Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megmondom őszintén én sem nagyon találkoztam még csalóval igazán. Legalábbis aki nagyon feltűnne... szoktam/unk ironikusan TS-en ilyet beszólni hogy ez vagy az tuti csal... de ez sose komoly.

Csak egyfajta bosszankodás.Ettől független biztos vannak, csak mi sosem futunk beléjük.
-
Aventador91
őstag
bírom amikor valaki jobban tudja más fegyverének mikor hogyan kell viselkednie, mint a sajátjának. nincs kedvem vitatkozni. körönként 2 csalóba is akadtál? szerintem téged üldöznek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
annyit tennék hozzá, hogy ha nincs tele a chat rinyával, mint a linkelt videóban a cheaterről, írták folyamatosan hogy hacker, akkor nem az. ha nincs 150/2-3-4-5-ös statja akkor nem az.
-
Źşë'
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
eléggé érdekes logika az ami után levonod ezt a következtetést... sztem meg aki gyakorlott, veterán játékos az könnyebben észreveszi a csalókat - eléggé meredek kijelentés, hogy tavaly óta nem találkoztál csiterekkel, ez kb olyan mintha a játékban nem lennének csalók
jah jönnek az ultra giga próók (ez enyhén röhejes, nem gondolod?) egy privát heckel a háttérben... már bad company 2 nél létezett fizetős hack, persze a játék védelme nem szűrte ki, mint ahogy ezé a szar részé sem
nagy cs:gos meccseken is főtt már be vérpistikék kobakja mert hacket használtak (és nem voltak lowok), nem is beszélve olimpiai játékosokról?!
ha te nem tudsz különbséget tenni lehetetlen és lehetséges között akkor nem lehet hogy te is használsz valamit?! soha a büdös életben nem használtam csitet, nem is fogok, de gondolom azt hogy aki nem bír észrevenni egy kirívó esetet az vagy full balf*sz vagy csitel és ezért tompultak el az érzékei...
most jöttem ki ismét a játékból, volt 2 csávó, akikről egyértelműen meg merem állapítani hogy csaltak, az egyik (név: Mistress1LZA) 100%os HSt vitt be nekem LMG-vel (full egyenes ballisztikával, mikor normál esetben annyira rángat hogy szabályosan körbelövöd az enemyt) ill. a pálya végéből lőtt le szintén HS-el LMG-vel, - 4x bedarált ebből kettő 100% gyanús helyzet... a másik csákó (név: Muktinsh) meg: bementem a hosszabb istállóba, felmásztam létrán oda az ablak mögé, még bosszankodtam is hogy innen szart sem látok, mert benn volt még az ablak lehajtva azzal a pici zsalugáterszerű elemmel, mondanom sem kell hogy HS-t kaptam így fedezékben, úgy hogy nem is látott, jó lehetnek véletlenek, uh erre azt mondom lehet nem csaló de mondjuk ami még gyanúsabbá tette ezen kívül volt még 2 gyanúsabb eset ahol nem szabadott volna észrevenni, pláne nem HS-el kiszedve
továbbá voltak mostanában olyan halálok mikor az ellenfelet vagy nem mutatta a játék mintha pályán kívül lett volna ill. valami lehetetlen helyen
mióta kijött az utóbbi 2pecs azóta elárasztották a játékot a gyanús emberek...
btw nekem eltűnt a chat szöveg h fairlight ezt meg azt banolt... az is lehet hogy deaktiválták a p***ába(#25092) anubis6 ezt a spectate lehetőséget még nem is próbáltam, majd meglesem... azt hittem h nincs is a játékban
szerk: és akkor ott vannak az okosabb fajták akik csak wall hacket használnak... tegnap volt egy ilyen eset, befutottam egy udvarba, bebújtam egy bokorba, ott voltam vagyfél percet, szóval ha valaki utánam is jött volna azt észreveszem, de a csávóka ahogy berontott az kapun, már tudta hova nézzen és kapásból lőjjön... szóval no komment, elárasztották a szervereket a szar emberek, én asszem szünetre rakom egy időre
-
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
az is lehet hogy chuck norris gyakorol kikapcsolt monitorral
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anubis6
aktív tag

Amúgy az is nagyon béna volt, akit ez előtt láttam, látszik, hogy még cheattel is küzd

Hackee: maxvariablefps aktív nálad? (user.cfg)
-
-
anubis6
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
azt nem találom amit tegnap néztem, de ez is egy 101-es
-
anubis6
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Pont tegnap néztem egy videt egy 100as szintű játékossal, és olyan átlátszó módon nyomta az aimbotot, meg a wallhacket, hogy öröm volt nézni (paripapimpilit). Szóval minden tiszteletem a 100+os gémereknek, de nehogy azt hidd, hogy csak skillesek vannak köztük..

De amúgy quake-nél is ez volt.. amíg nem csítereztek le legalább 1x, nem is voltál a toppok között

-
zzola
titán
válasz
Aventador91
üzenetére
Egyetértek! Én azt mondom, aki lelő engem, az csaló! LOL

Mondjuk a csalók ritkán veszik észre egymás, lehet ezért nem találkozol egyel sem...

-
Aventador91
őstag
válasz
anubis6
üzenetére
a 100asok nem cheaterek. atlagon felüli pro-k. el kell fogadni hogy létezik ilyen. a sok sírós full low ember miatt lebutítottak már mindent, most jönnek az átlagon felüli játékosok miatti rinya? tavaly óta nem talalkoztam cheaterrel. erdekes hogy akik nagyon sokat halnak, minden körben látnak cheatert. hogy van ez?

konuolon is vannak hihetetlen statok, pedig 100% hogy ott nincs cheater
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az utóbbi időben mi történt a játékkal? Mostanában nem inditottam el, gondoltam tolok pár war pigeon meccset, és észrevttem, hogy sokkal rosszabbul fut a játék mint korábban. 1440p-ben 100-as scallel azért nem nagyon esett be az fps soha sem 100 alá ultra/TAA/HBAO mellett, ehhez képest most van, hogy leesik 70 körülig is.. Mindegy, hogy dx11, vagy dx12-ben fut a játék.
Oké, azóta jött pár driver is.. de akkor is..
-
Rigormortiis
veterán
Gyertek át konzolra bf-ezni
A legnagyobb csalás az egér bill. használata, de szerintem teljesitmenyben nem nagyon kimutathato. Nincsenek hihetetlen kdk, max ha valaki jol tankozik vagy repulozik. De en meg nem ereztem, hogy aki leszedett volna az csitelt. -
LeRoy18
aktív tag
válasz
voodoo98
üzenetére
mit adnak át?
én mire lennék kíváncsi, debugolnám live stream egy bf1 mérkozést, nem a szexi csajszi pofájára vagyok kiváncsi, amivel hülyitik a népet
komolyan, milyen értéket kapnak az egyes változók per pillanat
mint a mátrixban, megállitod az időt, és egyesével hajtod végre az utásitákot -
LeRoy18
aktív tag
-
Źşë'
addikt
válasz
whitezo88
üzenetére
engem ma párszor felqrt, túl erős még mindig, meg annyira unbalanced a game
meg úgy érzem retkes sok a csiter, wh user, szart sem ér a fairlight... vagy mi a bánat
hitreg szar, az is idegesít h fejbelövöd és fut tovább, ez előtt 2 peccsel még sokkal játszhatóbb volt, egy rakat szar lett ez a játék... -
Zso Ro
senior tag
köszi az invitálást prokxy
-
whitezo88
nagyúr
A 1911 skint majd holnap adja meg? Azt írja egyet kell a felsoroltakból de amúgy sehol se trackeli. És megvan már belőle legalább 1-2.
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Van ilyen bug, vagy szerver probléma... ki kell lépni és másik szeróra menni ilyenkor.
Ha ott vagy foglalni több pontot kapsz, csak a befejezés lett kevesebb... de x másodpercenként többet ad.
-
Rigormortiis
veterán
Vagy egy hónap kihagyás után ismét nekiültem bfezni. Pár észrevétel: ez a pálya voksolósdi jó dolog, csak bármikor bedobja suezt, a sok nagyonegyszerű arra szavaz. Szerintem a legszarabb pálya, de mindegy. Viszont giants shadowt meg sosenem valasztják, pedig azt csípem. De legalább dlc playlisten jó a dolog, mert minden második pálya fort vaux ami fasza
Es azt a tüzes, gusztustalan pályát nem választja seni. Szóvak így már ok a dlc.Viszont olyan buggal találkoztam, amivel bfeknél még nem: nem tudtam sebezni a fegyvereimmel. Egyikkel sem. És ha más megölte akibe én beletáraztam, csak supression assistokat kaptam. Az összes kaszttal ezt csinálta, bármilyen fegyvert választottam is. Beletettek valami kocsog pacifista modot. Vagy elertem a napi 500 killt es letiltott. Vagy mi a fene? Komolyan, ez a játék day 1 volt a legnormálisabb.
Ja igen. Conquestben mar kevesebb pontott számol foglalásért? Ezt miért kellett? Ez a bf default módja, faszé kell csesztetni?
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Még most sem vagy 100-as? Húzz már bele!

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
Ma enis tankoztam, nem szoktam de olvastam hogy a standoff chamond a legjobb abbol. Csinaltam is egy 65os kill countot vele suezen. Ultrabrutal. Gyors a lovedek es jo a splashe. Heavy tankot is szetkaptam. Uj kedvenc lett.
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Most király körök voltak, kösz, este meg kell legyen a tankos 50-es szint, szóval leszek!

-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
giornalista
senior tag
ha valakinek van kedve Premium Friendsezni, én 10:30-tól fogok játszani, vegyetek fel originen, giornalista a nevem ott is és mehetünk pár kört a francia pályákon!
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Jah, ma nekiugrok megint. Domiztan, csináltam a codeceket, de meguntam.

-
voodoo98
addikt
Alap mapokra is jön a Frontlines, úgy néz ki. CTE-n már aktív.
Westie videója. -
LeRoy18
aktív tag
hellóbello
ki látta mostanában a legütősebb avatart?
a legutóbbi frissités után nekem cachelte a képeket, default avatar jelent meg mindenütttehát, most egy francia játékos nyert, a szivek játékosa lehet
bud spancer avatar, újszülöttként szopja a cumit a bölcsöben, honna ismerős -
zzola
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem nyúltak hozzá. Nekem 100%-on van a soldier sensitivy, de semmi nem változott...
-
l.skywalker
titán
Nalam megkergult. Alig akart kapcsolódni, most meg Matchmaking hiba van mindig.
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
Aventador91
üzenetére
halál reám, ha ezt hagynám

valami korhű,fekete-fehére némafilmre gondoltam, de ez a zene, Guantánamo-n ezzel szerintem emberket kinóznak, két másodpercig birtam
nincs magyar felirat, szinkron hozzá, te én inkább ilyen irányba nézelődok
[link]York őrmester (1941)
Sergeant York -
-
l.skywalker
titán
A héten először játszottam tegnap (v. tegnapelőtt?) a frissítés óta és azt vettem észre, hogy az eredetileg jól bevált sensitivity beállításaim totál másként mennek. 52%-on volt a Soldier Stick és 52%-on a Zoom sensitivity. Most úgy kapkodja magát a kamera, mint valami hiperaktív koffeinfüggő mókus... Levettem alap beállíásra (bleh) és még talán elfogadható. De lehet, hogy ezt is megbuzerálták? (jah és support távcsöveseinél rohadjanak meg, hogy szétszórták a golyókat. Célkeresztbe tolom és nem ugyanoda mennek, hanem szórásban. És a shotgun-t is gyengítették...) A végén még fel kell szívnom magam Hellrieger-ig.
-
-
@rglaaf
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Through My Eyes videoja még mindig ver mindent

-
voodoo98
addikt
Hell let loose!
Érdekes! 4km-es mapok. 15 perc alatt lehet átsétálni (átfutni). Meglátjuk. -
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Meg is jött a kedvem hozzá!

-
Źşë'
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
egy pillanatra azt hittem h valaki prohardvere arc csinálta a videót
a legvégén ott a logo, legalábbis nagyon hasonló -
STC Speed
őstag
válasz
Olympos
üzenetére
2 hónapja disconnectem van, 10 mp játék után, gondoltam kipróbálom a leírásod (amit hálásan köszönök),
Futtatom a shark programot, és nincs disconnect, hát mondom ilyen nincs, 2. szerver, ott sincs DC.
Ez milyen anomália????
Egyelőre így nem tudtam IP-t kinyerni, este újrapróbálom
[pont olyan mint amikor valaki elviszi az autóját szerelőhöz,hogy nehezen indul, és a szerelőnél meg pöcc röff]

-
Aventador91
őstag
húú mit találtam. ilyen jól összerakott filmet még nem láttam játékból
nagyon ottvan
[link] kedvencem 1:30tól 
-
bivalyolo
őstag
-
G33Z@
tag
válasz
gytacs
üzenetére
Pontosan emiatt fogom hívni kedden a EA Magyarországot. Elképesztő, hogy beruházok harmincpárezret egy játékba, mert semmi mással nem is játszom és kidobott pénz már hetek, lassan hónapok óta.
Daveoff anno teleírta a topikot ugyanezzel a problémával és férfiasan bevallom én is azt gondoltam, hogy a nete szar. Akkor még nem is láttam Server DC-t. De NEM és NEM! A közelmúltban még tökéletesen futó játék mostanra egyre fosabb, használhatatlanabb, minden egyes frissítéssel, csak elb@xxák. És ahogy olvasok mindenfelé nem két ember kínlódik, hanem kurva sokan! -
anubis6
aktív tag
válasz
bivalyolo
üzenetére
Na látod ezekre gondoltam a #24971 végén amit venomnak írtam, nagyon sokakanak megkeseríti az életét ez a sok játékosokat "segítő" feature a win10ben

Mindenesetre örülök, hogy sikerült helyrehoznod!l.skywalker #25024
Örülj neki, én még attól se vagyok seholse
Különben is.. szokták mondani, hogy teher alatt nő a pálma, úgyhogy kellően megedződsz, és megbecsülsz minden szintet ha már ilyen prókat fogsz ki mindig
Nálam az éjjeli időszak is asszonyé, úgyhogy csak hétvégéken nap közben (ha nincs kerti meló), meg talán kora esténként tudok játszani, de ez édeskevés a gyors fejlődéshez 
-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Ááá, sz@rtam a medálra, mentem CQ-ezni Orival meg Operation-özni, már ennyi holnap leszek, de csak este.

-
bivalyolo
őstag
válasz
anubis6
üzenetére
Egyik sem. Már kezdtem aggódni, hogy vmi hardver probléma lesz a vége, de nem. A kibekúrt windows 10 creators update éjszakai üzemmódja miatt csinálta.

Ma elkezdtem próbálgatni, adtam több feszt a procinak, ryzen balanced profilról átraktam high performance-ra, levettem a vga-ról az oc-t. Amiens 60-80 fps akciótól függően, majd mapváltás sinai desertre. Ott volt kb 90-100 fps-em, amíg nem lett 9 óra. Na akkor bekapcsolt ez a fos, és jött a diavetítés. Kikapcsoltam a night light-ot, újraindítottam a gépet, csatlakoztam újra egy aminesre, fps ugyanaz, ezután ismét sinai desert jött, és láss csodát simán végig tudtam játszani mindkettőt egy árva drop nélkül.

Szóval még egy csodás win feature, amit ajánlott kikapcsolni...

-
daveoff
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
aztán hogy?
van vagy 50 játék az acc-omon...meg azt nem mondtam, hogy soha többet nem játszok. majd ősszel, ha lesz valami értelmes...
-
tom_tol
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Én szívesen eladom neked. Lesz kettő, repkedhetsz két géppel egyszerre

-
gytacs
tag
Ennél okádékabb patch-et... Ezt hogy sikerült összehozni? Most már nálam is napi szintű a disconnect, eddig nem volt egy sem, és nem vagyok upc-s (digi), ez még nem is érdekelne annyira, de ilyen szar hitreget, full szerencsejáték lett az egész, egy helyben álló embereket nem lehet lelőni pár méterről. Vmikor nem tölt be csak fekete képet a menü... Mi a szart csinálnak ezek??? Sry, ki kellett adnom a dühömet. :S
-
zzola
titán
Él már azikszpé....

-
anubis6
aktív tag
válasz
voodoo98
üzenetére
Mondom én.. köszi az extra infót! Rakd oda magad hétvégén supportal és mediccel és meglesz
(remélem jól számolja majd)Bivalyolo #24970 Nem ártana csekkolnod a háttéralkalmazásokat erőforrás figyelővel, vagy process hackerrel.. valami lezabálja a cpu-t.. vagy túlmelegszik. Vírusirtó? Game mode? Más szoftver? Prioritás?
prokxy #24987 Mától él, úgyhogy csapassad Prokxy bácsi!
Nem a WonderWoman-t nézted?l.skywalker #25000 Az bakter, csapatni kéne.. hol vagyok én még a 110től...
Te már taposod az 50-et mi? -
whitezo88
nagyúr
válasz
Aventador91
üzenetére
a FOV növekedést én tankban is tapasztaltam a patch óta egyszer, ami a charge alatt jön... nálad "csak" chargeolni akart a hellriegellel

-
Aventador91
őstag
(számomra) új bugokat tapasztaltam tegnap. az első, hogy repülés közben egyszercsak megjelent a javítás hangja, és irányíthatatlan lett a gép, viszont billegtetni lehetett meg lőni is. persze a javítást nem nyomtam, még a jelző ikon sem jelenik meg, csak a hangja.
a második, a rendszeres bayonett effekt. megyek hellriegel-el, amin ugye nincs bayonett, mégis gyakran eltorzul a kép, még a használatát jelző ikon is megjelenik néha

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Voltam egy Amienst, volt a csapatban egy buzi csíter, medic-kel, nem is értem, 2-3x annyit ölt, mint bárki más, mindenki ki akarta már vágni...
Egyik este mehet.
Mikortól él a 2XP?
-
voodoo98
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Akkor gyakorlatilag quad xp-d lesz a hétvégén! Illetve ha nyer a csapat, akkor 5, 6x xp-d is lehet. Igy már lehet haladni!

-
prokxy
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Karibot, sztem 9 felé már leszek! Majd iszol holnap!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szinte semmivel sem jobb.

koppintás szagot érzek

Örülj neki, én még attól se vagyok seholse

van vagy 50 játék az acc-omon...