- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
válasz
devilinsid3 #3399 üzenetére
Kutyámajom!
-
SkyS1gn
félisten
-
Gippo
senior tag
Fuu... hányszor volt már, hogy direkt azért tettem le a claymore-t, mert láttam, hogy jönnek utánam... ááá de neeem, ennek kell vagy fél perc mire élesedik
Parádé
-
bul07
nagyúr
válasz
devilinsid3 #3382 üzenetére
Ó hát volt olyan időszak is hogy az akna se maradt meg
Na az nagyobb szopás volt , rush-ba volt a legnagyobb szívásRemélem ezt a bf4 nem teszik meg , hogy ide oda változgatnak dolgokat éppen hogy sír a tömeg
-
stoon
addikt
Nekem van belőle 1749 killem! ebből 1700 még akkoriban volt amikor nem tünt el csak sok volt a sirás mert a suttyok nem tudnak spottolni és nem látják! pedig ha az m15 nem tünik el enneksem kéne! jo volt fedezetnek ha egyedül vagy! amióta eltűnik nem nagyon használom!
#3382) devilinsid3. régen úgy volt!!!
-
Winne
nagyúr
válasz
devilinsid3 #3382 üzenetére
Hát van benne valami, bár nekem már teljesen mindegy. Letudtam és nem foglalkozom vele többet, elég idegesítő, amikor kettőt leraksz egymás után, hogy biztosra menj és úgy is átfutnak rajta.
-
devilinsid3
addikt
-
bul07
nagyúr
Régen könyű volt Claymore medálokat szerezni, mert halál után nem tüntek ell hanem megmaradtak míg újra le nem lettek rakva, de szép is volt
TDM-en lehetett vele szemétkedni éledés után egyből le kellet teni , mert egy idő után úgyis ott éledt az ellenség és pukk egy lépést se tettMortar jó móka , egyhelybe üldögélők elen tökéletes, hc-n persze, sőt én előszerettetel lövöm a páncélosokat is
-
aAron_
őstag
válasz
Bjørgersson #3367 üzenetére
flagrun jobb lenne mint egy cqb? tényleg kíváncsi vagyok, én eddig nem számoltam utána
-
SkyS1gn
félisten
Összefoglaló frissítve fegyókkal & járművekkel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
fornettisuti #3366 üzenetére
Annyira azért nem égetően fontos, hogy szét flagrunozzam a játékot.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Bjørgersson #3365 üzenetére
ha csak a sas100 a cél, flagrunozzál sokat és gyorsan meglesz
bár én a mai napig nem látom gyakorlati értelmét ennyi rangfokozatnak.
bc2-ben is max. 25. szintre unlockolható volt az összes cucc, 30-as szinttől a skill is kifejleszthető volt mindegyik karakterrel, oda is kár volt 50 szint. -
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #3363 üzenetére
Igazából a sas 100 a cél, a medálok annyira nem izgatnak, mivel olyan játékódot preferálnak,amit ki nem állhatok vagy egyszerűen béna vagyok benne, mint az AS-ben. Claymore+mortar, pl. csak az öcsik miatt csináltam.
-
Gippo
senior tag
Ha az m1911 25-öt sebez, akkor fejre 50-et (200%), hardcore-on meg 60% a hp, tehát nem biztos. Persze ki kell próbálni
-
emiki6
veterán
válasz
KingKress79 #3352 üzenetére
M1911 25-öt, mp7 20-at sebez. Tehát?
-
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson #3355 üzenetére
Talán addig megleszek 100-as sasos és meglesz minden buzi medál!
-
DNS_65
senior tag
Elég hamar kifingott az alfa, a bétáról lehet már tudni valamit, mikortol lesz elérhető?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
fornettisuti #3350 üzenetére
Nem tudom, ezért kérdeztem miért emelted ki a normál módot.
-
emiki6
veterán
válasz
fornettisuti #3350 üzenetére
MP7-tel is?
-
fornettisuti
veterán
válasz
Bjørgersson #3348 üzenetére
Nem más a fizika, miért lenne más?
Hardcore szerveren 60% életerő van (a normál 100%-os helyett), ami nem töltődik vissza szerencsére.
Sniperrel a találat azonnali halál; nem szalad tovább az ellenség, eldől mint egy zsák krumpli.
Fejlövés akármilyen fegyverrel = azonnali halál. -
Bjørgersson
félisten
válasz
fornettisuti #3334 üzenetére
Hardcore szervereken más a fizika vagy hogy érted?
(#3337) G4ula84: Mittudomén, belülről szoktam csak használni őket.
-
Livius
őstag
battlefieldblog.hu
Végre egy olyan BF oldal, ahol tényleg a BF-ről vannak a hírek, és nem más majomságokról. -
DEV_NULL
őstag
válasz
kriszpontaz #3343 üzenetére
használt 7850 érdekel?
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kriszpontaz #3341 üzenetére
-
Gyula84
veterán
válasz
fornettisuti #3338 üzenetére
igen gondom van és neked gondod van ezzel?
nem tudom nekem még nagyon extréme randome halálom nem volt -
emiki6
veterán
válasz
Egyszer Zibán egy korláton ugrottam át és belehaltam (a korlátba), bár nem ma volt.
-
Gyula84
veterán
válasz
Bjørgersson #3332 üzenetére
Egyáltalán mit kell ott fetrengeni?
(#3334) fornettisuti
Bad Luck történetek, főleg kb 1. emelet magasságból való leugrás esés esetében a random halál teljes élettel isegy emelt magasból is meg lehet halni. Teljes élettel?
félig is meg lehet halni?
-
fornettisuti
veterán
Tudomásul kell venni, hogy ez BF3-fícsör
Hogy a 4-be is be lesz-e építve vagy a csak a prémium játékosok unlockolhatják-e az ősszel kiderül -
Gippo
senior tag
válasz
Bad luck-ról annyit, hogy ritkán kaptam mostanában, viszont 1-2 hete elkezdtem játszani egy hardcore szerveren, ahol egészen érdekes szituációkban kaptam meg... más-más napokon, ugyanazon a szerveren...
-
fornettisuti
veterán
válasz
A BF3-ban -főleg a béna normál módban (a marketing gépezet bla-blájának ellenére) és valós világban megegyező dolgok csak a véletlen műve!
Megj.:
"kedvenceim" a még több giga peccs ellenére sem javított:
*járdaszegélyben/padkában emberünk elakadása
*Bad Luck történetek, főleg kb 1. emelet magasságból való leugrás esés esetében a random halál teljes élettel is -
emiki6
veterán
válasz
Hahh!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
fornettisuti #3331 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem így van a valóságban?
-
prokxy
veterán
Ennyi volt a trial? Már nem aktív az originben.
-
stoon
addikt
probáljátok ki hogy felfekszetek a tank csövére ha megvan a tank tüzel és repülsz mint állat! jó móka
ez hasonlit a c4 eboot röptetésre!
-
leviske
veterán
Ennek a videó változatával összefutott már valaki? Mert kíváncsi lennék a reakciókra, ha esetleg benne vannak. -
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
válasz
DEV_NULL #3309 üzenetére
Szerintem pedig a mindenkori legjobb vétel (én csak újonnan vásárlok) a csúcs vga kistesója. Én már jó pár generáció óta így teszek. 4850, 5850, 6950, most pedig a 7950-nél tartok. Minimum egy húszassal olcsóbb, a nagytesó teljesítményét pedig gyerekjáték elérni. Persze biztos jó érzés lehet mindig a csúcs vga birtokosa lenni, de nekem ez az érzés nem ér meg annyit.
-
sixpak
nagyúr
válasz
SkyS1gn #3305 üzenetére
És azt is láttad, hogy a teljesítményben nem lesz olyan nagy ugrás? Viszont az áruk az jövő év közepéig a csillagokban lesznek. Én úgy tippelem, hogy az árából majdnem (de lehet, hogy teljesen) kettő 7970-et lehet venni majd. Nem véletlen időzítik a BF4-hez a startot.
A legtöbben nem fognak várni, míg normalizálódik az ára, hanem megveszik azonnal a megjelenéskor. Pedig a megjelenés után pár hónappal akár 100-200 dollárt is eshet az ára. De ez sokakat nem fog eltántorítani, ez ám a biznisz. Véleményem szerint csúcskártyát nem kifizetődő a megjelenés után közvetlenül venni. Kivéve, ha milliomos az ember, ami nálam sajnos nem áll fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- PS Plus előfizetések
- Xbox Ultimate előfizetések
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR