Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fizsó

csendes tag

válasz warezxts #9923 üzenetére

GearBest tapasztalat tavaly kora nyárról. A Mi Note 2-m amoled kijelzője az 54. napon elzöldült. Mint kiderült a Samsung kijelző típushibája volt.
    A telefont a spanyol raktárukból rendeltem, akkor lett nagy áresése, és 270 vagy 280 dollár volt április végén.
    Némi levelezés, fotó, videó küldés után megkértek, küldjem vissza HongKongba, ha nem fogadok el 100 dollár kártérítést. Akkor megtarthatom a telefont..
    Ragaszkodtam a javításhoz. Nem volt szerencsém, mert 45 napon belül simán cseréltek volna, vagy teljes visszafizetést kapok azonnal. A javítás minimum 180 dollár lett volna itthon még úgy is, ha Aliról rendelek megfelelő kijelzőt,és barát cseréli ki
    A visszaküldés 3100 forintba került postai ajánlott levélként, 5 nap alatt odaért.
    Ezután közölték, hogy a telefon nem javítható (gondolom nekik sem érte meg egy gyári új kijelzőt tenni bele). Először 100-120 dolláros kártérítéseket ajánlgattak, de ragaszkodtam a teljes vételárhoz.
    Amit némi elégedetlenkedésem után, végül is korrektül visszafizettek.
    Károm a 3100 Ft-os visszaküldési költség lett volna, mert nem PayPal-lal vettem és ezért már nem volt kedvem veszekedni.
    Ráadásul ezt az árfolyamnyereség teljesen pótolta is.
    Más garis tapasztalatom más kínai áruházakkal még nem volt.
    Igaz, Xiaomi telefonokat használok és ezen túl még soha egyik sem hibásodott meg, Még csak egy kijelző sárgulás erejéig sem.

Új hozzászólás Aktív témák