Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gali777
őstag
válasz keszegduda #20944 üzenetére
Soha nem fogom megérteni, hogy mi vicces az ilyen videókban...
-
devilinsid3
addikt
válasz keszegduda #20944 üzenetére
kibaszott vicces
ja nem
(#20957) xavix13 ez egyértelmű
amióta megvilágosodtam, hogy nem vagyok programozó és már a patch notes-t sem linkelhetem azóta kuss van#20961) Godlike79 ez ugyanolyan, mint amikor a jeteket szidják, hogy nem infantry ellen van akkor már nem is lehet használni ellene vagy mi? örülni kéne, hogy egyáltalán még van jármű amivel le lehet lőni az infantryt
amúgy szerintem egy AA inf. ellen ahhoz képest, hogy egy helit, hogy lekap inf. ellen nem sokat ér[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz keszegduda #23847 üzenetére
Itt nincsenek patch hegyek...
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz keszegduda #23851 üzenetére
Nem szidnák annyian ha nem 1 félkész játékot dobtak volna piacra.
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz keszegduda #23853 üzenetére
Ahogy mondod. Nem a legfaszább még a játék.
egyéb:Ha minden igaz Dec2 PC patch.
-
dashed
senior tag
válasz keszegduda #61621 üzenetére
Igy van, es azert amit irtal.. A "hatterben" meg zuhansz tovabb a repulovel, "ketyeg" a granat stbstb.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
ha megfigyeled, hogy kör végén elkezdesz egy zászlót húzni, még annak a pontjait is adja folyamatosan
így csinálták meg, sz@rul
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
aram01
nagyúr
nekem volt olyan hogy hajóval még lelőttem a helit miután meghaltam
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
gali777
őstag
válasz keszegduda #61627 üzenetére
Te melyik játékkal játszol, hogy hetente változik minden? Jó, ha két dlc között jött egy patch. A medpack addig nem healel amíg suppressálva vagy, ez feature. A kis medic bag visszatölti a hp-d suppression alatt is. Ezeket a kör utáni halálokat nem kapod általában meg, battlelogban nem szokott megjelenni, csak kör végén az eredményjelzőn.
-
Don't Panic
senior tag
válasz keszegduda #61630 üzenetére
+1 , ezeket én is észrevettem , tegnap este nekem is érdekesen adta a leállás után ha jobbra balra mozogtam olyan volt mintha lesene az fps , na de most kipróbálom.
-
bucketb0b
őstag
válasz keszegduda #61630 üzenetére
Aki ettől a játéktól vár kikapcsolódást az már régen rossz. Ez a játék arra jó, hogy eljátszogatsz vele, de huzamosabb kikapcsolódásra nagyon nem alkalmas. A kör végi halál meg zászló húzás csak a kör végén a scoreboardon jelenik meg. Battlereportban ezek nem jelennek meg ergo nem is lesz benne a statodban
Ezek a kifagy, textúra hiba, dx error jelen vannak a játékban, de közel sem olyan mértékben, mint ahogy azt sokan leírják. Ezek nagy része inkább user error, gép nem megfelelő működtetése vagy egyéb más program kavarása okozza. Fps drop az külön téma, az már inkább játék/optimalizálás függő, mint a dx error.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest