Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Bitzw. lámpa snatch-re nincs valakinek helye még? Nem enged újat indítani.
-
walakyb
tag
Igy koltozkodes utan gondoltam en is megirom a vegkifejletet, bar sok meglepo nincs benne.
PP ugyet inditottam, amit 3 nap nema csond utan eszkalaltam. BG vegig siri csend, a PP keresere megadtak a szallitasi adatokat. Aug 23-an (kozel 3 honap utan) megelepetesemre kaptam refundot, rendesen a BG-tol, amit a PP azonnali ugy lezarasaval reagalt le (ez termeszetes, hiszen visszakaptam a penzem). Majd hogy meg inkabb meglepodjek, most a hetvegen kaptam 10% kompenzaciot is, ami tobb, mint korrekt.
Az en csomagom valtozatlanul nysa bejegyzessel all, ha esetleg megerkezik, termeszetesen nem fogom megtartani...
Az ugy lezarasa szerintem teljesen okes, sok ceg nem vallalta volna, viszont azert elegge savanyu a szolo szamomra sajnos, a sok menet kozbeni hazudozas elegge elrontja szamomra az egeszet.
Arra azert kivancsi lennek, hogy ha nem egy inernetszerte (legalabbis az eu-ban) nagyon komoly tomegeket erinto jelenseg lett volna, hanem egy elszigetelt esetrol beszelnenk, akkor mi lett volna a szitu, de ezt inkabb ne deruljon ki, netunjon el ujabb csomag :) -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Először szeretnék rendelni banggood-ról, ezt a cuccot.
Az lenne a kérdésem, melyik szállítási móddal érdemes rendelni? A priority direct mail ingyenes, 6-14 munkanapot ír és 205Ft a tariff insurance. Ezek alapján a többi opciónak nincs is létjogosultsága. Van ebben valami buktató? -
válasz
Janoska81
üzenetére
Nem kaptak másik számot, ugyanazzal érkezett meg. Nem maradtál ki a sorból csak nem volt eltérő válasz.
De megbeszéltük hogy annak a számnak nem igazán van értelmes haszna, főleg ha a Nysa cég volt a ludas, mert majd Pozsonyból viszi a GLS a motyót
Ha megnézed droops nyomkövetését akkor lehet látni hogy 15 nap múlva lett szlovák GLS a Nysa után -
Janoska81
csendes tag
Sziasztok,
A sok snatch között hamar elveszett a kérdésem, de hátha van aki elolvassa:
május 28-án rendeltem egy telefont, de júl 20 óta csak “in Transit (Nysa)” van a Royal-nál. Elvileg újra küldték, megkaptam a pontokat és a levásárolható összeget is. A többiek, akik ugyanígy jártak és már megkapták az árut, kaptak új tracking Nr-t, vagy a réginél változott a remény GLS-re? Az ügyfélszolgálattól csak a szabvány válaszokat kapom.
Lassan indítanám a PayPal reklamációt, de a telefon jobb lenne, mint a refund.
Köszi!
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
App snacth.
Mi note3
Köszi -
Ciccuka
veterán
Ti tudtok chat-elni itt?
-
zeon.hu
nagyúr
Borotva snatch [link]
-
fape
senior tag
böngésző snatch: Xiaomi Mi Note 3 és AMAZFIT Stratos Sports Smart Watch 2
-
atyca
senior tag
Óra link javítva
[link] -
becenevem
aktív tag
Egy órára itt is lehet jelentkezni.
[link] -
fape
senior tag
Elvileg nem csak magával a vásárlással lehet, hanem utána még lehet küzdeni, hogy kapj pontokat.
Ezek vannak mik kreditet adnak (lapja): vásárlás, értékelés, megosztás, minimum havi 2 vásárlás, profilod kitöltése.
A megosztásnál én sem értem kristálytisztán mit kéne csinálni, mert amikor legutóbb próbáltam akkor semmit nem kaptam érte :S -
Ha meg a snatch dologra gondoltál akkor ez a lényeg. Az adott termékhez létrejött pár száz csoportból lesz egy nyertes csoport amelynek egy nyertes tagja megkapja a 1 centért, 3 forintért az adott terméket. Akik nem nyertek azoknál ha pénz fizettek visszakapják a BGpay-re, aki ponttal fizetett az meg elveszíti az 5 pontot.
-
sysrq
őstag
Mi pontosan ez a Snatch app ?
-
kigyi_23
addikt
Egy Amazfit Stratos-ra indítottam, mert nem láttam olyan amiben van hely.
-
beginnerguy
tag
válasz
beginnerguy
üzenetére
Stratoshoz meg 4 fo, Note 3-hoz meg 3 fo hianyzik. Borotva betelt, koszi a csatlakozast!

-
válasz
szemmelver
üzenetére
Én azt nem értem hogy miért vitték ki. Ha nem könyvelt küldemény akkor be kell érte menni Ha Europa+ csomag akkor meg van száma és alá kell írni. Az hogy a BG felületen nincs beírva az még nem jelent semmit
Az hogy az ilyen méretű nem könyvelt küldeményeket kiviszik és alá sem kell írni az tavaly áprilistól nincs.
Nekem egyébként az ilyen szállítási módút, mint már írtam a GLS hozta, ráadásul a tiednél kisebb volt a mérete. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Szintén MIUI 10, megy minden.
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Csak úgy bedobva postaláda?
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Akkor az EU standardhoz postai nyomkövetési számot adtak?
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
13 nap alatt ide ért, postával.

-
szabi__memo
nagyúr
Nem értem, még egy sem ment. MIUI 10
-
edk-
őstag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Nekem mennek.
-
yanesz
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
-
szabi__memo
nagyúr
Ezek az app linkek vannak akiknél működnek?? Még egy sem ment
-
JohnnyBoy
tag
válasz
JohnnyBoy
üzenetére
Itt is még 5 hely van és kb. 5 óra:
Xiaomi Mi Note 3
asztali böngésző link
mobil böngésző link
app link -
zappafan
csendes tag
Böngészős link:[Xiaomi MI Note 3]
-
EXIEZ
aktív tag
Mielőtt valaki indítana új snatch-et vagy ilyesmi, kemény 1 emberke kellene a csoportba.
-
dugynok
senior tag
EPL szàllítàssal rendeltem valamit, egy 12 szàmból àlló nyomkövetést kaptam. Tudom ezzel valahogy, valahol lekövetni a csomagot?
-
Az a képernyő jön be hogy QR-kód és app letöltés.
Azt kértem hogy amikor valaki ide feltesz egy linket, akkor utaljon már rá hogy mi az alapja, hogy könnyebb legyen használni.
A lényeg újból:
Ha megosztunk linkeket akkor alapvetően a következők fordulnak előhttps://banggood.app.link/smDbbZ4gfZ - ezt fajtát javasolt a Banggood app-ban megtekinteni. (Nevezhetjük: app linknek)
https://m.banggood.com/onecentsnatch-detail-720374.html - ez egy mobil böngészőben célszerű megtekinteni. (Nevezhetjük: mobil böngésző linknek)
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-720051.html - ezt asztali gépes böngészőben vagy a mobil böngészőben, az asztali oldal kérése után javasolt megtekinteni. (Nevezhetjük: böngészős linknek)
Még annyit, hogy ha egyértelműen működik a link, akkor a .html utáni részeket el lehetne hagyni, hogy szebb legyen a hozzászólás és természetesen a link gomb legyen használva. Ha a végére vagy az elejére még az is oda van írva hogy milyen fajta link akkor azzal segítünk egymásnak is.
-
válasz
microvillage
üzenetére
Feletted ott van Vertigo18 linkje.

-
Ha kitörlöd az elejéről a "m." mint mobil verzió, akkor nem működik? App link is megnyílik böngészőből. Én eddig nem futottam hasonlóba amit írsz.
Kipróbáltam és ha törlöm az 'm.' részt bejön a PC-s böngésző nézet és működik. App link meg alapból jó szokott lenni, egyedül ha mobilos böngésző link van kimásolva, ahogy az említett esetben is, akkor jelentkezhet amit írsz.
-
válasz
microvillage
üzenetére
-
microvillage
tag
Xiaomi mi note 3.
Még egy ember hiányzik. Nem én nyitottam.
Borotvához csatlakoznék, ha lenne majd valakinek. Köszönöm.

-
Vertigo18
addikt
Aranyosak vagytok, sokan jeleztétek, próbáltam legjobb tudásom szerint javítani!

-
válasz
sambenez
üzenetére
quota full szöveg és az hogy a snatch oldalon 10 csoport (10 team built) jött létre, hiába vagy benne a 12. vagy 15. elkezdett csoportba, amikor előtted már 10 teljesen feltöltődött.
Lényeg az hogy el lehet kezdeni akármennyi csoportot, de az első 10 amelyik teljesen feltölti a 10 taggal magát az jut be a sorsolásba.
De azt én is nehezményezem hogy ezt nem írták ki előre. Nehezen megy még nekik a játék szervezés, ha nincs meg a nyeremény mert nem tették félre és elfogyott és a játékszabályok ismertetése is nehézkes.Engem ez a játékszabályuk zavar inkább mert, mint írtam még az ottani szerencsejátékos törvény szerint is a nyereményt biztosítani kell.
2. The stock of items is limited. If the purchase fails due to insufficient stock, the order will be refunded to the BGpay account.
2. A cikkek raktárkészlete korlátozott. Ha a vásárlás sikertelen készlet hiánya miatt, a megrendelés visszatérítésre kerül a BGpay számlára. -
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatch (még 2 hely van):
AMAZFIT Stratos Sports Smart Watch 2 -
-
Vérboci
addikt
nyitogattok nyakra-főre, a 10897 hozzászólás óta meg nem telnek be a csoportok...

-
pocokxx
Közösségépítő
-
beginnerguy
tag
-
Benhill
őstag
Csatlakoztam akiébe tudtam.
Ha a fentiek tele, akkor ide is tudtok csatlakozni:
Soocas SO WHITE ED1 Mini Electric Shaver Razor Men
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone
-
EXIEZ
aktív tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
ptesza
üzenetére
Ezt én sem értem, mindíg direkt akkor csinálom a csopikat, amikor a többi betelt. De végülis így is betelnek majdnem mind, szal... valszeg mindegy.
Azt viszont tényleg furának tartom, hogy a blitzwolf lámpát senki nem linkeli és mintha a meglévő régi csoportok sem akarnak betelni. Ismerősöm azt írja, hogy nem is tud csatlakozni a lámpás csopikhoz. Vajon mi lehet a gond? Én két Blitzwolfosban vagyok benne és mindkettő behalt.szerk: látom bul07-nek is feltűnt.
-
ptesza
senior tag
Nem értem miért csináltok addig új linkeket amíg a régiek nincsenek feltöltve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bittorrent topik
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- További aktív témák...
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

-3