Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bambano titán válasz  fekeandras

üzenetére fekeandras

üzenetéreNem akarok szövegértelmezési vitát szítani, de azt írtad: ott tuningról volt szó, semmi másról. Majd bemásolsz négy adatot, kettőt benzinesre, kettőt dízelre, egyik a gyári állapotú motor fajlagos fogyasztása (dízelre és benzinre), másik a tuningolt. Ebben, akárhogy is akarnám másképp olvasni, benne van a gyári, tehát a nem tuningolt motor fajlagos fogyasztása is. Vagyis az az állítás, hogy kizárólag tuningról volt szó, nem igaz. A másik része a dolgonak, hogy az én tapasztalatom azt mutatja, a gyári állapotú motorok esetén a dízel favorizálása sem mindig helyes döntés. Ettől te még olyan motorú autóval jársz, amilyennel akarsz, nem az én dolgom. Viszont ha megjelenik egy cikk, hogy x.y által reprodukálhatóan mért dízel fogyasztás több, mint az én benzinesemé, akkor bizony röhögni fogok, nagyokat. Szerk: volt 1.6-os benzines borám, azóta nekem a vw benzines motorjai nem etalonok. 
- 

üzenetére fekeandras

üzenetéreÉn mást látok a #700-ban. 
- 

üzenetére fekeandras

üzenetéreArról, hogyha összevetem abban a cikkben pontosan megadott paraméterek között mért adatot a saját mérésemmel, kiderül, hogy valójában a dízel hatásfokról és az alacsony fogyasztásról szóló hiedelmek abban a vezetési szituációban tévesnek bizonyultak. Régebben, amikor még nem ez volt az üzemanyag árak között az arány, kiszámoltam, hogy nagyon szerencsés esetben még az is előfordulhat nagy ritkán, hogy 6-8 év alatt megtérül egy dízel az én vezetési szokásaim szerint. Azóta nagyot változott a világ azon része, ahol az üzemanyagárakat kalkulálják, így az lenne a számítás eredménye, hogy a dízel drágább induláskor és folyamatosan többe kerül. Nekem továbbra is benzin az üzemanyag, és mélyen egyetértek az M főnökkel. 
- 

üzenetére fekeandras

üzenetéreNemrég volt a belsőségen egy cikk, amiben leírták, hogy milyen körülmények között és mennyit zabált nekik a mazda6 dízel. Mivel pontosan ugyanolyan körülmények között én is járok és nagyjából ugyanannyit, vagy kicsit kevesebbet fogyaszt a benzintemetőm, csak röhögök a dízeleken. Meg jó lenne ugyanolyan műszaki szinvonalon álló autókat hasonlítgatni. Tehát turbódízelt turbós benzineshez. 
- 

bambano titán válasz  (Kolombusz)

üzenetére (Kolombusz)

üzenetéreÁrulnak olyan cuccot, ami az mp3 lejátszó hangját fm rádió számára megfelelő modulációval kisugározza és azt a rádió tudja venni, mint egy sima országos rádiót. 
- 

bambano titán válasz  AMD Power

üzenetére AMD Power

üzenetéreNem látod, hogy szivárog. Rendes szervizbe beviszed, túlnyomás alá helyezik és klderül, hol szivárog. Jobb esetben uv-re fénylő folyadékkal tolják meg, az rögtön látszik. Ha megjárattad a motort, és levetted a hűtő sapkáját, akkor ha nem bugyborékol, másik univerzumba kerültél, ahol nem érvényesek az alap fizikai törvények. Járó motorú autóról csak azok veszik le a hűtő sapkáját, akik gyorsan fel akarják újítani az egészet. 
- 

bambano titán Ha új gumikat raksz rá, javasolt megnézetni. Egy garnitúra új gumi sokkal több, mint amibe egy ellenőrzés, beállítás kerül. Ha mindegyik régit kikukázod, akkor azzal már kár szórakozni. 
 Szerintem egyrészt okozhat problémát az ütés, másrészt okozhatta a defektet a futómű problémája. nem tudni, mi volt előbb.
 imho.
- 

bambano titán válasz  hobizoli

üzenetére hobizoli

üzenetéreAz, hogy nem folyamatosan jön a motorból a kipufogó gáz, áramlástanilag lengéseket okoz a kipufogóban. Adott motorhoz, adott fordulatszámhoz lehet optimalizálni a kipufogó rendszer hosszát, amivel el lehet érni, hogy a gáz szinkronban lengjen a kipufogáshoz képest, ez valamennyi szívóhatást biztosít a hengernél, javul az öblítés azon a fordulatszámon. 
- 

bambano titán A re050a idei tesztgyőztes lett az adacnál, annyira nem lehet rossz gumi. Igaz, a nero lett szorosan mögötte a második  
 Nekem nem evo9-esem van, elég lesz rá a 050-is, nem akarok kéthetente gumit cserélni...
 Ha nem titok átküldhetnéd a gumisod adatait: címét, telefonszámát, esetleg magánban.
 [Szerkesztve]
- 

bambano titán válasz  (Kolombusz)

üzenetére (Kolombusz)

üzenetéreEbben a kategóriában ha nem is normális, de nagyon nem lóg ki a sorból... 
 Nálam lesz futómű baj is, azért megy kedden szervizbe. Csak jó lenne egy füst alatt a gumit is lecserélni, nehogy a régi gumi szétverje az új futómű alkatrészeket.
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yettel topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Vicces képek
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

mennyi ideig lehetett ezzel heccelni
 mennyi ideig lehetett ezzel heccelni