Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
nagyúr
válasz Bogyó bá' #22700 üzenetére
Ebben az összehasonlító videóban a bal oldalon mintha szar lenne az
A800S fókusza. De csak a bal. Ezért a szembe jövők rendszámai nem
annyira tiszták, miközben a jobb oldal meg tűélesnek néz ki. Elég fura!
Elég szopás volt az action-selfie fókusszal anno, nem kezdeném újra...[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
válasz Hauptmann #22702 üzenetére
Nyers fájlt tudnál feltölteni valahova? Sehol nem találok: kíváncsi lennék,
hogy az 1000 éves gépem egyáltalán megbirkózik-e a 4K forrással...
(Az egész fedélzeti-kamera téma onnan került képbe, hogy kicsin múlott,
hogy vki kamikaze mód nekem jöjjön, kíváncsi voltam, honnan jöhetett, s
kiderült, hogy pont figyel egy A500S a tükör mögött. Vacillálok az elég-e?
Elvileg megkapom ezt a nyers fájlt a kocsi tulajától: összevethetném...) -
Sgt. Chris
aktív tag
-
Ciccuka
veterán
70mai Dash Cam Pro-t cseréltünk le A800S-re, de nem minden szempontból jobb úgy vélem.
Pl. az újabbnál aljára rakták a visszajelző Led-et, ahol nem lehet normálisan látni (nappal meg főleg). Eleve alacsony érzékenységre van állítva, de egy kisebb úthiba is elég, hogy nekiálljon 15 másodperces Emergency módba kapcsolni. Parking Surveillance módot be se lehet kapcsolni az újnál HW Kit nélkül. A hangvezérlést is el kell felejteni. Több helyet is foglal el a szélvédőből. Szóval van visszalépés bőven.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Andreas2
tag
válasz sgabor #22622 üzenetére
Én három nappal később nézelődtem Banggood-on, sajnos akkor már nem volt ilyen jó áron.
Végül a gyártó oldaláról rendeltem. Jelenleg ott a legolcsóbb kamera és ki lehet választani, hogy mi legyen a csomagban plusz 100$ felett 10%-os Viofo kupon is járt. Így 141 helyett 127 dollárért jön a V3-as A119, polárszűrővel, GPS-szel, hardver kit-tel, biztosítéktábla csatlakozókkal.
Viofo A119V3
[link]
Fuse tap link
[link]Végül máshonnan rendeltem egy tapadókorongos tartót is, először nem akartam, mert a GPS modullal nem használható együtt:
[link][ Szerkesztve ]
-
Sgt. Chris
aktív tag
No meghánytam-vetettem és maradt az első gondolat.
A800S+RC06 lesz+hardware kit.Remélem beválik.
apropó: valaki építette be Peugeot 5008-ba? A biztosítéktáblához viszonyulás miatt érdekelne :-D
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Leki78
tag
Frissült a 70Mai alkalmazás! Most már működik a Driving Route opció. (A500S)
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
Hauptmann
addikt
válasz Sgt. Chris #22717 üzenetére
Azt inkább elvinném egy hozzáértőhöz, a BSI nem igazán díjazza, ha csak úgy valami rá van kötve pluszban, elképzelhető, hogy tele fogja hányni a can bus-t hibákkal.
Leki78,
Na, ez jó hír, remélem, az A800S-nél is megy. Majd megnézem holnap, lusta vagyok már kimenni az autóhoz a kertbe.
[ Szerkesztve ]
-
Leki78
tag
válasz SzabóTamàs90 #22721 üzenetére
Rögzíti az app az útvonaladat térkép nézetben amit utána vissza tudsz nézni.
Le szoktál maradni a kedvenc műsorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tvben.hu/zzepg/zzepg/ajanlas.php?ki=24
-
bikfic1
tag
Sziasztok! sajnos megrongálódott az összekötő kábel a hatso kamera és a dashcam között. ( az a hosszú kábel) kerestem, de nem találtam ilyet külön amit meg lehetne rendelni. a hátsó kamera képét nem mutatja, rögzíti a dashcam a kábel sérülése miatt. meg lehet javitani ezt házilag minden forrasztó , meg specko eszköz nélkül? kb 40cm - et kellene kiiktatni belőle. vagy tudtok boltot ahol lehet ilyen kábelt rendelni? köszi.
-
vadkörte
addikt
A SmartCom nevű shop-ot ismeri valaki? Ha igen vélemény róluk?
Elég jó áron van náluk A500 szettben (a számla miatt külföldi eladók kilőve) MiSmart-on is csak külön-külön lehet megvenni.
Az autó - Prius P2 - amibe kerülne még nincs meg, de próbálok előre gondolkodni, a jelenlegit - Yi DashCam - nem akarom megtartani. A 4:3-as képarány mennyire lehet probléma?Üdv. V. Körte
-
Daert
őstag
Üdv urak!
Telepíteném az A800s-t,de kissé bizonytalan vagyok a kábel elrejtése kapcsán.Szivargyújtóról lesz megtámogatva és egy Octavia-ba kerül.Kissé tartok a légzsákok miatt a kárpit bontásakor.Van videó ami mutatja hogy lehet probléma mentesen behúzni?EZ alapján bátran szerelhető??[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
válasz vadkörte #22731 üzenetére
Az elsőt értem de az A oszlop kárpitját nyugodtan meg lehet bontani az illesztésnél,vagy csak az applikátorral nyomkodjam be közé a kábelt?Ugye a szigetelőgumit nem kell leszedni csak mögé tömni?A hátsót még nem biztos hogy bekötöm.Sok cuccot szállítok,nem szeretném hogy pl. a benzines fűkasza vagy valami hasonló beleakadjon a vezetékbe.De a küszöbbe való elvezetés ötlete tetszik.Erről lehet valahol videó??
-
Leki78
tag
válasz SzabóTamàs90 #22734 üzenetére
Nekünk ez a funkció nem működött. [kép]
-
vadkörte
addikt
A jelenlegi autómban - F Astra - nincs függönylégzsák, ott levettem az A oszlop burkolatát, de felesleges volt. Szerintem az aplikátorral - én annó nem kaptam - simán be lehet szuszakolni a kárpit és a borítás alá a kédergumiig annyira, hogy ne látszódjon, utána mehet le a gumi pereme alatt. A következőnél - P2 - tuti nem fogok szenvedni vele (pláne mert légzsák van alatta - csak betűröm a panel és a kárpit közé. Kihúzhatod a gumit, de felesleges, egy problémával több lesz a visszarakása, szerintem elég, ha betűröd alá. Nálam így fut a kamera és a tolatóradar is és egyik sem látszik.
Az autód típusát nem ismerem, de ha nem sedan, akkor a hátsó ajtónak csak van valami belső burkolata, az alatt is el lehet vezetni a vezetéket - OK ez nem 5 perc, nagyobb bontással jár, de esztétikusabb és a vezetékek sem lógnak.
INNEN jött az ötletÜdv. V. Körte
-
VaZso
senior tag
válasz bikfic1 #22723 üzenetére
Szia!
Meg lehet javítani, de forrasztanám és zsugorcsövet raknék az erekre és a toldás helyére, kívülről is.
Egyébként három ér van benne plusz árnyékolás (tehát összesen négy pont), nekem toldanom kellett.
Forrasztás nélkül nem állnék neki (bár "csoki szorító" talán még működhet)...
-
VaZso
senior tag
Simán nem nyomkodnám be.
A videó, amit fent linkeltél, nem tesz említést arról, hol vezette át a kábelt a tetőkárpit vonalától az oldalsó részen, de nálam az ott látható illesztésnél már a függönylégzsák részei vannak, ott nem vezetném át emiatt.Én végül a műanyag szélvédő melletti részén vezettem le, és a küszöb alatt megy át a hátsó kamerához. Ha le mered szedni az oldalsó borítást, akkor át tudod vezetni úgy, hogy ne legyen útban a légzsáknak, de szimplán nem tűrném be vízszintesen a két műanyag kapcsolódásánál.
A kábeleket el lehet vezetni úgy, hogy ne akadjon bele semmi, egy szedán és egy kombiban is sikerült így megoldani. Utóbbinál le kellett venni a csomagtér egyik oldalsó borítását, ill. a hátsó ajtó borítását, utóbbinál a gyári átvezetőn kellett átküzdeni ezt is, hogy ne legyen útban abszolút semminek.
-
d.tiborz
aktív tag
válasz vadkörte #22729 üzenetére
Xiaomi TV stick-et rendeltem tőlük (Netflix miatt), de közben a TV is gyorsan lecserélődött, ezért a sticket 5 nap után visszaküldtem.
1. nap postára adtam,
2. nap megérkezett hozzájuk,
Ők még aznap (!) visszautalták a vételárat,
3. nap számlámon volt a pénz.
Szerintem korrekt cég. -
VaZso
senior tag
válasz SzabóTamàs90 #22744 üzenetére
Először a program fő lépernyőjén bal felül user piktogram, my devices, eszköz kiválasztása, firmware update.
Utána kapcsolódsz a kamerához és felajánlja.
-
Daert
őstag
Köszönöm a javaslatokat a kábelvezetès elvègzèsère!
-
shield
őstag
[70mai A800S] Érdemes azt a kártyát megrendelni, amit adnának mellé? Van valakinek tapasztalata vele? Előre is köszi.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
monaka
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sajnos rendszeresen rongálja valaki az utcán parkoló autóm (és más lakók autóit is), természetesen éjszaka. Az érintett területen nincs közvilágítás. Bizonyíték gyűjtés miatt lenne szükségem egy olyan kamerára, aminek nagyon gyenge fényviszonyok mellett is jó az éjszakai képminősége. A felvételeket sötétedéstől reggelig kellene készíteni, nem szükséges 0-24 órában. Ajánlásokat szeretnék kérni a probléma megoldására, max. 50e Ft-ig, de jobb lenne olcsóbban. Talán egy kamera is elég lehet erre a célra, az elsődleges szempont az éjszakai felvétel készítése, de ha már megveszem, akkor hosszabb utakon is használnám nappal, mint rendes fedélzeti kamerát. Ha nincs olyan autós kamera (vagy csak irreális áron) ami kifejezetten jó lehet éjszaka is, akkor infra reflektort is vennék kiegészítésnek.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
DigitXT
nagyúr
válasz monaka #22749 üzenetére
Infra reflektorral szerintem nem sokra mész: az autós kamerák jellemzően nem
éjjellátásra készültek, hiszen a sofőr sem látna úgy, így a fényszórót használja.
Biztonsági kamerák természetesen tudnak éjjellátó módot, és elketyegnek egy
5V-os tápról, szóval ha ilyet rejtesz a kocsiba, akár fel is tudod venni a rongálót.
(Az más kérdés, hogy milyen jogszabályi követelménye van, hogy közterületet*
figyelhess meg, nem annyira triviális dolog: minimum tájékoztatni kell a rongálót
róla, ami meglehetősen abszurd... bár lehet, hogy ettől a te kocsid kihagyná.)*: mivel a kocsi közterületen parkol, így viszonylag korlátozottak a lehetőségeid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs