Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeadMeat

nagyúr

válasz scope2007 #35674 üzenetére

A tegnap linkelt videóból kiindulva pont ilyen a hitbox a 2. rész (lehet nem jól emlékszem) óta. Pont ugyan ezek a problémák voltak ott is. Igazándiból nekem tök mindegy, mert szerencsére ilyen hibák nálam ritkák (vagy csak leszarom és nem is figyelem :B ). Ami nekem számít, hogy rajta vannak. Megjelenés óta sokat javult a játékmenet és a stabilitás is. Bugok vannak, lesznek is, nem számítok arra, hogy egyszer hibamentes lesz.

Nem vagyunk egyformák. Én jól elszórakozom, nem idegel ki a játék, sem a hibák. Ami kiidegel az az agyhalott banda ami a játékot játssza. Na ilyenkor van csak ragequit, meg ku*** any***ás :DDD
    egyszerűen nem tudom megérteni, hogy egy ember hogy tud elhúzni egy olyan zászlót, ami körül 5 csipa* (*akármi) kempel. Ordert nem ad a leader, support nem dob ládát, ect.( az ammot általában megoldom úgy, hogy kétszer háromszor kérek, aztán elütöm a picsába valamivel, elveszem a kitjét... Nekik ez nem tetszik, de leszarom..) De ezek ugyan úgy megvoltak a háromban is, a szar hitbox-al együtt, mégis élveztem azt is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés