Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz Zsolti1987 #3420 üzenetére
Köszi a segítséget..
Letelepítettem, és megoldódott vele a gondom... -
erikke17
őstag
Üdv egér topik kihalónak láttam ezért gondoltam ide irom olyan problémám van hogy minap bedöglött a genius egerem önepek alatt egy kis kereskedőtől tudtam beszerezni vagyis ezt hozta Chicony MSU0718T 1000DPI-s igen nem egy drága darab de ez volt, de ha jobbra akarom lassan húzni akkor csak oda vissza ugrál az egér meg ha lefele akarom húzni akkor is és hát online játék közben mikor távolra kell célozni és egy kicsit kell húzni az egeret lehetetlenség ez mitől lehet??Előre is köszi.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Sanyabá
senior tag
Lehet hogy egy kicsit OFF,de keresnék olyan emberkét aki un, NEP 2003 pályázaton nyert és csináltatott napkollektort. Vagy van-e olyan topik,hol ezzel a témával foglalkoznak?
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
erikke17
őstag
válasz GrandeP #3507 üzenetére
Fehérpapir nem jó kék egér alátét nem jó asztal nem jó, ennyire kaki egér lenne??
Optikai meg a lézeres egér között mi a külömbség??
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
GrandeP
addikt
válasz erikke17 #3508 üzenetére
ELőfordulhat...
A különbség pedig...
"
Az optikai és a lézeres egér működési elve hasonló. Mindkét típusban található egy fényforrás, amely megvilágítja az eszköz alatti felületet, és egy apró képérzékelő, amely sebesen rögzíti a megvilágított terület képét. A lézerfény rövidebb hullámhossza azonban sokkal erősebb megvilágításra képes, mint az optikai egér LED-je, ezért olyan felületi részleteket fed fel, amelyek alapján az egér érzékelője pontosabban tudja követni a mozgást."
[link][ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Vaze
őstag
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Gyufaaa
veterán
Sajna egy óra alatt a memtest nem biztos, hogy kimutatja, hogy a ram szarakszik, vagy netán a lap nem szereti. Volt vele tapasztalatom ABIT deszkánál. Legalább egy 8 órás teszt ráfér. Szerintem csináld meg, hogy külön külön beteszed a ramokat, ha nem eget rengetően sürgős használni a gépet. Bár lassabban, de így is futni fog a rendszer. Így azt is ki tudod zárni, melyik ramot nem szereti esetleg a deszka. Sajna elég sok variáció lehet még. IDE kábelt cseréjét is megpróbálhatod. Esetleg a táp körül is körülnézhetsz. Nem melegszik? Hűtéssel minden oké?
[ Szerkesztve ]
-
Vaze
őstag
válasz Gyufaaa #3513 üzenetére
Sajna nemcsinálta végig a tesztet mert miután kiirta azt amiről képet is tettem be nektek,lefagyot az egész...
most egyesével fogom tesztelni a ramokat,vagyis az egyik már megy 30 perce kb...[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
veterán
válasz erikke17 #3510 üzenetére
hi
igazából tökmindegy nekem optikai van jópár éve vettem logitech mx518 14-15 000 volt most olyan 8-9 elég jól tartja árát még mostis. a lényeg hogyha játékra akarod használni akkor olyan 7-8 alatt ne vegyél afölött már jók vannak mind optikaiba mind lézeresbe az meg hogy egyik több pár száz dpivel nem veszed észre. Egérpadnak nekem Razer exactmat van ez olyan 8000 körül volt nem olcsó darab, alumínium de viszont játékra nagyon peciz van egy speed oldala ami sima ez játékra jó gyors mozdulat stb, meg van egy control ez meg szerkesztés meg stb. ég és föld ha egy ilyenen használom mintha lapon, fa asztalon vagy bármin szóval ha jót akarsz akkor zsebbe kell nyúlni de megéri szerintem mert játékba sok hasznát veszed. van kérdésed írj nyugodtan.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
ja és annyi lenne még hogy van jobbkezes balkezes és ami mindkettőre jó gondolom jobbkezes vagy nagyrészt az mindenki, jobbkezeset vegyél meglátod hogy sokkal kényelmesebb több óra game után nem fárad el kezed mert egyszerűen kézre áll jól szembe azzal ami mind 2 kézre való. megnéztem neked általam említett egér mx518 9500 az egérpad pedig 7000 körül van, vannak szövet padok is de nemjók kopnak volt nekem olyanis, alu az nemfog elkopni
iPhone 13 Pro Max
-
Pitik
csendes tag
Sziasztok!
Vakaki tudja, hogyan, melyik billentyuparanccsal lehet belepni az Eee PC notebook BIOS-aba? Szegyen vagy nem de, ma en sokat probalgattam, viszont nem sikerrel nem jartam.
Koszonom elore is a segitseget! -
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Egy toshiba tecra típusú laptopban vajon hogy lehet behozni a biost?
-
Geller72
veterán
válasz #65675776 #3434 üzenetére
Nem bánnám, ha nem csak egy részét idéznéd a leírtaknak, hanem az egész mondatot, akkor talán lejön, hogy konkrétan mire gondoltam.
"Azt azért megmodhatná vki, hogy ha van egy jól működő OS-em, akkor mi a fáknak kell lecserélni egy olyanra, ami még kiba' messze van attól, hogy stabil legyen?"
Itt a jól működőn volt a hangsúly, aminek a seven baromira nem felel meg. A 3rd hozzátartozik egy működő OS-hez. Szerintem. Jó rendszer lesz, ahogy az XP és a Vista is az lett. Mert az lett. A Sevennek is kell egy SP. Meg idő. És kialakul. De még nem az.
Miden tiszteletem:
. -
törölt tag
válasz Geller72 #3524 üzenetére
A W7-nek nincs semmiféle olyan problémája, amire Te utalsz. Jól működik már most is.
A 3rd party dolgok pedig nem tartoznak hozzá a rendszerhez, pont ettől 3rd party-k. Arról nem a MS tehet, hogy van jópár tróger, nemtörődöm cég. Ezen nem fog változtatni semmiféle SP sem!
-
donpel0
aktív tag
sry, közben megoldódott
[ Szerkesztve ]
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Vaze
őstag
Gyufaaa
mind három ram tesztelve külön külön slotokban is meglettek hajtva egyesével....
Ugynézki hogy minden okés...
Mi legyen a köv lépés?tanácstalan vagyok[ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
Amikor a ramokat egyesével megnézted, akkor volt fagyás? Mert ha nem akkor el kell játszani velük, hogy melyikek nem férnek össze. A ramhiba akkor kizárva. Tegyél be csak egyet a slotba és használd a gépet. Ha nem kékhalálozik, akkor tegyél be még egyet mellé és így tovább. Ha valamelyiknél jelenzkezik ismét akkor kiszeded az összeset és beleteszed azt az egyet elsőnek aztán teszel mellé egy másikat. El kell játszani velük. Valamelyiket nem komázza szerintem a lapod.
-
Vaze
őstag
Okés csinálom is....
KösziMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Nova96
őstag
Egér pad:
Razer Goliathus Omega Speed Pad v. Steelseries Qck Mass v. Razer Sphex vagy
Egér:
Razer Salmosa v. Razer Abyssus v. Steelseries Kinzu
vélemény játékra kell.
És hol vegyem én a Pixel néztem meg elég jó-k az árak.Vagy máshol vegyem? -
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tud abban segíteni, hogy hogy lehet számítógépen fogadni faxot? Van faxmodemünk és van számítógépünk windóóózzzal. Na, és akkor merre tovább?
-
-
Vaze
őstag
Milyen célt szolgál ez a luk a procin?
bal also sarokban[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #3537 üzenetére
Tehát: faxmodem telefonzsinórral rákötni a telefonrendszerre, a modemhez kapott program felinstallálása, abban modem kijelölése és fogadás beállítása. (a) automatikusan minden x-edik csörgésre vagy (b) manuálisan.
Windows vistában már van beépített faxprogram[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
V.Stryker
nagyúr
válasz localhost #3539 üzenetére
Ennyi? Az tök jó.
Mi van akkor, ha a fax küldésekor a gép ki van kapcsolva? Gondolom ilyenkor el sem tudják küldeni mivel nem lesz faxhang? Na, ekkor ezt át kell gondolni.
Vaze: Oda ha beszúrsz egy tűt, akkor tök jól lehet pörgetni a procit és a pörgetés hevében tök jól hűtjük is.
[ Szerkesztve ]
-
-
localhost
Közösségépítő
válasz V.Stryker #3540 üzenetére
Még azon érdemes gondolkodni, hogy a modemhez kapott faxprogram vélhetőleg printerként installálódik a rendszerbe - tehát bármi amit ezen a "printeren kinyomtatsz" faxként továbbítódik a megadott telefonszámra.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Vaze
őstag
válasz Geller72 #3543 üzenetére
Köszönöm a preciz választ,de igazábol még mindig nemtudom hogy ha betömődik hűtő pasztával az a lyuk az gátolhatja a normális működésben vagy sem?
Geller_1972 Köszönöm Szépen
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz localhost #3544 üzenetére
Ez így van. A doksniknál a nyomtatáskor a legördülő menüből ki is választható a nyomtató(k) közül, mint kimenet. Ezért lehet már rég szövegszerkesztőből is direkt faxolni.
Vaze:
Nem, mert a disszipáció a kupak teljes felületén működik, nem a lyukon. A Coller felületére fekszik fel. Véleményem szerint semmi jelentősége a hűtés szempontjából.[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Geller72 #3546 üzenetére
Igen, igen, bár én nem pontosan erre gondoltam.... BÁRMELY alkalmazásból ami nyomtatni tud lehet faxolni, csak a "faxprinter" nyomtatót kell kiválasztani, és máris felugrik az ablak, hogy mikor küldjem és melyik számra ?
-
bolondember
MODERÁTOR
Win XP alatt hogyan lehetne legkönnyebben megakadályozni, h illetéktelenek (jelen esetben egy 12 éves kölök) netezni tudjon? Sajnos a géphez kell hozzáférés, csak a net legyen letiltva...
Kábelnet van, rúter nincs...köszi a tippeket előre is..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
localhost
Közösségépítő
válasz bolondember #3548 üzenetére
A legkönnyebben ? UTP kábelt gépből kiszedni, apuka táskájába beleinzertálni.
-
Geller72
veterán
válasz bolondember #3548 üzenetére
Saját fiók jelszóval levédve, lérehoz egy másik fiók jelszó nélkül, amin nem engedélyezett a net. Ennyi. Azt használhatja. Csinál, amit akar, vagy amit engedsz neki, de net nuku.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest