA-t..
Noshar-on pl. ha orosz vagyok Us oldalon mindig van egy olyan a centurban aki E-ig lazán ellő hihetetlen sebzési rátával, de amikor tegnap én voltam Us senki nem ült ott.. néha már fárasztó, hogy a kör nagy részében nekem kell mindent csinálni szinte, és itt felesleges a "játssz ismerősökkel" stb. kicsit mindenkinek magába kéne nézni, hogy egy körben mit csinálnak, mert úgy, hogy leszedem a jetet/helit pl. utána meg megyek a tankokra és még úgy sem mernek vagy nem akarnak foglalni azon nem tudok segíteni.. inkább elülnek itt-ott csak, hogy kiszenvedjenek egy 1 K/D-t .. -
prokxy
veterán
válasz
devilinsid3 #3643 üzenetére
Engem az bosszant, h ha van egy jó jetes, akkor eldönti a meccset.
Bazira nerfelni kéne azokat a szarokat, mert szinte csak egy másik jet tudja leszedni őket. -
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #3645 üzenetére
Mostanában pihentetem de cél a 100 csillag...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #3643 üzenetére
De van... de az ram, vagyis, simán összemész egy másikkal, volt hogy toltam énis a 26-1-eket, másik körben meg 0-7el voltam ahogy beértem a légtérbe elkezdtem a táncot folyton ram volt, már a hajamat téptem
-
devilinsid3
addikt
válasz
SkyS1gn #3642 üzenetére
neked még nem volt olyan, hogy dogfight-olsz egy gyerekkel, úgy fordul mint az Isten, folyamatosan villog az afterburn, úgy hogy gyakorlatilag szabad szemmel érzékeled, hogy 3xx kilométeren tartja neki a jobb fordulás érdekében, de lelőni nem tud vagy sokszor a földbe csapja? én szinte minden nap találkozok ilyenekkel és azt ne meséld be nekem, hogy valaki úgy fordul, hogy annál tökéletesebben nem lehet szinte, de mondjuk a 28-6 statjából 5 halál azért van, mert odacsapja.. ha valaki jól tud fordulni és nem csal akkor ilyen nincs, hogy ennyiszer odacsapja..
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #3641 üzenetére
Sosem találkoztam ilyennel pedig van 87 sv starom.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #3639 üzenetére
Pedig ez valamennyire reális, csak nem így hogy megáll.
De megvan a való életben is a fordulási deltájuk egy adott sebességen.
-
-
gali777
őstag
Lehet, hogy már volt kérdezve, nem emlékszem. Aki játszott az alpha-val meg tudja mondani, hogy a helikkel át lehet fordulni, mint a 2-ben? Vagy itt is olyan a fizika mint a 3-ban, hogy csak egy bizonyos fokig lehet bedönteni?
-
SkyS1gn
félisten
Természetesen, nem is azt mondtam hogy itt olvass, mert itt az összefoglalóban találsz lényegi dolgot, amúgy kb csak offolunk ha nincs lényegi csámcsognivaló...
"Más hivatalos forrásból ,már olvastam eleget ,meg láttam elég videót róla ."
No akkor nem értem hogy mondhatod hogy tiszta 3... persze, youtube videókban 480p-ben lehet úgy néz ki, meg a fő mechanika is hasonlít rá. De ha tényleg követed a híreket, tudhatod hogy sokkal több annál, és a bf-es arcok nem is akarnak egy totál más játékot, hanem egy finomított, upgradelt, polírozott játékot ami jól össze van rakva, amilyennek a 3-nak kellett volna lennie.
Azthiszem a 3 után igazán megérdemelnénk, kezdve a netkód alapjairól újraírásával!
Alphában már levontam a következtetéseimet, nagyjából látom mivel mit akarnak kezdeni > milyen irányba akarják vinni a játékmenetet. Eddíg jól fest, ha tartják magukat az igéretekhez, nem úgy mint a 3-nál, összeszedik magukat, akkor valami jó is kisülhet belőle!
-
urbi73
senior tag
válasz
SkyS1gn #3607 üzenetére
Barátom ez egy vélemény egy még meg sem jelent JÁTÉKRÓL . Hagy mondjam már el hogy ÉN mit gondolok , a te véleményedet sem szólta le le senki . Ne osszál már ki azért mert nem olvastam a Hsz - kat. Más hivatalos forrásból ,már olvastam eleget ,meg láttam elég videót róla .
-
mcwolf79
veterán
Azt megoldják majd végre, hogy ha valamelyik szerveren valamelyik fegyver/eszköz tiltott, akkor az ne is legyen kiválasztható?
Mert a BF3-ban marha idegesítő tud lenni,mikor belépek ,ölök valamivel,aztán jön az instantkill, hogy tiltott. Én meg csak elsek, hogy mi a fakk van
És lehet a szerver leírásban ott sincs, csak a chat-ablakban tudom lehívni a !rules paranccsal. Ezt igazán megoldhatnák. -
emiki6
veterán
válasz
ForRedGlory #3623 üzenetére
Részemről a ghost csak egy próbát ér.
-
Gyula84
veterán
válasz
ForRedGlory #3623 üzenetére
nem aprozod el
-
ZoliGamesHD
tag
GTX 670-en tuti megy ultran
-
SkyS1gn
félisten
Opcionális lesz
(#3618) lama_lamm
Tippre 7950/7970 vagy 670/680.
Már igen jó áron mennek. Én megvárom AMD puskaporát októberre
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már ez a kérdés. Ha igen, akkor sorry.
Saccperkábé mi lesz az a VGA szerintetek, amivel fullHD-ban tudok majd játszani BF4-et med-high beállítások mellett?
Tudom, hogy nincs még hivatalos gépigény, csak közelítőleg kérdezem.Köszi előre is
-
@rglaaf
veterán
amikor megjelenik a játék már az első dlc is jön hozzá?
-
SkyS1gn
félisten
Ha az elmúlt 2 hónapban a föld alatt éltél vakon/süketen, akkor biztosan így tűnik, sajnállak, vagy csak trollkodni jöttél?
"Az hogy meg már beszéltetek róla sory ,nem fogok végig olvasni a több ezer HSZ "
Ha nem vagy hajlandó többet megtudni róla akkor ne beszélj össze-vissza, ezen nem segíthetünk!
Én is úgy gondolom a BF3 egy hatalmas béta volt, látszik, hogy a 4 sokkal kifinomultabb, jobban összerakott lesz. Már az alpha stabilabb volt mint a 3-nál a béta.
És kivételesen szinte az összes nagyobb sírásunkat meghallgatták és belerakják a 4-be:
commander, spectator, dinamic map, nagyobb squad, assault balance, több testreszabhatóság, naval warfare, battlelog átszabás.... stb stb stb.Nem mondom hogy nem jöhet be egy gebasz, de jobban áll a széna eddíg mint a 3-nál állt!
-
urbi73
senior tag
Mivel én csak a Cod + BF3 - mal játszok csak ,én is várom a BF4 -et . Csak én többet vártam volna . Ez inkább olyan mintha újabb DLC adnának ki semmi több .Az hogy meg már beszéltetek róla sory ,nem fogok végig olvasni a több ezer HSZ . Azért annyi meg jó lesz hogy ,ezért a játékért nem kel kártyát cserélni .
-
emiki6
veterán
Ennek a kiírásával elkéstél egy kicsit.
a két topicban vagy ötvenszer kitárgyaltuk ezt. A bf3 csak béta volt, olyan lesz mint a cod, bf3.5, csak a pénzről szól, az lesz új, ami a 3-ból kimaradt, ( szerk: livius effektet asszem kifelejtettem) stb stb. Mindenki eldöntheti megveszi e. Én megveszem.
Jobb lesz mint a 3 több személyre szabhatóság, jobb grafika, codnál is jobb. Jó lesz ez, bárki bármit mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó