- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
tanulságos menet volt IRAM-on megint..
Lara te ha nem éjjel/nappal ünnepelnéd magad itt meg játékban, mennyivel szebb lenne az élet!
@pohár fasza volt a lézerezés
-
LamaCube
addikt
Köszi a válaszokat.
Sejtettem, hogy egy jellegtelen fo.taliga az egész.
-
HRC95
tag
válasz
LamaCube #26989 üzenetére
Ez a skill egy f*szság... tegnap este 275ös skillem volt ma lement 212 re asszem. Felmentem egy szeróra ahol pont annyi volt, hogy bedobott és vége is lett persze rögtön dobott egy -19 es skillt... na menjen az anyjába ez a hulladék skill rendszer, nem is érdekel már
-
SkyS1gn
félisten
Úgytűnik folytatódik az easter egg őrület.
Ezt a hangot találták Hainan Resort fájljai között. Egy rakat kóddal együtt.
-
Prosector
addikt
Az 1shot/kill bugot nem javitották még? Leszedtek 1 lovésbol Rex-szel, 100-as hp-val.
Meg tudok olni ugy vkit, h kilovom a rajta levo granatot? Volt egy ilyen killem, h puskaval lottem az enemyt, amikor meghalt, kiirta a killt de v40 minivel. Lehet, h baromság de a cod miatt jutott eszembe, mert ott csinaltam egyszer ilyent.
-
LamaCube
addikt
Tök jó körök voltak IRAM szerveren, de egyvalamit nem értek. Mondjuk nem nagyon érdekel. A skill számot mire adja? A fragakre vagy arra, hogy mit csinál az ember?
Itt az egyik eredmény és a skillem nullaMondjuk egyébként is, de érthetetlen, foglalok, védek csinálom amit kell és mégis nulla.
-
Enton
addikt
válasz
breakout123 #26979 üzenetére
Ha nem volt írva a vételnél, hogy jár mellé, akkor lehet az adott bolt vagy kifogyott az AMD-től kapott kódokból, vagy nem is volt partner ebben a programban és nem is volt náluk ilyen akció.
-
Stunts666
őstag
válasz
breakout123 #26979 üzenetére
Lehet azért, hogy ne a régi szériát vegye?
-
soultrapp
senior tag
hello!
felraktam tabletre a commander módot.valaki elmondaná pontosan mit hogy kell benne és mi mit jelent.?? -
Zoltn
senior tag
Na!
3 hét után újra játszottam kicsit, és még midndig siralmas az egész!
Fal mögül megölnek, 1 hp marad és oneshotol, és még szokásos idegesítő szarságok!Hát már soha nem lesz jó?
-
Patrick
addikt
Picit kezdem unni, hogy a battlefield 4exe hibát észlel ezért leáll c. mutatványt, gondolom erre nincs
tapasz...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
DonThomasino #26972 üzenetére
Én ilyet kaptam R9 290X-hez is!
-
Enton
addikt
válasz
Ha dobozon nincs bf4 grafika de AMD ad never settleben hozzá alapból(r9 270 és fölötte) az egy aqua-ban vásárolt r9 270x nek a számlán volt egy kód amit belehetet váltani itt:
-
válasz
Nem mondom hogy nem, pl lehet olyan hogy adott gyártó oldalán kell regisztrálni a kártyát és a vétel igazolását valamilyen formában és utána emailben kapsz ilyen kódokat (XFX csinálta így azt hiszem, bár lehet az csak US only).
De ha dobozban lévő kuponnak kell lenni, az csak ilyen lehet, ez a hivatalos kupon formája ennek a promónak.
És egy jelzés is kell legyen a dobozon erről a tényről általában (hogy a dobozban van BF4 kupon). -
DonThomasino
veterán
válasz
FollowTheORI #26971 üzenetére
Bármilyen egyéb formába létezhet ilyen?
-
válasz
DonThomasino #26969 üzenetére
Igen egy lekaparható kártyát kapsz, ilyet (A másik oldalán vannak instrukciók és a kaparható rész):
-
-
DonThomasino
veterán
Ami a VGA hoz jár BF4 az egy kis lap amin van egy kód?
Tudna valaki mutatni egy képet h kb hogy néz ki?
-
Hunork
veterán
válasz
pendre54 #26665 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, csak nem voltam errefelé.
És egy érdekes tapasztalattal lettem gazdagabb: minden harmadik Multi indításnál fagy le.
Hehe, számmisztika lehet a háttérben, a DICE biztos nagy Jupiter-függő!
Mindegy, ezzel 1ütt kell élni, ami viszont kiderült a korábbi tapasztalatokat is figyelembe véve, hogy, max a ME4 miatt veszek még majd Origin játékot, aztán soha többé. A Steam kifejezetten megbízható, és még a borzalmas Uplay is felhasználóbarátabb.Ennyi.
Mindenkinek jó játékot! -
SkyS1gn
félisten
-
TechArtist
aktív tag
Game disconnected: something went wrong. A nap mottója, a jó édes anyjukat már komolyan, nem volt ma egy kör, amit be tudtam fejezni.
-
fasirTTT
őstag
heló
ERROR
Game disconnected: could not join server.ez ellen lehet valamit kezdeni ? mert k*rvára kezd felb*szni
favorit szerók közt volt és most nem tudok felmenni rá...
jah meg al LMGk közt levő M249-et hányadik kampány küldi után kapjuk meg ?
-
SkyS1gn
félisten
-
Ybron
senior tag
"An error occorred while trying to add battle report to favorites. Please try again later"
Az másnál működik, mert már tegnap óta próbálom menteni a logot, de nem engedi. -
SkyS1gn
félisten
Öcsém ez a revive bug... customize menüben vagy aztán reviveolnak és semmit se tudsz csinálni!
Eeeez igen! Kicsit se gamebreaking!
-
kisza25
félisten
válasz
Oliver8602 #26922 üzenetére
jé én 10. nem is tudtam van ilyen lista
Cris99: pont onnan fagytam ki most, pedig már egyre ritkábban fagyok -
Csak nekem furcsa itt valami?
-
SkyS1gn
félisten
Mostmeg .exe leállt...
kijavítják valaha ezt a foskupacot?
-
SkyS1gn
félisten
Shanghai még 2 hónap után is fagy... EZ VICC!!!
-
SkyS1gn
félisten
válasz
TechArtist #26911 üzenetére
Mérgembe elmentem aludni, most már jó...
-
yodamester10
őstag
válasz
Oliver8602 #26922 üzenetére
Én csak16.-ik
Igaz most nálunk a melóhelyen nagy a hajtás,örülök,ha hétvégén le tudok ülni pár órára gémelni.
-
Oliver8602
csendes tag
Most néztem rá az iramclan.hu-ra.Top 10 a 7. vagyok
-
Wayne
aktív tag
Most telepítettem fel a játékot és ezzel a hibával kidob pár perccel a csatlakozás után: "Error
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Waynebacsi' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe"
Gondoltam, az AVG internet security blokkolja, ezért felfüggesztettem a védelmet, de ez sem segített. Mi lehet a baj? -
pohár
félisten
válasz
blaca83 #26916 üzenetére
én csinálgatom, már csak szűk 200 tank kill kell
biztos látható lesz, mert az DICE-os csóka is azt írja, hogy látható, nem pedig csak hallható... izgi izgi
hát gyerekek, 4 feles házi kajszi után még beküldeni egy ilyet... a májam és az agyam megkavarodott keményen, pedig vacsora közben termeltem be
-
pohár
félisten
-
Def26
félisten
Hát én beszarok. Ezt az M2 slam -ot még járműre is tudom tenni. Kibaszott jó cucc.
-
SkyS1gn
félisten
Csak nekem nem indul el semmi se?!
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Algotis #26898 üzenetére
Ugyan tedd már fel Medium-High-ra, és nézd már meg akkor
(#26905) Algotis
Akkor nem szóltam
Csak ugye múltkor is mondták, hogy egy ilyen kártya nincs kihajtva/kihasználva lowon, és érdemes a hozzá szabott beállításokra rakni a játékot, és akkor nem lesz szaggatás meg lagg. De akkor ezek szerint nálad valami más gubanc van -
SkyS1gn
félisten
Joining joining joining ...... semmi!
Mi történt délután óta?
-
Atla
senior tag
Most találkoztam egy ilyennel.
Gondolom 20 layer kevés ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest