- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
kisza25 #20990 üzenetére
Ugyan már, áruld el nekik az igazat!
Lemosattad a helit, aztán felakasztottad, hogy megszáradjon a szélben...
------
Ma egyből egy meccset végig tudtam játszani, a hang talán 1-2 alkalommal ment csak el, akkor is 2-3 másodpercre, viszont fps esések voltak járművezés közben, de annyira nem befolyásolta ez a teljesítményemet, persze örülnék ha ez sem lenne, de majd talán ezt is megoldják.
-
prokxy
veterán
válasz
Svájcinéger #20994 üzenetére
Tegnap csak a commander mód volt jó, semmi más. Brown8309 kollégával toltam, állandóan 1xre vágott ki mindkettőnket a szerverről! Reconnent, majd öltem 1-2t, és megint bumm, asztal...Érdekes módon mindig akkor, amikor bekaptam egy találatot!
-
raggg
senior tag
válasz
Lavidaloka #20991 üzenetére
Azt hittem az internet explorer csak arra van, hogy tudd mivel letölteni a chromeot.
-
kisza25
félisten
válasz
BlessedElroy #20973 üzenetére
nem lehet mindenki tökéletes
soha nem állítottam, hogy tudok vezetni
-
prokxy
veterán
válasz
Svájcinéger #20987 üzenetére
Akkor este banzáj!! Csak ne dobáljon ki, mint tegnap.
-
devilinsid3
addikt
válasz
keszegduda #20944 üzenetére
kibaszott vicces
ja nem
(#20957) xavix13 ez egyértelmű
amióta megvilágosodtam, hogy nem vagyok programozó és már a patch notes-t sem linkelhetem azóta kuss van#20961) Godlike79 ez ugyanolyan, mint amikor a jeteket szidják, hogy nem infantry ellen van
akkor már nem is lehet használni ellene vagy mi?
örülni kéne, hogy egyáltalán még van jármű amivel le lehet lőni az infantryt
amúgy szerintem egy AA inf. ellen ahhoz képest, hogy egy helit, hogy lekap inf. ellen nem sokat ér -
prokxy
veterán
válasz
Svájcinéger #20972 üzenetére
Gyere ma fel Te is este 8 után és adjunk a népnek! Sztem jön Elroy, kisza, artika is!
Ugye srácok????
-
Egonyolc
aktív tag
Patch óta háll az égnek előjött a resetes fagyás
Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down.
mintha a task maanger-t nem fagyasztanábe, most megpróbálom a 64 bites exevel.
Az a vicc, hogy eddig jó volt -
fogirobi
senior tag
válasz
Lavidaloka #20978 üzenetére
Nálam minden ok!
-
Lavidaloka
aktív tag
Originnel indítanám a játékot erre a Battlelog nem jelentkezik be hanem "ez a lap nem jeleníthető meg"bla-bla...
Másnál is van ilyen probléma?
-
raggg
senior tag
válasz
Edem05 #20967 üzenetére
A 4 GB Ram iszonyatosan kevés a játéknak. Nekem tegnap játék közben 6,5-t írt, ebben persze benne van a chrome+Battlelog kombó is, szerintem annak is kell legalább fél giga, de lehet még egy is. 16 GB rammal már megy mint kés a vajban, atl+tabolással sincs gond. Valószínűleg egyébként 8 Gb is elég.
-
Mr.White
senior tag
valaki írta hogy össze lehet hasonlítani két fegyvert.ezt merre találom pontosan?
-
Svájcinéger
őstag
Én nem HK-s voltam, hanem Tapolca: MH 5. Sorozatvető Tüzérezred. Ami a BF3-ban volt BM-23, annak az elődje volt nálunk. BM-21. Iszonyatosan korszerű volt a magyar haderő akkor is.
Hát nem igazán lövök össze 44:0-t, mint anno a BF3-ban. Esélyem sincs rá, de azért élvezem, már ha nem forr fel épp az agyvizem.
-
aizen92
addikt
válasz
Snip3r_HUN #20966 üzenetére
meg lehet próbálni
1 zuni és repül fel 100 méterre a quad.
-
Snip3r_HUN
addikt
A "Trackelt item"-eket is sorra átdobálja másra, eddig ez is jól működött
-
duc
aktív tag
válasz
Svájcinéger #20928 üzenetére
Én is HK-s voltam, (Vásárhelyen)
De BF4-ben valahogy nem jön be.
-
Edem05
őstag
Másnak is van olyan problémája a játékkal, hogy elfogy/megeszi a RAM-ot? Rohadt idegesítő egy jelenség, játszok 1-2 mapot azt egyszer csak gondol egyet és elkezd laggolni, akadni. Ilyenkor muszáj vagyok kilépni és újraindítani a gépet. Reménykedtem, hogy legalább ezt javítják a patch-ben, de nem. KÉP
Szerk.: Kilépés után is 98% memória használat.
-
Csaber
senior tag
válasz
kriszpontaz #20961 üzenetére
Jó arra is , kevés a légijármű és a szabadidőben és is a gyalogosak ritkítom vele
-
ujlakany1993
aktív tag
Tegnap este 2körül alug voltunk a szerveren, de azért még lement egy 1200 ticketes CQ. Biztos nagyon élvezhette az ellenfél, Főleg Jozaak nevű barátunk. [link]
-
aizen92
addikt
áhhhh. egyáltalán nem OP az AA. dehogy. kicsit alkottam.
a tankot/lavot a zuni rocket szétkapja 1 pillanat alatt. a 30 milis löveg meg a levegőben mindent fél tárral kiszed. vicc.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Shodan #20905 üzenetére
Sztem mi sem járunk a cod a topicba beböfögni hogy mekkora szarkupac a játék, a single meg nem érdekel teljesen felesleges mindkét játékba, akit mégis érdekel az meg letölti a virágboltit, senki se a single-ért ad 12k-t.
Viszontlátásra, távozáskor ne felejts el becsukni magad után az ajtót. -
raggg
senior tag
A tegnapi patch meg a 4 GB Ramról 16-ra váltás erősen megnövelte a játék élvezeti értékét. Elsőre nem töltött be a szerver, amire csatlakoztam volna, utána viszont tudtam játszani gondok nélkül.
Egyébként arra figyeljünk már hogy ne az írja be hogy mennyi hibát javítottak akinek nincs is meg a játék.
-
ingalls
senior tag
Melyik módban és melyik pályán lehet a legjobban farmolni?
-
calis
csendes tag
[link] jarmu balance-szal konkretan nem is foglalkoztak eddig
-
gali777
őstag
válasz
keszegduda #20944 üzenetére
Soha nem fogom megérteni, hogy mi vicces az ilyen videókban...
-
-
keszegduda
őstag
-
Snip3r_HUN
addikt
Na akkor jó reggelt
Mobile artillery vs Transport heli (Triple Kill) -
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #20934 üzenetére
Bánom is én, csak gyere már játszani!
-
Svájcinéger
őstag
válasz
prokxy #20930 üzenetére
Oks köszi. Sabot tegnap lett meg asszem, meg az AP is. Reactive tényleg nem sokat ér, bár használom. A többit megnézem.
(#20932): én hülye délután másfél órát végig szenvedtem ugyanazon a szerón, betudva az updatenek, míg este 2,5 óra folyamatos játék, semmi akadás, kifagyás, exe hiba, stb. Lehet, hogy szerver függő is a dolog.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #20931 üzenetére
Nem is játszol a BF4-gyel, már azt sem tudod, h melyik a tank!
Lehet, az, h adott szerver függő körből való kidobás? Csak mert a tegnapi játékban mást is kidobott az adott körből, miközben sokan játszottak aktívan a barátlistámról.
Tehát arra gondolok, h pl. az a HRP-s szerver szar, ahol voltam, miközben az i3Dnetes meg jó, ezen tolta Lara pl. Lehet, h ez egy idióta kérdés, de már nem tudok mire gondolni! -
kriszpontaz
veterán
-
prokxy
veterán
válasz
sabot + hmg + reactive + ap, gunner prox és gunner zoom. Bár 2 utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos.
Ezzel eléggé jól lehet nyomulni!Szerintem a kriszpontaz által készített emblémám, a Cartman figura meg van vuduzva és az segít a harcban!
szerk: Bár, amikor együtt játszottunk, akkor még a HE cannon volt betéve, de a sabot jobb, csak meg kell még szoknom az esését!
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Körbematricázza Playboy poszterekkel, így soha nem lőnek rá mert mindenki lezsibbad körülötte
.
-
prokxy
veterán
válasz
q13579 #20925 üzenetére
Nekem a spawn utáni szinte azonnali halál tetszik. MOHW-ben ez meg van csinálva, h jelzi a squadtársadnak, figyeljen oda, mert te mindjárt a fejére ugrasz!
2 napja - patch előtt, még amikor játszani tudtam
- javítom a tankot, erre egy PH-s kolléga rám spawnolt, úgy megijedtem, mint az állat, hirtelen ott termett előttem a tank tetején, mintha a Mennyekből szállt volna le hozzám!
/meg is döglöttünk egyből mindketten utána, yeah
/
-
H.Ezredes
őstag
válasz
#02119936 #20801 üzenetére
Nekem nagyon is számít,hogy érezhetően több FPS-em lett és jobban fut a játék számít a MIN FPS-ben főleg..... Sokkal élvezhetőbb volt tegnap játszani vele.
Van olyan MAGYAR oldal ahol le van írva pontosan mit jelentenek a járművekre a kiegészítők nagyjából vágom angolul is de nem lenne rossz pontos magyar leírást olvasnom
-
q13579
senior tag
Amúgy ebből is látszik, hogy mennyire ótvar a játék hitbox-sza... Korábbi BF-ekben azért nem így néztek ki a K/D-k... Ott aki nagyon tudott (és most véletlenül sem magamról beszélek, én max közepesnek vagyok mondható, de azt stabilan
) simán összehozott 3 vagy 4 / 1-es arányokat (gyengébbek kedvéért pl 20/5, vagy 30/10.)
Itt meg egyszerűen azt látom, hogy istenigazából aki a földön van, vergődik csomószor, ha nem kempel. Nincs az, hogy elkapod a fonalat és csinálsz 6-7-8-as kill streak-eket, mert tuti jön valaki, akin valamiért nem tudsz úgy sebzést ejteni és borulsz. És túl gyorsan borulsz..
Lehet mások ezt áldásnak veszik, de szerintem rohadt idegesítő, hogy sokszor még a lefeküdni sem tudsz, mert máris lelőttek. Azért ez korábban nem így volt. Meg volt az esélyed a fedezékbe vonuláshoz. Itt ezt nem nagyon érzem. Ha egyszer betalálnak, az esetek 90%-ban és borulok...
-
prokxy
veterán
válasz
ScomComputer #20866 üzenetére
Mozogj, h ne találjon el. BF3-ban meg forogtam is a reactive miatt!
Használj AP-t és jobban életben maradsz.Más: tegnap 2 kört mentem, ebből 2x minden szó nélkül kivágott az asztalra! ez este 8 felé volt. Láttam, h BLogoon fent írnak egy kis bíztatót, h javítanak ezt-azt, tudatában vannak és megértést kérnek. Na, ebből történt már vmi vagy ma megint az lesz, h kidobál csak úgy a game???
Tankoztam és azt észrevettem, hogy a lövedéknek nincs már akkora esése, úgy felélőttem ez enemy tanknak, minta picsa, pedig a patchig az előző célzásommal tuti találat volt.
-
Colos1
őstag
Néztem a konzolparancsokat, van egy új, a WorldRender.MotionBlurRadialBlurMax, de ez nem az.
Amúgy ez a jelenség eddig is elég gyakran előfordult, de vagy a kör végén, vagy amikor lelőttek, így nem zavart.A hajós bughoz: szerintem belekerültél egy nagy elektromágneses viharba (Paracel Storm, nem meglepő...), és átkerültél egy másik dimenzióba. Ezért a jövőből láttad, hogy valaki a jelenben - a te szemszögedből a múltban - beül a helyedre a hajóba. Vagy csak szar a játék.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
lofagi #20917 üzenetére
Nem hiszem. Erezhetoen javult, nem porog mint a szar, vegre lomhabb. Mondjuk ugyanugy szetkapja ket gyalog 5 masodperc alatt, de annyi baj legyen...igy mar legalabb erezni, hogy nem jegtanc verseny van
Fagyasra annyit, hogy semmit nem tapasztaltam, abszolut hibatlan volt, pedig direkt a Siege of Sanghai palyan voltam vegig, ahol szarra fagyott eddig. Most siman vegig ment tobbszor is, 64 fos szerveren is. Mondjuk fel is cseszte az agyam a sok majom a haztetokon, hogy szakadna rajuk az eg...meg a Dice-ra is, akik ezt igy terveztek. Beleirhatnak a programba, hogy semleges haztetokon 1 katona nem lehet 30 masodpercnel tobbet, mert meghal. Akkor nem tudnanak ott teadelutanozni, mikozben varjak a tankot mint a fosogalamb.
Hetvegen talan en is nekiallok komolyabban, ha nem atmeneti a javulas. Ellenkezo esetben nem idegelem magam.
-
sittes79
addikt
Aki szívesen gyakná a fejlesztőket(sajna csak x 360-on.) PC-re nem mernek jönni.
-
bul07
nagyúr
válasz
Colos1 #20861 üzenetére
Ez a homályosodás nálam is megvan
Nincs rá valami megoldás?
Gondolok itt bármiféle grafikai beállításra, vagy cfg fájl piszkálásraNálatok van olyan bug hogy a hajóból eltűnik az ember
Bőszen szórom a TV rakétákat egyszer csak, eltűnik a nevem a vezető pozícióból sőt már nem is mutatja hogy a hajóba ülnék de nem haltam meg és látom hogy megy a hajóval valaki aki beült a helyemre, és vagy szétlövik a hajót vagy megölöm magam úgy tudok szabadulni
Felvettem hogy mire is gondolok -
lofagi
addikt
válasz
ForRedGlory #20911 üzenetére
Vagy csak most,h neked nem fagy ki végre tudsz a játékra koncentrálni.
-
spanglee001
addikt
Még vannak dvd olvasók
Kipróbáltam milyen lenne, 3 m átmérőn tolni, nem élvezetes, bőven elég a kis 40" es tv.
És legalább az asszony nem rinyál, hogy had nézze az animal planetet, mostmár nézheti a kivetitőn
Egyébként nálam omlik össze, fénylik csillog exe leáll, kidobál az asztalra,hang hol van, hol nem van, ugyhogy csinált valamit a peccs, jól elbaszta, eddig nálam jó volt, néha exe leállt jópár kör után, de most...
Én nem értem, nem lehet olyat, hogy aki akrja az peccsel, és ha nem jó akkor sztornózza a peccset?
Valaki irjon már az illetékesnek, hogy lehessen dönteni, hogy ha működik a játék, akkor nekelljen már felpeccselni a nem müködő szintre.
Vagy nincs magyarul beszélő illetékes akivel telefonon el lehetne intézni a dolgokat? -
RichieTri
senior tag
hehe meg van az MTAR
igaz, hogy a log-on MX4 nek latom :S es nem latom a statjait -
Gippo
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #20907 üzenetére
A sata kábelemmel volt a baj... ahogy elkezdett írni a hdd-re meghalt a kapcsolat a hdd és a pc között.... Gyors kicseréltem a dvd olvasójára és műűködik
Már csak vennem kell pár újat.
-
Enton
addikt
válasz
ujlakany1993 #20909 üzenetére
Áhh nekem nem megy ez az öldöklős téma, hiába lövök bárkit bármivel, hit/assiston kívül 10% alatt adja be csak ha szerencsém van.
De legalább máshogy is lehet fejlődni, ez tetszik. -
ForRedGlory
félisten
Az remelem masnak is feltunt, hogy a tank sokkal jobb lett
Beefharmasabb
-
csibe1
addikt
válasz
sittes79 #20889 üzenetére
Köszi!
Nagyon jó ez a videó!Valamit tudnak a Volvónál.(#20906) asdxv
Azért a multiért amivel csak a szívás van?
A BF4 még olyan szinten sincs, mint a harmadik rész.
Már az is eszembe jutott, hogy nem is a DICE fejlesztette, csak odafirkantották a nevüket vagy totál lecserélte a csapatot az EA. -
Enton
addikt
Mondom egy kört még alvás előtt ha már megtiszteltek minket egy patch-el:
Álmomban sem gondoltam volna hogy az eddigi legjobb kör jön ki dacára a csapat bukásának:
30000-es menet lett a vége.
-
scope2007
addikt
előbb kétszer is crashelt a gém, mikor nagyot robbant a hajó alattam
+egy hordó robbanásnál is szétfagyott a játék dominationon -
Shodan
őstag
Na most végeztem a Ghost-al, lehet hogy divat manapság utálni a COD-ot, de még mindig jobban tudnak single-t csinálni! Az eleje nem az igazi de aztán beindul, mozgásban is szebb mint képeken!
Azért kiváncsi lennék hogy pl az anyahajós részt ki másolta kiről, és hogy a gravity mennyire volt hatással az űrös részekreja még ami így beugrott a mocap még mindig üt mindent!
-
lowzor
veterán
Meglehet valahogy oldani, hogy ne dobjon be a játékba, miután betöltött? BF3-ban volt ilyen funkció, de egy ideje már nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged