Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
fekeandras #713 üzenetére
Nem akarok szövegértelmezési vitát szítani, de azt írtad: ott tuningról volt szó, semmi másról. Majd bemásolsz négy adatot, kettőt benzinesre, kettőt dízelre, egyik a gyári állapotú motor fajlagos fogyasztása (dízelre és benzinre), másik a tuningolt. Ebben, akárhogy is akarnám másképp olvasni, benne van a gyári, tehát a nem tuningolt motor fajlagos fogyasztása is. Vagyis az az állítás, hogy kizárólag tuningról volt szó, nem igaz.
A másik része a dolgonak, hogy az én tapasztalatom azt mutatja, a gyári állapotú motorok esetén a dízel favorizálása sem mindig helyes döntés. Ettől te még olyan motorú autóval jársz, amilyennel akarsz, nem az én dolgom. Viszont ha megjelenik egy cikk, hogy x.y által reprodukálhatóan mért dízel fogyasztás több, mint az én benzinesemé, akkor bizony röhögni fogok, nagyokat.
Szerk: volt 1.6-os benzines borám, azóta nekem a vw benzines motorjai nem etalonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest