Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
-
Digitalpimp
senior tag
Még 2 fő kell a telóhoz: [link]
-
Druss
tag
Aki még keres helyet itt talál:
BlitzWolf® BW-BS10 Selfie Stick 4 ember kellene
SHARP AQUOS S2 3 ember kellene

-
Vertigo18
addikt
Várok még néhány főt társaimmal ebbe a böngészős snatcbe:
-
5 főt még várunk csatlakozásra. SHARP AQUOS S2(C10)
-
Nxn908xxx
őstag
Itt még van hely a Sharp telóhoz: link
-
Flashy
veterán
Szerintem két különböző dologról beszéltetek egyszerre. Snatch-ből van kétféle: egyik az, ahol megvan hogy 4 nyeremény van összesen, a csoportok összerakásának határideje van, amennyi összegyűlik, annyi között sorsolnak 4-et (Big Draw). A másik az, amikor csak annyi csoportot engednek összegyűlni, ahány nyeremény van (Group Draw), utána nem lehet indítani, minden csoportból 1 nyer.
A Group Buy megint más, ott felajánlanak egy kedvezményes árat és egy csoportméretet, ha összejön annyi ember (most mindenhol csak 2 ember kell úgy látom) és kifizetik az árat, akkor mindenki megkapja annyiért. De szerintem ezek a kedvezmények nem érik el a pontozhatóság vagy egy-egy kupon mértékét, nem biztos hogy érdemes ráugrani. -
pn4hvq
senior tag
Böngészős snatchek:
SHARP AQUOS S2(C10) Global Version 5.5 Inch FHD+ NFC Android 8.0 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 630 Octa Core 2.2GHz 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-BH1 Wireless bluetooth Earphone HiFi Mini Light Smart Touch HD Calls Noise Cancelling Single Headphone
Xiaomi ZAJIA Automatic Sense Infrared Induction Water Saving Device For Kitchen Bathroom Sink Faucet
BlitzWolf® BW-BS10 All In One Portable bluetooth Selfie Stick Hidden Phone Clamp with Retractable Tripod -
Druss
tag
Újak, ha beteltek az előzőek:
Köszönöm ha csatlakozol

-
Még tart a hétvégi akció, a snatch-ek mellett ide is érdemes benézni.
No erre sem gondoltam még hogy a Xiaomi ilyennel is foglakozik.
-
Egy böngészős snatch SHARP AQUOS S2(C10)
Köszi a csatlakozást
-
htc07
addikt
bedobáltam a linkeket az excel táblázatunkba, ha valaki lemaradt róla: mindenki tudja szerkeszteni, csak az ID kell a linkből az első oszlopba, a többit kitölti.
-
sambenez
addikt
Böngészős snatch-ek:
SHARP AQUOS S2
BlitzWolf® BW-BS10
Xiaomi ZAJIA
BlitzWolf® BW-BH1 -
Vertigo18
addikt
Nálam is van 4 új böngészős snatch! Kéretik csatlakozni!
BlitzWolf® BW-BH1 Wireless bluetooth Earphone HiFi Mini Light Smart Touch HD Calls Noise Cancelling Single Headphone
Xiaomi ZAJIA Automatic Sense Infrared Induction Water Saving Device For Kitchen Bathroom Sink Faucet
BlitzWolf® BW-BS10 All In One Portable bluetooth Selfie Stick Hidden Phone Clamp with Retractable Tripod
SHARP AQUOS S2(C10) Global Version 5.5 Inch FHD+ NFC Android 8.0 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 630 Octa Core 2.2GHz 4G Smartphone -
Nxn908xxx
őstag
-
Tomi0703
addikt
Sharp teló
BW tripod
Xiaomi ZAJIA
BW headsetAmúgy pár napja jött az email, hogy feladtak nekem egy ilyen bt-os billentyűt. Snachen nyertem, meg is lepődtem, mert nem szoktam megnézni ,hogy nyertem vagy nem. Valami emailt küldhettek volna, hogy gratula. De csak a feladásról küldtek. Még szeptember 18.-án nyertem egyébként. Nem siették el a feladást.

Ez a cucc tényleg ilyen 70-100 dollárt ér?
-
petersx7
csendes tag
Új böngészős snatchek:
SHARP AQUOS S2
BlitzWolf BW-BS10
Xiaomi ZAJIA
BlitzWolf BW-BH1 -
beginnerguy
tag
Új böngészős snatch linkek, táblázatba is beraktam őket.
-
jjeahh
nagyúr
Újak, ha beteltek az előzőek:
SHARP AQUOS S2
BlitzWolf® BW-BS10
Xiaomi ZAJIA
BlitzWolf® BW-BH1 -
JohnnyBoy
tag
-
zappafan
csendes tag
Új böngészős snatch linkek:
Sharp Aquos S2
Xiaomu Zajia
BlitzWolf tripod
BlitzWolf füles -
JohnnyBoy
tag
Itt is van egy jó példa, hogy nem mindig jó üzlet a Group Buy (legalábbis a vásárlónak).
Itt is még van 3-3 hely:
BlitzWolf tripod
INSMA G86 Füles -
Vertigo18
addikt
Ide kellene gyorsan még egy jelentkező!

-
válasz
JohnnyBoy
üzenetére
Amit én olvastam ott meg szerepelt, de ezt kismillió helyen írogatják és az egyik linkeden 2016-os bevezetésről írtak így esetleg azóta változtathattak vagy nem. Én már nem tudom eldönteni hogy mi az igazság. Amit az app-ból szedtem az előbb ott az lenne az elmélet ha meg van két fő akkor küldik annyiért.
-
válasz
JohnnyBoy
üzenetére
Nem értem, annak a szabályát idéztem azzal indítottam a szöveget: Group Draw...., csak angolul, nem spanyolul van írva.
De akkor itt az app-ból a szöveg:
Start Your Group :
Every Group needs at least 2 participants to unlock the discounted price. Choose "Start Your Group" to create a new group, or choose "Join Group" to enter an existing group. Anyone can start a new group, and anyone can join an existing group.Different quantities can be purchased according to different items.Start Your Group :
1. Start a new group
2. Pay for the item.
3. Share and invite your friends.
4. Someone joins the group and completes payment within limited time.
5. The Group Buy order is confirmed and begins processing for shipment.
Time Limit: If no participants join your group within limited time, the order will be canceled, and your payment will be refunded in full.
Join Group :
1. Join a group.
2. Complete payment within limited time.
3. The Group Buy order is confirmed and begins processing for shipment.
Each user can participate in a group once, and the same device and ID are regarded as the same user.
Akkor így van. -
JohnnyBoy
tag
Az 1 cent-es group snatch-ek valóban így működtek. Volt például 5 nyeremény és 14 fős csoportokat kellett összehozni. Amint az öt 14 fős csoport összejött vége is lett a játéknak.
Kb. 10 perc alatt meg is teltek a csoportok. (Nem voltunk túl gyorsak, vagy szervezettek itt a fórumban, de így is lett néhány magyar nyertes, ha jól emlékszem.)
Mindegyik csoportból kisorsoltak 1 főt, tehát meglett az 5 nyertes a max. 70 játékosból.De amelyik Group Buy-ra én gondoltam az az alkalmazásban található vásárlás fajta.
Group Buy applink
Banggood Blog
Group Buy szabályok -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Soha nem nyúltam a BGPay-hez, pont azért hogy ne jusson eszükbe se odaküldeni refundot. Erre ma kaptam egy emailt hogy változott a BGPay egyenlegem, ráraktak 2.02$-t "Promotion Reward" indokkal. Ezt most mire véljem? Nem is volt aktiválva, nem nyomtam semmilyen promócióra se. Ugye ha paypallal fizetek, a refundot ezután is a bankszámlámra fogják visszaküldeni? -
válasz
JohnnyBoy
üzenetére
Az aláhúzott mondatrészeket én úgy értelmezem hogy csak egy győztes van a csapatból.
Group Draw:
Winners are drawn from team participants. Prizes are limited and allocated in advance to the teams who completed first. Each team has only one winner.
For example, this Snatch round begins at 10:00 and ends at 11:00. There are 100 prizes for this round. The first 100 teams that have full members before 11:00 are selected, and one member of each selected team is randomly chosen to win.
Még sosem nyertünk. -
zeon.hu
nagyúr
-
JohnnyBoy
tag
A Group Buy rendelésnél nem úgy van, hogy ha például indítasz egy csoportot, kifizeted a kedvezményes árat, megosztod az ismerősöddel, aki csatlakozik és szintén kifizeti a kedvezményes árat, akkor létrejön a csoportos vásárlás és mindkettőtök megrendelését elkezdik feldolgozni.
Csak azok a kedvezményes árak általában elég minimális kedvezmények.(Valaki korábban linkelt egyet, ott 11$-os terméknél kb. 30 cent lett volna a kedvezmény. Kuponnal vagy pontokkal néha olcsóbban meg lehet vásárolni.)
Ha nem így van akkor törölhető ez a hozzászólás.
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős snatchek:
BlitzWolf tripod
INSMA G86 Füles -
válasz
206 cc
üzenetére
Nekem is idő hogy válaszolok.
Összeszedtem az itteni hozzászólásokból a lényeget:Az adott termékhez létrejött pár száz csoportból lesz egy nyertes csoport az idő lejártakor, amelynek egy nyertes tagja megkapja a 1 centért, 3 forintért az adott terméket. Akik nem nyertek azoknál ha pénzt fizettek akkor visszakapják a BGpay-re, aki ponttal fizetett az meg elveszíti az 5 pontot.
1 csoporthoz csatlakozol és egyet indítasz, így leszel 2 csoportban.
Böngészős oldalon és az app-ban is működik. Ez a böngészős főoldalA Group buy
Összehozol két fős csoportot, aztán ha szerencsétek van és a te 2 fős csoportod nyer, akkor egyikőtök annyiért kapja meg. Ha elfogy az előre beállított csoport mennyiség az adott termékhez, akkor nem lehet többet indítani.
A nem nyertesek a BGPay-re kapják vissza a pénzüket. A Bg app-ban tudod ezt a fajtát rendezni.Akik nyernek azoknak érvényes lesz a vásárlás és megy a folyamat végig ahol az a vége hogy valamikor megkapod.
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Elnézést a tudatlanságomért, de mostanában Alin vásároltam....szóval azt szetném megtudni,hogyan is működnek ezek a csoport kedvezményes vásárlások? Összejön a szükséges létszám és utána sorsolnak a csoportból egy embert vagy egy csoportot sorsolnak ki ahol mindenki a kedvezményes áron kapja meg a terméket?
Illetve a BG oldalán látok olyat is hogy csatlakozom egy terméket vásárló csapathoz és akkor azt ott feltüntetett kicsivel kedvezményesebb áron vehetem meg a terméket?
Kell figyelni valamire vagy pl.ez esetben csatlakozom és kapom a kedvezményes árat ,fizetek és jön a termék?
Bocs,de nincs most időm utána keresni hogy pontosan hogy működnek ezek az akciók illetve angolból sem vagyok profi....
Köszönet előre is az infókért és jó priviben is a segítség! -
Vertigo18
addikt
Bakker, csak most néztem én is, hogy tök üres a telós böngészős linkem!
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone
Meg csináltam én is egy ilyen kábelest!

-
zadrian
csendes tag
Továbbra is üres a csapatom a telóért, tessék csak tessék gyülekezni
-
San398
őstag
Böngészös linkek
Telefon
Tripod
Smart Watch
USB Type-C
INSMA Earphone -
jjeahh
nagyúr
INSMA G86 Metal Bass In-ear Earphone
Egy ilyen fülest valaki dobhat nekem is
-
JohnnyBoy
tag
Böngészős link: BlitzWolf tripod
-
Gexxx
tag
Fenti füles linkhez csatlakoztam. Itt a sajátom, ha az betelne:
INSMA füles [link]
-
Vertigo18
addikt
-
cforgacs
csendes tag
még egy füles link
-
solor
tag
-
zadrian
csendes tag
Csatlakoztam egy telóhoz, meg csináltam is egyet, köszi aki jön:
[link] -
petersx7
csendes tag
Böngészős snatch:
INSMA G86 Füles -
nightzone
aktív tag
Ezt már elengedem akkor
helyette az
ISMA füles is megfelel: [link]
-
htc07
addikt
kupáltam még kicsit a snatches excelen, van benne hátralévő idő oszlop, több energiát nem akarok beleölni nagyon, de ha van aki excelguru, szívesen átadom neki a fejlesztést
-
finest
addikt
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone snatch
https://www.banggood.com/onecentsnatch-detail-892954.html -
beginnerguy
tag
-
pn4hvq
senior tag
-
Mr.Csizmás
titán
INSMA G86 füles [link]
-
falcoon
csendes tag
[link] - INSMA G86 Metal Bass In-ear Earphone 4D Stereo Sound Line Control Headphone With Mic for Mobile Phones - Black
-
nightzone
aktív tag
Note 7 snatch: [link] , tolongás van de még beférsz ha sietsz
-
htc07
addikt
válasz
w.miki
üzenetére
jobb lenne, de fogalmam sincs hogy lehet excelben szétszabdalni az értékeket, összefűzni meg egyszerűbb. plusz az app linkek ugye megint más tészta.
(#12323) beginnerguy
ugyanez, fogalmam sincs hogy lehet excelben érték alapján sort törölni, de ha bármelyikre van megoldásotok, szívesen fogadom
-
törölt tag
[link] INSMA G86 Metal Bass In-ear Earphone 4D Stereo Sound Line Control Headphone With Mic for Mobile Phones - Black
-
Druss
tag
-
cof
veterán
INSMA G86 Metal Bass In-ear Earphone 4D Stereo Sound Line Control Headphone With Mic for Mobile Phones - Black
-
-
szemmelver
aktív tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Kb. Mennyi idő mire reagálnak? 24 órája jeleztem a problémám.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Telo app link,nem az enyem,de kell meg ember.
[link] -
Toncsi
aktív tag
Még 1 ember kellene telóra.
-
htc07
addikt
Sziasztok,
Csináltam egy félautomata excelt a snatcheknek, nem tudom mennyire fog jól működni, de egy próbát megér szerintem:
Használat: az első oszlopba beírod a snatch ID-t (a link címéből), a többit megoldja a script elvileg, és azt is írja, hány hely van még (nem vagyok benne biztos, hogy ezt milyen gyakran frissíti).
Raktam bele párat demónak, ha nem törölgetjük egymásét, szerintem használható rendszerré válhat.Egyelőre csak 50 soros, a completed groupokat szerintem majd mindenki törölgeti.
-
Jimy
csendes tag
-
nightzone
aktív tag
[link] Telefon app snatch valaki?
-
kmarci25
veterán
3 hely még kiadó a Mi Note 3 snatchre.
-
Nem, te visszakapod a 100,92 $-t., tehát a teljes összeg visszajön. Csak attól függően hogy milyen bank milyen kártyájával fizettél lesz árfolyam különbséged a fizetéskori és a most jóváírt pénz közt. Lehet hogy több lesz a veszteséged, vagy kevesebb. Kiszámolhatjuk csak akkor írd meg pü-ben a fizetéskori lekönyvelt forint összeget, a bankot és a kártyát
-
Néha az app nem frissít információkat, ezért mielőtt rányomnál a Apply Refund-ra ellenőrizd már le a böngészős oldalon is.
Nem szokott ekkora szünet lenni. Az expected shipping date a beszerzési idővel is kalkulál az ottani 09.21 elérésekor küldtek volna értesítőt hogy vársz még vagy refund. -
válasz
RevoneX
üzenetére
Gimball témakörben a Zhiyun jó márka, viszont az általad kiszemelt darab elsődlegesen mobiltelefonhoz való.
Nekem az SJ6-os sportkamerához az SJ gimball 1-es van, a mobiltelefon(ok)hoz pedig a Xiaomi Mija gimball-t vettem. Ez gyakrabban van használatban. Mindkettő jó cucc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LEGO klub
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kuponkunyeráló
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest