Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Istenem... C/progfile/origingames/BF4 remélem nem a GDF-n végeztél informatikus szakon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
cellpeti
nagyúr
üdv
belépel a BF4be és csak villog. Kép nincs, csak villog. Ötlet? BF3 jó
-
mcwolf79
veterán
Úr Isten ez a Defuse mekkora egy bugos xar!!!!
Menet közben átvált másik játékosra spectator módba MíG ÉLETBEN VAGYOK!!!! -
Gippo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Az a hibás, aki nem figyel a c4-re.. ha gyalogosan lelőnek háturól, az sem annak a hibája, aki lelőtt, hanem a tied, mert nem nézel körül. Visszatérve a c4-re... oda kell egy gunner proxymitivel és meg van oldva, persze béna lehet mindenki.
-
Anfänger
őstag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Áhhh! Meg ne vedd! Kalap szar az egész Cod Ghost. Haverom megvette,20 órát gamelt vele. kifagy az is sokszor,csúnya is stb.

-
SkyS1gn
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Nekem sose volt

-
pohár
félisten
válasz
ujlakany1993
üzenetére
aztán nézheti a black screent
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dashed
senior tag
PostProcess.DynamicAOEnable 0
RenderDevice.Dx11Enable 0
RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 1
RenderDevice.TripleBufferingEnable 0
WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0
WorldRender.FxaaEnable 0
WorldRender.MotionBlurEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapEnable 0
WorldRender.SpotLightShadowmapResolution 256
WorldRender.TransparencyShadowmapsEnable 0 -
noxon
őstag
Hello, az user.cfg fájlba milyen parancsokat kell beírni, hogy jobban fusson a játék?
-
RichieTri
senior tag
válasz
devilinsid3
üzenetére
mielott ez elterjedne (hogy nem spotolhato)...
megcafolom! spotolhato!
eppen most jovok egy hainan resort forbol lavban ultem picit es siman spotoltam.
jah, hogy a BF4 ben mar nem lehet spamelni a spotot?!jaaaa. csak bizonyos idokozonkent... ha esszel csinalod akkor mindent latsz. ha spammolod akkor semmit mert folyamatosan le lesz "lockolva" -
Gippo
senior tag
Hát Lara... ez már rajtad marad....

-
Stunts666
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Ezaz. En sem anyazom a tankost, mert medicel vagyok es nem tudok ellene mit tenni. En valasztottam a medicet, nem a tankos hibaja.
-
Laraxior
titán
thermal látja egyébként az M2-t? Nem szoktam sokba belefutni, nem is állítom be, csak kíváncsi vagyok.
-
Stunts666
őstag
válasz
devilinsid3
üzenetére
Lehet vedekezni ellene? Lehet. Hol itt a problema?
-
Gippo
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Ezért kell egy jól szervezett squad... és akkor nincs probléma... nincs hiány ammobol, élesztésből, hp-ból... stb... Persze amikor mindenki engineer vagy sniper egy squadban, abból nem sül ki jó bizonyos helyzetekben. Ja és persze jó ha együtt mozogtok, de hát megint egy képzeletbeli dologról beszélünk. (mondjuk megjelenés óta kicsit javult a helyzet)
-
Csaber
senior tag
egy Star Wars stílusú jármű a BF4-ben:

-
RichieTri
senior tag
válasz
prokxy
üzenetére
en is ideges leszek ha fel C4eznek...mindenki ideges lesz.
a tankos ideges lesz ha ramegy az aknara.ez mind egy valasztas resze.
az engi mikor a slam/aknat valasztja akkor (ha a masik slotba raketavetot rak) akkor o kevesbe fog tudni tankozni mert nincs heggesztoje. ha az assult m320al rohangal akkor lehet nem lesz medpakja vagy defije...stab. mindenki egy elore elkepzelt helyzetre probalja magat felszerelni/elokesziteni. ha meg olyan adodik amire nem gondolt vagy benne volt a pakliban (lasd elobb) akkor lehet ideges,de ezert lenoobozni/kocsogozni/csalozni/gerinctelenezni embereket nem annyira kafa -
prokxy
veterán
válasz
RichieTri
üzenetére
A haver mind a konzervdobozban, mind anélkül tud érvényesülni, csak arra céloz, h az M2-vel könnyebb érvényesülni, mint aknával, tehát viszonylag egyszerűbb a kill vele, mert nem látható, tapasztható, stb.
Most ezen lehet vitatkozni, h ezt miért rakták bele a játékba,de felesleges.Én elfogadom, de kb annyira leszek tőle "ideges", ha ráfutok, mintha felC4-eznek.
Mellesleg sunyi dolog az is, ha engik tetőről szórják az áldást (rpg, LAW, SMAW), de 1x kiszed, utána én fogom!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sokan nem játszanak fair-ül, sajnos.
NÁLAM, ismétlem nálam az nem fair, pl. ha az enemy eljön jeep-pel a bázishoz, lerakja a C4-et az útra és ott kuksol a bokorban, majd bumm. Főleg, ha van még zászlónk. Ezt gulfon erőszeretettel használják. :S
De sok ilyen van, ha van íratlan szabály, ha nincs. -
Gippo
senior tag
válasz
RichieTri
üzenetére
Jó kis írás, igazad van teljes mértékben. Nyilván vannak balance problémák a játékban - ezt hozzá kell tenni- de ez igaz.

(#23864) prokxy: Jó, ez már tényleg g**ség... Tegnap futottam bele olyanba, hogy az egyik admin zavodon előszeretettel mászkált a bázisunk körül mobile AA-vel... Amivel nem is lenne gond, csak hát túl erős az a dög...
Egyébként meg a sok idegességet okozó halál elkerülhető egy kis odafigyeléssel... múltkor úgy hoztam össze vagy 17 killt lavval, hogy biza repkedtek felém mindig a rakéták, tank lövedékek... mit csináltam? Elhúztam a csíkot. Megláttam egy tankot és tudtam hogy esélyem sincs... utolérni meg nem tud, mivel lassabb.

-
RichieTri
senior tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
LOL
van aki meg jarmuvek nelkul nem tud ervenyesulni...van aki meg sniper rifle nelkul nem tud ervenyesulni...
ugyanmaaaar.
mindenki azt jatszik amit akar. es ugy ervenyesul ahogy akar.szerintetek mi a banatnak raktak bele ennyi fegyvert? azert bakker, hogy minden szitura meg legyen a megoldas. ha a tank/lav vezeto nem kepes termalt berakni mert o tavolra szeretne loni az optikaval akkor szamoljon azzal, hogy rafuthat egy SLAMra. ha meg termalt rak be akkor azzal kell szamolni, hogy tavolrol lekapjak es nem tud valaszolni.
ha gyalog vagy es sokat allsz egy helyben (nezelodsz) akkor azzal kell szamolni, hogy egy csipa leszed. ha assault vagy azzal kellszamolni, hogy egyszer csak elfogy a loszered. ha helikpoterrel vagy azzal kell szamolni, hogy lekapnak stinger/iglaval vagy AA val.szerintem meg az a noobsag aki csak egy kaszttal vagy jarmutipussal tud ervenyesulni. es ha eppen megzavarjak tevekenysegeben akkor rogton osszedol a vilag es csupa noob/kocsog/csalo veszi korbe
-
fogirobi
senior tag
Ti észrevettétek azt, hogy itt a 4-ben rohadt sokszor az van, hogy lövitek egymást az ellennel és fekszetek mind2en? A 3-ban 20-ból kb 1-szer fordult elő, az még okés is, itt meg 5-ből 2 ilyen... Elég szar így!
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
-
KillerKollar
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
A China Rising vagy a Mantle patch?Vagy mind a kettő benne lesz?
-
Gippo
senior tag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Dec 2-vel kezdődő hét a patch, pontosan még nem lehet tudni.
Egyébként az XP boostot most lehet használni? Számít valamit? Összeadódik?
-
Laraxior
titán
Kinyitottam a Gold Battlepackot, gondolom a premiumosok kaptak...
25-50-200% boost van benne
Így aztán lehet reális Score per minute-ot számolni...

-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Ahogy mondod. Nem a legfaszább még a játék.
egyéb:Ha minden igaz Dec2 PC patch.
-
keszegduda
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Tehát akkor mégis gatya még mindig...20K pérmiummal, nagyjából egy lehúzás.

-
ujlakany1993
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Nem szidnák annyian ha nem 1 félkész játékot dobtak volna piacra.
-
keszegduda
őstag
válasz
ujlakany1993
üzenetére
Visszaolvasva elég elszomorító, hogy elég sokan szidják mint a bokrot, pláne a multit. Fagy, exe hiba, kidob, bugos, hulladék netkód stb.
Már akkor nem tetszett az egész amikor a BETA állapotot patchelték meg többször is, pedig elég rövid ideig lehetett játszani vele kb. 2 hét. -
Mr.White
senior tag
china rising ps4-re is ugyanakkor jön mint pc-re?
amúgy helizéshez hozzászólva.
engem a leginkább az zavar, hogy már tényleg nem tudom mikor nyomjam ki a csalit (legtöbbször időm nincs hogy nyomjak egy "X"-et).
persze biztos én vagyok a low.
ugyanez tankban is, mérnek, smoke és állok a füstben de még mindig mérnek és kapom a találatot. -
ujlakany1993
aktív tag
válasz
keszegduda
üzenetére
Itt nincsenek patch hegyek...
-
Xirtam
veterán
Mantle patch?! Dec közepe?

-
keszegduda
őstag
Még mindig gázos a bf4 multi? Nem merem megvenni, mert lehet úgy járok mint anno a bf3-al...játszhatatlan volt néhány hónapig+patch hegyek voltak.
-
devilinsid3
addikt
válasz
JamesHun
üzenetére
itt nem azon van/volt a hangsúly, hogy mi életszerű és mi nem..
vannak dolgok amik igen is noobságnak számítanak akárki akármennyire bizonygatja az igazát
rpg az infre noobság, ha nem úgy találkozol egy enemyvel, hogy lőnéd a tankot, de már nincs időd visszaváltani fegyverre
viszont az már noobság, hogy ott van a távolban és elkezded rá szarni az rpg-t..
és ahogy olvasom ez a kis sunyi akna igen noob weapon gyanús
már-már olyan, mint amikor a 3ban csak olyan járművekre lősz javelinnel amiben még jelző rendszer sincs, hogy jön feléd egy löket vagy a laser painteres heli guided shellel
prokxy: a "ne lőjj tankkal infre" szarkazmus volt és az rpg kapcsán került be a történetbe, hogy miért lőnek jettel infre..
-
prokxy
veterán
Nekem 1200-on már hibázik a 7970GHz Edition. Tök röhej...mellesleg a 2600K 4.5GHz-en,max 60 fokon a noctuával szintén elég még 1-2 évig. Ha meg nem, akkor jön egy tesó és a 7970CF már tuti.
szerk: 2 napja volt egy zack + vmilyen szám nick-ű emberke BF4-ben, CQL-on, írtam rá, azt hittem, h Te vagy!

Mi a nicked? -
JamesHun
addikt
akkor kéretik az RPG vel nem rohanás közben lőni, mert az sem túl fair és nem túl életszerű
és mobil légvédelmi kocsival meg nem gyalogos embereket vadászni (ez engem jobban zavar) -
prokxy
veterán
válasz
gali777
üzenetére
Nem nagyon értelek Titeket, vagy nem olvastam elég figyelmesen:
ha játék közben nyomulok tankkal, BTR-rel és jön velem meglátok egy enemyt gyalog, vagy akármivel, tuti lövök rá. (feltéve, ha nem gond, h felfedem vele a helyzetem)
Eddig volt már olyan, nem is 1x, h rpg-vel lőttem gyalogra, mert fedezék mögé bebújt, lerobbantottam róla és kiszedtem fegyóval, de volt, h a robbanásban pusztult meg.De tény, nem 1x láttam TDM-en olyat, h a fejem mellet húz el az rpg! Írtam is, h most ez wtf, aztán írta, h assigmnemthez kell neki.
Tegnap és is defibbel öldöstem a népet, mert szintén unlockhoz kell.
Az sem olyan "fair"
szerk:
(#23835) Svájcinéger: sunyi egy dolog, egyet nem sikerült még spotolnom, de nem tudom,h mennyibe másztam már bele
-
raggg
senior tag
Szerintem a prociigény nagyjából megmaradt, viszont erősebb VGA kell. Ha tehetném én is újítanék egy i5 vagy i7 kombót, de ahogy te is írtad, érdemesebb Ivyt venni, mert a Haswell nem jelent annyi pluszt, mintha azt a pénzt egy erősebb VGA-ra költenéd.
A procilimit egyébként nagy multiplayer mapokon jön ki (64 főnél). Én nem szoktam exceleket gyártani az aktuális min-avg-max FPS-ekről, úgyhogy nem tudok nyilatkozni, hogy mit is produkál a gépem pontosan, de számomra korrektül játszható a játék (Highon). Persze az érződik, hogy egy zárt mapon (Locker pl) jobban fut a cucc mint egy nagy nyitott térképen (Goldmud pl) - de nem érvágás.
Ez csak az én véleményem egyébként, érdemes meghallgatni mást is természetesen. :-)
-
gali777
őstag
válasz
kisza25
üzenetére
Az nem szándékos, azért én se haragszom, de amikor valaki direkt csak erre megy az szánalmas... Anit-tank weapon, nem anti infantry....

És akkor erre jön majd a "háború van, mindent szabad" kártya. "nem igazán vannak szabályok" Hát kíváncsi lennék én egy szabályok nélküli háborúra, repkednének az atomok meg biológiai fegyverek. Szórnák az rpg-t az infre, igaz?

Úgyse fogjátok elismerni, de ti is érzitek, hogy ez nem az a kategória, hogy ne lőjünk akkor tankkal se infre...

-
raggg
senior tag
-
-KP-
veterán
sziasztok!
segítséget kérnék tőletek! bf4-hez szeretnénk haverral konfigot összerakni. full hd-hez milyen videókártya kell? Egy Hd7850-től mit lehet várni teljesítménybe? 4gb ram gondolom kevés már full hd-re.
Ő Haswell i5-öt szeretne, én azt mondtam neki inkább vegyen egy olcsóbb Ivy-t és a megmaradt pénzmagon erősebb vga kártyát vegyen.
-
kisza25
félisten
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nekem csak a Siege of Shanghai-nál vannak gondok, a többi pályán simán megy a 64 fős multi is.

A béta után valamit nagyon elszúrtak ezzel a pályával (is), bár a többi amúgy is jobban tetszik nekem.
-
RichieTri
senior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
ebbol kiindulva az assultal menni is noobsag mert orok eleted van,a supporttal menni noobsag mert orok loszered van,reconnal menni is noobsag mert cemper vagy es sszirol le tudsz szedni mindenkit, es persze engivel menni is noobsag mert a jarmuveket kuldhetsz MEH-telepre anelkul, hogy eszrevehetne barki.
az M2-t latod termalba...
mindig az a noob aki a magat PRO-nak kepzelo ellenfelet eppen "megzavarja"az o tevekenysegeben
NANEMAAAA

-
Ybron
senior tag
Kifagytam vagy netem szakadt meg, nem tudom, azt hittem elsőnek a szerver halt be, de jelezte hogy vége a körnek:
[link]
AWARDS & UNLOCKS (13) azt írja, tehát ezeket kellett volna megkapnom? Mert semmit se kaptam, se xp, se a kill-ek, semmi... Most ilyenkor mi van? Így jártam? Mert hogy kikapott a csapat azt ugye egyből jóváírta
Dexter-2000: valami mindig jön, de az a baj hogy jobb nem lesz a játék.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Egészségedre.
Ha szereted a csalóktól hemzsegő multis fps-t a COD a TE játékod

Én azzal kezdtem,nem a BF4-gyel. De most már inkább ez, mert ott minden 2. körben felbukkan egy meglepően "pro" játékos. -
S1M0N
senior tag
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nekem egyedül a Siege of Shanghai szokott kifagyni, bár tegnap ott is tudtam játszani, igaz, maximum 20-an voltunk, a végére meg 4-en...

Szóval a 64 fős csatákról (még) továbbra is le kell ott mondanom, mert a pálya betöltése közben szokott fagyni.
A több pályánál nincs ilyen gond (KOPP KOPP KOPP), a hangelmenős hiba sem olyan idegesítő már számomra, de túl gyakran azzal sem találkozok.
-
Dexter-2000
őstag
az állandó kifagyásokra nincsen semmilyen megoldás még?
azt sem bánom ha nem hivatalos de már komolyan mondom hogy megveszem a cod-ot.... -
-
raggg
senior tag
-
prokxy
veterán
válasz
Colos1
üzenetére
Mióta picit jobban tudok jetezni, azóta felszállok és adok nekik!

1 kör a pálya egy részén oldalra fordulva, spotolás, ráfordulás, majd lecsapás, aztán újra!
Néha jó jetezni, ha tényleg nincs pro a pályán, mert azok ellen természetesen tehetetlen vagyok, de ha lejön a földre...
-
Colos1
őstag
válasz
RichieTri
üzenetére
Engem alapból nagyon idegesítenek a Jetesek... Repszimulátorozom, és egy JET -el egy földi járművet elég kilőni, nem hogy egy gyalogost. Ugyanis mire meglátnád, már tovább is repültél. Ja, nem is lehet belőle lefelé normálisan kilátni... Kivéve a földi célpontok ellen tervezett csatarepülőket (Su-25, A-10A, stb.), amelyek lassabbak és ki lehet belőlük lefelé is látni, nem csak felfelé meg oldalra, azokon már a járművet kilövöd assist nélkül, de egy gyalogost aligha...
És a lényeg: Egy JET 3X egymás után kilő. beülök AA -ba. Utána a gyáva féreg nem jön a pályának abba a felébe, ahol vagyok
Nem baj, mert kilőttem így is vagy 3x, és ahelyett, hogy megpróbált volna kiszedni, inkább kilépett, teleszitkozódva a chet -et. 
Én kiszedném a JET -eket a játékból, vagy megcsinálnám olyanra, mint a valóságban, hogy a fordulóköre majdnem akkora, mint az egész pálya
Megnézném a sok próóóót, hogy mit csinálna 
-
RichieTri
senior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
az egyik kedvenc cuccom a SLAM.
lehet, hogy azert nem tudod spotolni mert nem a foldon van. ez odaragad mindenhova. en alatalaba autokra,hazfalakra rakom. ott senki nem keresi/latjaa sunyi-low-ot meg kikerem magamnak

multkor volt egy idegesito jetes gyerek. sosem szoktam tunguskaba beulni, de most megtettem. egyszer jott felem csak hehe..utana elkezdte irogatni a chatbe, hogy -AA gay-.mikor megkerdeztem tole, hogy akkor szerinte mire valo az AA mert, hogy jetek is vannak akkor arra nem mondott semmit

-
SkyS1gn
félisten
Mivan a commanderrel androidon?
Connection lost... nem tudok joinolni!
-
@rglaaf
veterán
Hogy sz@rna sünt az a low dice-os aki kitalálta ez a sunyi low emberekre szabott M2-s baromságot,tudom sokan előszeretettel használják de legalább a proxy scan látná vagy lehetne spotolni de nem, a járművezés igy is egy lutri a sok mbt law-os ember miatt- ha meg kiszállsz javitani kb 10 sniper várja kiéhezve hogy végre lelőhessen már nagyszerű ez a játék....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)