- sziku69: Szólánc.
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson5
tag
válasz
Dr. Szilikát #14373 üzenetére
Ez hatalmas segítség lehet, köszönöm. Az említett szelep pontosan hol található a gépben? Ugye nem a "vízforraló" aljában?
Amúgy fülre nem engedi el a nyomást.
Ma reggel szétszedtem (még mielőtt a kommentedet olvastam volna) és alaposan kipucoltam a duggatyút, leszedtem a "vízforralót" (bocsi, nem tudom mi a neve), alaposan megmozgattam, megjárattam azt a rugós mechanizmust. Jó nagy szívás szétszedni, soha nem szedtem még szét kávégépet, szóval izgultam rendesen, hogy fog-e még működni mikor összerakomMost az 50ml kb.45ml, a 100ml kb. 90ml, szóval ez okés. Viszont kb. 60ml után továbbra is eléggé víz színe van és a kávé nem igazán "habos", hanem kissé víz állagú.
Főleg a családban lévő, ugyanilyen kágégép kávéjával összehasonlítva nagy a különbség, az szép krémes kávét ad és ugyan az is "kiszőkül", de nem "kivizesedik", mint ez a gép.
Milyen zsírral érdemes kenni a dugattyút? Ideiglenesen összeraktam zsírzás nélkül, 1-2kávé lefő így is, de valamivel bekenném. Honnan rendeljek, vagy Budapesten valahol személyesen lehet venni? pl. MediaMarkt (ott elég sok kávés cucc van) vagy valami kávés bolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Óra topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra