- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Help! - építményadó
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nand
csendes tag
Üdv,
Microsoft Office liszenszelésével kapcsolatban:
kérlek, javasoljatok nekem egy fórumot v valami lapot, ahol elmagyarázzák, h aktuálisan milyen céges liszenszeket tudok venni és azoknak mi a fedőneve. A Microsoft oldalon egyelőre nem bírtam boldogulni.
(azt tudom, h vannak a bérlős verziók, és a többi terméket pedig most már géphez kötik és nem tehető át új gépre http://www.hwsw.hu/hirek/49817/microsoft-office-2013-licenc.html )
Köszönöm.
N
-
nand
csendes tag
olyat láttam már, h a router nem bír dhcp alapján ipét adni az új csatlakozónak. tehát, ha megadtál egy random ip címet (pl 192.168.1.122) akkor működött. csak aztán el ne felesd visszaállítani, mert visszaállítás nélkül a normális helyeken sem fog menni.
sztem egy próbát megér, de persze ezer más is lehet az oka... -
nand
csendes tag
üdv,
bocs, ha nem ez a fórum.
kérlek, segítsetek ez mire való?
Alvarion universal indoor unit ac power adapterhttp://www.ebay.com/itm/Lot-4pcs-Alvarion-PS1073-0334B5555-Universal-Indoor-Unit-AC-Power-Adaptor-55V-/400412405555?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3a706f33&x=28&y=10
http://produto.mercadolivre.com.br/MLB-484140983-idu-da-alvarion-ps-1073-model-0334b555-black-_JModa eljutottam, h váltóáram hálózati adapter, de mire is való ez?
a rack szekrényben volt, mint régi már nem használt eszköz, csak még senki sem szanálta ki onnan.
van egy elektromos áram kábele és két utp csatlakozási lehetősége.el nem bírom képzelni mi ez.
köszönöm.
N
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hyundai, Kia topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest