Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Hát... eddig még helit sem javítottam így

Chopper repair... a little differently -
lofagi
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Nincs húzva a gépem, a restartolás minden esetben csak akkor következik be, ha az alábbi videó beállításokat próbálom beállítani. Ahogy erre az értékre beállítom rögtön rr lesz a pályaváltáskor. Amúgy pedig csak a szokásos random crashek vannak.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Algotis
üzenetére
Elindul, csak lesz kb 15 fps. Mindent le kell venni a lehető legkisebb beállításra a felbontással együtt. Én is próbáltam még amikor garanciába volt a vga-m, de ezt még bf3-ba hd3000-el,
nem tudom a haswell igp mennyit javult talán lesz 25 fps belőle.bandi0000: Nem is rossz!

-
Snip3r_HUN
addikt
Battlelog megint sz@rakodik vagy csak nekem nem tölt be semmit a szerverkeresőn kívül ?
-
bandi0000
nagyúr
Melyik a legkevesebb erőforrást igénylő pálya? Tehát ahol a legtöbb FPS-em lenne VGA nélkül

-
TechArtist
aktív tag
Ezzel a memóriafelzabálós hibával lehet már kezdeni valamit?
-
Atla
senior tag
válasz
pumpa007
üzenetére
Elnézést hogy benéztem az 512 VGA ramot,de tapasztalatból írom,hogy egy E8400 3,6Ghz 4GB RAM,GTX 460 1GB,-os gépen,a windows 8 telepítése után,még a BF3 is laggolt szaggatott mint az állat,ami Win 7-en tökéletesen futott.Ezért írtam ezt a megoldást,vagy a hardver cserét.
-
SkyS1gn
félisten
" Destroy an air vehicle with portable AA 0/1 "
Ezt még mindíg nem akarja beadni, már kővel is dobáltam a heliket hátha az a portable AA...

-
devilinsid3
addikt
válasz
r-chee
üzenetére
szerintem a grafika és a játékélmény nem feltétlenül van összefüggésben..
#25750) LamaCube na.. akkor már érthető miért szarják tele boostokkal, ha még itt is "sírnak", hogy nehéz fejlődni

#25761) Colos1 az Originnel vigyázni kell, mert sunyi kis geci program

én a 3al voltam így, hogy mikor beszereztem a premiumot elkezdtem letölteni a megmaradt DLC-t, de aztán inkább leállítottam majd elmentem játszani és játék közben full sebességgel elkezdte letölteni az adott tartalmat, viszont semmi lag nem volt ami arra utalt volna, hogy töltök
mire leléptem tálcára az fogadott, hogy lejött a DLC és már játszható is, szóval lehet neked is már rég le van szedve
(#25775) lofagi nincs húzva a géped és amiatt restartol?
-
lofagi
addikt
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Tuti, hogy van valami köze a videóbeállításokhoz. Amikor állítgatom folyamatosan restartolja a gépemet pályaváltáskor. Ha felhúzom akkor pedig "csak" crashel. Most átraktam autora, aztán majd finomhangolom amikor ott leszünk már, hogy mind1 mit állítasz be nem történik semmi baj.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
lofagi
üzenetére
Nemtudom mivan de 3 nap alatt csak 1-2 crashelt.

(#25775) lofagi Nekem ultrán van, nálam az alt+esc szokta bekavarni, de most borderless módba fut így a 2 monitor között ha esc-et nyomok át tudok mászni, fullscreenbe várnom kellett egy fekete képernyő átmenettel míg leteszi.

-
Xaels
félisten
válasz
pumpa007
üzenetére
Szerintem a procit nézd meg mert a multi sokkal durvábban terheli. Monitorozd és ha kell húzd meg kicsit, már ha van elég a hűtőben hozzá és az alaplapod is bírja. Illetve a RAM is kevés, simán telítődhet és akkor amiatt is megáll az élet oda is kérj kölcsön még 4GB hátha.
Multiban a grafot 1GB-os VGA-val 1080p-ben ne húzd mediumnál feljebb mert elfogy a VRAM. Simán bekajálja így is.
-
ingalls
senior tag
Már kérdeztem, de nem tudjátok, hány service star-tól nem kapsz effektíve service star-t bizonyos kategóriákban?
Pl.: Egy ideje a folyamatsávban hiába mutatja, hogy pár pont óta meg kellett vna kapnom a csillagot egy adott körben (jó eséllyel az előzőben), valójában nem kaptam semmi. Ilyen mondjuk: Conquestben már jó ideje nem kapok, de mivel mondjuk domination módban még csak 3 csillagom volt, ott az 4-re még kaptam.
Remélem, világos a kérdés
-
pumpa007
tag
(#25765) Atla:
Azért erős túlzásnak érzem hogy ezzel "nem kell erőltetni" a játékot. Plusz alapjáraton lényegesen jobban megy a játék win8-on mint win7-en. A másik, hogy a vga nem 512-es hanem 1 gigás....de mondom a single rész tökéletesen megy magas beállításokkal fullHD-ban, és más játékkal sincs gond, csak és kizárólag a bf4 multijával...szóval itt nem a gépről van szó, hogy nem lenne elég neki.
-
SkyS1gn
félisten
Megint megy a PH vonat....

Silk Road is igen jó map, bár PH gárdával minden map jó!

-
sensejke
aktív tag
A 800 Mb-os csomag csak a China miatt lesz, mert az alaphoz nem tölt semmit.
-
pumpa007
tag
Van egy kis gondom a játékkal (vagyis rohadt nagy gondom), tegnap óta megvan eredetiben, a single részt viszi szépen, viszont a multi borzalmas...iszonyatosan laggol, játszhatatlanul. És tök mindegy hogy a felbontás és a beállításokat leveszem vagy sem, a lag nem múlik (de tényleg játszhatatlan). Plusz a beépített teszten ezt írta Loss in: 0 Loss out: 0,69
A driverek frissek, nem fut semmi a háttérben, a bf4-et a cfospeedbe maximum hálózati prioritásra állítottam. Ennyi...esetleg valakinek valami ötlet??Gépem: PhenomII x4 3,4 GHz, 4 gb ram és HD5830 Win8.1 64bit
-
Rico45
őstag
válasz
TechArtist
üzenetére
Lentebb láttam valakik írták hogy nekik is szedett!
Na mindegy is :-) Csak jó legyen a game!
-
Rico45
őstag
Origin szedett megint valami 800 valamennyi megát! Mi lehet ez?
Nektek is?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
suppahmarkie
üzenetére
Lassan?

-
Ybron
senior tag
válasz
suppahmarkie
üzenetére
"és pl ha meg akarom szerezni a 5-6. snipert, akkor előtte a sniperrel kell csak ölnöm?"
Így van. Ahhoz hogy sniper fegyvereket unlockolj azokkal kell ölni a népet.
"vagy egy adott "xp" kell mindegyik fegyverhez?"
Igen. -
törölt tag
válasz
suppahmarkie
üzenetére
XP számít ( de majd devil megmondja a tutit)
inkább most egy délután 5-6 fegyót össze lehet szedni dupla XP miatt húzz bele. BC2 ben jó ha egy fegyót szereztem 1 nap alatt. Itt sokkal gyorsabb.(#25752) Svájcinéger 6 óra kb.
-
Svájcinéger
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy köbö mennyi időbe telik végig tolni a single-t ? Nem vagyok egy nagy single rajongó, de ha néhány fegyó unlockolásához az kell....
-
Gyula84
veterán
válasz
suppahmarkie
üzenetére
ha snipert akarsz unlockolni akkor azzal is kell ölnöd legjobb tudomásom szerint
-
LamaCube
addikt
válasz
suppahmarkie
üzenetére
Lassan?

-
válasz
suppahmarkie
üzenetére
Lassan? A 3-al játszottál?
-
suppahmarkie
csendes tag
Üdv ! új vagyok BF-ben, tegnap kezdtem, (megjött a jézuska a géppel ^^
)
na szóval, ebben valóban ilyen lassan lehet fejlődni? és pl ha meg akarom szerezni a 5-6. snipert, akkor előtte a sniperrel kell csak ölnöm? vagy egy adott "xp" kell mindegyik fegyverhez? -
r-chee
őstag
válasz
lofagi
üzenetére
Ez engem is érdekelne. Épp most mászik lefelé. Múltkor a China Rising DLC társaságában kb. ugyanekkora töltődött le.
#25740 Lmh: Nem érdekel a grafika, de kellemes legyen a szemnek? Kicsit ellentmondásos nem?

Mellelsleg a grafika szoros összefüggésben van a játékélménnyel. Az ellenkezőjét nekem nem fogja bedumálni senki sem. Ha a gépem low-on vinné csak a BF4-et, akkor is igényem lenne a jobb grafikára. -
Krakesz27
tag
nekem olyan problémám van a BF4-el ebben a pár napban, hogy multiba játszok és kilép. Valakinek valami tipp, hogy mért csinálja?
-
lofagi
addikt
Valaki esetleg rájött már, hogy mi volt az a 800 megás frissítés?
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Kérhetek egy véleményt a profilomban lévő configról? Online multiplayer érdekelne. Nem kellenek a csicsa beállítások, a jobb játékélményt előnyben részesítem az üvegszilánkon megcsillanó napfénnyel szemben, szóval olyan beállításokkal játszanék ami kellemes a szemnek, jobban látszik az ellen és magasabb fps-t eredményez. Smooth-ság mindenek felett!
Előre is köszönöm!

-
JamesHun
addikt
valaki használ logitech m560 as egeret és bf4-et?
fent van a csoda setpoint logitech progi, de ez a csoda egér és a bf4 nem szereti egymást
van bal oldalt 2 gomb amire szeretnék a bf4 be mappelni dolgokat, de akár mit álitok a setpointba a stander windowsos parancsokat hajtja végre (win8.1 van fent) és átvált a csempékre, vagy csak az asztalra.
Akár mit állítok be a detect game mod és társainál nem tudok erre a 2-re mappelni a bf4 be :Sstarcraft2 be működik a game detect
akkor logitech sara lenne, hogy nem ismeri fel játéknak a bf4-et?
Végül is megértem
-
válasz
sittes79
üzenetére
De jobbak. Én nem azt mondom, hogy nem lehet tévén játszani, én is rákötöttem már a gépet az itthon fellelhető összes megjelenítőre (3 flat tv+ projektor), de akkor sem ugyanaz. Nekem is van olyan tévém a nappaliban, amin van game mode, meg élsimítást lehet rajt kapcsolni, meg mifaszom...de mégsem az igazi. Ha eltekintünk a válaszidőktől és input lagoktól és attól, hogy ezek a tévék semmi esetre sem játékra vannak kitalálva, akkor is ott marad a méret kérdése. Nagyon nem kényelmes nagy tévén játszani. Forgatom a fejem, megfájdul a nyakam....

Persze lehet azt mondani, hogy majd távolabbról nézem, de az meg már nem ugyanaz.
Nyilván emberek milliói játszanak monitor helyett tévéken és biztos teljesen elégedettek, de én bármivel is próbálkoztam, a végén mindig a monitor előtt kötöttem ki.
-
sittes79
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Én bátran ajánlom, most cserétem le a 22"-os monitoromat egy 32F5000 samsungra, 16 ms input lag szóval szinte semmi, a mostani monitorok se jobbak , persze van 0 ms,de az nem ez a kategória.
-
SkyS1gn
félisten
2 macska beszélget...
-
válasz
devilinsid3
üzenetére
Az a legkisebb baj, van másik.

Gippo: aha, értem....csak nem értem.

És mi lesz azokkal, akiknek eddig ment rendesen? Most azok szopják majd a f....t?
Azért kösz. -
RichieTri
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
ja jol van

csak elbizonytalanodtam...ritkan olvasok/beszelek az anyanyelvemen
-
Gippo
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Jön azután egy 800+ megás patch is.... senki sem tudja, hogy m az. Aszondják a nem okosok, hogy az előző patch nem feltétlen volt jó, avagy "corrupted" (nem tudom lefordítani magyarra) és most így újraletöltetik. Ami érthető lenne, mivel sokaknak hiába van meg a premium, nem tudnak vele játszani (mármint a dlc-vel)
-
-
Sabre
őstag
Visszaolvasva megnyugodtan, miért van nálam ennyi killed in action..

Vagy büdös f*szlámák játszanak zömmel 4-el vagy a játék szar, de olyan szinten nincsenek spottolva az enemyk hogy arra nincs szó. Folyton feltűnik egy tank vagy egy lav vagy akármi, akárhol és csókolom, meghallni nem lehet, nem csak a bug miatt, teljes káosz.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
józan paraszti fordításban

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Fegyvertemető oszt kész, logikus is

(#25719) Snip3r_HUN Az mégrosszabb!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bjørgersson
félisten
válasz
errorcode06
üzenetére
Inkább homeland of weapons.
-
Gyula84
veterán
most meg vagy 5m magasat ugortam pont jól is jött

-
kisza25
félisten
fegyvereket a haza
most nézem te is ezt írtad
-
Gyula84
veterán
ebben a reportban rákattintok a nevemre alul akkor best weapon az aug ez normális?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére

-
scampolo84
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Bátran.
Két hete vettünk a párommal egy 42ln5400-at, azóta azon gémelek. Hibátlan! 
-
pohár
félisten
válasz
SkyS1gn
üzenetére

fix the netcode, sok szerencsét

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- HP 430 G5 Intel Core i3-8130 laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként talán a locker, de miért nem próbálod ki? Szerintem itt kevesen játszanak vga nélkül.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)