Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
scope2007
üzenetére
A tegnap linkelt videóból kiindulva pont ilyen a hitbox a 2. rész (lehet nem jól emlékszem) óta. Pont ugyan ezek a problémák voltak ott is. Igazándiból nekem tök mindegy, mert szerencsére ilyen hibák nálam ritkák (vagy csak leszarom és nem is figyelem
). Ami nekem számít, hogy rajta vannak. Megjelenés óta sokat javult a játékmenet és a stabilitás is. Bugok vannak, lesznek is, nem számítok arra, hogy egyszer hibamentes lesz.Nem vagyunk egyformák. Én jól elszórakozom, nem idegel ki a játék, sem a hibák. Ami kiidegel az az agyhalott banda ami a játékot játssza. Na ilyenkor van csak ragequit, meg ku*** any***ás

egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy ember hogy tud elhúzni egy olyan zászlót, ami körül 5 csipa* (*akármi) kempel. Ordert nem ad a leader, support nem dob ládát, ect.( az ammot általában megoldom úgy, hogy kétszer háromszor kérek, aztán elütöm a picsába valamivel, elveszem a kitjét... Nekik ez nem tetszik, de leszarom..) De ezek ugyan úgy megvoltak a háromban is, a szar hitbox-al együtt, mégis élveztem azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Battlefield 6
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ami nekem számít, hogy rajta vannak. Megjelenés óta sokat javult a játékmenet és a stabilitás is. Bugok vannak, lesznek is, nem számítok arra, hogy egyszer hibamentes lesz.