Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huby80
senior tag
Szép estét!
Meddig lehet "Bétázni"?
-
csibe1
addikt
"Ez a játékmód tiszta COD, amivel szerintem beverik az utolsó szöget a cod sorozatba, mert azok is átjönnek majd ide."
Hujjujujj, aztán majd szépen betérdel a gépük, és mennek vissza; esetleg az is lehet, hogy nem egyedül.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
aizen92
addikt
FOV-ot mennyire érdemes állítani egy 720-as gépen?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
csibe1
addikt
válasz Csabroncka #10905 üzenetére
Én már azon se lepődnék meg túlzottan.
(#10906) gali777
Eddig még nem, de gondolom nem ment át, hogy mire akartam célozni ha megkérdezted.
Érdekes, mert máshol meg 15GB-ot írtak HDD-re.
A minimum gépigény BF4-nél kicsit röhejes, mert köszönőviszonyban sincs a valósággal, a franc tudja mikori bétánál meg pláne.
(#10908) aizen92
Tedd 90-re, úgy még nincs halszem effektus.
[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
lofagi
addikt
válasz Firkavadasz #10888 üzenetére
Ne haragudj már meg, de ha egy béta alapján te meg tudod állapítani, hogy milyen lesz a végleges játék akkor te nagyon profi lehetsz. A végső stádium egyike az,hogy optimalizálják a játékot. Nem emléxel pl amikor kiadták a BF3-at, kezdő mission, mikor a hídról védesz és egyre többen jönnek, majd jön 1-1 bmp és végül megérkeznek a Littlebird-ök, hogy megvédjenek téged? Agyadba hullottak a golyók, ezt sehol nem találtad meg a játékban, hiába raktad ultrára. Iszonyatosan jól nézett ki pedig. Bf4ben is biztos van még benne olyan, amit ki fognak venni, vagy épp bele fognak rakni, béta alapján lehúzni egy játékot szerintem felesleges. Ez nem olyan nyílt bétás teszt, mint mikor kiadnak egy f2p mmot, hogy nyomjad gyökér, aztán majd valaha lesz belőle teljes. Frostbite 2 motort is iszonyatosan jól lehetett skálázni, miért gondolod, hogy ezt nem lehet majd? A végére pedig tényleg nem tudok mit mondani, aki egy béta alapján mond végítéletet az meg is érdemli.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
dejaris
addikt
válasz Malachi #10756 üzenetére
Engem meg egyszer sem lott ki sniper a tetorol. A csapatszalito choppernek szerinted milyen mas funkcioja van? Ez a palya igy lett kitalalva, nekem tetszik is igy. Egyebkent voltal mar fent? Az epuletekenek van egy erdekesen kikepzett pereme, ami elegge megneheziti a hasonfekve lelefele lovoldozest.
-
Atla
senior tag
Van sima conquest,nem csak large,vagy ez csak nekem uj?
-
lofagi
addikt
Szerintem ez csak neked új :] Egyébként, a sima conquest nagyon nincs most, a beta indításakor volt nagyon sok, de most nem igazán lehet találni, az okát nem tudom. :] Gondolom inkább azt akarják tesztelni a DICE-nál, hogy nagy pálya sok ember mennyire bírja az emberek gépe.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Malachi
addikt
válasz dejaris #10912 üzenetére
mondjuk az a funkciója, hogy a pontokhoz szállítson embereket,esetleg kicsit védje a pontokat a minigunosokkal? nem pedig az, hogy EGY ember elvigye, tök feleslegesen felröppenjen vele valahova, aztán eldobja a francba, hogy aztán percekig lehessen várni, amíg újra spawnol, hogy aztán egy másik elvigye a haverjaival, és ugyanezt csinálja?
egyébként is tévedésben vagy. a JÁTÉKMÓD funkciója az, hogy a pontokat foglald. nem az, hogy épületek tetejére taxizz, és ott végigkempeld az egész kört. a perem semmit nem jelent.
-
Macka
veterán
Vótmá?
-
scope2007
addikt
próbaként feltolom én is a 8.1et!
kiv vok a difire :-)
a 8at is csak laptopon használtam eddig, pár órátCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Plezs21
tag
Újabb patch érkezik hamarosan.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
creedszl
aktív tag
Nagyon nem tudom hogy megjelenés tájékán érdemes e megvenni ezt a gammát szóval kéne nekem valami kis összefoglaló hogy mennyiben jobb vagy rosszabb vagy épp másabb mint a 3.Gépigény tudom hogy még változni fog de mit saccoltok egy olyan konfigon amin a 3 highon simán ment ez is elmegy kb ugyan úgy?Vagy teletömték annyi effektel ami plussz erőforrást igényel?
Hulligaaan
-
dejaris
addikt
válasz Malachi #10915 üzenetére
A perem semmit nem jelent, ugyhogy ki sem probaltad... A minigunosokkal sokra mesz, mikor 50 golyo kell belole a nyulak ellen. Es a tornyok direkt ugy vannak kialakitva, hogy at lehet vitorlazni koztuk egyik pontrol a masikra. Es olyanrol hallottal mar, hogy a pontok utan nem csak rohangalni kell, hanem vedeni is? De hat en vagyok tevedesben, mert nem csak az elore es a balegergombot ismerem.
-
addikt
-
R3laX
addikt
Win 8.1 tényleg rengeteget dobott a BF4-en, meg Shadow Warrior-on is, amivel még nyomok manapság. SW-ben kb +10-15FPS. Hmm, csábít ez a Battlefield 4. Tegnap felraktam és két óra után első lettem. Az a rengeteg XP amivel feldobott a meccs végén . Q3-at nyomtam rengeteg ideig, de most kezdek besózva lenni a BF4-re. Igen? Nem? Igen? Nem? Igen?
Szerk.: Amúgy mi ez a FPS buznyákolás? Ez nem q3, hogy nagyobbat tudj rántani rajta(ugrani) 125FPS-en
[ Szerkesztve ]
-
-
creedszl
aktív tag
-
kisza25
félisten
válasz creedszl #10921 üzenetére
ez sok mindentől függ, én megvettem, mert a BF3-mat már kezdem unni 1700óra
nekem tetszik, jobb a hibox, nagyobb a sebzés, a vízben pisztoly/hegesztő/c4/késhasználat, vízalá tudsz bukni a sniperek elöl, hogy elfogy a lőszer a járművekből, perkeket csak arra kapod, ha összedolgozik a csapat, minden kasztnál van olyan fegyver amivel tudsz mit kezdeni egy jármű ellen(legalább egy könnyű páncélos ellen) liftel fel tudsz menni a házakban, a csatahajó, stinger 1 másodperc alatt beméri a helit... a járműveken lévő gépágyú végre használható is, hirtelen ennyi jutott eszembeEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Tirexi
addikt
Azt szeretném megkérdezni, hogy nektek már megérkezett a Win 8.1 frissítés?
Csak mert nekem eredeti Win 8-om van és még nem írta, hogy érkezett volna a 8.1.
Utána néztem és a hivatalos megjelenés Október 17.
Vagy már a hivatalos weboldaláról le lehet szedni? Linket esetleg tudtok dobni?[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Csabroncka #10926 üzenetére
Hogy valaki nem tudja felmérni 2013-ban mi az erős gép, az nem az én hibám. A bemutatón CF-ben voltak a VGA-k, ezt mindenki tudja, ebből azért már lehet következtetni, hogy ez a játék nem a low és medium PC-re lett optimalizálva...
-
Stunts666
őstag
válasz Dark Archon #10924 üzenetére
A 3 sokkal jobb volt megjeleneskor, mint 1 evvel utana. Nem volt elbszva az M16 on kivul minden. Sok gyerek siras utana lett szar. Megjelentek az M16 herok is, mert massal nem tudnak loni sem, mivel a sok siras utan minden gyengitve lett az M16-on kivul.
-
kriszpontaz
veterán
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Tegnap toltam egy meccset este.Nincs erős gépem!De azt vettem észre hogy low-on akad,erőlködik,viszont medium-on simán megy a játék!
Hogy lehet ez? :-)"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
addikt
válasz Stunts666 #10933 üzenetére
Hát én a BF3-nak is csak a bétájáig jutottam. Pedig nemrég egy HumbleBundle akcióban megvettem a BF3-at is, de még nem vitt rá a lélek, hogy felrakjam. Ez a Battlelog számomra erős visszatartó erő. A BF4 bétával is talán negyedik betöltésre tudok végre játszani is, mert egyszer BF4.exe leállt, aztán DX hiba, majd mikor végre jó lenne, jön az, hogy bárhova kattintok a játékban, mintha ott se lenne és az asztalon érzékeli a kattintást, oda lép vissza. Illetve, ha alatta van a Battlelog (márpedig általában ott van), akkor elkezd más szervereket kijelölni és oda dob át. Amúgy meg szépen átvillognak az asztali elemek a játékon.
Így aztán mindig oda lyukadok ki, hogy inkább tolok egy BC2-t vagy játszom valami teljesen mással. Szóval részemről ez nem a fegyverekről szól, felőlem mindenki azzal játszik, amivel akar.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
R3laX
addikt
Érdemes 3570K-t 4.5-ön járatni 7850 mellett? Most 4.3-on van.
-
nagyúr
Win8 ütemezője más így a többszálú kezelés jobban működik, meg az AMD core parking is... stb.
Bár elvileg nem kéne ennyit számítson, de ezek szerint mégis.A másik ami más az a memória kezelés/swap kezelés... ez viszont már számíthat jelentősen is akár.
Illetve azt sem tudni az új WDDM hoz e bármi előnyt, de ott is lehet turpisság, vagy jobb hatékonyság.
Egyszóval jobb a win8 sok szempontból. Az UI más, de a 8.1-el az a probléma is megszűnik.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest