Hirdetés
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
calis
csendes tag
Pár kérdés és észrevétel még:
Az mitől van, mikor pályát vált a szerver anélkül, hogy az eredményt megjelenítette volna, és a kör végén mindkét pálya killjei összeadódnak?
Valaki említette, hogy helizés közben hallotta a csipogást, de nem jött a rakéta. Szerintem az az igla lehetett, annál ugyanis lockolva rajta kell tartani a célkeresztet a célon, különben a rakéta elszáll a picsbe. Mikor az ember először használja, nem feltétlen esik le azonnal hogy nem fire&forget... (saját tapasztalat
) -
calis
csendes tag
Nekem úgy sikerült, hogy Paracelen meg Lancang damon a hajókra mentem rögtön, az általában 1-2-3 kill kapásból, és sokszor első rácsapásból megvan, mert a hajó nem nagyon tud elbújni. Utána menekülés az enemy attack jet elől, ha esetleg szerencséd van és nem veled foglalkozik akkor lehet menni az attack heli vagy egy tank után. Így már összejöhet az 5 kill egy sokticketes szerveren, csak néha várni kell a jet spawnra. Persze ha valami pro jetezik éppen, akkor el lehet felejteni a dolgot erre körre, vagy irány egy másik szerver.
Egyébként ezeknek az dlc-s assignmentek egy része jó nagy szívatás, pl ott az a 20 ucav kill is, airburst nélkül kész szenvedés, szinte teljesen telibe kell kapni még a gyalog katonákat is, és még utána én érzem magam rosszul, kivéve ha egy nyomi kempert kaptam ki vele. Érdemes obliteration-re menni, ott legalább van 1 db emberke, aki jó erősen világít a térképen mindig...
A bomberest meg nem is említem inkább, tipikus példája, hogy hogyan tereljük a játékosokat a csapatérdektől a sz.ros plecsnik fele, a fél team ott tobzódik a radarállomásnál, ahelyett hogy menne foglalni.
-
törölt tag
válasz
eugabesz
üzenetére
Én a helyedben alaposan át nézném a bios beállításokat és ha még nem win8.1-en vagy nagyon gyorsan váltanék rá.
Bár a Windows 8.1 meg olyan " fejlett" új, hogy a te régebbi amd-és gépeddel nem hajlandó normálisan futni,
vagy vársz egy csoda patchra és még 2-3 hónap és biztosan javítva lesz ez is.
-
Gyula84
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
akkor nem egyedüli probléma csak a megszokott.. minden megy rendesen

-
eugabesz
őstag
Na szóval...az,hogy újraindul a gépem pályaváltáskor,megoldotta a 13.12 beta driver,már nem csinálja....de.
Miazótvaraskutyaszaroskurvanénikéjét kezdjek a memória leak-el???
Ha nincs virtuális memória,állandóan azzal piszkál,hogy kevés a memóriám,még játék közben is képes szólni érte,természetesen olyankor leteszi asztalra a játékot.....
Ha állítok neki,hogy nesze b+,itt van 8 Gb virtuális,akkor meg előjön a leak....hát találtak már ki ennél ótvarasabb,ocsmányabb,optimalizálatlan sz@rt,mint ez a játéknak nevezett undormány??(Az exe hibát azt már ne is számoljuk be,mert kaboca barátom rendesen kilépett a quit gombbal,aztán mikor már köze nem volt a játékhoz,kiírta neki,hogy a bf4 működése leállt....na ne mond b+,hát azt is akartam...)
-
Csabroncka
addikt
válasz
serverow12
üzenetére
Szerintem felejtsd el a játékot, gyakorlatilag drágább, mint a géped. Nem probléma, nincs is ezzel semmi baj, de ez más kategória... vagy elfogadod vagy nem
! -
Gyula84
veterán
csak nálam nem mutatja a pingeket a szerver keresőben?
-
Snip3r_HUN
addikt
Bombázóra unlockolható a Cruise missile.
A "Mother of All Bombs" Assignment teljesítése után érhető el. -
Xaels
félisten
válasz
serverow12
üzenetére
Ahhoz, hogy jól menjen a BF4 ahhoz alaplap csere is kelleni fog.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
barack1997
üzenetére
jó oké, de a BF nem hinném hogy csipázná ezt a fajta technologiát

-
törölt tag
válasz
serverow12
üzenetére
Korodra tekintettel és az ARMv7 procit ajánlom neked.

-
gali777
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Hát akkor mihez unlockolja az airburstöt? Gondoltam, ha azzal kell ölni akkor ahhoz unlockol valamit. De nincs is semmi leírás róla.
-
gali777
őstag
Van ez az i'm dynamite assigmnent. Airburst-öt unlockol. De mihez?
Az UCAV-hoz?Bomber Delivery ribbon x3
Get 20 UCAV kills
Score a multikill! -
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Naná mindent próbáltam semmivel nem tudom robbantani. Becsapódástól robban csak nálam...
-
Gippo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
no shit, ezt tudom én is, csak egyszerűen lehetetlen összehozni. Ki van maxolva mindkét jet és egy ilyenem sincs... illetve van, de hát a dlc előtti nem számít... Valami taktikára gondoltam, hogy ne szedjen le egyből egy active radaros túlerős AA vagy egy pro attack jetes (mert ugye stealth jetes ugyan nem szed le sokszor)
-
Snip3r_HUN
addikt
2-3 nap és nyilatkozni tudok milyen a játék 32"-on.

-
Xaels
félisten
válasz
Algotis
üzenetére
Adatlapon néztem
Ha 100%-on teker akkor CPU limit, ha tudod akkor húzzad meg amennyire tudod akkor nyerhetsz vele valamennyit. A grafikát meg húzhatod feljebb hagy dolgozzon a VGA is akkor már, úgy sem nagyon lesz több fps-ed.Esetleg nem lehet valami még a háttérben dolgoztatja?
-
Xaels
félisten
válasz
Algotis
üzenetére
Hát lehetséges, hogy a Procid ennyit bír(mivel alacsonyabb a felbontás és azt írod minden LOW ezért csak CPU limit lehet). Próbáld meg kicsit feljebb tornászni az órajelet. Egyébként vannak rosszul optimalizált pályák. Dawnbreak, Hainan és Shanghai pont ilyenek.
Tegyél fel egy Playclaw5-öt és nézd meg a kihasználtságát a CPU-nak meg a VGA-nak.
RAM-od mennyi?
-
Gippo
senior tag
UCAV-t hogy szereztétek meg? Milyen módban? elegem van már abból, hogy egy ribbon-t sem tudok összeszedni. Idióta Dice
-
Algotis
addikt
A játék optimalizálatlan vagy kevés a hadverem? Nem hiszem el hogy egy i5 + húzott 7850-nel LOW-on nem tudom úgy játszani a játékot, hogy meglegyen a fix 60 fps, mert általában mindig csak körülötte mozog, shanghai pályán meg inkább fix 53 fps-em van...
Ja, és még nem is FHD-ban vagyok, hanem csak 1680x1050.

(#25858) ADAM133 nem instabil, alapon járatva 2-3 fps-sel kevesebbet hoz és nem akad be meg nem is melegszik, tehát nem nagyon éri meg húzva járatni.
Szóval nem ez a baj. -
mackosajt
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Köszi! Hogy ne tudj könnyíteni magadon ugyanaddig, amíg nekem ilyen szerencsém van!

Amúgy 3 nap után végre le tudtam ülni a gép elé játszani.
Eddig a fiaim és a meló uralták a terepet. -
mackosajt
addikt
Örüljetek, nem csak pozitívumot tudok írni:
Ma végre kifagyott a játék!

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Akkor bocs, én néztem el valamit

szerk.:(#25851) Terminator17: December 17, bocs rosszat írtam.
-
Terminator17
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére

-
gali777
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Dec. 17.

-
errorcode06
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Már dec 13? Nekem míg nem volt prémium dec17-et írt a shitrigin...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Azok a fegyverek egyenlőre csak az xbox one-os megjelenés miatt kerülhettek fel, gondolom ha meg akarják nézni a konzolos tulajok battlelogon.
szerk.:(#25847) Terminator17: Prémium nélkül december 13-tól tölthető.
-
Xaels
félisten
válasz
Terminator17
üzenetére
Ha nincs Premium-od akkor még sehogy. Egyébként igen Origin.
-
Terminator17
senior tag
csájná rájzinget hogy tudom letölteni ? originen keresztüL?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
Ez alap vegyver!
-
@rglaaf
veterán
válasz
spanglee001
üzenetére
Obtain 10 Carbine Ribbons10/10
Obtain 50 Repair Tool Ribbons50/50
Get 200 kills with any carbine200/200 -
spanglee001
addikt
Csak nekem tűnt fel, hogy bekerültek a second assault fegyók a loadoutba?
az UMP9 et, hogy lehet kiunlockolni? vagy még nem lehet?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Miféle anyahajó?

(#25833) Gippo
Ez nem olyan hogy megkapja vagy nemkapja... jelenleg a Mantle CSAK gcn alapú radeonokat támogat, nyilván ha nv-t is be akarják vonni akkor meg kell tanulni a kepler felépítését, aztán ahhoz is írni egy mantle verziót!
Az igaz hogy nem AMD only.
-
Frozzy
őstag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
hát bizony.. ezt szeressük

főleg egy R9 270X-nél fog jól jönni.. vagyis inkább még alatta.. nem ekkora volumenű kártyánkál

-
Frozzy
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
hát én úgy tudtam, hogy még ebben az évben.. (Decemberben) megjelenik.. aztán ilyen 40-50%-okkal dobálóztak nekünk, hogy menyire jobb lesz vele egy frostbite 3-as játék

nvidia kétleném, hogy meg fogja kapni.. ősi riválisok csak nem adják oda.. ez olyan mint ott a phisx meg ilyenek.. azokat sem vette át az AMD
szóval marad ez AMD kézben szerintem.. nagy vízválasztó lehet amikor VGA-t veszel, hogy mit választasz.. 
-
Erdei88
veterán
-
Frozzy
őstag
valaki nem tudja, hogy a Mantle API mikor jön pontosan ?

-
Gippo
senior tag
Ma játszotok? Ha van hely, beszállnék. Mikrofon van. Jöhet normal vagy akár hardcore is.
-
ЯΞD
senior tag
Az ucav-al ha beleszállok a helibe lepattan még egyszer sem robbant fel., Az attak-ot megsemmisíti. De láttam már csomó vidit ahol a kis helit is simán kiszedik. Próbáltam a bal egér gombot de nem tudom magam a detonációt kezdeményezni. Láttam már sok olyan helyzetet, hogy ha nem trafálja el akkor robbant és kész a heli down. Hogy a fákk-ba?
-
Lazika
senior tag
Hali!
Valaki tapasztalt olyant esetleg,hogy nem látszik semmi a mini map-en hanem full szürke?
-
aerosmith
őstag
Sziasztok,
meguntam az egyedüli mászkálást, jó volna valami skilles teammel tolni.
Lehet most valahova csatlakozni? Karim itt van, PMet írjatok, értelmes, legalább hasonló "skillűeket" keresek. -
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Ha lehetett valami rosszat elrontani a bf3 után az pont a spawn rendszere bf4ben. A 3ban legalább volt egy kis esélyed, hogy spawn után ne halj meg egyből. Persze általában mindig úgy volt,hogy én nem tudtam lelőni aki bespawnolt, de engem mindig kiszedtek!
Viszont itt, már nem egyszer előfordult, hogy még fekete a képernyő és már halva érkezem be!
Jó oké, vágom én, hogy ott van a warning felirat, de akkor is. Persze éppenséggel úgy is lehet ezt nézni, hogy nem véletlen van így. Aki a harc hevébe akar éledni az számoljon ezzel. Éppen eléggé volt frusztráló az amikor valaki ráspawnolt a társára a 3-ban és te nem tudtad lelőni, míg ő szépen kiszedett. Szóval lehet nem véletlen van ez így most. Ki tudhatja.MÁS
Jeteseknek ajánlom figyelmébe az alábbi kis videót. Eszembe nem jutott volna magamtól, viszont nagyon nagyon hasznos lehet!
-
Xaels
félisten
válasz
DonThomasino
üzenetére
Suicide gomb egyszerűbb

Amúgy a Spawn rendszer is érdekes. Lockeren rendszeres amikor a középen a lépcsőnél születek csapattársra rendszeres, hogy a korlát rossz oldalára rak és zuhanással nyitok.
-
Algotis
addikt
válasz
DonThomasino
üzenetére
Na látod, ebben realisztikus a játék

-
DonThomasino
veterán
A kedves cimbi belökött a vízbe az anyahajóról.
Már körbe úsztam a hajót de nem látok semmit mert mindig pofán csap a víz.
Adnak vki tippet merre tempozzak?
-
v!ct0y
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kapunk egy battlefield zombi klónt, a criterion féle nfs-ekből ismerős "összetöröd a járgányt kapsz egy animációt és mehetsz tovább mint ha misem történt volna"... egy tankkal ez érdekes lenne

-
@rglaaf
veterán
New Battlefield Spin-Off In Development At Visceral Games mondtam én hogy lesz jövöre valami BF

-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
devilinsid3
üzenetére
Hát ha rádrepül egy attack heli átlagban mire javítani kezdenéd a helit már halott vagy
Bear Grills survivor cfg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
devilinsid3
addikt
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
a bátor katona

fél hp még van a helinek, de már kiugrik, az a túlélési ösztön öcsém
-
Xaels
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Gyorsan talpalsz hallod-e

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

, van hogy csak tölt de nem hoz be semmit...
!
A "Mother of All Bombs" Assignment teljesítése után érhető el.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha 100%-on teker akkor CPU limit, ha tudod akkor húzzad meg amennyire tudod akkor nyerhetsz vele valamennyit. A grafikát meg húzhatod feljebb hagy dolgozzon a VGA is akkor már, úgy sem nagyon lesz több fps-ed.