Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snake1977 #116726 üzenetére
Merevlemez, ssd van benne?
Próbáld ki másikkal is. Nekem ehhez hasonló volt egy Maxtor sata2-es vinyó és egy Abit lap kombinációjával, hogy restartnál nem jött be semmi, hidegindításnál meg minden oké volt.
Még erre tudok gondolni.
Ha ez sem jön be, akkor a vga szerintem... -
Borisz76
nagyúr
válasz
snake1977 #116726 üzenetére
Esetleg :
kábelezést , memóriamodulokat és a VGA-t mozgasd meg.
Lehet kontakt hiba és amiatt nem indul a deszka.Az is lehet, hogy egyszerűen nem szeretik egymást...( alaplap és a VGA ).
Nekem is van hasonló jelenségem :
Bekapcsolás után néha megáll a boot az alaplap "fejlécénél".
10-ből 2 alkalommal játsza ezt. Egy reset vagy egy ki-be kapcsolás megoldja. -
válasz
snake1977 #72350 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nem megoldható. Valóban 2.4 Ghz-n dolgozik, de attól még nem Wifi. A vezeték nélküli egerek, billek. Még a Bluetooth is ezen a frekin dolgozik.
A M$ kiadott egy külön eszközt amit "szappantartó"nak becéznek. Kimondottan arra készült, hogy PC-vel összeköthetőek legyenek a kontrollerek. Valószínűleg ennek nem lenne létjogosultsága, ha wifin is működne a dolog.
-
unravel
őstag
-
tornas
őstag
válasz
snake1977 #65960 üzenetére
Ha az bizti elszáll a tápban, akkor ha egyszerűen kicseréled, valszeg megint el fog durranni. Hogy a bizti elrepült, annak mindig oka van. Ez lehet egy félvezető tranyó, egyenirányító zárlata stb.-stb. De szerencsés esetben egy egyszerű zárlat is okozhatja a bizti elszállását, pl. a nyáklap alap egy jó vezetőképességgel megáldott porcica is okozhat zárlatot (tapasztalat és a NYÁK vezetősávján keletkezett hiba kijavítása megoldotta), vagy egy behorpadt tápház is.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
snake1977 #64253 üzenetére
Erre van a vicc, hogy már aki...
Én kifejlődtem te meg csak felnőttél(#64254) DonThomasino
Igen.
Legalábbis nekem a monitor a lapra van dugva, de egy szőrös fánk alatt nehezére esett az ablak mozgatása... Szóval nem értem. -
Kube
senior tag
válasz
snake1977 #63188 üzenetére
Én még ilyennel nem találkoztam, de nem hinném hogy itt a kártya lenne a fő gonosz, de még csak a drivernél se tudnék erre tippelni, meg ennek semmi köze hozzá. Szerintem meg próbáld meg egy másik böngészőben. Ráadásul pont facebook specifikus lenne + VGA? Nem vagyok szakértő de ez nekem eléggé sántít, szerintem ott más lesz a gond, ha mindenhol ilyen duplázódások lennének azt mondom jól van ott tényleg valami nem stimmel, de talán majd egy hozzáértő is válaszol neked.
-
Lompos48
nagyúr
válasz
snake1977 #63072 üzenetére
A táp paraméterei, ebbenaz esetben a feszültségek, betartják a standardként rögzített, ha a ±5% pontosságot teljesítik. Ez a 12V-0s táp esetében ±0.6V. Tehát 11.4...12V rendben van. Kérdés a mérésed pontossága. Ahhoz ellenőrizni kellene a műszert.
Ugyanakkor az, hogy a határ alatt lehetsz/vagy 0.2V (ha a mérés helyes) nem jelent veszélyt. Megtörténhet, ogy valami kezd vacakabbul működni (ne kérdezd, hogy mi), de tönkremenni nem fog semmi. Amíg a géped működik és a feszültség nem csökken tovább, szerkintem nincs aggodalomra okod. -
pjen
félisten
-
Rivaul
addikt
válasz
snake1977 #37760 üzenetére
Teljesítményre megfelelő s még talán a játékok is elszaladgálnak rajta kompromisszumokkal de nem véletlenül nem találsz belőle túl sok működőt. Általában Gpu hibásak lesznek többnyire melegedés vagy csak a koruk miatt. Ha be is vállalod ne szokj hozzá nagyon mert lehet cserben hagy hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest