Új hozzászólás Aktív témák

• Tyson5

tag

válasz Dr. Szilikát #14373 üzenetére

Ez hatalmas segítség lehet, köszönöm. Az említett szelep pontosan hol található a gépben? Ugye nem a "vízforraló" aljában? :D Amúgy fülre nem engedi el a nyomást.

Ma reggel szétszedtem (még mielőtt a kommentedet olvastam volna) és alaposan kipucoltam a duggatyút, leszedtem a "vízforralót" (bocsi, nem tudom mi a neve), alaposan megmozgattam, megjárattam azt a rugós mechanizmust. Jó nagy szívás szétszedni, soha nem szedtem még szét kávégépet, szóval izgultam rendesen, hogy fog-e még működni mikor összerakom :D

Most az 50ml kb.45ml, a 100ml kb. 90ml, szóval ez okés. Viszont kb. 60ml után továbbra is eléggé víz színe van és a kávé nem igazán "habos", hanem kissé víz állagú.

Főleg a családban lévő, ugyanilyen kágégép kávéjával összehasonlítva nagy a különbség, az szép krémes kávét ad és ugyan az is "kiszőkül", de nem "kivizesedik", mint ez a gép.

Milyen zsírral érdemes kenni a dugattyút? Ideiglenesen összeraktam zsírzás nélkül, 1-2kávé lefő így is, de valamivel bekenném. Honnan rendeljek, vagy Budapesten valahol személyesen lehet venni? pl. MediaMarkt (ott elég sok kávés cucc van) vagy valami kávés bolt?

Új hozzászólás Aktív témák