Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz tibcsiworld #3997 üzenetére
20e ft-ba talán még egy hazai garis G1W (Concorde HD30) is beleférhet, Kínából meg már egész komolyakat is lehet venni ennyiért.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4044 üzenetére
Hidd el, sokan megveszik.
Itt egyből megkapja, van számla és garancia.. Azért kínából nem ilyen egyszerű.havri
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4041 üzenetére
Mi ebben az becsapás? Ha tudja azokat a paramétereket, amiket a leírás ígér, akkor mi a probléma?
A viszonylagosan magas ár mögött lehetnek olyan plusz dolgok, ami miatt adott esetben ésszerű is lehet tőle megvenni.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4044 üzenetére
Figyelj, ha a 12 ezres kamerád beadja a kulcsot, és ez az eladó első szóra ad neked egy másikat helyette, azaz nem kell visszaküldened, várnod egy-két hónapig, mire kapsz egy másik, jó esetben megjavított, működő kamerát, akkor már megérte. Ha nem kapsz, vagy amit kapsz ugyanúgy kuka - lássuk be, azért ez elég sanszos, fogadjuk el, hogy nem vatta újat fognak adni, hanem valakinek a visszaküldött lomjából feltámasztottat - akkor még vehetsz is másikat. Ha nagyon szarul jössz ki, akkor anyagilag ugyanitt tartasz, csak pár hónapig nem tudtad használni. Ha ezalatt szükség lett volna a felvételre, és bebuksz egy kis karosszériázós-fényezősdit, akkor meg többszörösen szarabbul jártál mintha harmincért vetted volna meg ugyanazt, de működne. És akkor lehet, hogy ő tényleg adózik, vámot, járulékokat fizet, azaz hozzájárul a
stadionépítésekhez, meg a Pasaparki lakások méretgyarapodásáhozjóléti állam megteremtéséhez is.
A strand, meg a benzinkúti shop, ahol a félliteres kóla hatszázért lehet a tiéd, na az a lehúzás.
Szerintem.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
válasz tibcsiworld #4060 üzenetére
Ezt a vackot árulták már 15.000ft-ért is hasonló stílusú oldalak.
Give them hell Ukraine!
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4060 üzenetére
Ne is idegesíts, egy nagyon kedves ismerősöm vett most ilyet nemrég...
Semeddig nem tartott volna kérdeznie, de nem...(#4063) JJ hunter: szívesen!
[ Szerkesztve ]
Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
TaaT
nagyúr
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4065 üzenetére
Őszinte leszek, nem voltam rá kíváncsi. Persze a lehetőség innentől adott, ha valaki szeretne tesztvideót, akkor biztosan tudok kérni, vagy a kamerát kölcsön, hogy magam menjek vele egy kört.
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #4068 üzenetére
Tessék, első kézből. A hangminőség külön megér egy misét.
Én is hülye voltam, az elsőnél nem kérdeztem, aztán jöttem ide sírni. Azóta itt ragadtam. -
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4121 üzenetére
Ennyi. És akkor az esetleg beszerezhetetlen alkatrészeket még ki is felejtettem.
-
nemcso
őstag
válasz tibcsiworld #4196 üzenetére
Értem az árdolgot, én a magyarországi garanciát emeltem ki, mivel van olyan, aki inkább itthon vesz, még ha drágább is, de gond esetén talán egyszerűbb az ügyintézés.
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
JJ hunter
aktív tag
válasz tibcsiworld #4194 üzenetére
hát igen...ezt írtam nekik, h a leírásban nincs benne a töltő, de az installációs képen meg ottvan...bosszantó, mert ha nem nézem át újra, akkor most lenne egy töltő nélküli camom útban felém
szerk:
(#4199) Gépötty ez a bolt mennyire megbízható? Nem fake cuccot küldenek? Vámolni kell ezután?
[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
JJ hunter
aktív tag
válasz tibcsiworld #4203 üzenetére
Sztem a bracket a tarto.
Szerk:
koszi szepen az infot[ Szerkesztve ]
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
bul07
nagyúr
válasz tibcsiworld #4252 üzenetére
Itt egy kép [link]
Majd a My Account majd bal oldalt My Coupons fül( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4401 üzenetére
Én 45 napról tudtam, amit 180-ra toltak ki. De, hogy ez most minden vásárlásra igaz, vagy csak az újakra, passz.
Belépve látszik.havri
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4403 üzenetére
Valahol a policybe, nekem emailban jött régen a tájékoztató.
Amúgy a historyban egy vásárlásomnál rákatt a detailsra, és ott alul ez fogad:havri
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz tibcsiworld #4426 üzenetére
Biztonsági felvételre elég a 20 perc is.
-
Copilot64
tag
válasz tibcsiworld #4465 üzenetére
Igen, ebből kiindulva bőven elég. Csak mintha a felvételen apró "döccenések" lennének, de lehet, hogy csak belebeszélem.
-
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4472 üzenetére
Nem, csak a felvétel eleje ilyen. A TeCső felkínálja, hogy javítja a kamera remegését, akkor tud ilyen hullámzó vacak lenni a kép. Engem kifejezetten idegesít. De tekerj bele, később elmúlik.
-
TaaT
nagyúr
válasz tibcsiworld #4536 üzenetére
3300ft forint postával együtt Kínából, nem tétel.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Melyik a jobb, ha 2.5 órát vagy ha 5 órát rögzít?
Ha biztonsági kamerának kell, elég egy 2gb is.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Moleman
addikt
16-os 1800 ft, 32-es 3300 ft, szerintem megéri, tárhely/Ft arányban is.
Én át szoktam másolni gépre a videókat, és csak válogatás után törlöm, bár ha nincs időm nézegetni, egyben szoktam törölni 150-200 gigát, ilyen szempontból jó a 32-es, mert városi bevásárlós üzemben nekem több hét, amíg megtelik. Ha nincs ilyen perverziód, nyilván elég a 16-os is, de ha új kártyát kell venni, én csakis 32-est vennék. -
Gépötty
senior tag
válasz tibcsiworld #4541 üzenetére
Vegyünk egy lehetséges élethelyzetet: belekeveredsz egy koccanásba, amit némi szóváltás követ, mert annak ellenére, hogy nem te vagy a hibás - és ezt a felvétel is bizonyítja - az ellenfeled nem hajlandó elismerni. Sőt, egyre jobban felhúzza magát, majd a végén tettlegességig fajul a dolog. Egy óra múlva ki is érnek a rendőrök, neked pedig addigra valamiről nem lesz videód. Ha vagy olyan ideges, és a rendőrök kiérkezésekor elfelejted kikapcsolni a kamerát, még a használható anyag is törlődik, cserébe többször is megnézheted a yardokat intézkedés közben. Hát nem is tudom...
Amúgy én elég sokszor találkozom olyan helyzettel, aminél nyomok egy save gombot, amivel zárolom az aktuális felvételt későbbi használatra. Lehet ez akármi, tökmindegy. 32GB lehetőséget ad sokmindenre, viszonylag kis összegért. Ha nulláról kell indulni, és most kell megrendelni az összetevőket, én mindenképp ilyet jelölnék be, nem feleakkorát.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
-
lazac_
tag
Nekem sem azért van 32GB-s kártyám, mert olyan izgalmas jelenetek tömkelegét kell megörökítenem, hanem mert úgy gondolom, minél nagyobb a kapacitás, annál kevésbé használódik el a kártya (hiszen adott tárterületre pont feleannyiszor ír ugyanannyi idő alatt, mint egy 16-osra).
-
havri1
félisten
válasz tibcsiworld #4583 üzenetére
Nekem teljesen más okból van a kamera a buszban, de a kiskocsiban is 32gb-os kártya van. Ha megenné a 64-est,az lenne mindbe, ebben biztos vagyok. Ilyen árak mellett szvsz ez nem is kérdés, csak abban az esetben, ha tényleg biztonsági felvételnek kell. Viszont ha fixre rak 4--5 5 perces felvételt, máris kevés az a 2gb osszessegeben.
16gb vagy 32gb a logikus sztem.havri
-
tahepa
senior tag
válasz tibcsiworld #4755 üzenetére
Városi használat a cél...ahol azért ritkább 80 + 80 -as tempó. Este pedig rendszerint a vackomon tartózkodom.
A hatóság pedig magasan lexarja az én felvételemet bármely vitás ügyben (tapasztaltam sajnos)
G1WH (Banggood) gépem amúgy volt már....azt sem használtam este....[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
válasz tibcsiworld #5276 üzenetére
Este, erdőben reflektorral már láttam az út közepén ledermedt őzet, ami csak bámult bele a reflektoromba.
Kellett egy-két tompítottra való átkapcsolás, mire leugrott előlem az útról.
(A nyulak tudnak a kocsi előtt kitartóan szaladni. Csak akkor ugranak félre, ha rájuk villant az ember)Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
dahaka1
csendes tag
válasz tibcsiworld #5283 üzenetére
Hol találok olcsóbban?
Néztem az ajánlott oldalakat, de ott sem olcsóbb. -
tahepa
senior tag
válasz tibcsiworld #5375 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz tibcsiworld #5428 üzenetére
most bármikor van rá 8% kedvezmény, új felhasználóknak 10 asszem.
ugyanilyenem van csak gearbestről.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
TaaT
nagyúr
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #5505 üzenetére
Én 25-37 mm szűkítőt vettem, így elég volt pár réteg szigszalagot tekerni az optika köré, szépen rászorul. De nem nagyon vált be, ahogy kanyarodik az út, a tükröződés is visszajön, csak akkor jó, ha folyamatosan egy irányba mész (mondjuk ez érdekes, mert a kínai 900 ftos polarizált napszemüvegem meg minden irányba jó). Ezért átmenetes lencsét vettem, fent fekete, alul áttetsző, így az ég kevésbé ég be, de mostanában már azt se használom.
-
Laca1212
őstag
válasz tibcsiworld #5511 üzenetére
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #5515 üzenetére
Sima 37 mm-es CPL lencsét vegyél. Plusz hozzá egy szűkítőt, a G1WH-ra azt hiszem nagyobb kell, mint a G1W-re, nem tudom pontosan mekkora, mérd le. Egy 34-37 mm biztos rámegy, legfeljebb többet kell alápárnáznod.
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #6244 üzenetére
Én linkeltem, de ahhoz szükséged van egy ilyen trafóra is. És ha nem közvetlenül a szivargyújtó lábaira kötöd, hanem a biztosítéktáblába, akkor egy plusz biztosítékra is.
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #6252 üzenetére
Ja, úgy igen.
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz tibcsiworld #6255 üzenetére
Meg vaaaannn! Tényleg Te linkelted, de nem ma volt már!
-
Moleman
addikt
válasz tibcsiworld #6256 üzenetére
Újabb is van, hátha olcsóbb.
A linkelt feszültségátalakító arra jó, hogy a szivargyújtótól függetlenül tudsz áramot adni az USB kábelednek.
-
válasz tibcsiworld #6258 üzenetére
Spirál kábel a hivatalos neve.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
huncutka1029
addikt
válasz tibcsiworld #6339 üzenetére
vagy ő teremti a vitás helyzeteket. akkor viszont egy "isten"
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
dniki88
tag
válasz tibcsiworld #6345 üzenetére
Szia
Nem akkor kapcsolnám be amikor helyzet van. Menne folyamatosan. Ha megjön majd elválik. Nem is lett volna az autóban, csak ha hosszabb útra megyek.
-
TaaT
nagyúr
-
félisten
válasz tibcsiworld #6689 üzenetére
Gyanúsak nekem ezek a G1W-k. Eddig konkrétan az összessel a környezetemben gond volt pár hónap alatt, legyen akár tél, akár nyár. Lenullázódó akkuk, elmozduló optikák -- és már kettő olyan is van, amiben egyszerűen hullanak a kártyák, mint a legyek, akárcsak a Tiéd.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
alexw801
senior tag
válasz tibcsiworld #6916 üzenetére
A megoldás: venni egy Yi kamerát.
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
alexw801
senior tag
válasz tibcsiworld #6920 üzenetére
Tényleg csak viccnek szántam.
Nekem car DVR használatra nincs sok szükségem, már a 14 év oroszországi autós életem lezárult.
Viszont Yi fun lettem, ezért veszek és használok Yi action, Yi car és Yi home kamerákat, és a családomban is ezeket terjesztem.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
hzsolee
őstag
válasz tibcsiworld #7629 üzenetére
Én pillanatragaccsal raktam vissza, egyenlőre jó. De beszerzem az említett fbs-t, kipróbálom.
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz tibcsiworld #7635 üzenetére
Bocs, elég széles a loctite termékskálája...
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ACER EK241YEbi FullHD 100 Hz LED Monitor
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- EVGA SuperNOVA 650 G5 650W full moduláris tápegység
- Allview AllBook H 15,6" 4GB DDR4 ram/250GB hdd vagy 160gb SSD notebook töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest