Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Laraxior
üzenetére
nekem csak az srr-61 csipa(3000 pont) és compact 45 nincs meg(4000pont)
az assignment+ singlie fegyverek is mind megvannak, az egyetlen kivétel FY-JS ami szerintem nem is lesz meg soha, még 49 Marksman Ribbons kell az 50-ből hozzá
most nézem 2db assault sincs meg, na ezt sürgősen orvosolnom kell
-
Wayne
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Újonnan telepítettem fel az origint, most regisztráltam be rá, eddig még nem volt semmilyen játokom, se accom. Csak hogy téged idézzelek nem tűnt el semmi, mivel meg sem jelent a játékaim között... Amit linkeltem képet, látható, hogy nincsenek is meg a megfelelő fülek...
-
törölt tag
Szevasztok!
Az miért van, hogy fülest akarok használni a külső hangszóró ugyan úgy megy. Ez csak BF4-nél van így.
-
Patrick
addikt
Nem hinném, én is így vettem meg, kódot beírtam, leöltötte. Aztán JÁTÉKAIM pontra mentem, ott összes játék és PC platform és ott van. Esetleg a telepített játékokat kiválasztatod a feltüntetésnél, de ha minden kötél szakad, akkor vezérlőpultból töröld a bf4-et, ah fent van, meg töröld az origint és minden egyebet ami ezekhez tartozik és tedd fel újra az origint, majd szedd le újra a bf4-et. Én ugyan ezt csináltam a FIFA12-nél, mert volt valami gond az elindulással és a frissítéssel és így jó lett.
-
SkyS1gn
félisten
Megjelenés: 2016

-
SkyS1gn
félisten
-
Wayne
aktív tag
Sziasztok! Gondom van a játék telepítésével... letöltési kódot vettem, majd feltelepítettem az origint, ott termékkód beváltátsa, itt minden ok volt. De a játékaim alatt csak az origin üzlet és az ingyens játékok ikon látható, gondolom itt kellene lennie a BF4-nek... ha a játékaim újbóli betöltésére kattintok, akkor sem változik semmi. Ha mégegyszer hozzá akarom adni a termékkódot, akkor meg "ezt a kódot már felhasználták" hibával elküld melegebb éghajlatra...
Mit lehet ilyenkor tenni?
üdv, -
-
Laraxior
titán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nincsen helyem hova tenni 3 monitort, az csak kipróbálás szinten volt. Megcsinálnám, de a fél szobát le kellene bontanom hozzá. Azonfelül, hogy kellene még egy VGA, ami legalább 4GB-os...
Csak a táp van meg az SLi-hez...
és úgyfest, hogy ennyiben is marad.(#26681) Lavidaloka: Akkor veszek neki egy 120GB-ost, semmi probléma
Úgyis csak ezzel játszok, plusz egy tizes ide vagy oda nem oszt nem szoroz. 
(#26682) Ybron: Én is arra megyek, hogy az összes fegyver meglegyen. Bár a kiegészítős fegyvereket egyelőre hanyagolom, de azonkívül elég jól haladok. Gránátok kész, assault, carbine, bolt action sniper megvannak. Shotikból már csak kettő hiányzik. LMG elég hoki lassú az első U-100, majd a singleből áthozom a másikat, az eléggé gyorsan tunkolja a skulót. Pisztolyok kínlódás lesz, de majd megyek vissza HCre, mint a snipereknél

Meg a Phantom projecten dolgozok, be akarom állítani a dogtagot.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Tudtam én, hogy valami nem stimmel, mennie kell ennek HT-el.
Frissítem mindig a windowst, délután jelzett, hogy megint vannak újak,
fel is tettem. Azóta két 64-es szerveren toltam, semmi lagg, jobb fps,
alig 50%-os cpu használat. A vga pedig stabil 98-99%
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Lavidaloka
üzenetére
Köszi! Ez jó hír!

@VAN der BOSS Ez most komoly? Kicsit elment a kedvem ettől a játéktól ... Nyugtassatok meg, hogy ez nem ennyire játszhatatlan

-
Laraxior
titán
válasz
@rglaaf
üzenetére
A Barrett felett van. Ez a vége a Bolt Action fegyvereknek. Ez lő a legtávolabb, cserébe viszont lassabban húzza fel.
Hasonlít az Intervention-re, MW2-ben.szerk.: jamm, mert ez az

(#26674) Cris99: Gondolom ez se jó...flagrun se jó.... Anno M1128 se volt jó...találjatok már ki valami olyan módot ami mindenkinek tetszik és úgy fogok játszani ígérem
-
Laraxior
titán
Na összekínlódtam végre az SRR-61-et

-
@rglaaf
veterán
Aki azt hiszi hogy mennyi csiter van a játékban az téved, az alábbi video bizonyitja amit mindeki tapasztalt eddig is aki tolta vele hogy egy nagy ganyé az egész BF4
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
BF4 - "Memorable Moments" 30 minutes - 3 Servers - 3 matches
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
-
RichieTri
senior tag
tudjátok mit vettem észre...a fagyásokkal kapcsolatban...
ugye az egyik fajta mikor csak úgy kidob az asztalra mintha kiléptem volna.
a másik meg amikor kép megáll, hang beragad.
nálam a bf4.exe leállás nagyon ritkán(heti 1x) fordul elő
legalábbis nálam ez a két fajta szokott előfordulni.
a másodiknál azt vettem észre, hogy 10-ből 8 alkalommal mikor feladatkezelővel leállítom akkor mikor visszatérek az asztalra a böngészőm(firefox) hibaüzenettel fogad, hogy a shockwave plugin crashelt.valószínüleg ez rántja magával az egészet.
próbáltam letiltani ezt a plugint, de azt tapasztaltam, hogy ez a blog szerves része mivel-e nélkül be sem tölti az oldalt.két megoldást próbáltam és mindkettőnél kicsit kevesebbszer fagy a game. az egyik mikor betöltött a map akkor a böngészőt bezárom. a másik mikor nem zárom be csak nyitok egy másik ablakot és azt "tartom" aktívnak. az utóbbi is ugyan olyan eredményes.
nem vagyok szakember nem tudom a miértjét... nálam bevált.. persze ez nem a tökéletes megoldás :S
a másik:
van egy ilyen progim lan optimizer
amit mikor használok javul a hitregnetcodelatencyrubberbanding katyvasz...egyszóval játszhatóbb.remélem tudtam segíteni és rajtam kívül másnak is hasznos lesz.
-
válasz
Hunork
üzenetére
Üdv!
Jobb is, hogy nem olvastad az utóbbi egy hónap termését, mert gyakorlatilag állandó téma a multival kapcsolatos probléma. Rövidre fogva, a hiba nem a Te készülékedben van, a DICE folyamatosan nyomja kifelé a javításokat, azután van akinél jobb, van akinél rosszabb lett. Én redszeresen olvasom a topikot, de a kifagyásokkal kapcsolatos esetleges cfg-s mókolásra nem emlékszem. Jobb híján szerintem más teendő nincs, mint várni a következő javítást, hátha, esetleg. Egyébként éppen ezen a héten jelentették be, hogy a DICE egyelőre leállított minden más fejlesztést, hogy teljes gőzzel a BF4 problémáit javítsák. Legalábbis ez volt a hívatalos kommüniké. -
Hunork
veterán
Üdv!
Lehet, hogy már volt róla szó, elnézést ha nem olvastam vissza, időm kevés.
Szóval: BF4 megy, single tökéletes, viszont Multiban folyton kifagy, 4-5 perc maximum játékidő, csak brutálisan lehet a programból kilépni. (Feladatkezelő)
Netalán valahol valamit be kell állítani, valami cfg-t matatni?
Mitől lehet ez, lehet-e orvosolni, és ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
RichieTri
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
660TI-m van azzal szepen fut FHD-ban high/med beallitasokkal.
a 660kicsit erszegenyebb...de FHD-ba med/low on sztem ok lesz -
DokiBaxxi
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
270X-xel Maxon megy, de néha bedroppol 40 alá, így én ilyen Ultra-High kombóval nyomom(+ ami felesleges, az lowon/offon van)
-
Prosector
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Némi kompromisszummal boven jatszhato szintet lehet veluk hozni.
Azért egy quad nem árt alá.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok lenne két kérdésem:
Gtx 660-as videokártyával hogy megy a játék?
És a 270x-Essel?Vacillálok, hogy spóroljak-e a kártyán.
-
válasz
SkyS1gn
üzenetére
No offense, de mint "szakmabeli" tudom, hogy adott esetben egy hiba kijavítása több hibát eredményez. Nem olyan egyszerű ezt kijavítani - tekintve a komolyságát - mint pl. egy kereket kicserélni.
Az pedig példázza a DICE komoly szándékát, hogy lassan az egész csapat csak a javításokkal van elfoglalva.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DieHard
üzenetére
De ők nem értenek ahhoz, mivel ahogy írtam ők a frostbiteot kódolják!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-bár... szerintem a dice se tudja mit csinálnak már ha 3 patch óta javítanak valamit ami még mindíg nem jó!
//
BF4 rant óta birom ezt a faszit, megmondja a tutit! -
SkyS1gn
félisten
-
Gyula84
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
jobb az amit biztosra ki merek jelenteni

-
devilinsid3
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
itt az ideje elkezdeni
csalódni nem fogsz a bf4 után 
-
Gyula84
veterán
válasz
errorcode06
üzenetére
Gondolom annyi mindent mint a bf3-ban az pedig nem sok minden
-
devilinsid3
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
a 3ban megmaradtak az unlockok, viszont minden egyéb mást nulláztak
-
válasz
Foxmulder89
üzenetére
8 szálnál sem biztos hogy a HT-n gyorsulnia kell. A HT érted hogy egy erőforrás csak két ütemező van rá... ha tényleg 8 szál hajtja és azok ugyanazért az erőforrásért harcolnak akkor az overhead/verseny az erőforrásért épp levesz a teljesítményből.
Valódi 8 magos processzoron viszont lehet gyorsabb attól még, mert ott nincs verseny közös erőforrásért.

Tehát, ha pl integer típusú akkor egy AMD FX 8-as szérián még jobban is futhatna, mert ott van tényleg 8 integer mag.Az utolsó kérdésedre a válasz lehetséges, a Win8 sokkal jobb szálkezelést és ütemezőt tartalmaz, mint a Win7 és alatta. Ezért lehet érezhető javulás is akár, vagy kihasználtság/hatékonyságnövekedés Win8 alatt.
Plussz a DX WDDM1.2 stb részen is lehet sokat faragtak, optimalizáltak a CPU vonatkozásában, igen. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
X Factor
üzenetére
Atomstabil ezen a beállításon a kártya, már régóta így használom gond nélkül.
Max 70fok, gpu és vrm is. TDP limitet megemeltem a biosában pár hónapja,
így az sem lehet gond, tartja az órajeleket mindig. Azelőtt sem ugrált.
A BF3 6 szálat tud kezelni, ha jól tudom, így ott talán érthető, hogy nem tetszik neki a 8 szál. Itt viszont gyorsulnia kellene, de lehet jön majd egy patch ami javítja, vagy a mantle ami szükségtelenné teszi.
HT nélkül vajsima, az a lényeg, csak furcsa akkoris
Esetleg az lehet, hogy a 8 szálat csak win8-on kezeli dx11.1 alatt rendesen? -
-
@rglaaf
veterán
Érdekes...

-
busman
veterán
Ez a sok buzi papírrepülős faszfej.....micsoda balfaszság.

-
S1M0N
senior tag
válasz
csibe1
üzenetére
Tudom, egy időben ezért is próbáltam ráerőszakolni magamra a single részt, de egy idő után konkrétan belefájdult a fejem... Szarabbul is fut mint a multi, meg semmi érdemlegeset nem találok benne "történet" szempontjából.

Mit mondjak, unalmas, néhol meg kifejezetten idegesítő...
-
ЯΞD
senior tag
A stat reset itt mit foglal magába?
-
mackosajt
addikt
Ennek van egyjátékos módja is?

BF-eken nevelkedve engem a "kampány" módok nem fogtak meg soha. Esetleg amikor nem ment a rendszer, vagy nem volt net, akkor fanyalodtam rá, bár olyankor inkább mással foglalkozom, meg szerencsére nem túl sűrű alkalom volt eddig.
Menj, haladj a kijelölt úton, végezd el ugyanazt a küldetést, esetleg több ellenfél lesz, vagy jobban céloznak, ha erősebb módot kérsz.A BF3 coop-ja sem tetszik.
BF2 coop. Na az már valami. Ugyanúgy a pályákon lehet hentelni a gépi ellenfeleket, akik lehet esetlenek, de ki tudnak b@szcsizni veled.
-
S1M0N
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Először én is úgy mentem ott, mint a Rambo, 3-4 alkalommal én is kezdhettem újra...
Nem lehet itt csak úgy rohanni előre, mert hamar kilőnek.De amúgy a single rész számomra teljesen érdektelen, inkább csak idegeskedtem miatta, nem is játszottam még végig...
-
DieHard
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Akkor valamit rosszul csinálsz. Kezd előről az aktuálsi questet. Lövés után fedezék.
-
Mr.White
senior tag
hosszú idő után újra játszani volt kedvem.
első próbálkozás, silk road cq 2 db szerver amin vannak is elegen, csatlakozás, could not join blabla, ezt 5ször újrapróbálkozás, nem jön össze.
utána kerestem egy guilin peaks-et, 2 db értelmes szerver, sikerül felmennem, laza 400 tikettes előny az ellenfélnél, csapatomban mindenki a D-t kempeli.
hát köszönöm, de ezért nem éri meg idegeskednem... -
DieHard
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Miért is?
-
DonThomasino
veterán
Lehet manuálisan menteni?
-
Def26
félisten
Muhahahah.

-
X Factor
addikt
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Gpu-ba lehet h. a powertune nyúl bele. Ha tudod monitorozd vmivel, és látni fogod h. a 70-100% váltások között maga a feszültség és az órajel is változik.
Bf3-ba is volt vmi a HT-val sokan kikapcsolták, mert többet ártott mint amennyit használt.
-
Gippo
senior tag
Operation lockerről csak annyit, hogy nem található rendes (hardcore) szerver jelenleg amin vannak is, CSAK oplocker... de azok tele... bf3-ban is ez volt. Jön a metro majd és akkor 2 ilyen map lesz. Gratz a fejlesztőknek ÉS az idióta embereknek is....
-
eszakas
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Melegedés lehet az oka, a kártya hűti magát ilyenkor.
-
Mappa
addikt
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Maradhattál volna még1 egy körre Te... Te! hungarocellcápa

-
Madn!ght
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
Marcsel
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
ahogy nézem asus,msi,giga
-
Marcsel
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
[link] a r9 270hez is jár
-
Marcsel
tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
[link] pl
-
DonThomasino
veterán
Milyen VGA hoz adnak most BF4 et?
-
Mappa
addikt
Operation Locker TDM - ez mekkora egy elqrt pálya. Két oldalt bekempel a team azt annyi, tube egyik oldalról tube másikról van két sarok ott megy a mészárlás. 64 fős szerver átlépnek egymáson de egyik sem tud éleszteni. Sok kretén, komolyan semmi bajom amúgy a játékkal de ettől a sok agyhalottól elmegy a kedvem.
más: sniper lövedék csík effekt??? minek?! hogy tudjam honnét lőtt? bőven elég a csillogás. Minek kell valamihez hozzányúlni ha már egyszer bevált.
-
Colos1
őstag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Nekem is G500 van.
Sok helyen azt olvastam, hogy az 500 és 1000 között már szinte nincs különbség.
Nekem 1000 -en mintha jobb lenne, de lehet csak placebo. Meg ez függhet géptől is, az 1000 Hz kissé nagyobb teher az USB sínre meg a CPU -ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

20€

NEED MOAR!
Nincsen helyem hova tenni 3 monitort, az csak kipróbálás szinten volt. Megcsinálnám, de a fél szobát le kellene bontanom hozzá. Azonfelül, hogy kellene még egy VGA, ami legalább 4GB-os...
Úgyis csak ezzel játszok, plusz egy tizes ide vagy oda nem oszt nem szoroz. 

Épp gratuláltam hogy kioldottad, egyik legjobb csipa!