Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Szeretnék jelszót cserélni, de pc böngészőben egyszerűen nem találom a lehetőséget, az Account Settings-nél nincs ilyen opció, merre keressem?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Az összefoglalóban kerestem a csoportos rendelésről. Hogyan megy ez egész pontosan?
Telefonos applikációval rendeltünk volna egy kültéri kamerát így, és a Paypal egy ismeretlen user loginját dobja be. Kifizethetem a sajátommal, vagy mi ilyenkor a rendelés menete? -
Elk_hound
tag
válasz
gabro0
üzenetére
Hasonlóan nyúltam a szívemhez amikor egy számomra ismeretlen cseh szállítóra mutatott a tracking és egy videotéka
volt a szállítás címe (az általam megadott helyett), a magyar partner meg így egyszerűen a "csomagküldő.hu".
Zabszem azért akadt mielőtt benyitottam. Mit mondok a tékásnak ha tényleg lyukra futok; bocs egy kínai csomagot keresek, nem jött véletlenül ide?
De ott volt, meg bent már látszott hogy tényleg csomagpont is a hely... -
gabro0
őstag
Na így még nem jártam, az RL...EE követési számú csomagom Banggood Express-el Kínából nem házhoz, hanem az általam választott PickPack pontra jött
Nem probléma, mert egyébként gyorsan, 12 naptári nap alatt megjött és nincs is messze, csak mégis meglepetés. -
válasz
WiCkMaN
üzenetére
Igen. Mint a képen látod azt a biztosítást hogy kifizetik a +költséget ha véletlenül lenne, azt ingyenesen biztosítják. Javaslom a kijelölt másik kettő is kifizetni.
A képernyő törési garancia az Összefoglaló 6.pont.
A fizetésnél figyelj ara ha PayPal-al fizetsz hogy a váltás a bankodon álljon, nehogy a PayPal váltással fizesd ki.
-
WiCkMaN
csendes tag
Üdv!
Elolvastam az általános infókat és néhány hozzászólást, de nem vagyok benne biztos, így
segítséget szeretnék kérni. Első rendelésem lenne Banggood-ról. [link]A kérdésem az lenne, hogy biztosan áfa és vámmentes lesz-e a termék EU Priority Line-al?
A shipping-nél HK az egyetlen opció. -
válasz
llaszlo
üzenetére
Ezt a számlát amit a rendsuerük csinál nem mert nincs sorszáma, nincs adószám feltüntetve.
De ha nem szándékozol áfát visszaigényelni akkor egyéb bizonylatként, a fizetési igazolással együtt az adott dolgot be lehet vételezni, pontosítani kéne a könyvelővel.
Belépsz és My Acccount, Settings, Address Book.
Ne felejtsd el ezt a címet a PayPal-on is felvenni, mert fizetéskor a rendszer összehasonlítja.
Lényeg az hogy fizetéskor egyezni kell a kettőnek.
BG írja is a PayPal fizetéshez NOTE: Your order will be shipped to your PayPal address. Please ensure that it is correct and complete. -
válasz
llaszlo
üzenetére
Igen lehet másik cím is.
Nem kapsz igazi számlát. A szöveg az angol, a Ft saját árfolyamon számolva és többet fizetsz mintha $-on maradna. Nincsenek meg a minimum adatok amit a NAV elvár egy számlától.
De egyébként ha el akarod számoltatni a megvett dolgot akkor egy igazi számlát sem kell magyarítani és a kézhezvételi napon érvényes MNB $ árfolyammal lehet forintosítani az értéket. -
llaszlo
veterán
Banggoodon meg lehet adni külön számlázási és szállítási címet?
Ha magyarra van állítva és Ft-ban vannak az árak, akkor a számlán is Ft látszik és magyar lesz? -
bl4ze
veterán
válasz
keram2009
üzenetére
Nálam mai szitu, frissítés : úgy néz ki, hogy végre beért hozzánk a XBS G3 ES pakk , és talán MPL hozza majd :
27 Apr 2021 12:47 Package has been consigned at DEPO, Praha 6, Ruzyně, U Silnice.
28 Apr 2021 09:17 Package has arrived at depot Budapest, Teve utca 60.
28 Apr 2021 09:17 Package has been assigned a tracking number by an external carrier: PNZDE12902xxx.
Úgy nézem ez egy MPL csomag lesz, rendszerben még nem látszik.
-
keram2009
tag
Múlt hét előtt pénteken rendeltem CZ raktárról amit aznap feladtak. Az express one szállította ki, DE a 24 jegyű tracking number még egy kínai úgynevezett JCEX is jegyezte (parcelapp-ban követhető volt). A JCEX kína oldali bejegyzésket tartalmazott Shenzenből. Majd 1 nappal kézbesítés előtt ha jól emlékszem múlt hét szerdán az express one oldalán lehetett tovább követni. Amikor átvettem a csomagot a labelen pedig szerepelt hogy origin: Shenzen. Szóval azt merném tippelni az a két Blitzwolf eszköz Cseh raktár közelében sem volt. Ettől függetlenül időben megjött 4 nap alatt ahogy ígérték.
Ma CN raktárról rendeltem 40 dollár értékben. A csomagküldő már írt emailt, hogy majd ők kézbesítik. Már elképzelésem sincs honnan fog jönni és mennyi idő alatt. Mindenesetre nem sürgős, majd érkezik.
-
Az a szállító cég aki eljuttatja Magyarország nem kínai és ezek szerint csak spanyolból jön.
Amit ismernek beírják, ha nincs adatszolgáltatás a folyamatban akkor nem tudnak mit beírni.
Elindul a jármű Spanyolországból azután csak az érkezést könyvelik, mert nem történik addig más, gördül az országúton. -
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Milyen hajóút? Repülővel szállítják Luxemburgba, mert hajóval úgy 50 nap, csak oda.
A posta régiós logisztikai központokat használ. -
-
Na megérkezett az első banggood rendelésem. Relative nem kis összeggel nyitottam (egy telefont vettem) és ez miatt is, végig követtem a csomagom útját.
A tapasztalataim röviden.
A vásárlás, -mint minden más hasonló oldalon is- egyszerű, egyértelmű és gyors.
Hamar megvolt a csomagolás és a hajóút, aztán volt egy komolyabb megtorpanás Luxemburgban, de választ kaptam rá, miért is lehet ez....
A magyar oldalon kissé túlbonyolítottnak érzem a logisztikát (nyilván ez nem egységes, nálam az volt), nem értem, hogy az országos logisztikai központból miért kellett még jó pár napra a veszprémi logisztikai üzemet is útba ejteni.
A végeredmény egyáltalán nem rossz.
Kínából indulva, a fizetés után 22, a szállítás megkezdésétől számítva 19 nap alatt megkaptam a nagyon gondosan csomagolt telefonomat, (vám nélkül) ami hibátlan és beváltotta a hozzáfűzött reményeket! -
bl4ze
veterán
Van egy "Banggood Express" küldeményem, emailt kaptam múlt héten, ez áll benne :
Csomagküldő.hu
A(z) XBS G3 ES webáruház értesített minket, hogy az Ön rendelését, melynek száma ECOMERCIOSPECIAL, a Csomagküldő.hu fogja Önnek feldolgozni. Jelenleg várjuk, hogy a csomag a(z) XBS G3 ES áruházból beérkezzen hozzánk, melyet ezt követően azonnal átadunk a fuvarozó vállalatnak, hogy minél hamarabb eljusson az Ön címére: x
A csomagról további információkat talál weboldalunkon, ha ellátogat a tracking.packeta.com oldalra, s a Track&Trace mezőben megadja a nyomkövetési követési számot Z 963 0028 xxx vagy kattintson a következő hivatkozásra: tracking.packeta.com/?id=9630028xxxA csomagra ránézve ennyit látom:
SenderXBS G3 ES
Order number ECOMERCIOSPECIAL
Details
2021-04-22 05:18:02 We have received electronical information about the package.
2021-04-22 05:18:02 Awaiting consignment by the sender.Miközben a BG saját oldalán "Orders" alatt már ezeket hozza:
Apr 25, 2021 06:55 IN TRANSIT
Apr 23, 2021 15:13 IN TRANSIT
Apr 23, 2021 15:02 ACCEPTED
Két kérdésem lenne: jól nézem egy Spanyol raktárból jön ? (ES) ?
Illetve hol lehet ezt normálisan követni, mivel a "Packeta" weboldalon sokkal kevesebb és régebbi infó van, mint BG oldalán.... Köszi. -
Imi1981
veterán
Akkor a drágább jóval gyorsabb mert az tényleges eu raktár , az olcsóbb lassabb de egyikre sincs vam+áfa? Most nézem, hogy EU priority line - al 1900 Ft a szállítás az olcsóbbnál és úgy már szinte ugyan annyi mint a drágább és később jön meg. Akkor már inkább a cseh raktárost érdemes. Elsőre jól mutat az olcsóbb ár de a végén szinte nincs is különbség. Zsiványak ezek 😄 . Na akkor most megint árat hasonlítok geekbuying-al azt ahol olcsóbb eu raktárból. Kösz a segítséget!

Még egy kérdés! Hol látni, hogy cseh raktár? Én nem látok semmi erre utalót link link . Csak böngészőből lehet látni?
-
Imi1981
veterán
Azt hiszem PayPal van itt hozzárendelve. Már régen használtam nem emlékszem és a beállításokban nem látom.
Ugyan az a kettő termék csak képként is beillesztettem hátha nem nyitja meg a linket akinek nincs alkalmazása. Mielőtt írtam akkor raktam kedvencek közé.
Az EU priority line az ez kép ? -
válasz
Imi1981
üzenetére
Szállítási módtól és helytől függ. Van cseh raktáras és kínai raktáras és mindkettőnek azonos az ára ez utóbbinál a Banggood Express és az EU Priority Line esetén nincs +költség, a cseh raktáras esetén jó mindkét fajta de ez a kedvező EU Priority Mail és ennél gyorsabb a szállítás is. 400 Ft-ot megspórolsz ha a BG alap devizájában, $-ban fizetsz és nem HUF-ra állítva.
Feltéve ha nem PayPal egyenlegről fizetni és nem a hozzárendelt bakkkártyáról.
Nem tudom mikor tároltad el, nekem -igaz böngészőn nézem- de több az ára. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ezen link kép gondolkodom, hogy megrendelem és az a kérdésem, hogy erre lesz vám és áfa? A másik kérdésem, hogy 10-15 nap az valós szállítási idő? Csak mert aliexpessen mostanában borzasztó szállítási idők vannak és nem tudom más oldalon mi a helyzet.
Geekbuying-on(ezt ismerem és többször rendeltem innen) még meg tudnám rendelni tutira EU raktárból de ott 31 ezer körül lenne szállítással együtt. -
válasz
djsunstealer
üzenetére
Valószínű, bár semmi akadálya annak hogy holnap kiküldjék az e-mailt, mert 11:34-kor beírták az adatok és holnap a posták nyitva vannak.
-
djsunstealer
aktív tag
Hétfőn jön az e-mail erről, hogy mehetek érte be a postára. Szerintem.
-
agroman
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
nekem a postai nyomkoveto fel napos kesesben van, hogy lehet hogy nalad ennyire aktualis?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Nekem meg is hozták...
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Hajnalban már Veszprémben volt, titkon reménykedem, hogy ma megkapom.....
-
gixxergabi
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Küldemény kézbesítőnél van!
-
storm4
aktív tag
Sziasztok!
Hogy pozitív bejegyzés is szerepeljen a szállításról:
-hétfő este rendeltem CZ-raktárból egy projektort,amit a mai napon az Expressone (Transoflex) szállított ki.A futár hívott,illetve reggel kaptam az emailt is a kiszállításról.
-
Na a legújabb hír, a vámkezelésnek vége. Akkor gondolom most már egyenes az út hozzám....
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Március 25-én megrendelt POCO 04.21-én meg is érkezett Kínából. Tényleg gyorsak.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nálam is departed, igen.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
a kicsomagoló videót hogyan készítsem el? Teljes beüzemelésig? Bekapcs-ig majd Belépsz a rendszer információba és az legyen a vége hogy ott egyeznek a paraméterek azzal amit írtak.
Viszont nézd körbe a csomagolást, a külsőt és belsőt és ha valami sku számos, vonalkódos dolgot látsz az megőrzendő. -
nagysandor79
aktív tag
A napokban megérkezik a tablet. Olyan kérdésem lenne, hogy a kicsomagoló videót hogyan készítsem el? Teljes beüzemelésig? Bekapcs, belép, email cím jelszó....
-
válasz
luckynick
üzenetére
Ezzel a szállítással Kínából küldik. Ott beleteszik egy konténerbe amit elküldenek Luxemburgba. Mivel a konténer van szállítva a csomagodnál semmi mozgást nem fogsz látni. Ha megérkezik akkor ott kibontják és Luxemburgból fogják Magyarországra küldeni, azt fogod látni hogy ott adták fel. Így lesz belőle áfamentes pakk.
Mivel a várható kézbesítés utolsó dátuma május 14 és a trükkös szállítás időbe telik most egy kicsit korai még türelmetlenkedni. Ez így működik, nincs probléma. -
gixxergabi
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nekem most változott, megjött a departed amit írtál, lehet már nektek is...
Hopp... És már az magyar posta is látja... -
djsunstealer
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
-
Compika
aktív tag
Sziasztok! Hogyan tudok visszamondani olyan rendelést ami feldolgozás alatt van 3 hónapja.
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Igen.
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ámen!
Rossz érzésem van, pedig nem vagyok türelmetlen...de ennyi ideig nem változni, nem volt még rá példa. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Valami ilyesminek kell lennie elvileg a nyomkövetésnek. -
gixxergabi
senior tag
Nincs beállítva "paypal egykattintásos fizetés" az appban ha erre gondolsz...
Vagy ha paypal alkalmazásra, azt meg nem használok, minden fizetékor átdob az oldalra és belépek jelszóval...
Új teló lesz ha egyszer megjön...Én arra gondoltam hogy xiaomi-xiaomi teló költözéssel sem hiszem, hogy a teljes banggood appot minden adatával átrakja, és ha már újra be kell jelentkeznem, akkor lehet ott is a "zárolt fiók" fogadhat... -
válasz
gixxergabi
üzenetére
Ha új teló akkor figyelj a PayPal belépési védelemre, mert ha nem sms, hanem alkalmazás akkor az új telefon használata előtt kapcsold ki és majd újból aktiváld.
-
gixxergabi
senior tag
Nálam sem moccan.
Az "Elektronikus értesítés a beérkezett küldeményről" gondolom az hogy kikérték a nyomkövetési számot.
A "Belépés a postai hálózatba" azt jelenti hogy már luxemburg, vagy még csak azt amit bangoodon írnak, hogy "a gép hamarosan felszáll" (ápr 16. óta csak felszállt már) ?
(április 6. rendelés)
A zárolásról még annyit, hogy app ugyanúgy belépve működik, tudom a napi pontgyűjtést-snatch-et, egyedül a gépen nem tudok bejelentkezni hogy tojást törjek...
Ráaadásul szülinapi kupon is jött emailben...
Lehet tényleg csak olyan gond lesz, hogy pár hét múlva magától megjavul...
Bár új telóra biztos nem megy át komplett app belépéssel együtt, így lehet ezt is bukni fogom... -
válasz
djsunstealer
üzenetére
Mit jelent, hogy "megmoccant"? Nekem egyszer-egyszer bedobja, hogy budaprst posta de legközelebb már megint csak luxemburg posta can, 12.-e óta.
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Akkor nyugodtabb lennék, remélem ez is megindul, és nem Feucht sorára jut.

-
válasz
djsunstealer
üzenetére
Az lehet, de csak április 9-én került szállítási állapotba, még nem érkezett meg a konténer oda, 11 nap telt el, nemsokára csomag osztás lesz.
-
Nekem se időzött ennyit semmi Luxemburgba.
02 Ápr 2021 14:11
Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra
Amit később adtak fel, már az országban van, és persze, hogy a lassú a fontosabb.
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
Posta, futár cég vagy saját magad ha PPP-ra kell menni érte, attól függ hogy milyen szállítás és milyen azonosítót kaptál.
-
Nem találtam erre vonatkozó infót de jellemzően egy futárcég intézi a hazánka/hazánkan történő szállítást vagy ez változó dolog?
-
keram2009
tag
Rendeltem CZ raktából pénteken amit aznap fel is adtak. Kérdésem az volna kaptam egy 24 számjegyből álló tracking number-t 1582.....1093 formátumú. Ezt lehet valahol követni vagy nem regisztrált küldemény? A csomag értéke 40 dollár környéke. Választ előre is köszönöm.
-
solti
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
úgyse fogod elhinni: passz. Csináltam kb az 53. rendelésem, sikeres volt, aztán egyszercsak nem tudtam belépni weben. Lehet, hogy lejárt a Gugli session és valami hibaszámláló túlment, lehet, hogy más régióból gyanús bejelentkezésnek vélte (céges laptop nemzetközi vpn mögött) vagy ilyesmi. Vagy csak volt valami glitch a rendszerükben, és aki akkor jelentkezett be megszívta.
érdekesség: android appban bejelentkezve maradtam csak weben nem ment kb 3 hétig... -
Nem akarok a magánszférátokban turkálni, de miért zárolnak egy fiókot?
-
solti
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
a blokkolt fiók sok esetben feloldásra kerül x idő múlva (1-2 hét). Nekem is volt ilyen, megjavult. Ügyfélszolgálat nem tudott segíteni, bár nekem csak annyit mondtak, hogy nem látnak gondot... Írogattam nekik 4-5 naponta, aztán 1x csak jó lett...
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Ezzel nem lesz problémád, főleg hogy az app-ból készíthetsz mentést a vásárlásról és gondolom az vásárlási értesítő e-mailed is megvan. Amíg használhatod az app-ot addig ments el mindent amit lehet. Képernyő képek is jók, ha olvashatóak.
-
válasz
gixxergabi
üzenetére
Milyen szállítással kérted hogy tariff insurance-os? Nem ajánlott az ilyen, mert azt a posta szállítaná és biztos hogy kérni fogják az igazolásokat.
-
gixxergabi
senior tag
Blokkolták accountomat, sehol sem tudok belépni, de app még működik.
Rájuk írtam, elnézést kértek de nem tudják feloldani, csináljak újat...
Köszi... épp most lettem Vip3-as (pontokról nem is beszélve) mert egy telefont vettem, ami még úton van, ezért izgulhatok hogy "rendben" megjöjjön mert egy tariff insurance-t nem tudom ezek után hogy tudnék velük lezongorázni... -
-
oke
senior tag
Sziasztok,
Kinéztem egy kabátot, melynek ára most 42,9 €, a szállítás minimum 9,11€, jól gondolom, hogy ez mindenképpen Áfa köteles lesz?
Van esetleg valami kupon, amivel lejjebb vihető a vételár?
[link]Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
volt a szállítás címe (az általam megadott helyett), a magyar partner meg így egyszerűen a "csomagküldő.hu".
Most viszont rendelnék 1 monitor állványt, van Lengyel raktárban de azon belül van 2 lehetőségem, nem értem mi a különbség a 43 Ft postaköltségen kívül, melyikkel rendeljem?

.