- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Totális döbbenet.
Tanácsot kérek, mert több évnyi rendelés során még nem fordult elő ilyen.
Rendeltem egy ilyen TWS fülest, ma megjött. Nyomkövetett, aláírós csomag. Érintetlen csomagolás, jó állapotú doboz. Meglepően könnyű, bár tudom, ezeknek alig van súlya.A fekete nejlonon belül a kartondobozon nem volt fólia. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
Leemelem a doboz tetejét, és ÜRES!
Ott van a formázott műanyag, és a fülest meg a töltőbölcsőt kilopták belőle, valószínű aki csomagolta. Alatta a töltőkábel, gumiharang, leírás megvan.
Teljes döbbenet. Csináltam videót, de akkor is gáz. Történt már ilyen veletek? Hiába adja vissza a pénzt a BG vagy a PP, nekem a cucc kéne, kuponnal félár alatt volt.
Sikerülhet újraküldetni a BG-vel? Azt pláne nem akarom, hogy fekete listára tegyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest