Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdmis
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék egy rendelésemmel kapcsolatban.
2 hete rendeltem egy terméket, 8 napja "előkészítve nemzetközi szállításra" státuszban van, azóta nem mozdul a csomag. Sajnos azóta Feucht-ban van nyomkövető szerint... Eu Priority szállítás, de szerintem lenyúlták. Banggood érdemben egyelőre nem reagált.
Jól gondolom, hogy ez a csomag már nem fog megjönni? -
lorcsi
veterán
hírlevélben kaptam hogy ez a zseblámpa $8,99
rákattintottam és lengyel raktárból 14,88$most akkor mi van?
ráadásul nekem az sem világos, h az első képen lévő pakkot küldik e a fenti árak valamelyikén
vagy csak az akksi nélküli zseblámpát
a lenti visszaigazolt foto szerint a komplett pakkot kapta meg a magyar vásárlószerintetek ?
-
Voice24
őstag
Nos, ma meghozta az ExpressOne az alis órát, amit ugyanúgy 16-án rendeltem, 22-30 napos vállalt szállítási idővel. Ehhez képest a banggood-os, szintén 16-án rendelt órám a 12-15 napos vállalt szállítás ellenére még ma is "Shipment ready for transport". Gondolom, nem kérdés, melyik okozott örömet, és melyik bosszantó, de roh@dtul...
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Játszom ezt a játékot napi rendszerességgel (de csak mert valamiért ráfüggtem) pontokat még nem használtam el... Erre ma ez fogad... Holnap és ezentúl minden elsején lenullázzák?

Van esetleg tippetek, hogyan érdemes felhasználni, mire? Gondolom csak Kínából érkező, egyes termékekre, melyek közül az érdekesebbek már akkor el vannak fogyva, amikor kikerülnek (?)
Ti mire használjátok?

-
válasz
Voice24
üzenetére
A $ összeg az stimmel, ugyanannyit kapsz vissza, viszont amikor fizettél akkor bankod devizaeladási árfolyammal adta a $-át míg a refund jóváírása devizavételi árfolyammal szokott történni, persze nem mindegyik banknál.
Pl 16-án fizettél azt a bankod mondjuk 20-án könyvelte le és ma 29-én írják jóvá a refund-ot. Nálam az Erste így számolgat 20-án vettem valamit 10 $-ért azért elkért 3143,6 Ft-ot ma pedig a vissza jövő 10 $-ért ad 2973,5 Ft-ot.
OTP-nél csak egy árfolyammal a deviza eladásival számol, 20-án elment 3044,7 Ft ma pedig 3110 Ft jönne vissza mert romlott a forint -
yogibear
addikt
válasz
Voice24
üzenetére
Milyen veszteségre célzol, ha azt kapom vissza, amit fizettem?
Az épp aktuális napi deviza árfolyam szerintire...
Ha rendeléskor mondjuk 298-ért adták el neked a $-t most meg mondjuk 310, akkor többet kapsz vissza forintban, ha most 298 lenne a huf/$ és akkor mikor fizettél 310 volt mondjuk, akkor meg kevesebbet...legtöbbször kuponnal drágább, mint anélkül...
Előfordul, de pl a pár nappal ezelőtti rendelésemnél 170 pontért tudtam még "venni" egy dolcsis kupont és hiába flash ár volt rá (fele az eredetinek), akkor is beszámította a BG, így a szállítási díja szinte ingyen volt (0,16 dolcsi 1,16 helyett) az is több a semminél, az előző kettőnél az egyikhez egy 3$-t a másikhoz egy 2$-sat tudtam beszámíttatni (egyik szintén akciós árú termék volt) csak a kettőt külön-külön kellett megrendelnem, egyben csak egy kupon mehetett volna rá...
Így max 2 csomagban jön a kettő.
-
Voice24
őstag
Köszi, igen, forintos a bankszámlám, és a fizetésnél a saját bankom általi átváltás volt kiválasztva. Milyen veszteségre célzol, ha azt kapom vissza, amit fizettem?
yogibear: az én ominózus 16-i rendelésem még mindig "Shipment ready for transport", és most már 800(!) pontot ajánlottak fel engesztelésül. Csak az a baj a pontokkal és a kuponokkal, hogy egy csomó terméknél nem lehet felhasználni őket, ahol meg véletlenül igen, ott a feltüntetett árnál magasabb árból vonják le, így legtöbbször kuponnal drágább, mint anélkül...
-
yogibear
addikt
válasz
Voice24
üzenetére
Azt nem tudom, én webkártyáról vásárolok, nem használom a paypalt, igaz nem is nagy értékű cuccok, aminél azért nem árt...
Majd a topikgazda eligazít téged paypal ügyben, ő a szakértő, mert nem tudom, hogy van nálad beállítva, ki váltott forintról, vagy hogyan és mint...
Más: a két szept. 16-ai rendelésem már a Paketánál van cseheknél, 5 órája jött email mindkettőről, küldik ide, onnan meg majd Fáma v. EO hozza ki gondolom, mint előzőleg is...
Szóval azért nem annyira reménytelen az az ígért 12-15 nap
-
Voice24
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Délelőtt megírtam nekik, hogy elállok a vásárlástól, kérem vissza a pénzemet, nem kekeckedtek, már meg is jött a válasz, lezárták a rendelést, azt írják, 24-48 órán belül visszakapom a pénzt.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy paypal-os fizetés (nem egyenlegről, hanem bankkártyával) és USD pénznem esetén mire számítsak? -
yogibear
addikt
válasz
Voice24
üzenetére
Miért ne lehetne visszalépni, ha még el sem küldték, mert ugye nincs nekik? Én egyszer szaladtam bele olyan termékbe, ami nem volt raktáron, hanem "Expected to ship before" volt, aztán 2 hét után meguntam, hogy naponta tologatták a termék oldalán a várható dátumot és nagy nehezen chaten kerítettem egy biodroidot. Ő is elsőre, hogy várjak, meg válasszak helyette mást meg ad ennyi meg annyi pontot én ragaszkodtam ahhoz, hogy utalják vissza a pénzt és majd később megrendelem ha lesz... 2 nap alatt visszautalták, termék persze azóta sincs nekik... Azóta figyelek arra, hogy amit rendelek az "in stock" legyen és ne csak 1 darab...
Mindenképpen ragaszkodni kell ahhoz hogy adják vissza a pénzt... kicsit meg kell küzdeni a biodroiddal... -
Voice24
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Írtam, hogy abban az emailben október 9. szerepel. Az lehet, hogy már mérvadó, de a kamuzásuk a termék oldalán kezdődik, ott ígérik a 12-15 napot, amit 3-4 órával a rendelés leadása után ők maguk cáfolnak meg a "Shipped" emailben. Ahogy írtam, nekem a 16-i rendelés leadása után még 16-án írták, hogy október 9., de ahogy a linken látható, ha ma rendeled meg, szintén október 9. és 14. közötti szállítási időt ígérnek. A talány, hogy a rendelés leadása és a "shipped out succesfully" email közötti pár órában miért nő meg pl. esetemben 23 napra az ígért 12-15 napos szállítási idő.
A másik dologgal, a telefonnal kapcsolatban nem lehet visszalépni a vásárlástól? Mert ma már azt írták a levelemre válaszul, hogy egy hónap múlva várható a raktárba érkezés (szeptember 2-án rendeltem), és csak más termékre váltást ajánlottak fel, meg most sajnálkozásuk jeléül már 600 pontot írnak jóvá a fiókomban. Az fel sem merült náluk, hogy lépjek vissza és visszautalják a pénzt (már a feleslegesen megrendelt tok sem érdekelne). Arra természetesen nem válaszoltak, hogy miért engednek rendelni out of stock terméket.
-
yogibear
addikt
válasz
Voice24
üzenetére
Hiába írnak az oldalon 12-15 napot, meg "estimated" érkezést, a "shipped out succesfully" emailben nekem a júliusi rendelésnél (értelemszerűen Kínából) ami 16-án történt, várható kiszállításnak aug. 8-át írtak, most néztem vissza. Mondjuk az 12-14 nap alatt ideért. Valamikor 29-e táján hozta a futár.
A két szept. 20-i rendelésnél pedig az emailben a "Várható kiszállítás: okt. 13., Sze"
Vagyis több, mint 3 hét...Ha még megvan a "shipped out succesfully" emailed a rendelésről, ott nézd meg, mit írtak... az a mérvadó szerintem...
-
Voice24
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Biztos szállítási időt egyetlen szállítási módnál sem adnak, csak várhatót, de ez nem csak a BG-n van így. Igen, az október 10-15. között arra vonatkozik, ha ma rendelem azt a terméket, én viszont 16-án rendeltem meg, azaz 12 napja, és nyilván akkor is 12-15 nappal számolva adták meg a várható kézbesítést, ha jól rémlik, szeptember 29. és október 2. között volt. Már ehhez képest is az első furcsaság, amikor jött az értesítés pár órával a rendelés után, hogy "shipped" lett, abban már október 9-et írtak várható kézbesítésnek.
Bocsi, hogy nem linkeltem a terméket, azt hittem, a szállítási infókra voltál kíváncsi, de tessék: [link]
Jav.: közben módosult is, 24 órán belül shipped, és már október 9-14. között várható a kézbesítés.
-
-
yogibear
addikt
Valami tuti nem 100-as mostanság a BG-n...
8 napja 2 terméket rendeltem, azóta sincs semmi hír róluk, mindkettő BG express-es... és a Paketa intézi majd, de ezt is csak onnan tudom, hogy a Parcelsapp megtalálta náluk is a számot, csakhogy mindkettő szerinte 23-a óta ott csücsül Kínában:
23 Sze 2021 16:21 Item in transit CN Processing centerKözben meg egy mai rendelés meg, szintén BG express, szintén Kína, máris ott figyel a Parcelsapp szerint a Paketa rendszerében:
28 Sze 2021 10:22 Elektronikus adatok fogadása a csomaghoz. Várjuk az áru átadását a feladótól szállításra.
Júliusban még 2 nap alatt jött email Paketától és 15 napon belül itt is volt a rendelés...
Mondjuk idő van még rá, mert csak egy hetes az első 2 rendelés... -
Voice24
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
Parancsolj, itt vannak a friss képek a termékről és a rendelésről. Most már október 10-15. közötti várható kézbesítést ír mai megrendelésnél. Úgy rémlik, 16-án még 24 órán belüli "shipped"-et ígért a termék, amit elvileg tartottak is. Most már a reklamálásomra azt írja a BG, hogy 10-15 munkanap, legyek türelemmel, de ilyen sehol sincs, tehát már kamuznak is. Nem lennék ilyen kekeckedő, ha 20-30 napot adnának meg, türelemmel kivárnám, és örülnék, ha mégis hamarabb jönne a csomag. De ők vállalnak olyan szállítási időket, amiket nem tartanak be, aztán még elkezdenek mellébeszélni is. V/ is írta korábban, hogy a BG Expressnél 12-15 nap a szállítási idő, most ezt jócskán túl fogják lépni, főleg ha a BE-s csomagot kicsit elnézegeti majd a Posta is...
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Hali.
Napokban rendeltem egy terméket, ha jól emlékszem utolsó darab volt, legalábbis most hogy nézem már nincs raktáron.
kínából Banggood express-vel LD270049235BE nyomonkövetést kaptam.
24 órán belül shippedre váltott a státusza.
Visszanézve a korábbi rendeléseim én se kaptam a B-expressnél még BE-s nyomonkövetést.
A 10-15 nap nem a munkanapokra vonatkozik?
Az idők meg nem nagyon betarthatók, volt hogy két csomagom bevárta egymást az EU-ban, most nem tudom hogy hol, mielőtt MO-ba jött volna és kb. másfél hét volt a két rendelés mármint a csomag feladása között.
Eddig nekem csak egy telefonnal volt gondom,
ami eltűnt. -
Beni2360
félisten
válasz
Voice24
üzenetére
Mi volna ha linkelned a terméket.
Mert így csak az általad leirt eseményeket tudjuk. BG expressz szállítással én meg nem kaptam BE nyomkoveto. És mivel azt a posta hozza kizarta a 15 napos szállítás szvsz. A meg rendelés el is látszanak a szállítási adatok amik nem fix adat. -
Voice24
őstag
Még mindig a szállítási idők:
A napokban többször emlegetett csomagom a reklamálásomra odáig jutott, hogy már "Shipment ready for transport" a státusza, azaz készen áll a szállításra. Mindez 11 nappal a rendelés után, úgy, hogy 11-15 napot vállalnak most is ugyanerre a termékre a Banggood Express-el, azaz ha most rendelném, szerintük október 9-14. között megkapnám. Hát szerintem a szeptember 16-i rendelést fogom talán akkor megkapni.
Ha hozzáveszem a másik reklamált dolgomat, azt a telefont, amit úgy engednek megrendelni, hogy nagyjából gőzük nincs, mikor lesz raktáron, hát elég gáz mostanában ez a Banggood. Sok terméknél jól látható, mi van raktáron és mi nincs, és ami nincs, azt nem is lehet megrendelni. Akkor miért tesznek kivételeket bizonyos cuccoknál? A kérdéses telefonnál az EU-s verzió most is rendelhető, "expected to ship before october 20.", azaz szépen naponta tolják ki ezt az időt, magyarul halvány fogalmuk sincs, mikor lesz raktáron, az én szeptember 2-án rendelt telefonomra is nyilván ugyanez az idő fog vonatkozni. Ez pedig egy aljas (le)húzás tőlük, a másik csomagom késlekedésével együtt nagyot csalódtam bennük.Ui.: szeptember 16-án rendeltem Aliról is egy okosórát, ott az AE Standard Shippinggel 22-30 napot vállalnak, de az a cucc már elvileg tegnap Budapestre érkezett, az alis topikban írtam is róla.
-
Predator2
addikt
Helló
Ilyenkor mit lehet csinálni? Az előző csomagot is úgy kellett leverekednem a futár céggel.

Írjak nekik? (Hova kell?) Várjak még?
A nyomon követés nem működik valami matt.
THX
-
lacko6
senior tag
Hi.
Eu prioriti line szallitassal a csomagom mar 30 napja uton.
Irja hogy a szallitas vege max okt.1.
Ha lejar mit erdemes irni? Penz visszakeres vagy tovabbi varakozas? -
Voice24
őstag
-
Voice24
őstag
válasz
csuhi17
üzenetére
Persze, tudom, Kína, távolság, járvány, stb, de ők vezették be ezeket a gyorsnak mondható szállítási módokat, akkor próbálják meg valamennyire ahhoz tartani magukat.
BE-s csomagoknál elég sok infó szokott lenni már a Kínából való elindulás előtt is, így mivel ma sem változott semmi, valószínűleg a bolt raktárát sem hagyta még el...Másik téma (bár ez is az időkkel kapcsolatos): szeptember 2-án rendeltem páromnak egy telefont, aminél az "other version" azonnal szállítható volt, az "eu version" esetében viszont az "estimated ship before september 24." szerepelt. Nos, ez sem indult még el, processing a státusza. Eleve nem értem ezt az eu-s verziót, ha most rendelném, október 16-ig vállalják, hogy "shipped" lesz. Rendelésre gyártják le, mint az autókat?
Bréking: most válaszolt a BG ezzel kapcsolatban, október 16-ra módosították a dátumot, ameddig elvileg beérkezik hozzájuk. Felajánlották, hogy változtassam át a rendelést hasonló termékre, de ezzel csak annyi a gond, hogy a teló megrendelése után rendeltem hozzá az Aliról tokot és kijelzővédőt (BG-n nem volt), és azok már meg is érkeztek, holott semmilyen extra szállítási módot nem kértem.
Ennél az esetnél azt nem értem, hogy ha nincs náluk raktáron adott verzió, és csak hetek múlva van rá kilátásuk, hogy lesz, miért engedik rendelni? Ja, engesztelésül felajánlottak 200 pontot (amit a legtöbb esetben nem tudok használni, mert már szinte minden termékre ráhúzzák, hogy akcióban, promóban van, ergo nem használható a pont). -
csuhi17
csendes tag
válasz
Voice24
üzenetére
Hali szerintem felesleges ennyire ráfeszülni az időkre.
Én rendeltem Kínából EU priority line-al csomagot, 09.04. én.
2021-09-11 05:00:00 The flight has taken off.
2021-09-22 23:30:39 The parcel was handed over to GLS.Belgiumon keresztül...
Mint már V/ írta, ha beérkezett hozzájuk akkor majd frissítenek.
Ha meg elveszett vagy nem küldték el tudsz majd velük egyezkedni.
Nekem visszafizették azt a +140k telefont ami elveszett a magyar OLK és a helyi posta között. Igaz húzták kicsit hátha megérkezik, de visszafizették végül. -
válasz
Voice24
üzenetére
Mint már többször írtam, 12-15 napon belül kézbesítik. Ha itt megnézed akkor jobb oldalt nem látsz egy sok számból álló másik nyomkövetési számot?
De mivel belga azonosítós, csak akkor fogsz látni valamit az ilyeneknél amikor megérkezne Belgiumba és ott átadják a belga postának, addig nincs egyedi szállítási információja, hiszen egy konténerben utaztatják több csomaggal és a konténer mozgást azt nem igazán adják ki, mert az nem postai szállítás. -
Voice24
őstag
Hali!
Tapasztalatok alapján a Banggood Express szokta tartani a megadott 10-15 napos szállítási időket? Mert van egy csomagom, ami így fog jönni, 16-án rendeltem, pár óra múlva már "shipped"-re rakták, de azóta meg sem mozdult. A ninja annyit ír, hogy megkapta az infókat, a Banggood oldalán meg annyi van, hogy "Package sterilized and shipped out". LD....BE számot kapott. -
válasz
anonymus89
üzenetére
BG Express vagy EU Priority. Az első Express One kézbesítésű és 12-15 nap.
-
=Mentor=
őstag
A forint összegű kuponoknak és a szerezhető pontoknak nem sok értelme van, mert akciós cuccokra szinte sehol nem engedi a pontok használatát, a kupon kedvezményt meg nem az akciós árból vonja le... Ki van ez találva, marketing bullshit a köbön.
-
Rick4
félisten
válasz
csibe1
üzenetére
Sehonnan se.
Azért a minőség meg a méret egy elektronikia terméknél egész más eredményt hoz, ha olcsón kapod, de vissza kell küldened, illetve egy szék méretű csomag 400K-s vásárlásnál is hozhat annyi differenciát, ami miatt megéri szórakozni, kockáztatni valamennyit.
De egy 35K-s széket 30K-ért visszaküldeni tuti nem buli. -
csibe1
addikt
A normális széket meg kell fizetni, de megtérül több szempontból is ahogy írtad.
Amit linkeltem Concorde az elég durva árban van, amit én láttam az 180 környékén volt, de kinézetre hasonló.
Nekem ezek a "gamer" székek nem jöttek be."a banggoodról se szabad mindent megvenni"
Máshonnan se
-
Lala6
addikt
Packeta, itt követheted: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search
-
Imy
veterán
Ezt a tracking No-t kaptam a banggoodon. Ezt még hol lehetne nyomon követni?
"Tracking Number: 1747597413" -
Rick4
félisten
válasz
csibe1
üzenetére
Van egy srác a ph-n, ő tolja ezeket a székeket, de hivatalos gari, számla, minden, 100%-ig korrekt hozzáállás, és ugye akkor is felveszi a telefont, ha aznap már harmadszor hyívod valami kérdéssel, szóval minden tekintetben más sztori ez, mint hogy veszel valamit ami elsőre rossz, és nem hogy a pénzt nem adják vissza azonnal, hanem még te küldözgesd vissza. Az se titok, hogy én igen jó áron, 2x 125K-ért jutottam ezekhez hozzá. Sok-e vagy sem, egy óra alatt visszajön az ára, és nem fáradok el benne, kényelmes, szóval az is a topichoz tartozik, hogy a banggoodról se szabad mindent megvenni...
-
csibe1
addikt
Ezért is kérdeztem, mert valaki nem figyel a véleményekre, hanem csak megveszi, mert olcsó.

Nem baj, valamiből meg kell élni a "gamer" székek gyártóinak még ha valami vacakot is gyártanak.
Széket biztos nem vennék csájnából, és más cuccoknál is el szoktam olvasni a véleményeket guggli fordítóval.
A gearbestet ezért is utáltam, mert nem lehetett kimásolni a véleményeket.
" Nem minden jó vétel csak azért, mert elsőre kicsi ár van kiírva."
Ezt én tudom, de a fenti kolléga ezek szerint nem igazán.
Ránéztem a székre; szép,szép, szép ára is van.
Láttam van belőle Epic nevű is, 12kg terhelhetőséggel, "gamer" dizájn.
Az árában viszont érdekes a szórás, mert valahol annyi, mint az Icon, máshol meg 80 ezerrel drágább.
Egyébként köszi a tippet, ha valami komolyabb széket vennék most már az Icon is számításba kerül.
Itthon is kapni Blitzwolf székeket
: [link]
Találtam jó széket, de csufi árban van: [link]Valami hasonlót néztem pár éve, de az 200 körül volt ha jól emlékszem.
-
Rick4
félisten
válasz
csibe1
üzenetére
Nem tudom, mások hogy cisnáják, én ritkán kapkodom el a dolgokat, pláne, mivel ilyesmikkel hosszabb időre tervezek, illetve a 193 centimhez 115 kiló társul, és jellmezően munkanapokon reggel 9-től éjfélig gépnél szóval nem mindegy, mit veszek.
Amikor egy éve kijöttek, még szemeztem velük, de mivel azonnal nem kellett vennem, el is felejtettem, most tavasszal kölzötés volt, és sokminden cserélődött, ez is szóba jött, de borzalmas értékelések voltak, úgyhogy 2db noblechairs ikon lett belőle. Csalódásmentesek azóta is. Nem minden jó vétel csak azért, mert elsőre kicsi ár van kiírva. -
anadroid
senior tag
válasz
ma.ci23
üzenetére
Nekem ennél kisebb hibára 25%-ot ajánlottak fel, amit el is fogadtam. Volt még egy másik hibás teljesítésük ez után (füstölő táp), itt a cserélni kért olcsó tartozék helyett az egészet újra elküldték, majd "feketes*qqűnek minősítettek, és minden megrendelésemet törlik (egyet meg a törlést követően nem fizettek vissza). Szóval óvatosan a reklamációs igénnyel, mert jön hajnalban Mr. Wang és visz vasutat építeni
. -
-
ma.ci23
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget kèrnèk.Rendeltem egy blitzwolf gamer széket amelyen ilyen hibával szembesültem össze szerelés után
majd jobban dolgok mögé látva èszre vettem hogy a csavar tartó kis fém lemez letört. Mindent szépen átküldtem a banggood-nak ès ők mindenképpen azt szeretnék hogy javítsam még majd ők kifizetik. Èn folyamatosan írom nekik hogy a pénzt térítsék vissza én pedig visszaküldöm,de ezt nem akarják elfogadni. Szerintetek a Paypal-hoz forduljak vagy az még korai? Kb egy hete megy chatelés.
-
Rick4
félisten
Nem, ebay, nade az a kínai, amelyik itt árul, ott nem árulhat? Ez utóbbi kérdés nyilván csak abból fakad, mert ezt a részét tényleg nem ismerem, itt volt több vitás ügyem, és vlaójában mindig egyértelmű bizonyítékaim voltak, igazat is adtak nekem, de ami amott megtörténhez, arra elvileg itt is van esély.
De ha azt mondod, ez kizárt, az igen pozitív, és egy fontos kérdés lett egyértleműsítve!
-
falikep
csendes tag
Megnéztem a levélküldemények árait, így alakulnak, max. 11e Ft, de akkor mindent be van pipálva. Kicsit megijesztet, hogy aztán majd fals címre küldöm, és visszakapom (ezt itthon egy Vaterás vásárló játszotta el, még a visszaszállításért is fizetem pluszban). Viszont a csomagolás nincs meg, akkor is tudom küldeni? Még aznap kidobtam, nem számítottam erre a lehetőségre.
-
falikep
csendes tag
Megnéztem, postacsomag esetén EMS Pack 18.000 Ft, EMS Print 7600. Ha jól gondolom előbbit kellene választani, de az meg már jóval a Paypal értékhatára felett van. Ha jól gondolom, érdemes elfogadni a 3000 Ft-ot, mert visszaküldeni sokkal több pénz lenne, még Paypal segítséggel, és teljes visszatérítéssel is. Köszi az infót!
Szerk: na ha meg tényleg úgy van, amit Rick4 írt, akkor semmiképp nem érdemes küldeni.
-
Rick4
félisten
Tegyük hzzá, amennyiben a kínainak olyan kedve van, ad egy cyímet, oda megérkezik a cosmag, majd nem veszi át, és ennyi. Mivel sosem kerül a csomag delivered státuszba, sosem lesz meg a jóváírás, azaz 1 hónap múlva visszakaphatja a saját cuccát.
Azért is tudom, mert én pontosan így jártam. Semmilyen meggoldás nem let trá, hónapokig írkáltam a paypalnak és az eladónak is. Paypal szépen lezárta az ügyet, és soha nem akarta újra megnyitni. -
falikep
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy vadkamerát a erről az oldalról, ami 5 nap után tönkrement. Azaz, pont az éjszakai felvételek nem működnek, mert csak villannak az IR LED-ek, de nem világítanak folyamatosan. Nem úgy, mint az elején, ezért éjjel nem vesz fel videót, csak nappal működik. Indítottam ticket-et, kérték, hogy valahogy mutassam meg, mi a probléma - erről videókat küldtem. Elismerték a hibát, és kártérítésként 3.000 Ft-ot akarnak megítélni, hogy lezárjuk az eljárást. A kamera 9000 Ft-ba került, szállítással. Érdemes ezt elfogadni, ilyen kis részt szoktak csak jóváírni, ha tönkremegy a termék?
Köszönöm!
-
yogibear
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A mostani CZ-set a csomagküldő.hu hozza be, ahogy írtam és az Express One szállítja ki, most jött email...
-
csibe1
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Csomagbiztosításod van?

-
yogibear
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Júliusban kínai raktárból BG express szállítással a csomagküldő.hu-n keresztül jött ide a rendelt cucc a Teve utcai raktárukba onnan Fáma futár hozta ki.
Most CZ raktári rendelésem volt tegnap, EU Priority Mail szállítással, ebben a pillanatban jött a csomagküldő.hu-tól az email, hogy ezt is ők hozzák... -
finest
addikt
Néztétek, h az Umidigi a11 pro max 8/128GB kicsit megint olcsóbb? 52k-ból megvan szállítással: [link] .
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
És melyik szállítási móddal jött azé aki itt panaszkodott a Feucht-i elvesztésre? Mert csak a DHL Posta érintett ebben. Akkor rendeld meg azzal ami októberre ér ide.
-
Predator2
addikt
Helló
Természetesen felhívom majd őket (Fáma futár), de jártatok már így? Kiszállítottnak jelzi a csomagomat, de nem én vagy a családom vette át. Vagy ez is ilyen kamu nyomon követés lenne, és még valahol félúton van a csomagom?
THX

-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Pont azt írtam hogy igen, Feucht a várható átjáró. Az valójában HK-ból jön és Németország, Frankfurt az érkezési helye, majd onnan a DHL Posta hozná.
A másikat a GLS szállítja nem a posta, eddig így volt. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem értem a fordítást. Az első futáros szokott lenni, még ha levélnek is írják most és a GLS hozná, a második is lehetne futáros vagy DHL csomag Feucht-on keresztül a EU priority, EU prioritási sorral.
Most épp átalakították a szállítási dolgokat, szóval szerintem az lesz a konkrét amikor a nyomkövetési számot kiadják. -
Pro Koryak
addikt
Helló,
szóban forgó Lenovo Pad Pro vételével kapcsolatban:
CZ raktárból rendelve ez a két lehetőség van:
Ingyenes szállítás Sep 14th,2021 EU kiemelt levelek
Ft59 Sep 14th,2021 EU prioritási sorA "hírhedt" Feucht-i vonalon jönne ez is vagy közvetlenül Mo-ra vagy máshonnan?
(Visszaolvasva eltűnnek dolgok, voltak/vannak problémák ezzel a raktárral, pont CZ-ből szállítva)Esetleg HK-ból rendeljem, EU priority-vel, így 9e-rel olcsóbb lenne, de hosszabb szállítással.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest