Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz fsztm174 #20350 üzenetére
Minek tetted fel mindkettőt? Ez az új divat?
A 13.9-et kéri a játék.
Azt meg ugye nem gondoltad komolyan, hogy egy ATI 3850-esen elindul a játék?
Sajnos elég sovány a géped a hozzá, már a procinál bukta a dolog.(#20352) VAN der BOSS
A játék mappájában lévő DirectX-et telepítsd újra, hátha jó lesz.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
fsztm174
csendes tag
válasz SkyS1gn #20351 üzenetére
Kattintson a letöltés gombra, egyetértek a feltételek .
NÉV FÁJLMÉRET VÁLTOZAT SZÁM RELEASE DATE LETÖLTÉSI LINK
Catalyst Software Suite 153 MB 13.9 2013/10/15 Letöltése
Leírás:
A csomag a következő grafikus vezérlő és az eltartott / szükséges szoftverek meghatározott termékek a jelenlegi verzió a hivatalos kiadás Melléklet a 64 bites Windows Vista és Windows 7:
Display Driver ver. 8.97.100.11
OpenCL (tm) Vezető 10.0.937.2
Catalyst Control Center 2013.0429.2312.39747
nyelvek:
cseh, dán, német, görög, amerikai angol, spanyol, finn, francia, magyar, olasz, japán, koreai, holland, norvég, lengyel, portugál, orosz, svéd, thai, török, kínai (hagyományos), kínai (egyszerűsített)
HydraVision csomag 25.5 MB 13.1 2013/01/21 Letöltése
Leírás:
A csomag tartalma:
HydraVision Windows Vista, Windows 7 és Windows8. Megköveteli, hogy az AMD Catalyst Control Center (fent) úgy kell elhelyezni. .Ez a frissítés van hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
valaki segítene? mert totál elmezavarban vagyok. nem egy helyen olvastam már ezt:
"Egyébként nem a China Rising lesz az első elérhető tartalom, hanem a Battlefield 4: Second Assault, ami az Xbox One debütálásával együtt, november 22-én jelenik meg, és 4 „rajongók kedvence" pályát tartalmaz a Battlefield 3-ból". gamestarból van az idézet
viszont a Premiumra meg azt mondták hogy minden DLC-t két héttel előbb kapunk meg.
ad1. akkor ez már bukott ez a szlogen a premiumvideóban beharangzotakkal kapcsolatban.
ad2. már kész a DLC és azt a China után kapjuk meg? mivan? ez most komoly?bocs ha már felvetődött a probléma és ki lett vesézve de napi 150 új hsz-t nem mindig van időm átnyálazni
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
S1M0N
senior tag
válasz SkyS1gn #20330 üzenetére
Az OtherWorld-ös bemutatóval teljes mértékben egyet kell, hogy értsek.
A single egy nagy nulla az ígéretekhez (és az előzetes kedvcsinálókhoz) képest, semmi izgalom, a csapattársak hülyék, scripteltek (ami persze nem is lenne gond, de hogy kitol a fedezékből meg hasonlók ).
Anno a BF3-at a single résszel kezdtem el, hogy megismerhessem az irányítást a CoD-ok után, de kb. egy óra után hagytam is abba (bár itt nem a "történet", hanem maga az irányítás bosszantott fel, ami érdekes, hogy multiban teljesen rendben éreztem a dolgot, de ez gondolom azért lehetett, mert hozzászoktam menet közben), és inkább "élesben" tanultam ki a BF3 lehetőségeit.
Egyszerűen felesleges a single ebben a formában, ilyen kivitelezéssel. Tudom, tudom, az EA és a DICE akar a BF-szériával az FPS-ek királya lenni, de akkor valami komolyabb single résszel kellene előállniuk.
A multi az ismét remek lett, itt játékmenetileg nekem komolyabb gondom nincsen, "csak" a random kifagyások és társai... Minek kellett béta ennek fényében? Hogy még jobban elb@sszák? A Siege of Shanghai pályát egyenesen kerülöm, olyan szinten elcseszték a béta után, hogy szinte állandóan kifagy ez a pálya még azelőtt, hogy betöltődne... Ha sikerül is bejutni rá, érződik, hogy a többi pályához képest zavaróan kevesebb az fps-em rajta.
Persze BF3 esetében is látni ilyen különbségeket a nyílt és a zárt pályák között, de ekkorát nem.
A grafikától a 3 után én sem estem hanyatt, persze az új pályák, fények és tájak (no meg a víz, na az tényleg fényévekkel jobb) baromi jól néznek ki, de a két éves elődhöz képest nem akkora előrelépés.
(Tudom, a CoD-hoz képest igen, de most nem kell az összehasonlítás a "riválissal", nézzük most csak az elődöt)Én a helyükben kiadtam volna ezt a BF3-hoz több DLC-ben felosztva (persze úgy, hogy a Premium ezeket nem tartalmazta volna, így nekik is megérte volna szerintem), így akár 4 évre is ki lehetett volna tolni a játék "szavatossági idejét", mindezt kevesebb befektetéssel és problémával.
Persze én az ilyenekhez nem érthetek, a lényeget elérték, sokan megvették már első napon a játékot (köztük én is).Ezektől eltekintve úgy érzem, hogy megérte megvenni a játékot, de a következő résznél lehet, hogy kétszer is meggondolom az első napos vételt.
-
xavix13
őstag
PlayIT akció! Aki megy és még nincs neki meg a játék annak jól jöhet.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
ujlakany1993
aktív tag
Javítottak valami észrevehetőt? Bocs ha már volt a kérdés.
-
prokxy
veterán
válasz ujlakany1993 #20368 üzenetére
Úgysem válaszolnak, mert mindenki tolja orrvérzésig, kimaradt 3 óra, be kell pótolni!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Xirtam
veterán
A FOV növelés FPS leesést is jelent egyben?
-
Remi1234
aktív tag
Ha veszek prémiumot, akkor a China DLC-t amit kaptam akár el is ajándékozhatom ugye?
PSN ID: RemiFungus
-
front3r
őstag
válasz ujlakany1993 #20368 üzenetére
Nem volt javítás. Ez csak karbantartás volt, illetve előkészítés a kliens patch-hez.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Laraxior
titán
De durva, beakadt az 50%-os boostom, nem telik az ideje... marad 1 órán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #20382 üzenetére
és akkor mi van? Zavar? Szólj a haverodnak ő is jöhet észt osztani, meg emberkedni.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
aizen92
addikt
válasz SkyS1gn #20378 üzenetére
a karácsonyfaeffektel én is teljes mértékben egyetértek ( meg úgy minden mással. ) nagyon zavaró hogy világít minden pont/jármű/csapattag stb. rengetegszer meghaltam már emiatt. jó lenne egy toggle erre - ki/be kapcsolható.
btw. a colorblind még rosszabb. azt is kipróbáltam.amúgy azzal nem értek egyet hogy a jet megnyeri a kört. sokszor attackjetezek nagyon jó. stattal. uralom a levegőt főleg ha van egy jó stealth is, de inkább azt mondom h inkább kikapunk. hiába szedem le a helit meg a többi jetet. a gyalog behúzza a pontot és kész.
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #20383 üzenetére
valaki mindig felkapja itt a vizet
ahhoz képest, hogy téged nem érdekel semmi flagrunnal kapcsolatos dolog meg ignorálsz mindenkit azonnal ugrasz az első kis szurkálódásra, játssz vagy 3-4 órát flagrunon, hátha lenyugszol egy kicsitráadásul ahhoz képest, hogy amikor megemlítettem, hogy miért nem tudsz 2 napot várni és miért kell VPN-el játszani az volt a válaszod, hogy neked nincs sok időd, na azóta beletoltál a játékba 2 hét alatt 82 órát, ami napi 6 óra majdnem..
ahhoz képest, hogy nincs időd eléggé sokat játszol
na most akkor vagy hazudsz vagy nem tudsz számolni#20387) q13579 olyan mód ahol csak a járműveket lehet húzni, ha ölsz (és ha úgy van beállítva a szerver) akkor kidob vagy akár bannol
olyanok használják előszeretettel akik éles körülmények között nem nagyon tudnak fejlődni gyorsan (vagy úgy ahogy azt ők szeretnék)[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
aizen92
addikt
válasz SkyS1gn #20385 üzenetére
igazad van. azt tényleg kihagyta. campelnek kezdőn és bárhonnan kiszednek. rohadt idegesítő. attack helinek semmi esélye. ( megannyi körülmény közül még ez is nerfeli a helit .... )
nekem a fura az volt h szerinte a boatot kéne kicsit erősíteni
hajóba van a legtöbb killem. imádom. de szerintem nagyon OP. TV-vel bármi szétkapok a gyalog meg 3 25 milis után döglik is. olyan statokat lehet vele összehozni főleg ha javítanak.mondjuk a kulcs az hogy folyamatosan mozgásban vagy. nem állok meg soha. max ha TV-zek.
[ Szerkesztve ]
-
q13579
senior tag
válasz @rglaaf #20390 üzenetére
Jaaa .
Hirtelen nem értettem, hogy mi a pláne abban, hogy nem ölsz, csak mész ide-oda, mert szerintem gyorsabban megy, ha ezt is azt is csinálod...
De ezekszerint van egyfajta "GENTLEMAN AGREEMENT" a szervezeren, hogy ne ölj...
Attack helivel amúgy még talán meg is érteném az ilyesmit.... Ott nagyon nehezen jön össze a pár ezer pont. De többivel...
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #20394 üzenetére
Amin épp tolod van commander, hmm alig bírom tartóztatni magam hogy ne menjek fel commanderkedni... gonna be fun
Tényleg mivan ha tomahawkkal kilősz valakit? Ban?
(#20397) aizen92 Ugyan... megesik. Jó az a hajó ahogy van, talán a TV rakéta rendszert lehetne átdolgozni, legyen 1 ami lasabban tölt újra, de kicsit könyebben irányítható, mint a 3-ban.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
aizen92
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Higgadtan, ne személyeskedjetek.
#nincsbennetarcsi
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #20396 üzenetére
Feljöhetsz. hiszen a commanderkedés nem az ölésből áll....
(#20398) Qru: Kitehetnétek már ezt a senkit, már unja mindenki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- GTA V
- Milyen processzort vegyek?
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 2042
- Revolut
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest