Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-10 10:27:02

LOGOUT.hu

Baldur's Gate 3

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1220) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ehh. Hogy kéne kezelnem azt a problémát, ha nem feltétlenül akarok úgy tovább játszani, ahova a "Mit tenne ebben a helyzetben a karakter?" és a 'nem sikerült pontosan 20-ast dobni' kombinációja jutotttatott? Ez azt hiszem az ACT 2-3 közti félúton van:
Emperor megkínált a speckó tadpole-al, kíváncsiskodtam, aztán két opció maradt: kötelezően betolni, vagy 21-et dobni 0 bónuszpont mellett (tehát effektíve pont 20 kritikust - talán nem kell mondanom, 4 ispiráció pontot elégetve sem jött össze).
Visszatöltöttem, és ha nem kíváncsiskodok, akkor is hasonló a szituáció, mert csak a "kérdés nélkül agyontaposom" opció marad meg, ami nagyon karakteridegen (nem kérdezni, csak úgy tönkretenni valami vélhetően értékes cuccot, amit most adtak a kezembe, nem a saját cuccom, amit meguntam). Ilyet sohasem csinálna szerintem se Gale, se én magam.
Viszont nem tetszik az ötlet, hogy zombit csináljak magamból (illetve az egész csapatból, mert ha ezt így hagyom, én az összes csapattagot rá fogom dumálni, hogy ha én betoltam, akkor ők is! akkor is, ha rámegy minden további inspiráció pontom... :)) ).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Baldur's Gate 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.