- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
fekeandras #713 üzenetére
Nem akarok szövegértelmezési vitát szítani, de azt írtad: ott tuningról volt szó, semmi másról. Majd bemásolsz négy adatot, kettőt benzinesre, kettőt dízelre, egyik a gyári állapotú motor fajlagos fogyasztása (dízelre és benzinre), másik a tuningolt. Ebben, akárhogy is akarnám másképp olvasni, benne van a gyári, tehát a nem tuningolt motor fajlagos fogyasztása is. Vagyis az az állítás, hogy kizárólag tuningról volt szó, nem igaz.
A másik része a dolgonak, hogy az én tapasztalatom azt mutatja, a gyári állapotú motorok esetén a dízel favorizálása sem mindig helyes döntés. Ettől te még olyan motorú autóval jársz, amilyennel akarsz, nem az én dolgom. Viszont ha megjelenik egy cikk, hogy x.y által reprodukálhatóan mért dízel fogyasztás több, mint az én benzinesemé, akkor bizony röhögni fogok, nagyokat.
Szerk: volt 1.6-os benzines borám, azóta nekem a vw benzines motorjai nem etalonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest