Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Köszi!
Közben sikerült kiderítenem, hogy a 62. postán rakták le. Valószínűleg az MPL hozhatta ki. De azért rohadt zavaró, hogy nem volt semmiféle előzetes értesítés a szállításról, és nem is hagytak itt semmiféle értesítést, hogy itt jártak és menjek érte.
Csak a nyomkövetési számmal tudom igazolni egyáltalán hogy az enyém a csomag.
Viszont ezek szerint nem a Banggood sara a dolog, hanem a derék magyar postáé. -
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos segítségre lenne szükségem.
Érdeklődtem itt a fórumon az európai raktárak megbízhatóságáról a múlt héten.
Ezek után megrendeltem amit akartam, rendben is ment minden - eddig.
DE!
Ma azt látom a a Tracking infonál hogy:Mar 01, 2021 13:41 A küldemény postán átvehető
Mar 01, 2021 09:28 Sikertelen kézbesítés
Nem kaptam sem emailt sem SMS-t a várható szállításról. Nem fogadott hívásom sincs a telefon.
Nincs semmiféle papír bedobva, hogy egyáltalán járt volna itt a szállító.
Ez nem egy kis csomag, nyilván azért is kértem itthonra, mert nem egyszerű bárhova is érte mennem. Viszont nem is tudom hova kellene mennem érte!
Ilyenkor mi a teendő, hogy tudok utánajárni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Postas99
őstag
Annó mikor a Bg-ről vásároltam nem sokat sz@roztam, ha g3nyóztak a pénz visszafizetéssel. Ott a trustpilot azon pedig leírhatod a véleményed, mivel nekik fontos, hogy ne írjanak negatív kritikát róluk így abban a pillanatban intézkednek ha ez történik, mert ezt mindenki olvassa a világon...
Amúgy egy az 1 hét szállítási idő EU raktárból nettó hazugság... mert Feb 15-től várom a csomagot és még mindig sehol... -
pbujna
aktív tag
Természetesen az alkatrész nincs készleten. A kedves hölgy a supporton ígérte, hogy visszatérítik az árát, majd törölte a megrendelést. Azt már nem tudta megmondani, hogy mennyit kapok vissza, majd kiderült, hogy 0.01 USD-t. Azt sem értette, hogyan rendeltem 0.01 USD-ért, mire 45 perc alatt sikerült megértenie, hogy nem is én csináltam a megrendelőt, hanem ők. Majd újabb 24 óra türelmet kért. Tehát most ott vagyok, hogy 1 hónap alatt semmit sem sikerült elérni, a megígért pontokat sem kaptam meg (bár soha többet nem rendelek tőlük). Most várhatok megint 24 órát, hogy valamit kitaláljanak. Szoktak egyébként visszatérítést küldeni, ha zárva van a paypal ticket?
-
pbujna
aktív tag
Na most lett elegem ebből a köcsög kínai áruházból. E-mailben és a BG appban is írogatnak. Végre küldenék a hibás alkatrészeket, vagy mégsem.... Naponta újabb és újabb 24-48 órát kérnek annak ellenére, hogy már 3x írták, hogy küldik. Első körben azt kérték, hogy zárjam a paypal ticketet. Na azóta küldik az alkatrészt...
-
Ha nem sürgős akkor érdemes várnod, nem hónapokról van szó, majd eljuttatják valahogy, de nem biztos hogy házhoz viszik lehet hogy csomagpontos átvétel lesz.
Jó lenne ha tudnának tájékoztatni, de pl a németek írták hogy bezárnak, csak épp azt nem hogy aki be akar menni dolgozni hozzájuk akkor friss és meghatározott típusú teszteredménnyel lehet az ingázóknak belépni. Ugyanúgy bármikor lezárhatnak egy települést, járást a cseheknél is, nem kell előre bejelenteni, hiszen a pillanatnyi helyzet diktál. -
r0by
addikt
Sajnos akkor ezt elkapkodtam, nem gondoltam a COVID-ra, hogy arrafelé most olyan lehet a helyzet, hogy ennyire le van zárva minden. És ilyen esetben mi történik? Elküldik egyáltalán? Vagy majd valamikor, ha javul a helyzet?
A cucc kellene, de szerencsére nem sürgős, így a törlésen nem gondolkodom egyenlőre.
De valami tájékoztatást azért maguktól is adhattak volna. Sőt, akár arra is, hogy ilyenkor ne engedjen magyar címre cseh raktárból rendelni.. -
szaszlaci
addikt
"Szerintem meg a csomagokat összeállító BG dolgozó nem megfelelő dobozra tette a címkét."
Minden bizonnyal ez a helyzet, megnézve a címke dátumát, és hogy nemzetközi. Az Express One itt valóban nem hibázott.48 órán belül válaszolt a BG, hogy utánanéz, türelem. Majd nemsokára jött a válasz, hogy elfogyott – tényleg én vettem meg az utolsót a csehországi raktárból –, és refund.
A tévesen kiküldött termékről, ami vagy másfélszer többe kerül, mint az eredetileg rendelt 17 ezres porszívó, nem nyilatkozott. Szerintem akkor ezt megtarthatom. (?)
Igazából nem is vártam kevesebbet a BG-től, ezért is merek tőlük akár száz dollár körüli tételeket rendelni. -
csuhi17
csendes tag
Volt hogy az OLK és a címem között tűnt el itt Mo-n...
Sajnos bármit megtehetnek.
Hali.
Nem találtam a témában rendes leírást, pár napja keresgéltem a fórumon is, de semmi.
A BG-s videó sem segített rajtam.
A BGpay használatával lenne pár kérdésem.
1. Lehet felesben fizetni vele mint a wish-en?
2. Vannak olyan termékek amikre nem lehet használni?
Nem mindíg dobja fel fizetési lehetőségnek, egy terméknék feldobta, amikor rámentem valami olyat írt hogy "aktív termékre nem lehet használni" sajnos reflexből ellapoztam nem pontosan emlékszem mit írt.
Elméletileg aktiválva van nekem USD-ben és át is állítottam az oldalon a fizetés is rá, paypal-t használok. -
válasz
axlfsi
üzenetére
Az AliExpress topikban 2019 októberétől kerület elő ez a téma, ott az Összefoglalóban is van segítség hozzá.
11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
A jelenlegi covid-os helyzetben a szállítások logisztikai része némileg változott cégek mentek tönkre, cserélődnek a szállításban résztvevők. Ha kellemetlen hogy nem a postás viszi a címedre akkor vigasztaljon az hogy legalább megkapod, nem "veszítik el" Feucht-ban és nálunk.
A posta teljesen megbízhatatlan lett, könyvelt küldemények tűnnek úgy el hogy a konténer megérkezik, felbontják ez könyvelve aztán azt állítják hogy nem is volt benne a csomagom, Kínából eljött Hollandián keresztül a semmi. -
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
... kozben rakerestem a forumon a MEEST szocskara, ... hat szep. Valahol EU-ban van mar a csomag, kb. erre tippelek es talan majd a Sprinter hozza. Egyszer.
... azert mindensetre az rohadtul nem franko, hogy a BG mar ugy konyveli a rendelest, hogy DELIVERED (... es ha nem fog sosem? siman elveszhet meg ezer helyen utban felem).Hagyjam es varjak turelmesen (aztan, ha megsem jon meg, abba kotnek bele, hogy miert vartam heteket es miert nem jeleztem azonnal - "ez igy mar nem hiheto, viszlat!") VAGY, inkabb jelezzem azonnal, hogy ez igazabol rohadtul nem DELIVERED?
Koszi a tippeket!
#19685sambenez Igen, legalabb fel eve nem jartam itt
, mert foleg Ali-rol rendelek (onnan meg nem volt hasonlo esetem, habar volt mar, hogy racsodalkoztam amikor Kinabol rendelt cuccot egy EU-s futarszolgalat hozta ki (csak ott akkor szerinem nem volt nyomkovetesem es nem tulajdonithattam neki jelentoseget, mert nem tudtam mi megy a hatterben...)).OKé, kozben osszeall a kep, addig kutatodok (elnezest a felesleges posztert, igy utolag).
Mindesetre, en nem OMV kutra kertem (es ha az ember fia nem haszalja ugyesen a netet, mert mondjuk idosebb vagy akarmi (nem er ra, nincs kedve, ... de tenyleg barmi lehet), akkor az idok vegezeteig ott var engem egy csomag az OMV kuton?

-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Mi tortent a Banggooddal vajon? ... korabban sosem volt ilyen problemam veluk, pedig azert rendeltem mar toluk eleg sok mindent, sok even keresztul. Segitsetek; ezzel mit tudok kezdeni? (nyoma sincs sehol a TN alapjan, mikozben szerintuk "Delivered")
Öööö, valami PickPoint helyszínen felvehető?
-
eXodus
őstag
Egy snatch után az én accountom is lockolva lett... "Your account has been locked."
Több email után h várjak, most ez jött:Dear customer,
Thank you for your contact.
We are sorry to inform you that we cannot unlock your account although we want to help you.
In order to protect your account security, we cannot unlock the e-mail for you. Thank you for your understanding.Have a nice day.
Best regards,Valakinek azóta van vmi ötlete hogy mi lehetett a gond, mi a megoldás, a jövőben hogyan lehet ezt elkerülni?
Érdekességként:
- Gépről böngészóból nem enged belépni
- Teló appból sem
- Teló értesítés jön a snatch csoport megtelt és rákattintok, akkor belép... -
RedCactus
őstag
Egy tablet tokot rendeltem Kínából. Meglepetésemre, a Meest értesített két hét múlva, hogy csomagom fog érkezni Kínából. Egy hét múlva pedig a Sprinter futárcég értesített, hogy lerakták a csomagomat egy pick pack pontra. Hallottam már róla, hogy ez időnként előfordul, csak furcsállom, hogy eddig éveken keresztül gond nélkül kihozták a megadott címre a cuccot, most meg ez történik. Szerencsére minden rendben volt, csak egy kicsit kényelmetlen így nekem. Főleg, hogy a rendelésnél nincs is beleszólásom.
Az eredeti címre valószínűleg a Sprinternél ragasztották rá a módosított Pick-Pack-os címet.
Itt simán eltudom képzelni, hogy rossz címkét ragasztanak rá és már el is kavarodhat a csomag. -
válasz
meoindil
üzenetére
Értem, de az EU Priority Line az Kínából indul, bár nem Áfás téma. Akkor lengyeleknél is gondok vannak a szállítással, mert EU-n belüli szállítási mód vagy Banggood Express szerepelt eddig. Ez az info nekem is új. Mert tegnap nem ezt ajánlotta egy lengyel raktáras dologra.
Meg is néztem, lengyel raktár kiszedve, cseh maradt, de a szállítási mód az amit te is írsz. Ez valami mai mókájuk lehet. -
meoindil
aktív tag
Üdv!
Elnézést ha nagyon buta a kérdés:
PL raktárról rendeléssel mi a tapasztalat, megbízható? Kínából és a cseh raktárból is rendeltem már, azokkal nem volt problémám.
EU raktár CZ, PL esetén kell az EU Priority Line vagy elég az EU Priority Mail is ha el szeretném kerülni az ÁFA, vám fizetést?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
válasz
szaszlaci
üzenetére
A helyzet az hogy te rögtön a futár céget gyanúsítottad a hibával.
de nem lepne meg, ha a csodás trans-o-flex utódcég sara lenne,
Szerintem meg a csomagokat összeállító BG dolgozó nem megfelelő dobozra tette a címkét.
Ez is többször előfordult már. Nem a futárcég pakolgatja, hiába is mondta a futár, ez nem belföldi küldemény.
Amit ilyenkor lehet megtetted, a kapcsolat felvételi űrlapon jelezted hogy mást kaptál, de a chat esetleg gyorsabb tisztázni. -
szaszlaci
addikt
Eddig az előd cég három Magyarországon feladott csomagból kettőt öszetört, egynek csak a dobozát. Ez a negyedik, ami külföldi, szakadtan érkezett, de nem törve. Engedtessék már meg, hogy egy mondatban leírjam a tapasztalatomat abban a topikban, ahol úgy látom, kapcsolódik a témához. Ahogy te is leírtad, hogy elégedett vagy velük...

Mint írtam, a címzés jó, tehát az én nevem van a csomagon.
Azt se mondtam, hogy a futárcég rontotta el, csak hogy nem lepne meg. Örülnék, ha a raktárkezelésük a névváltással javult volna. Mindenesetre a kézbesítő futár – akikre sose volt panaszom – telefonon azt mondta, hogy elképzelhető, hogy náluk kavarodott el; szól ő is a központban.Minek köszönhetem a nem túl barátságos reakciód? Vagy tán félreértelek? Leírtam az esetet, és megkérdeztem, érdemes-e még valamit tudnom az ügy megoldása érdekében, mert ilyen esetem még nem volt.
-
válasz
szaszlaci
üzenetére
A csomagon kinek a neve van? A címkét a feladó teszi rá, (elektronikusan megrendeli kinyomtatja, ráragasztja a BG raktáros) nem a szállító. Ezért nem egészen világos hogy miért is írtad ide negatív véleményed. Ez nem a szállítós topik.
Évek óta szállít nekünk a cég napi rendszerességgel, nem egy darab csomag és soha nem volt gond velük, szóval 10/9,8 az arányuk, néha nem telefonál a futár. -
bl4ze
veterán
BG Express tegnapi vásárlás megint EE (Meest) lett, úgy látszik ez az új "módi".
Remélem ez nem 24 nap lesz most. -
szaszlaci
addikt
Banggoodról rendeltem egy porszívót, Express One hozta, Cseh raktárból, fekete zacskóban. Sajnos egy biztonsági kamera van a csomagban. Címzés jó. Szóltam nekik, hátha lesz valaki, aki meg porszívót kapott kamera helyett.
Most írok épp a Banggoodnak.
Nem tudom, ki kavarta el, de nem lepne meg, ha a csodás trans-o-flex utódcég sara lenne, mert eddig 4/3.5 a hibaarány náluk.
Van valami, amit jó ha tudok? -
Nolta
csendes tag
válasz
Trebron09
üzenetére
Múlt hónapban nekem is a megadot cím helyett a csomagkuldo.hu a legközelebbi átvevőhelyen hagyta. Az értesítő emailt a spam-ek közt találtam. Innen küldték: muj-eshop.cz
-
válasz
Trebron09
üzenetére
Azért mert bizonyos okok miatt kénytelenek voltak logisztikai partnert váltani hogy időben megérkezzenek és ne vesszenek el a csomagok, adott esetben címre is szállítanak. De szerintem nem PickPackPont, nem csomagkuldo.hu a téma? Elég problémás a helyzet Csehországban és Németországban és az Angliai útvonal is kiesett
-
Trebron09
őstag
Azt lehet tudni h miért vitték pickpack pontra a csomagom amihez ugyanúgy rendes cím volt megadva mint a többihez ami meg is érkezett...? Nem mellesleg a legolcsóbbakat el tudták küldeni de a drágább amit hamarabb is rendeltem sehol sincs..
-
-
Nolta
csendes tag
Nem mobilos. Próbáltam másik böngészővel, amit sose használtam még, látszólag a bg oldalán minden rendben megy, indul a visszaszámlálás is, csak az emil nem érkezik meg.
Próbálam a Change your Email address-t is, onnan se jön a megerősítő email. Mintha a freemail blokkolná onnan az üzeneteket, de nincs ilyen szűrő beállítva, kértem gmailra is de ugyanaz. -
-
Nincs reklámblokkoló és oldal fordítás.
A BgPay oldalon a To ensure account safety, please set up your security questions.Set up now.
Feladja az e-mail címedet és alatta a Send Verification Email, Gmail-re 15 mp körül megérkezik, szóval náluk most ez jó. -
Nolta
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném aktiválni a bgpay-t, de nem kapok megerősítő e-mailt.
A kukában és a spamok közt sincs.
Próbáltam többször is, más címre is.
Van valami ötletetek? -
bl4ze
veterán
Nálam végül nem PickPack lett a 2 db EE "Meest" hanem a Sprinter ma kihozta :
Ezúton értesítjük, hogy a(z) Meest Europe Sp.z.o.o küldeményt adott fel az Ön részére, amelyet a SPRINTER kézbesít. A küldemény kézbesítésére megbízásunk alapján várhatóan a mai napon 09:30 - 12:30 között kerül sor.
Futár telefonált, rendben mindkettőt leszállították.
24 napot futottak. -
BMizutani
tag
válasz
morcosmorc
üzenetére
Üdv akkor inkább Revolut . Ott van fizikai kártya , stb .
-
Janos250
őstag
Nagyon sokáig ünnepelnek ezek a bangoodosok.
Bangood tracking info január 26-os rendelésről:
"Sorry for not being able to ship on time, your package is already in processing, and will be shipped to you as soon as possible."
Megjelent a "Request Refund" gomb, de nekem az áru kell, nem a pénz, nem véletlenül rendeltem. -
vandor01
senior tag
szerintem azert vannak a cuccok kesesben csuszasban....???
- meg mindig new year buli megy kinaban lassabban megy a feladas
- ami meg belandolt az EU ba! LU/BE/NL etc...ezeket meg el kell juttatni Mo-ra... ha kozuton jon? vannak lezarasok itt-ott....
erre szamitsunk!
-
ecaddsell
senior tag
válasz
csuhi17
üzenetére
Az az 1 hét EU prio shipping az már jó ideje 1 és 2 hét között.
Izgulni akkor lehet ha bekerül a DHL Feucht-i központjába (mert ott rendszeresen eltűnnek csomagok, nekem is volt ilyen), nem tudom ezt a szégyenfoltot mikor szándékozik a DHL megoldani.
Mostanában egyébként nekem úgy tűnik áttértek a csomagküldőre, és kikerülik a lenyúlós Feucht-i bandát. Ezek a hosszú számok nekem mind csomagküldő volt, aztán hogy mi hozza ki ha kihozzák (nem mindig) az változó volt. -
csuhi17
csendes tag
EU priority line-al küldik, habár ahogy észrevettem ez nem lövi be, hogy mivel küldjék.
Ugyanonnan egyszer posta máskor gls vagy dpd hozta.
Lehet hogy elírták, vagy megadtak valami kamu számot, hogy ne írogassak? 24 órásra írták a feldolgozást.
Leginkább azért érdekel, hogy betudjam az érkezését saccolni, legyen ki átvegye itthon.A Fenti témára meg annyit tudok mondani, ha valaki kínait rendel ne lepődjön meg rajta ha nem felel meg teljesen az elvártaknak, leírtaknak.
Sokszor befürödtem vele én is, nem csak pár 1000 Huf os tétellel... De ezt beleszámoltam, viszont volt amikor 120 ezerért sikerült egy 300.000-res műszerhez hozzájutnom...
Összességében nekem megéri még így is. -
csuhi17
csendes tag
Hali.
Mostanában fennakadások vannak az eu-n belüli rendelésekkel is?
Ali-ról rendeltem Németből kűldik, most február 5. én vitték fel a GLS rendszerébe.
Ma február 16.-án adták át a GLS-nek.
BG-ről rendeltem tabletet CZ raktárból febr. 11.-én.
sterilizálták és elküldték ferb. 12.-én és kaptam egy olyan követési számot amit nem tudok beazonosítani, 3-4 napja keresem hogy hova tartozhat.
A se a parcelsapp se a 17track nem találja.
158271300000042133602038 lehet tudni, hogy mi szállítja majd? -
Imi1981
veterán
válasz
picipc
üzenetére
Ez mindegyik kínai webáruházban előfordul! Ez nem újdonság ezt vagy elfogadod (hogy néha nem olyat, akkorát és olyat mint a képen volt küldenek) vagy nem vásárolsz egyik kínai webáruházból sem. Nekem (bár csak négyszer vásároltam) wish-el van legtöbb rossz tapasztalatom pedig ott vásároltam legkevesebbszer! Ott én is írtam 1 csillagos véleményt de ők ravaszak! Nálam megjelent de mindenki más wish fiókjában nem lehetett látni az én értékelésem
. Szóval ez ilyen és kész. -
vandor01
senior tag
Csutortoktol kezdenek dolgozni a BG-es munkavallalok?
van egy Jan 31 rendelesem 24 oras postara adassal.... nos meg nem jott ossze!
a rendszer Feb 15 elottere tolta a feladast de nem tortent semmi....
az adott termek mar nem is rendelheto es restock statuszba se kerult
lemondanam.... vege a turelemnek kinai uj ev ide vagy oda?
hasono cuccot rendeltem Alirol ezzel egy idoben.... azt ma hozta a postas
Order time: 06:12 Feb. 01 2021 LD086376290BEegyre kiabrandito ez a ceg.... havonta 1x 2x belefutok ugyanilyen esetben
halisten legalabb a piiizt visszaadjak..... meg eddig
-
fenky
tag
válasz
picipc
üzenetére
Meg sem próbáltad a reklamációt, mert "a visszaküldést nem kizárt, hogy velem fizettették volna meg"? Sok bajom nem volt velük még, de amikor igen, akkor nagyon készségesen álltak az ügyhöz.
A véleményeknél én pl. sosem látom a sajátomat, a pozitívat sem. Próbáld meg másik account-tal, vagy bejelentkezés nélkül megnézni, bár ez a része nem tudom, hogy pontosan hogy működik. -
válasz
finest
üzenetére
Nem fogja megjavítani, úgy értettem, a pénz visszakérés az másik dolog.
De csak akkor kell a PayPal ha ugyanezzel az okkal indított Banggood vásárlóvédelmi panaszt elutasítanák.
A BG -nél is van ilyen hiba okkal reklamálási lehetőség, hiszen nem ők gyártják, csak árusítják.
A PayPal is azt javasolja hogy előbb a kereskedő vásárlói védelme legyen használva.- -
-
picipc
csendes tag
Mivel a Banggood-on nem jelenhetett meg a negatív véleményem, így írom le az esetemmel együtt, és az örök tanulsággal: BANGGOOD-ON NEM ÉRDEMES VÁSÁROLNI!
RENDELÉS
Az idei év elején a következőket vettem online fizetéssel:
(1) Xiaomi Redmi 9
(2) extra case
(3) Samsung S8 flip case
PRO
Elsőként a pozitív vétel (mert az is volt): az Öcsém kérésére rendelt Xiaomi Redmi 9 telefon - ugyan kb. 3eft-al többért, mint amire ő emlékezett, a jelzett egy hónapos (!!!) szállítási határidővel megérkezett, ő most is ezt használja. A rendelés mellé egy kb 1500 ft-os ajándék pendrájvot kaptunk.
CON
A Samsung S8 zárolt képernyőt is mutató mágneses tok helyett Samsung Galaxy Note 8-hoz való tokot küldtek! (Éltem a kétséggel, hogy én rontottam el, ezért ellenőriztem: a rendelés még valóban S8-ra vonatkozott, tehát nem én hibáztam!.) Mivel a visszaküldést nem kizárt, hogy velem fizettették volna meg, és ajánlottak kompenzációs pontokat a reklamálásomra, az újabb S8 tok rendelést választottam. (Meg gondoltam, hogy hátha el tudom passzolni a régi tokot, ami bontatlanul vár azóta is.)
Amikor a várva várt Bakeey Samsung Galaxy S8 kihajtós tok másfél hónap után végre megjött, örömünk rövid ideig tartott: ugyanis kiderült, hogy használhatatlan! Zárolt képernyő üzemmódban nem látszott rajta semmi, aztán szarul illeszkedett a tok a készülékre (mint a 30-40 évvel ezelőtti legolcsóbb kínai áru), tehát pontosan a legfontosabb funkció hiányzik, ugyanis nem védi az üveget! Ráadásul kemény érintésű, barátságtalan műanyagból készült. Egyedül a beépített mágnes volt érezhetően működő benne (vonzotta a vasat és más mágnest).
A cég weboldalán közzétettem a tapasztalatom, a megérdemelt 1db csillaggal. Mindenhol ezt igyekszem tenni, mások okulására, fotókkal. Az igazi meglepetés ezután jött: amit írtam NEM JELENT MEG, vagyis a BANGGOOD LETILTOTTA!
VÉGÜL
Annyira elszoktam a cenzúrától az utóbbi 30 évben, hogy ez a kínai módszer erősen lesokkolt. Részemről nem veszek innnét és nem javaslom másnak sem az innét való vásárlást. -
válasz
Trebron09
üzenetére
Már írtuk itt is, 2021 július 1-től értéktől függetlenül áfá-t kell fizetni, megszűnik az hogy 22 € értékig áfamentes a beszerzés, vám az a legtöbb esetben 0 % kulcsú voltb eddig is.
Ez azokra vonatkozik amelyek normál szállítással Kínából vagy Hong Kong-ból indulnak. Az EU-s raktár , valamint amit EU-ban adnak fel és ezért EU-s beszerzés arra nem fog vonatkozni.
Nem lehet így kijelenteni hogy nem éri meg egyrészt még áfás áron is sok dolog olcsóbb, vagy egyáltalán beszerezhető lesz.
Még mindig vannak olyan EU-s és magyar kereskedők akik 300-1000-szeres haszonkulccsal adják a Kínából beszerzett termékeket, ezeket a pofátlan árakat semmi sem indokolja. -
Trebron09
őstag
Idehaza hallottam valami vámról hogy márciustól mindenre fognak vámot kérni lehet erről tudni pontos infót? Akkor ezek után már semmit nem ér meg megrendelni kintről..
-
anadroid
senior tag
Tegnap délben egy cseh raktárból rendelt termékre én is kaptam (a hóvihar miatti négy napos késésért). Múlt csütörtöki rendelés. A termék tegnap reggel már Budapesten volt.
Ha a magyar pista úgy működne, mint a német, akkor már javában használnám (abban az elmaradott országban ugyanis szombaton is van kézbesítés). -
Bizonyos szállítási módok nem a te általad megvásárolt termék árától függenek. Elfelejtettem hogy ez nem EU Priority, így akár a magyar vám tevékenységére kell várni, mert nekik kell az EU-ba beléptetni és ennél sem számít az az érték amennyiért megvetted, mert addig amíg nem kérnek igazolást róla nem tudják hogy mennyi is az az érték. De mindent a vámosok engednek be és ellenőriznek.
-
Nem tudni hogy mi a jelen, a múlt és a jövő. Kaptál 600 pontot mert a vámolás hosszabb idő volt, vagy lesz, az nem derült ki ebből.
De nincs jelentősége, ha Kínából jön az EE nyomkövetésű küldemény az hivatalosan vámeljárás alá tartozik, ha ők tudnak trükköt hogy úgy tűnjön hogy EU-n belülről jön, akkor hagyni kell hogy tegyék a dolgukat, mert 27%+3500 Ft költségtől szabadulsz meg. -
bl4ze
veterán
Tovább bonyolódik a 2 db BG Express rendelésem Január 25+26.
Már látszanak a Meest rendszerében :
2021-02-12 16:57:19 NL1/1LEFT TRANSIT HUB
2021-02-12 16:57:19 NL1/1LEFT TRANSIT HUB
Mindkét csomaghoz ugyanaz a bejegyzés.... Hmm
Közben ma reggel 2 Banggood levél fogadott :
Notification of your delay order 957801xx
Notification of your delay order 957363xx
We are sorry to inform you that your order would be delayed for 14 days due to customs clearance delay and we have sent 600 points as goodwill.
We are already dealing with it urgently, and the tracking information will be updated after customs clearance is completed.
Most akkor mi van? Elhagyta az NL hub-ot de mégis 14 nap késés várható??? WTF
parcelsapp ennyit mutat a két EE pakkra:
09 Feb 2021 11:54 Sent out from transit hub Amsterdam, Netherlands -
válasz
mocsyvitya99
üzenetére
Ennek itt a helye: Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
-
mocsyvitya99
csendes tag
Sziasztok! Aki akar csatlakozhat :D
Csatlakozzon a snatchhez velem, és szerezze be őket 0.01$-ért
https://banggood.app.link/KZ4gB43nPdb -
Fizetős posta ez is, az AliExpressnél eleve ez a címe:
11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
Az Észt posta a Meest-nek adja át nem a Magyar Postának, ennek is meg van az oka, az igaz hogy azt gondoltad hogy címen kézbesítik, de sajnos nem minden esetben az történik és nem igazán van jelentősége hogy te fizetsz a posta költségből valamennyit, vagy a kereskedő fizeti és ezért neked ingyenes.
Sok RL999999999CN-t kaptam ingyenes szállítással.
Keress rá a környékeden lévő PPPontokra., lehet hogy nincs messze. -
bl4ze
veterán
Fejlemény az "új" BG Express "EE" Post11 küldeményről.
Nemzetközi tracking szerint utolsó esemény :
09 Feb 2021 13:06 Sent out from transit hub Amsterdam, Netherlands
Az imént kaptam egy e-mailt :
Csomag Kínából Parcel from China <china.parcel@meest.com>
Meest hivatalos partner Sprinter
A Meest nemzetközi kézbesitó szolgálat kedves ugyfelének!
Azért kapta ezt az üzenetet, mert megrendelést tett egy Kinai online áruházban.
Az Ön csomagja Kinábol RL392479xxxEE sikeresen megérkezett Europába a raktárba.
A Meest néhány napon belül kézbesiti a csomagot a Magyarország.
Várja a kézbesitést a helyi partnerünkhöz Sprinter a Magyarország.
Kérjük, várja a további információt a csomagrol vonatkozó nyomon követési és szállitási részletekről.Elég google translate azt kell mondjam. Érdekes, hogy az 1 nappal később vásárolt küldeményről jött a tracking. A 01.25-i pakkról még nem jött értesítés...
A megadott Meest Tracking oldalon viszont alig van infó, ennyit látni :
"Your order is processed by the sender. The status of the order will be updated after receiving the parcel for delivery. Please try again later."Remélem tényleg ki fogják hozni, a Sprinter ahogyan írják és nem kell sehová menni érte.
-
BBéci
legenda
Sziasztok!
Párszor rendeltem már a Banggood-ról, most is szeretnék, de a telefonszámomat akárhogy írom be, nem fogalja el. Pirossal aláhúzza és 6-15 számjegyet kér. Amit beírtam, az 11 és az elején a plusz, de ha azt kitörlöm, akkor sem fogadja el.
Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Eredeti játékok OFF topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mert foleg Ali-rol rendelek (onnan meg nem volt hasonlo esetem, habar volt mar, hogy racsodalkoztam amikor Kinabol rendelt cuccot egy EU-s futarszolgalat hozta ki (csak ott akkor szerinem nem volt nyomkovetesem es nem tulajdonithattam neki jelentoseget, mert nem tudtam mi megy a hatterben...)).

. Szóval ez ilyen és kész.
és ez vonatkozik picipc-re. Kulturált szóhasználat az elvárt ebben a topikban is.
Ha a magyar pista úgy működne, mint a német, akkor már javában használnám (abban az elmaradott országban ugyanis szombaton is van kézbesítés).