Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
tasiadam
üzenetére
raadasul a Mkir meg az allam sajat magat cumiztatja
a hulye extra de az EU-s iranyelvektol lenyegesen eltero szabalyokkal!pl Amit V/ is irt!
1. IOSS (Import One Stop Shop)
Az IOSS alapelve az, hogy a vevő az áfát a vételárral együtt megfizeti az elektronikus felületen – például online piactér, platform, portál –, így az árut harmadik országból (tehát az Európai Unión kívülről) behozó gazdasági szereplőknek már nem kell áfát fizetniük a behozatalkor. Ehhez azonban az eladóknak egy különleges áfa-azonosítószámmal kell rendelkezniük.
Ezt a különleges áfa-azonosítószámot a szabad forgalomba bocsátásra vonatkozó vám-árunyilatkozaton kell bejelenteni, amit a vámhatóság ellenőriz. Ha az áfa-azonosítószám érvényes, az illetékes vámhatóság (Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, továbbiakban: NAV) nem szabja ki az áfát a vámeljárásban.az IOSS lenyege lenne, hogy minden amit csak lehet 100% ban elektronikusan menjen!!!
az ilyen tipusu vasarlasokat ne kelljen mar kezzel simogatni manualisan vam elé allitani azaz vamarunyilatkozat etcHa eddig a kuldemenyek max 10% volt kezzel megmasszirozva....
akkor julius 1 utan mind a 100%-ot kell majd simogatni..... magyarorszagon
mas ejropai orszag kepes volt megerteni a feladatot es ugy szabalyozni, hogy.....
ertem ezert a posta piiizt fog kapni de kerdem en keszen allnak erre??
munkatarsak szama meg 10x-ve?
mindenki betanitva mindenki tudja mi es hogyan fog menni?
hisz Mkir meg az arait is csak jun 15-en hozza nyilvanossagra.... korrektek!
akkora kaosz lesz, hogy meg 2022ben is az ezevi kuldemenyek tengereben fognak fuldokolni!
a dronokat is jo okosan megszabalyoztak es manualisan dolgozzak fel!
az ugyfel elektronikusan ugyfelkapun bekuldi. kinyomtatjak, atolvassak, az illetekes elvtars ha van ideje akkor alairja, visszascannelik )lehet meg vki manualisan be is gepeli vmi szutyok de legalabb jo dragan keszitett es felig mukodo rendszerbe?? etc etc
a XXI szazadban tobbeves felkeszules utan!a februarban beadott regelesek sincsenek meg maradektalanul feldolgozva....
60 nap utan karteritest kell fizetniuk es az eljarast ingyenesen kell megcsinalniuk! -
tasiadam
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
A Mkir poszt az a fejetol buzlik. Az egeszet be kene dozerolni, es kiadni valami felszar csomagszolgalatnak. A csomagokat a rokaposta rendesen ki tudja vinni. Meg ugy barmi. A posta az bedobja az ertesitot h gyere erte kocsog, hiaba fizetted ki hazig. Sebaj, elverek 1 orat a napombol, mert o nekik nincs kedvuk.
Az ablakbam ulo fizetese BP-n annyi, mint valahol a hortobagyon akarkinek. Eletkedvuk sincs. Persze h tojnak ra.
Akartam feladni egy HDD-t, a posta 4 ezerert akarta vinni, az MPL (egy qtya) 3500ert el is vitte. A foxpost meg 1200ert. Ugyan oda, ugyan azt, ugyan azon az uton.
Ha lenne mas alternativa, esku fizetnek 2x ennyit erte. A 200 forintos elsobbsegiert is duplaznek. -
vandor01
senior tag
válasz
tasiadam
üzenetére
a Mkir posta "korrekt" viselkedeset ismerve...
mint "uldozes" manias es a belga postas allomanyt elnezve minden rosszat feltetelezve....
akuratusan odafigyelek minden kuldemenyemre belgiumban is eddig.... Julius 1 utan talan jobb lesz de az elejen megjobban figyelni kell....
a TN-eket folyamatosan kovettem ha volt olyan kuldemeny amit VAM ele allitottak ez reggelre kiderult.... azonnal mailben kuldtem a bevallast a szamlakat etc ha 22ero alatt volt akkor 48 ora mulva mar a postas taskajaban kerult a "dragasag".....szamomra erthetetlen hogy az Mkir-aji ejropai civilizacio es szervezes hogy tudja sajatmagat az ugyfeleket hetekig szivatni..... mashol meg a szedett vedett eszakafrikai es szahel ovezeti afrikaikat korrekt pontos munkara ra tudjak kenyszeriteni.... maramelyik minimalberert postasnak all
-
tasiadam
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
Az Mkir posta egy gyökér, mán bocsánat. 2 alis termékem van, 20.-a után érkeztek az országba, majd 25.én visszavitték a központa, 31.-én REGGEL 8KOR nekikezdtek a VÁMkezelésnek és a dolgoknak.
Az biztos hogy elküldöm őket gyufáért, amellett kicsit morcosan fogom kifizetni, mert amellett, hogy sokért szállítanak, lassúak is.
Azóta, hogy hallottam erről az áfás mókáról, inkább rendelek banggood eu raktárból dolgokat, pl xiaomi termékeket. Jobb is, mert legalább a DPD hozza, és nem a királyi posta, aki ül rajta 1 hetet majd benyögik h eltünt. (ezt 3x játszották be) -
Beni2360
félisten
-
-
vandor01
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
az elejen meg valami olyanon is otleteltek.... EU-s kutyak vagy HUN kutyak??
hogy EU-n belul majd szamolgatjak az AFA kulonbozetet is az ilyen "magan" online rendelosdinel is... mert valakiknek bazta a csoret hogy mig HUN ban 27% az AFA addig az mas orszagbol joval kevesebb is lehet akar 0? vagy fele vagy Belgiumba csak 21%
es ez turhetetlen, hogy juliska neni ilyen egbekilto nagy csalasokra vetemedik mikor nem a plazaban veszi a harisnyajat hanem szlovak vagy spanyol online aruhazbol occcoeee rendeli, hogy a hollo vajja az ilyen adocslonak a testet.... etc
most meg nem tartunk itt csak az EU-n kivuliek rendszabalyzasa megy a sok adocsalo rendeli a sok fillers fost.....
de ha majd jol ketyeg a rendszer megy minden automataban csorog be a kasszaba a sok AFA.... szerintem eloveszik meg ezt a okossagot!
nos akkor ez EU raktaras cuccok is szivatasra lesznek teve..... -
Beni2360
félisten
válasz
vandor01
üzenetére
Köszi de ezeken már régen túl vagyok.
Inkább az erdekelt, hogy itt belép e az áfa különbözet.
.,.......
V/: Eddig ezt a import ÁFA szövegezést nem igazából olvastam. Nekem az ÁFA 27 év kereskedői múlt után nem ezt takarta, habár áfa mentes voltam mindvégig.
Azért Köszi a válaszokat.
-
vandor01
senior tag
válasz
Beni2360
üzenetére
BG es ALit meg nem tudni mi lesz... a Mkir posta dijszajozasa sem ismert!
amint latod ezekrol chateltunk itt az elmult orakban.....
a pontos kasza Jun 15-tol lesz ismertetve
a Mkir posta savos sarcolasanak osszegei... es egyebek is talanezzel ellenbe a belga posta mar Aprilis 15-tol nyilvanossagra hozta a Julius 1 utani fizetesi szabalyokat.... ok nem kulonckodnek valszeg az EU-s ajanlast kovetik a rendszeruk fejlesztesevel.... fokuszalva a maximalis automatizalasra pedig kaszalhatnanak kemenyen ha kezzel egyenkent tapogatnak a csomikat.... de azert igy is fognak ha hozza kell nyulni a csomikhoz?
https://www.bpost.be/en/shopping-outside-eu
a fo irany beszedjek minden utan az AFA-t vagy shoptol vagy az ugyfel eloretorteno fizetesevel a lenyeg hogy minnel kevesebb legyen a kezimunka es gyorsan porogjenek a csomik kifele a megrendelonek.... nekem az elmult felevben a kinai rendelesek 10napot futnak de volt 6napos is! ha az Ali beregel az IOSS be.... semmi nem valtozik "csak" 21%-al tobbet kell fizetnem az Ali-n... az egesz egy eszrevehetetlen kenyelmetlenseg lesz csak... tobbet kell fizetni a shopnal
ha egy shop beregel az IOSS ba... akkor az mind a 26 tagorszagra ervenyes lesz!
de mint olvashato a M kir postanak ez nem lesz eleg... lenyeg a vasarlok vegzalasa... -
válasz
Beni2360
üzenetére
Túl kombinálod. Július 1 és a 22 € alatti termékere is áfa fizetendő, edig csak a fettől többre kellett.
Ha az itt vásárolt árú direkt Kínából lesz mondjuk postai úton elküldve akkor áfát kell fizetni a beérkezésekor.
Ha EU raktár vagy olyan szállítási mód amely EU-ból indúlva érkezik Magyarországra ott nincs változás.
Nincs olyan ahogy áfa különbözet fizetés. Az import áfa az mindig 27%. A vételár és a szállítási költség együttes összege után.
Az hogy az EU-ban bizonyos esetekben az EU-s eladóknak a vevő országa szerinti áfát kell beszedni az teljesen más dolog. -
Beni2360
félisten
Érdeklődve olvasom mi lesz jun.1 után.
Egy valamiről nem olvastam és az az, hogy pl a BG-től jövő áru az nettó vagy bruttó értéket takar? De ez akár az Aliról is érdekelne.
És Ha br. Akkor nem csak a különbséget kellene megfizetni? Amozonnál alkalmanként +áfát tesznek a kasszában.(tudom nagy forgalmú cégeknél) Vagy ez csak EU-n belül lehetséges? -
vandor01
senior tag
IOSS ben regelt cegekrol van szo....
ha surun hazudnak? akkkor fel lehet fuggeszteni az azonositojukat....
az automata feldolgozasbol kikerulnek a csomagjaik....
ez mar ha rendszer felall es mukszik akkor csak egy byte beallitasa
a megrendelok meg majd reklamalhatnak vagy/es nem rendelnek onnet....
a felfuggesztett ceg meg nem kuldi a beszedett sarcot havonta? hetente? evente?lesznek meg itt kereskedelmi adok kapok csetepatek... de mi? tuti szivunk ez miatt!

eddig is volt ilyen szabaly hogy nem minden 150eur alatti vammentes
ez nem fog megvaltozni julius 1 tol.... eddig is csalhattak ezutan is probalkoznak
itt nincs valtozas.....akkor csak a szokasos story... mint a drontorveny....
van egy minimalis EU-s direktiva aminel konnyebbet nem lehet meghatarozni viszont szigorubb az lehet....
az EU-s eliranyzasnal az AFA van a kozeppontba.... fizessenek AFAt minden utan
ha ez teljesul mielott vamugyintezes ele kerul a csomag akkor mehet a megrendelohoz...
- IOSS-es cegnel fizeti
- a TN birtokaban mar elore bejelenti a VAM nal es rendezipersze ez nem zarja ki annak a lehetoseget ha vki-ik unatkonak azazt nincs eleg olyan csomag amikre nem tortent AFA fizetes igy vagy ugy.....
akkor veletlenszeruen ellenorzeseket hajtsanak vegre a "rendezett" csomagok kozott is
es vmi nem OK? akkor bekerhetik a doksikat a megrendelotol.....gondolj bele..... pl Ali?
HA beregel az IOSS ba es utanna orszagonkent tudni kene melyik termek milyen afa?
mert nem csak nalunk nem egyseges az AFA mindenhol akadnak kulonbsegek kajara iskolaszerek konyvek etc etc....
ilyent tuti nem vallal be senki, hogy minden termeknel 26 fele kulonbozo AFAt keljen managelni?
mar az is szep lesz ha 26 kulonbozo AFA-t kezelni tudnak majd?
azt sem tartom kizartnak csak 1 egyseges EU sarcot fognak csak alkalmazni mindenkire mind a 26 oerszagra...... izgibizgi..... -
válasz
vandor01
üzenetére
Nem azért kell vám elé állítani mert áfát kell fizetni, hanem azért mert megváltoztatták a vámolási eljárást. De nem minden 150 € alatti vámmentes.
És lesz automatikus is, de azzal nekem elvből gondom van, visszalépés és csalási lehetőség. Eddig sem a valódi értéket és tartalmat írták rá a CN22-re, vagy mi van ha téves az érték felfelé. -
vandor01
senior tag
jaja izgibizgi lesz az elkovetkezo parhonap....
azert kell VAM elé allitani mert minden utan kell AFAt fizetni julius 1tol
ha az AFA fizetese megtortent az IOSS regelt shopban?
es nem tobb mint 150euro? azaz VAM fizetes : 0!
automatikusan beazonosithato a csomag?
szoval minden rendben vele...... akkor hasonlo mintha CZ raktarbol jonne!
nincs vele tobb munka felesleges meg kezzel simogatni
mehet az automatikus feldolgozasde majd alakul ez meg!!
legyenek IOSS-ban regelt shopok minnel tobb minnel nagyobbak aztan majd csiszolodik a feldolgozas.... -
válasz
vandor01
üzenetére
Te az áfa beszedést emlegeted amikor erről írsz IOSS, de ezen kívül van a vámolása is ezeknek a vásárolt dolgoknak.
11 napon belül látni fogod a Magyar Posta díjait, ezért nem is foglalkozunk már hipotézisekkel.
Meg legtöbben EU raktárból és mint írtam EU-s szállítással rendelünk, azokra nincs változás.
Nem igaz hogy hetekig kell vámoltatni, most is az egész folyamat az értesítés megkapása és a kézhezvétel közt átlagban 7 napon belül megvan, ha nem szerencsétlenkedünk az igazolások beküldésével.
Németországban egyébként sem fog működni, már jelezték előre. -
vandor01
senior tag
nem keverek semmit es nem az en vegkovetkeztetesem.....
a tenyekrol beszelek, hogy a nem magyarorszagi helyeken valoban az EU ban,
hogyan is fog mukodni az IOSS..... (vagyis a tervek szerint)
az IOSS regelt shopok cuccai nem kerulnek a vamugyintezes elé! a rendszerek automatikusan dolgozzak fel a csomagokat es felesleges koroket senki nem akar csinalni.... az IOSS cuccok csak atszaladnak a rendszeren es ugranak befele a postas taskajaba
ezek szerint csak ott akarjak simogatni ahol minden fillert le kell huzni a kulfoldon vasarlokrol
nos a kovetkezok mar az en morfondirozasom:
persze mas kerdes, hogy mennyit lesz az annyi?
mert ha a mostani postai 3500ft-ot savossa teszik es "korrekt" lesz???
na ja bilibe log a kezem a magyar allam, a posta es a korrektseg
szoval 50 euros savokat hataroznak meg? es 1200ft/sav?
nos ez nem olyan zsebbe vago osszeg mint amit EU mas reszen szamolnak fel
50/100/150 euroig.... 15/20/25 euros import charge
szoval meg talan magyarorszagi jobb es olcsobb is lehet?
csak legalabb jo lassu mig hetekig simogatjak a csomit a postasok.....
fillerekert??? 1200? 4euro?
de ez nem hiheto..... ez mar inkabb lesz Ejropai charge mint az IOSS feldoldolgozas!
manualisan a HUN rendszerben.......
nos Junius 15-en hirdeti a Mkir posta mennyi lesz az annyi? az import charge?
vagy leanykori neven a vamugyintezesi dij? -
válasz
vandor01
üzenetére
Nem keverd, az áfa fizetés és vámjogi szabad forgalombahelyezés eltérő dolog, ez utóbbi is minden EU-s országban van és ha nem saját maga végzi az ember, akkor a szállítási szolgáltató felé ez díjköteles.
Náluk az a durvább hogy hiába van 3 különböző mértékű áfa a termékekre, július 1-től egységesen a 27% lesz az import áfa. Pl. eddig könyveket rendelve (EU-n kívülről) 5% Áfa volt felszámolva, kapásból 22% drágulás. -
vandor01
senior tag
szomoruan hallom hogy Mo-ag ebben is kulon utat jár elteroen az EU-s iranyelvektol.... mert ha igy menne mindenhol europaban a shopoknak ZERO erdekuk lesz hogy az IOSS ba regisztraljon es mas helyett dolgozzon rendszert modositson, szamolgasson, utalgassa a piizeket kozben az ugyfel sem jar jol vele mert lehuzzak a postasok.....
-
válasz
vandor01
üzenetére
Tévedés a végső következtetésed a posta szállítású 3. országból érkező dolgokkal kapcsolatban.
Ezt írja a posta és tényleg ezeknél is kell vámnyilatkozat.
Egyes külföldi webáruházakban a magyarországi áfát már megrendeléskor kifizetheted, viszont ebben az esetben is - a jogszabályi elvárásoknak megfelelően - vám elé kell állítani az érkezett küldeményed, melyet postai vámkezelési díj fog terhelni.A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pedig ezt
2021. július 1-jétől a 22 euró összeghatárt el nem érő küldemények áfamentessége megszűnik, ezekre az árukra vám-árunyilatkozatot kell majd benyújtani.1. IOSS (Import One Stop Shop)
Az IOSS alapelve az, hogy a vevő az áfát a vételárral együtt megfizeti az elektronikus felületen – például online piactér, platform, portál –, így az árut harmadik országból (tehát az Európai Unión kívülről) behozó gazdasági szereplőknek már nem kell áfát fizetniük a behozatalkor. Ehhez azonban az eladóknak egy különleges áfa-azonosítószámmal kell rendelkezniük.
Ezt a különleges áfa-azonosítószámot a szabad forgalomba bocsátásra vonatkozó vám-árunyilatkozaton kell bejelenteni, amit a vámhatóság ellenőriz. Ha az áfa-azonosítószám érvényes, az illetékes vámhatóság (Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, továbbiakban: NAV) nem szabja ki az áfát a vámeljárásban.
Miért regisztrálna egyébként, hiszen EU-n belül több raktára van és vannak az EU-s szállítási módjaik is. Én nem látok logikát abban hogy nekik kellene ez az IOSS. -
vandor01
senior tag
van itt vki aki a BG ugynoke? azaz kulfodrol fizetett kepviselo?
mi a hir arrol hogy a BG fog-e regisztralni a Julius 1tol felallo EU-s rendszerbe?
European One-Stop Shop (IOSS) systemez esetben az adott es igy regelt EU-n kivuli cegnek fizetjuk ki az adott EUs orszag AFA-jat Mo-ra 27% ilyenkor a termek vamkezeleses nelkul fog bejonni az EU-ba->Mo-ra! Azaz gyorsabb lesz mert a postanak mar nem kell simogatnia a kuldemenyt... es nem kell ugyintezest fizetnunk!
-
bl4ze
veterán
Elindult végre egy telefon HK raktár, EU Priority:
6xxxxxxx szám van a tracking helyén.
Ez hol nyomkövethető? Ki hozza most az EU Priot? -
VGYke
addikt
Aki rendelne BlitzWolf® BW-GD3 számítógép asztalt, írjon rám privátban, tudok küldeni pdf formátumú User Manualt hozzá, mert a csomagban lévő nyomtatott összeszerelési útmutatón semmi nem látszik. (4 napos levelezésembe került mire megküldték)
-
A késedelemért.
Ilyesmi e-mail:
Dear customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry to inform you that your order [A000092105100GAJ] would be delayed 10 natural days due to Customs Clearance Line Replacement and we have sent 300 points as goodwill.
The tracking information will be updated in a few days after the order is dispatched.
Should you have any further requests or information, please do not hesitate to contact us.
We will always be here to assist you. -
MittuDomain_
őstag
válasz
anonymus89
üzenetére
Elütöttem, CN akart lenni, lecsúszott a kezem a bill-ről.
-
Te nem kaptál 300 pontot? Gond volt a szállítással, az enyém már Budapesten van. A tied is pár nap múlva itt fog tartani, szállítása folyamatban. Normál esetben nem ennyi az idő, 10 napon belül megjön.
Egyébként a BG is értesíteni fog ha megérkezik Mo-ra. -
mzso
veterán
Nekem sem frissült semmit a megrendelés napja óta. Még az sem látszódik, hogy át van-e adva.
-
válasz
MittuDomain_
üzenetére
A svájci (CH) az gondolom nem BG mert az is EU-n kívüli lesz.
-
bl4ze
veterán
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Tracking hamar jön, de nekem nagyon be vannak most lassúlva sajnos a BG cuccaim...
13 May 2021 13:06
We have received electronical information about the package. PACKETA
13 May 2021 13:06 Awaiting consignment by the sender.
----
RL392805xxxEE
15 May 2021 12:11 Parcel info received China
----
19 May 2021 10:06 We have received electronical information about the package.
28 May 2021 21:07 Központi depóba érkezett Fáma Futár (ez hétfőn érkezhet szerintem)
----
21 May 2021 03:38 We have received electronical information about the package. PACKETA
21 May 2021 03:38 Awaiting consignment by the sender. -
MittuDomain_
őstag
-
Winne
nagyúr
Köszi, megnézegetem este.
-
JoinR
őstag
Én igyekszem tartogatni, hátha lesz még valaha vásárolható 20% kupon, bár nem sok esélyt adok neki
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Rendeltem egy gamer asztalt, ami meglepetés szerűen ma megjött. A DPD nem értesített előre, csak hívott a futár hogy itt áll a ház előtt, én meg a munkahelyemen voltam, de nem ez a lényeg.
Olvashatatlan az asztal User Manul -ja. Hol, milyen e-mail címen vagy weblap felületen tudok nekik írni és kérni egy "elektronikus" olvasható User Manual-t?*Ok, már látom: lépjen kapcsolatba velünk, de ott mit válasszak? Értékesítés után, műszaki terméktámogatás, szüksége van termékismertetőre?
Egyébként viccesek: 1 imbusz kulcs helyett van 3, 4 talpa helyett 5, 8 metrikus csavar helyett 12, stb, stb. Ilyenekkel nem spóroltak. Az User Manual méretével és minőségével igen.
-
vandor01
senior tag
hasonlo......
vannak termekek akciok mikor van ingyenes szallitas.... de altalaban nem adodonak ossze igaz tobbe lesz mint 1 termek de kevesebb mint ha fullba osszeadnad..... es van mikor a tobbet vasarolt termek arabol is kap a vevo kedvezmenyt!
de kar ezen rugozni julius 1 -etol tobb fog menni a lecsoba!
esetleg ha sporolni akar az ember inkabb kicsit tobbet erdemes fizetni a szállitasert, hogy jojjon okosban hogy kikerulje az afa es vamugyintezesi lehuzast...de ezt most innet senki nem latja hogy fog mukodni az okositott megoldas julius 1 utan.... valszeg mukodni fog.... vagy/es tobb EU raktaras termek lesz....
ezek itt a nagykerdesek igy Julius 1 elott....
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ugye ha veszek 3 db egy féle kis értékű dolgot, nem kell 3 x 611Ft szállítást fizetni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Már megint variálok kicsit. Ez a kettő közül mindegy melyiket választom kép ? Mindkettő szinte ingyenes úgyhogy az nem számít de melyik a megbízhatóbb? Gondolom vám és áfa mentes mindkettő.
-
válasz
headhunter
üzenetére
Nem, amikor szállításra kerül és van a szállítási módhoz nyomkövetés.
-
Vertigo18
addikt
Valaki rendelt már Banggoodról ilyen Blitzwolf gaming széket? Mindig csak nézegettem őket, de sosem vitt rá a lélek, hogy vásároljak is belőlük. Ez a GC-02-es különösen tetszetős a számomra.
Valakinek van véleménye róla?
-
bl4ze
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Szerintem nem bánod meg, jó cucc, és most baromi jó áron adják az akcióban.
(link a posztomban) -
bl4ze
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Nekem nem volt ezzel bajom, jó cucc.
BG Express-szel küldve kézben van 8-15 nap alatt kb.
Rendeld meg az akciós árral és kézben van még 0630 előtt
-
Lomas
tag
Sziasztok szeretnék egy tabletet rendelni erről az oldalról. Nemrégiben volt egy rendelésem ami elvileg cseh raktárból érkezett volna. Legnagyobb meglepetésemre a nyomkövető rendszer egyszer csak kiírta hogy a csomag Feucht-ban van... Szerencsére megérkezett talán annak köszönhető hogy elég terjedelmes volt a termék. Korábban a gearbesten volt három olyan - ebből kettő nagyértékű - rendelésem aminek sajnos lába kélt ebben az elosztóban. Ráadásként ez az első három rendelésem volt ebben a webáruházban... A kérdésem az hogy tudtok e ajánlani olyan raktárat - EU priority line, ÁFA mentes szállítással - amíg garantáltan elkerüli ezt a hírhedt települést? Köszönöm előre is a segítőkész hozzászólásokat!
-
válasz
headhunter
üzenetére
Hát a sikertelen miatt az már második vásárlás és arra már nem jár az új vásárlói kupon, néha bekattan a kuponos rész.
-
headhunter
addikt
Új vásárlóként volt egy 2$ kuponom, felhasználtam egy vásárlásra, de a végén törölve lett a megrendelés, ilyenkor nem kerül vissza a kuponok közé, nem lehet újra beváltani?
"...A felhasznált pontokat visszaküldtük számlájára..."
"...Még nem rendelkezik fel nem használt kuponokkal..."
-
bl4ze
veterán
válasz
anonymus89
üzenetére
Az egy jó cucc, ajánlom, de a linket 34 eurós ár egy vicc, most épp akcióban van "FLASH DEALS" onnan vedd inkább [link]
-
anonymus89
addikt
Autós qi töltő tartót tudnátok ajánlani?
Főképp mozgathatós szellőzőrácsba csiptethető/helyezhető érdekelne.
Eddig ezt a Blitzwolfot néztem: BlitzWolf® BW-CW2 Car 15W Qi Wireless Charger Automatic Clamping -
anonymus89
addikt
XANES 600LM XPG + 2 LED Bicycle German Standard Smart Sensor vásárolható cseh raktárból és lehet pontozni illetve elfogadja a -2$ over 3 $-t is.
-
Ciccuka
veterán
válasz
headhunter
üzenetére

-
Beni2360
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Én ott csak: 15-20 business days EU Priority Line látok ami tréfa mentes.
-
válasz
headhunter
üzenetére
Annyi amit írnak a szállításnál. 15-20 munkanap
-
headhunter
addikt
Mennyi most az átlag szállítás Banggood-ról? (?Nap) [link]
Banggood= ~ 74.000Ft (15-20 nap)
Goboo= ~ 87.000Ft (3-7 nap) -
mzso
veterán
"de annál is ki van írva hogy nyomkövetéses vagy nem."
Á, ezt nem vettem észre. És ezt be is tudják tartani általában?"Milyen megjegyzésre gondoltál?"
Bármire. Az alin lehet megjegyzést hozzáadni. Néha kell, ha valami opciót nem lehet kiválasztani. Vagy esetleg megkérni, hogy a "random color" milyen legyen.
Üzenet, meg mikor mi. Általában valami problémával kapcsolatban.
-
mzso
veterán
Helló!
Banggood-on nem lehet megjegyzést hozzáadni a rendeléshez? Vagy akár utólag üzenetet küldeni?
Amúgy manapság milyen hamar szokták feladni a csomagokat? És adnak hozzá rendes nemzetközi követési számot?
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Már nem kell leigazolni és értékelni a szállítást a BG-n? Most jutottam oda, hogy levideózzam a délelőtti csomag bontását. Szerettem volna értékelni, mert egyrészt minden OK vele, másrészt nagyon gyorsan megérkezett! Beléptem és már a státuszban az szerepel, hogy lezárva...
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Mármint rádugod egy 1000-es routerre és 100-al kapcsolódik? Ugye nem a gyárilag adott sárga vagy kék kábellel csatlakoztatod? Nem a másolási sebességet írják mert az változó, függ attól is hogy mire hogy megy ki. Pl WIN 10 rádugom a kábelt ha azt írja hogy 1Gbps akkor a csatoló az 1000-es, de nincs rá garancia hogy olyan sebességű is lesz az adatcsere kapcsolat.
Lehet méricskélni, de azért meg kell nézni az adapterbeállítást is, mert lehet hogy csak half-duplex és 100-ra van állítva. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Elnezest, ha nem tul "ontopik" a kerdesem, de nem talaltam kifejezetten GeekBuying-os topikot.
Tortent velem egy olyan, hogy EU raktarrol vasaroltam egy hete egy termeket, de sajnos a technikai parameterek nem felelnek meg a termeklapon leirtaknak.
Kerdesem az lenne, hogy - leven Paypal-lal fizettem, talan egyszerubb dolgom lehet - megillet a teljes refund, Paypal dontene a javamra?
Ugyan keszult unboxing video, de nem lenne tul konnyu bizonyitani, mert mindenfele teszteket kellene futtatnom es kozben videoznom, de ha azon mulik, hogy visszakapom-e a penzem, hat valahogy megprobalom, megcsinalom ...
UI.: egy TV boxrol van szo, nevezetesen ERROL, ami a 4GB/64GB 1000Mbps LAN helyett, csak 2GB/64GB es 100mbit LAN csatlakozoval ellatott, ... ami nekem nem kis problema, mert konkretan igy szamomra hasznavehetetlen.
Egyelore csak egy ticketet nyitottam Geekbuying oldalan, de attol felek, hogy legfeljebb parital refundrol "almodhatok" (legalabbis volt mar ra precedens mostanaban masoknal is es akkor 15$-t utaltak vissza a karosultnak).
A legbosszantobb az, hogy - ambar lehet, hogy ez valakinek igy is alternativa es megfelel a celnak, de - leven 4k tartalmat fogyasztanek halozatrol, szuksegem van a gigabites csatira, illetve, ezt pofatlanul teszik mostanaban rengeteg vasarolval (mar nem en vagyok az elso), ja, es majd elfelejtettem: a megtevesztes SZANDEKOS, ugyanis ha megnezed a rendszerinformaciok kozott vagy akar az Aida64-gyel, akkor 4Gb RAM-ot latsz, csak ugy derul ki, hogy kamu, ha egy memoria fillerrel elkezded kitolteni azt, illetve, a LAN sebesseget ha teszteled masolassal... szoval, PayPal-nal ha ugy terjesztem elo, hogy szandekos a megtevesztes, akkor ugy lenne a korrekt, ha nem nemi 15$-os partial refunddal szurnak ki a szemem, mert egyertelmuen _at_akartak_verni!
Mit gondoltok?
-
bl4ze
veterán
Nekem utóbbi időben az összes BG Express, ső EU Priority line is a "Packeta" Cseh lett a Z xxxxxxxx számos. 1 db van ami "EE" de az is most igen lassú

Elég vegyes, hogy mi - mikor ér ide, vagy ténylegesen mikor kapják meg. Addig semmit nem látsz....RL392805xxxEE
15 May 2021 12:11 Parcel info receivedChina
---
Z 348 2009 xxx
13 May 2021 13:06 We have received electronical information about the package. PACKETA
13 May 2021 13:06 Awaiting consignment by the sender.
--- -
herrká
senior tag
Szia! Ismét egy kérdés. Reggel 1/4 7-kor megérkezett a szomszéd város DPD raktárába. Ez az utolsó infó a BG-n és a ninjan is. De 14 jegyű a nyomkövetési szám. A DPD csomagkövetés 10 jegyű számot kér, így erre nincs találat. A lényeg, mi a tapasztalat? Általában ilyenkor még aznap kiszállítják? Vagy majd csak kedden? Szól, értesít előtte a DPD?Vagy, hogy lehet utánanézni? Még sosem érkezett DPD-s csomagom... Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest