Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DPD tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecuhun
senior tag
-
Kecuhun
senior tag
Most hívtak a Platinumshop-tól, hogy holnap adják át a futárnak a játékot, vagyis szerdán kapom kézhez. Delux Edition-t rendeltem de állítólag nem kaptak, így a limetedet küldik olcsóbban.
-
Kecuhun
senior tag
Tudja valaki, hogy mi van akkor ha két helyről rendeltem meg a játékot és az egyiket nem veszem át. Az egyik a Konzolok szerivzéből jön, innen már nagyon régóta megrendeltem, de nem igazolták vissza a rendelést, nem is hívtak és úgy gondoltam, hogy vmi miatt törölték azt, vagy nem is fogadták a rendelést. Most meg kaptam az e-mailt, hogy holnap hozza a futár. A másik példány a Platinumshop-tól jön, ők tegnap hívtak telefonon, hogy szerdán kézbesítik a játékot. Mit csináljak?
-
Kecuhun
senior tag
Vki magyarázza már el, hogy hogyan működik ez az XP Boost. Kaptam egyet vmelyik battlepackba, de azóta se tudom, hogy ez most magától "aktiválódik", vagy én kapcsolom be akkor amikor akarom.
-
Kecuhun
senior tag
Nem igaz, hogy ezzel a mocskos szemét játékkal 4 hónapja nem lehet egy jót játszani. Annyi hiba van benne, mint égen a csillag, állandóan fagy, hibaüzeneteket dobál. Kapja be az összes fa***m EA és a DICE is. Ezért dobtam ki az ablakon majdnem 20000 Ft-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500U / 8GB DDR4 / 240GB SSD nagyon szép állapot TÖBB DARAB!!
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition
- Thrustmaster tx
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
- Thrustmaster Ferrari F1 add on
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest