Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Tompo92
senior tag
Hali...
GTX285-nek
Elég egy AMD Phenom II X4 940 BE...hogy kihajtsa? -
Geller72
veterán
válasz Barthezz2 #3590 üzenetére
Az Autogordianknot+virtualdubmod+vobsub trióval lehet meglehetősen mélyrehatóan szerkesztgetni video fájlokat. Neked az AutoGK-val az egyik audio sávot ki kell szedned a videóból és úgy elmenteni. gyakorlatilag azt csinálsz a videoval, amit akarsz. Hangsáv, felirat..akármi, és akármennyi.
Megmutatom:
A képen hülyén jön ki, mert ott pont egy audio sáva van, de lehetne dual audio is, és akkor kettő lenne. Pipa ki és mehet tovább. csak nem volt kéznél ezen a gépen dual audio fájlom.[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
válasz Tompo92 #3601 üzenetére
Hopp, most látom, hogy RootRulez kolega rutinosan megleste a profilodat, így láthatóvá vált, számomra is, hogy már megvannak a cuccok. Innentől kezdve meg nem kérdés, már eleve tudnod kellene, hogy főleg 3,7 GHz-en járatva bőven elég neki.
[ Szerkesztve ]
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
kozel30
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy jo topickba irok e. Nekem az a gondom hogy néhány hete ha kicsit megterhelem a gépet mindig megáll (nem kapcsol ki, hanem megfagy néhány másodpercre, percre, de aztán magátol megy minden.) Nemrég cseréltem procit és video kártyát. proci: AMD 5200+ 2.7GHz videokártya ati radeon 4650. Ezek okozhatják vagy netán a tápom lenne kevés? 300w a tápom de a márkáját nem tudom. windws7 használok. Játszani sem tudok mert mindig lefagy. A proci és video kártya csere után rendesen müködött még a COD6 is vitte most minden játék sok neki de van hogy böngészésnél is csinálja. Tud valaki segiteni hogy mi lehet az oka?
-
Blaze71
őstag
válasz kozel30 #3607 üzenetére
Vedd le a ház oldalát és nézd meg a táp márkáját, mert a kraft tűnik kevésnek. A proci, ha Brisbane magos, akkor 65 W-ot eszik, így annak elég majdnem minden, de a VGA is kér magának. Ha kevés a kraft, akkor valahová nem jut és ez általában a VGA lesz. Ilyenkor előfordul, hogy fagyás után, ha kilép mondjuk egy 3D alkalmazásból, mint amilyen a játék is, magához tud térni. Ez mondjuk a Win7 miatt van, mert XP-vel kékhalálozna rögtön.
-
kozel30
csendes tag
válasz tanulosSrac #3608 üzenetére
Én nem sporoltam anno sulinetesgép volt. Probáltam kicsit javitani rajta, azért cseréltem procit és videokártyát. Párhete kezdett szarakodni. De az az oka vagy valami más?
-
nyunyu
félisten
válasz kozel30 #3611 üzenetére
Én nem sporoltam anno sulinetesgép volt.
Akkor meg plane radsoztak a Codegent dragaert.
De mivel a Sulinetnek mar vagy 5 eve vege, igy legalabb annyi idos a tapod, ugyhogy akarmilyen hipermegaszupercsucs marka lenne, akkor is raferne egy portalanitas+kondicsere.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
tanulosSrac
csendes tag
hát kérdés h a "nemrég cseréltem procit és videókártyát" és a "párhete kezdett szarakodni" között mennyi idő telt el...
Leggyanúsabb a táp. Így is úgy is venned kell egy jobbat, ne várd meg míg ez a régi feladja(még a végén magával ránt vmit), mert szerintem örülhetsz h eddig bírta. -
Blaze71
őstag
Jah, kérem. Sulinetes gépen nem is lehetett spórolni, mert akkor eleve el sem indult. Járt nálam olyan gép, amit egyenesen a boltból hoztak, hogy telepítsek rá ezt-azt. Aztán a benne lévő Codegen annyit bírt, hogy a 3DMark2005 a Canyon Flyght alatt lehervasztotta a gépet kékhalálra egy "bika" X550-es VGA-val. Ha tényleg Codegen van benne, akkor reggel vegyél bele legalább egy FSP-400-ast 7-8 ezerért.
-
kozel30
csendes tag
Megnéztem és tényleg codegen van benne.....))
-
Blaze71
őstag
válasz kozel30 #3617 üzenetére
Akkor már ne kapcsold be addig, amig nem vettél bele új tápot.
Az a Codegen új korában is max a feét adta le annak, ami rá van írva. Azóta meg már annyit se, így nix kakajó.
Amúgy helyileg merre vagy?
[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
válasz kozel30 #3622 üzenetére
Igen, azért ajánlottuk. Kicsit öregecske konstrukció is van már köztük a boltok polcain, de ettől ne félj. Most nem fogom megkeresni, de olvastam itt a PH-n tesztet, ahol a 400 W-os FSP folyamatos 450 W-os műterhelés mellett elketyerészett pár órát gond nélkül. Mellette a 700 W-os HKC táp ugyan ezzel a 450 W-os műterheléssel elfüstölt.
-
Blaze71
őstag
-
RootRulez
félisten
Vááá! Sulinetes?
Látom magam előtt az SP házikót és benne a Codegen tápot vagy ami még jobb: Dana vagy Mercury...
Vegyél valami minőségi(bb) min 400W-os tápot.
Amit ajánlani merek és még később is jó lehet az a GIGABYTE superb 460 "csak" 8-9 ezer, de elég jófajtamod: hopp, éjfél előtt frissítettem utoljára, mint megfigyelhettem azóta zajlottak az események..
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Blaze71
őstag
válasz kozel30 #3629 üzenetére
Rendben. Majd este benézek, de írhatsz privátot is.
Igen, ez az. Vagy amit RootRulez kolega is javasolt, Gigabyte SuprB 460. Elvileg ugyan az az FSP táp, csak más cimkével. Viszont van rajta 6 pin PCI-E csdati és 4 db SATA csati, de drágább egy ezressel. Mondjuk nekem is ilyen Giga tápom van az egyik gépben és elégedett vagyok vele nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Geller72
veterán
Van néhány PH-s táp teszt. Érdemes lenne elolvasni. Nekem többnyire FSP tápjaim vannak (most is van 400-700W-ig). Nem rosszak, de hatásfokban van jobb is. Ha kiesik alólam ez a 700-as, akkor tutira egy enermax moduláris táp lesz helyette.
De a lényeg, hogy mindegy milyen, csak minőségi táp legyen.
Itt is van egy aranyos teszt. Mire elég 400W címel. Tanulságos. -
Geller72
veterán
Itt van pölö merovingien tápja. Már vásároltam tőle régebben. Korrekt a csávó.
FSP SAGA II 500W. 12k Zsír új.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Ritka, hogy ennél nagyobb kelljen. Egy 95W TDP-s körüli quadra, egy magos vga-val, plusz a sallang bőven elég. A 400W-os FSP-vel hajtottam a Q6600-at 8x400-on (+ 1 db 3870/512/gddr4). Csatikkal is el van látva bőven..és matt fehér...
[ Szerkesztve ]
-
Blaze71
őstag
válasz Geller72 #3639 üzenetére
Pont ezért venném meg. Elbírna az 5970-nel is.
Az 5970-net húzni nem kell, mert ma ez a legnagyobb VGA és 300 W-ot eszik. Igaz, hogy 2 db PCI-E 6 pin, meg 1 db PCI-E 8 pin csati van rajta, de egy átalakító még beleférne. Hozzá egy 790-es deszka 6 magos Thuban prociva, kissé megrángatva sem enne többet 150 W-nál. Még így is maradna 100 W a többi cuccnak.
Ja, máris összeraktam elméletben egy 400 ezres konfigot.
[ Szerkesztve ]
-
gabipaci
őstag
Hi!
Mi lehet a VGA baja, ha bekapcsolaskor fullra felporog a venti, es nem kuld jelet a monitorra?
THX
Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz Blaze71 #3642 üzenetére
Csipog egyet, nem a rövid szokásos csippanás, egy picit hosszabb.
Kb annyi, míg kimondod azt a szót, hogy "hosszabb".
Egyéblént vízhűtést tettem rá, de nem indult el, azt hittem a ventit hiányolja, csak úgy rádugtam, és akkor vettem észre, hogy padlógázzal indul a venti.Logitech hardware tester
-
Blaze71
őstag
válasz gabipaci #3643 üzenetére
Ez a tipikus VGA hiba Beep kódja. Vedd ki a VGA-t a slotból, majd miután kitakarítottad, tedd vissza. Győződj meg róla, hogy rendesen megkapja-e a tápot, fixen áll-e a slotban, majd próbáld újra. Néha csak sima érintkezési hiba.
-
Vaze
őstag
hali
volna egy táp nagyon olcso pénzért,de mielött megvenném gondoltam kikérem a véleményeteket hogy jó ez a táp vagy sem...nem mai gyerek ép azért gondoltam irok elöbb
antec true 430MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest