- Fórumok
- Lokál
- Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I.
- (téma lezárva)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
37800 - 37701
50005 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Varoz
addikt
Én facebook-on chat-elek jocc kollégával.

-
westcoastog
veterán
holvagytok, mindenki codozik?

-
westcoastog
veterán
hát ez nem igaz, előbb direkt kiléptem hogy elmentettem, most újra elindítom a gémet és nincs resume game? hát milyen meló ez vazzeg.

-
westcoastog
veterán
Bárcsak kúrni lehetnék..

Kurva jó gém ez a black ops, de, a második pályán amikor fölvettem a minigunt, egy résznél kifagyott, leállítom, majd mondom folytatom, látom nem chekpointtól indít hanem kezdhetem előről az egész második pályát, fuck
Jó megvan, kifagyás miatt nem lett elmentve.. -
I'm Jocc
tag
-
WesTM
őstag
Hát mi ez a csend?
Mindenki kúrni ment? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WesTM
őstag
Picsába utána néztem ennek a vidocknak.
1. kurvadrága.
2. nem lehet itthon kapni.
3. az előző 2...Pedig de jó lenne...

-
westcoastog
veterán
Bgs live stream megy a machinima.com-on, de úgy akad mint a kurvaélet..

de jó lenne ott lenni istenem. Legalább már a cod lent lenne aztán kockulhatnék szemkifolyásig, de még addig is 1 óra van. -
WesTM
őstag
Basszus, az enyémen van express card slot, jó lenne tudni, how much forint egy olyan kütyü. Beledobnám a 3850et.
Gondolom irreálisan drága.
Utána járok. Kéne egy kis 3d craft a laptopba. Szeretem egy 17.es crt moncsit ide a szobába, meg még oktojálnék egy olyan laptop külső vga-s megoldást, és lehetne cod bozni... 
Most a FEAR-PM-et toljk rajta, meglepően jól viszi medium beállításokkal. Emlékszem régen megölt minden gépet. Most meg laptopon tolom... Fejlődik a technika...
MÁS: Van-van létjogosultság, de annyival nem jobb, mint amivel drágább.

Most olvastam egy jó aláírást.
Nem AMD-s vagyok, hanem ATis.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ha lenne a notiban MXM foglalat, akkor nyert ügy, mert akkor "csak" egy MXM-es VGA-t kell találni. Ugyanolyan felépítésű, mint a desktop PC-k PCI-E busza, mert lényegében az is, csak más forma. Ilyen a notidban valszeg nincs, plusz ahhoz áttervezni kellene a hűtést, meg lehet hely se volna. Express Cardos megoldás jó lenne, ha volna a notin, de mint írtad, az sincs. Így gyak nem igazán oldható meg a külső VGA, mert nincs nagy sávszélességű busz, ahova csatlakozna.
(#37760) westcoastog: Én órarendem is ergya, bár azt magam raktam össze, nem kapcsoltam időben.
(#37768) Zk: System restore be van kapcsolva? Mert akkor system restore-ral meg lehetne oldani a dolgokat.
(#37772) pckownz: Egyszer én is, mikor majdan egyszer lesz rá pénzem és Steamen 15€ alatt lesz az ára, de még nem próbáltam ki, de a CoD-ok singleje ált. hangulatos.
(#37782) Zk: Nekem is seed szerver van, bár csak eddig 3TB ment fel, és ~115-ös arányom van, jó az.

(#37789) WesTM: Hogyne lenne 1.5 TB méret!?
500GB-s lemezekből könnyű összetolni. Ugyanígy a 640 GB is érdekes dolog, két 320-as lemezből kijön.
De a Samsung F4-ek asszem már ~667 GB lemezekkel oldják meg a témát.A VGA amúgy desktop szemmel nem túl acélos, mert "csak" 40W TDP a FX 580, tehát apró kari, meg "csak" DX10-es kari. De nem is játékos teljesítményük miatt veszik a Quadrokat, hanem a munkára használhatóság miatt és a Quadrok ebből a szempontból jobbak, mert bár ugyanolyan VGA-k, más a támogatottságuk e téren, jobban teljesítenek. Meg gondolom zömmel a proci van dolgoztatva, akkor meg végülis mindegy milyen VGA ad képet, de ha munkára is befogják a VGA-t, akkor ez a kicsi Quadro is jól fog dolgozni. 16 CUDA mag van a kariban, szóval nem nagy dolog.
Mondom én, hogy azért egy Quadnak, i5-i7-nek azért van létjogosultsága és ahhoz nem is kell dolgozni velük. Normál használatnál is ki tud jönni az erejük.
Persze böngészés, msn, zene közben nem, de amúgy igen. -
WesTM
őstag
Szia Drága barátom!
Én nem használok spyware irtót.
Egyszerű ESET Smart Sec. van fent, szerintem próbáld meg te is.
Hátha. Általában hiányzó rendszerfilet, elég nehéz pótolni.
Majdhogynem lehetetlen. Azt hiszem ezután vagy nem lesz sidebarod, vagy megpróbálsz egy frissítő telepítést csinálni. Bár nem tudom win7-nél ez hogy működik, de vistán volt olyan, hogy maradt minden, asztalon is háttér, minden beállítás, csak rendberakta az oprendszert. Ezt kéne megnézni hogy tudja-e a win7.Amúgy hogy vagy Mesterem?
Aláírásodon meghaltam!

Lőttem ma pár képet az i7ről, szétszedtem ma, azt mondták szabad kezet kapok, építsem fel a rendszert. Meg videót is csináltam, otthon majd feltöltök...

Tetszik a munka. Tegnap egy rendes TV stúdióban voltam. Hát beszartam. Én ilyet még nem láttam. Olyan távvezérlehető kamerák, kép keverőpultok, hang keverők milliárdnyi potival, hogy leesett az állam. Mindent elmagyarázott a "főnök", nagyon jóban vagyok, kiderült hogy ő is pecás, úgyhogy van téma dögivel. Már várom, hogy holnap mit csinálok. Délelőtt valószínűleg befejezem az i7-et.

Ma hogy szétszedtem néztem 1.5tb-s wd vinyók. Nem is tudtam hogy létezik ekkora méret. Beszarás. Az ssd OCZ 64gb.
Biossal is barátkozom, hát elég sok feszültség állítási lehetőség van, észnél kell lenni mit mire állítgat az ember. De tetszik. Van benne kihívás.
Komoly gép. Ma is tömörítgettem vele, hát beszarás. Amúgy hétköznapi használatban nem mondanám, hogy nagyon észrevehető lenne a különbség. Azt mondom, nem jobb annyival, mint amivel drágább. Száguld minden, de az már a core2-nél is adott volt. Legjobb alternatíva ennek tükrében szerintem i5 750.

Videókártyát is jobban megnéztem nvidia quadro fx 580. Igazából nem tudom mire képes, annyira nem is érdekel...

-
Ice!?
őstag
csak poénból mondtam, de oké xd
asszem nem ártana lecserélnem a 2x1gb 800as geileket 2x2gb 1066-ra.

nőni fog az e-penisem.

háj west.
-
westcoastog
veterán
szebbnapot
-
I'm Jocc
tag
-
pckownz
őstag
Nezz be CoD7 topicba...
Fingatja a 2magot eleg eroteljesen!
2GiGa ramombol 1,8gigat eszik maga a cod....
Novelnem kellett a virtualis memoriat hogy elferjek, alt-tab olyan 15-20sec...
Nemsokara megy le a media marktba, meglesem mennyi es hogy mennyit kell meg melle raknom.
Asszem CoD4 origi megy eladasra...
-
- = Zk = -
félisten
sokan a zarányuk miatt aggódnak, én meg szenvedek a géppel, mert behalt

amúgy simán seed szeró. fél évig használtam, magra, meg 1stre...elegendő arra, hogy bohóckodjam vele idekint xDD -
Ice!?
őstag
na menjetek a ..

jocc: lerontanád a 120/80 tb -os arányod?
jobb mint a vérnyomásom.
ha neked nem fut, töltsd le nekemxd -
nixx-21
őstag
-
I'm Jocc
tag
-
nixx-21
őstag
-
Ice!?
őstag
-
nixx-21
őstag
-
Ice!?
őstag
-
westcoastog
veterán
-
nixx-21
őstag
-
pckownz
őstag
Gecc. Asszem benevezek egy BlackOps origire...
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
Spybot SnD -t tudom ajanlani megelozes celjabol.
-
- = Zk = -
félisten
sshnas21.dll
őt irtottam ki, mivel fertőzött volt. ezt valahogy vissza kéne állitani. 5let?

amit a gugli kidobott lehetőséget, mindet kipróbáltam. az első 20at biztosan. -
- = Zk = -
félisten
nah, a sidebar-omat támadta meg ez a geci

valakinek valami tanács ez ügyben?
-
- = Zk = -
félisten
hát nem bekaptam egy spyware-t

legjobb spyware irtó program?....
-
- = Zk = -
félisten
-
nixx-21
őstag
azzt....a....hét..mega..nyolcszázát....
phuuu
iszonyatosna elkapott ez a gém...bejön a stílusa nagyon kajak laragasztott... -
Ice!?
őstag
jóéjt gájz. én még maradok. holnap doki. legalább megpróbálom kipihenni magam. a két nap alatt durván 7 órát aludtam. zsír.
-
I'm Jocc
tag
-
westcoastog
veterán
nah megyek emberek, ilyen fos órarendet is csak nekem tudnak összerakni.
jó8 -
Ice!?
őstag
ki van ez találva.
minimum sebesség amit kötelesek cuccolni, az 192kb, azt hiszem, de az vagy mindig megvan, vagy abszolút nincs net.
amúgy nagy balfaszok.
jocc, szomorú valóság. : )
-
I'm Jocc
tag
Ki a f*szom az a fogyasztóvédelem???
Ebben az országban mindent el lehet adni... 
-
- = Zk = -
félisten
nem tud valaki valamiféle külső VGA-ról? kéne a laposomhoz... hmm
-
westcoastog
veterán
-
I'm Jocc
tag
Elég fatüzeléses sajna:S De felétek sincs semmi más?
Pendrive-al futkozol a szerver meg a géped közt gyorsabban végzel az tuti.
Nekem meg itt van a 25 mega aztán alig használom...
Jó igaz az azért is, mivel ilyen hatalmasanjó gamer gépem vanXD Filmet egyedül nem nézek, nem ülök meg annyit a seggemen egyhelyben. -
Ice!?
őstag
dunaweb.
itt nincs más, csak ez a vezeték nélküli vicc. elvileg 2,5/256-nak kéne lennie. -
törölt tag
Nálunk ADSL van már régóta, csak lassú és drága.
(#37752) westcoastog: T-Home oldala szerint elérhető nálunk is (Sződ) az ADSL, csak kérdés, hogy valóban-e, ill. mi az a maximális sávszélesség, ami stabilan elérhető... A 15Mbites T-Home családi DSL havi 4850-ért jó lenne. Invitelnek a legnagyobb csomagja 15Mbit, de nálunk ~6Mbit érhető el stabilan. Az IPTV-hez kellene egy ~8Mbit.
-
westcoastog
veterán
-
Ice!?
őstag
ez még poénnak is rossz.:S

nha milyen?
igazi seeder net.
black ops-ot 40-55kbps -el rendeltem vmi pub helyről. és így tudok nagyjából netezni is.
davidkének a nyalókás nete jobb, mint az enyém..jha és 5k/hó.
-
westcoastog
veterán
-
törölt tag
Nálunk bezzeg csak a drága, lassú Invitel van. 
-
westcoastog
veterán
-
Ice!?
őstag
-
törölt tag
-
pckownz
őstag
En meg az az elotti verziot szedtem le, offos volt a tracker, de amint beindult full netbol jott le, majd bealltam seedelni. Jokis jatek

Asszem megvan minden benne ami a CoD2bol es a 4bol hianyzott
Meglattam, hogy ugyan az a feltolto skidessel, gondolom torolte az elozot, most szedem a skidest de semmi sebesseg....
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok...
-
törölt tag
Nekem először a szerverre viszi a futár, onnan meg max tempóval jön ftp-n át.
Egyszerű, nem a legprofibb megoldás, igaz csak 30GB helyem van, meg max 500kb/s-sel tölt fel (itthon meg max 460-nal töltök le...
), de bármennyi torrent futhat (amíg van helyem), de piszok olcsó és stabil, megbízható. Havi 1500 Ft... 1 hónap alatt kb 800-900 GB felmegy.WesTM: Ez durva... Nekem is volt egy-két közvetve halálközeli élményem, mikor haveromat majdnem elcsapta a busz, visszarántottam.
-
westcoastog
veterán
most már a szkid-est

-
nixx-21
őstag
nekem is már régóta de életemben először nem full sebességel hozza az nmag szolgáltatóm..... elkején faszagányos volt de amint beértem a feltöltőket gázos...
mindegy estére tuti ideér a futár vele....és már tolhatom is 
-
westcoastog
veterán
nah futár hozza a black opst.

-
westcoastog
veterán
-
nixx-21
őstag
-
I'm Jocc
tag
-
westcoastog
veterán
-
WesTM
őstag
Juhééé előttem halt meg egy ember. Mindent láttam. Kész. egyik gyönyörű nap, a másik után. Este híradóban tuti benne lesz...
Szeretnek kiülni horgászni. de még várni kell.
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
napot emberek.

-
pckownz
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Az evidens, hogy hiába van papír, ha nem tudod a szakmát rendesen, mert akkor az annyit ér, mint halottnak a csók (csak sokszor nem érdekel senkit, hogy nem értesz hozzá, legyen papírod, aztán csoki). De az a hülye papír mégis kell, mert sok helyen azt nézik (már ha van munkahely)... Adom, hogy sok olyan ember van, akinek papírja van valamiről, de nem ért hozzá (nem is kell messze mennem, középiskolai infótanár pont ilyen). Igazi szakember kevés van, jó szakember nem attól lesz valaki, hogy van papírja. Jó bornak nem kell cégér... Csak megint az van, hogy az a büdös papír kell, mert azt sulykolják, hogy kell a papír, kell a papír. Ördögi kör. Pl. bátyámnak nincs érettségije, "csak" kőműves képzést végzett, de azt már nagyon régóta szerette volna csinálni és jól is csinálja, bár ma már nem kőművesként, mert lehet a háta nem bírná... Viszont mivel nincs érettségije, elhelyezkedni neki marha nehéz, hogy most raktárosként dolgozik a Piramisnál az nagy szerencséje volt.
Tanulni azért mégis kell, mert ha valamihez érteni akar az ember, akkor meg kell tanulnia azt, amihez érteni akar és tapasztalatot kell szereznie abból. Senki sem tud mindent fejből az adott szakmában, valahol tanulnia (nem feltétlen iskolára gondolok, mert akárhol megtanulhatja a dolgokat, ismerőstől, nagybácsitól, stb), tapasztalnia kellett.
"Arról nem is beszélek, hogy ez az oktatás úgy sz@r ahogy van. Ha valaki csak azt akarná hasznosítani a munkája során amit tanult, akkor csak a felét tudná megcsinálni."
Illetve fordítva is igaz, hogy a fele anyagot, amit tanult dobhatná is elfele, mert nem megy vele semmire, mert nem kell...
"Ez is hiányzik a mai jogosítvány szerzésnél, hogy nincs az, mint régen. Amikor mielőtt kiengedték a delikvenst (itt nem a személygépkocsira gondolok) előtte pár évig hivatásos sofőr mellett kellett segédnek lennie. Ott megtanulta a dolgokat rendesen és a sofőr meg tudta mondani, hogy alkalmas-e."
Jah, még lejjebb akarják tuszkolni a korhatárt, hogy még többen vezessenek. Azt persze senki nem veszi észre, hogy jogsi szerzéssel együtt nem jár tapasztalat, biztonság, felelősség. Nem véletlenül hallani sok fiatalról, aki felcsavarodik a fára a kocsijával... Persze nem mindegyik felelőtlen, van, aki kulturáltan vezet, de attól még vannak ökrök az utakon. Sokan meg azért akarnak jogsit, mert azt hiszik menők ettől, meg majd party-szerviz, stb. Kivétel persze mindig akad, akinek valóban fontos, hogy legyen egyéni mobilitása, ne kelljen a tömegközlekedéstől függenie.
-
nixx-21
őstag
penge 1911 vagy ujratölktött black opsról valami info? mert nmag-on nincs fent...
-
pckownz
őstag
Sok a problemad kolega ur
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
irigykedve nézem kolegám emachienes laptopját.
azon az nfs mw 1024ben nulla részletességgel tök élvezhetően fut.
nálam még 640*480ban is ilyen 20fps alatt jóval...
ez van....a másik, hogy elbactam az intel gma beállitását. nem tudom visszaállitani, hogy minden esetben teljesképernyős felbontású legyen... rák belé....
-
- = Zk = -
félisten
áááá, bakker

hdmi kábellel rákötöttem a laposomat az étterem 32(?) inches lcd tvjére
....
lent gubbasztottam, és megnéztem a Wanted-ot
asszem tudom mivel fogom leélni az életemet englandban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
igen, megvettem a tamást magamnak xD
péterem:
vigy magadra
(L) -
I'm Jocc
tag
Na de én elhúzom a szennyest!
Nyugodalmas Jóéjszakát Mesterek!

-
I'm Jocc
tag
Okostelefonok annyira nem vonzanak (jó cuccok, nem ezt vitatom), főleg mivel nincs rá pénzem. Másik oka: nem használnám ki. Amire én telefont használok az hívás, sms, zene. Ezt gyakorlatilag minden hétköznapi telefon tudja már. De majd ha lesz pénzem okostelóra akkor beújítok egyet, de addig még van kismillió dolog ami előbbre van a sorban

-
westcoastog
veterán
-
Varoz
addikt
-
I'm Jocc
tag
Na most Tomi örülhet... Megvetted ebay-ről

Amúgy faternak 3330-a van. 8 éves azthiszem. Telefonálni használja csak, arra tökéletesen megfelel, azt mondta, addig nem is vesz másikat, amíg ez tönkre nem megy. Mai telefonok addig működnek, amíg él a garancia(sokszor még addig se... nekem konkrétan a telefon szó szerint felét ki kellett cserélni mert annyira szar volt már...) Kéne beújítanom valamilyen telót, de anorexiás a pénztárcám
Úgyhogy amíg ez működik, addig jólvan, aztán majd meglátom. -
Varoz
addikt
Szép napot!
Apámnak pont ilyen van most a mindennapi használatba helyezve.

Csak az övé német. :
EarL
Szerintem nem tanulni kéne, meg hajatani a diplomára stb. Inkább érteni kéne ahhoz a szakhoz. Mert nagyon sok ember van aki bizonyos szakkmát megtanult és van papírja róla. Holott kurv@ra nem ért hozzá. Sokkal többre becsülöm azt akinek semmi papírja nincs, de ért valamihez és azt jól csinálja. Erre kéne hajtania mindenkinek.
Arról nem is beszélek, hogy ez az oktatás úgy sz@r ahogy van. Ha valaki csak azt akarná hasznosítani a munkája során amit tanult, akkor csak a felét tudná megcsinálni.
Én is csak azért értek a szakmámhoz elég jól, mert 10-12 éves korom óta faterral csinálom. Na meg pont emiatt tudok jól vezetni is (többek között), hogy évek óta faterom mellett voltam és tanultam, meg vezettem. Ez is hiányzik a mai jogosítvány szerzésnél, hogy nincs az, mint régen. Amikor mielőtt kiengedték a delikvenst (itt nem a személygépkocsira gondolok) előtte pár évig hivatásos sofőr mellett kellett segédnek lennie. Ott megtanulta a dolgokat rendesen és a sofőr meg tudta mondani, hogy alkalmas-e. Nekem ez megvolt apám mellett. -
WesTM
őstag
Gólyabálos plakátokat...

Zk: Hát ez az. Végül is semmi gond, mondtam rendőröknek, alap, hogy leszedjük, előtte le is szedtem, meg mondta őket egyáltalán nem zavarja, csak mivel még nem adta oda a fal tulajdonosa a papírt, így nem lehetett mit tenni. Csak a nevem ne írta volna fel. D e mind1. Szobatársam felel ezért, ő is ott volt velem, én csak megbízott voltam, és azonnal abba is hagytam.

-
- = Zk = -
félisten
péterem, pech
(L) -
westcoastog
veterán
-
WesTM
őstag
(L) Imádlak!

Basszameg elkaptak a yardok plakátolás közben. Jófejek voltak, de azért nevet felírták...
Kapnák be a faszomat
kínomban röhögök...
-
westcoastog
veterán
-
- = Zk = -
félisten
egy kis öröm....
életem első igazán zsir telóját vettem meg nemrég ebayről. a napokban meg is érkezett.
a sztori:
mekiben melóztam. kellett teló. csak nokia, ahogy K.Z mondta nekem mindég. telefon egyenlő nokia. ezt megtartottam. ami megtetszett, még borsos volt abban az időben. 30k... minimum.
mit tegyünk? spanom aztmondta, majd németországból. ok. kifizettem a telót. 11k!
kérdezem, hol a teló? azt mondja, lent van gyenesdiáson. menjünk le, ő fizet minden költséget.
lementünk.... emlékszem, esős időben rohangáltam a tóparton, hogy keressek egy 220as konnektort, mert a teló nulla energiával rendelkezett.
évekig használtam angolul. majd honosittattam. feltettem rá máté péter elmegyeket. imádtam.
majd eladtam spannak, 5k-ért. csere telónak. mivel akkor 9110ese volt. az mellé.
feszengtem a telóval...
és most vettem egy jó állapotban levőt....viszem haza a vitrinbe. a 6210, 6310 stb mellé -
pckownz
őstag
Bakker, varom a codoooot

-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
(L)

Megnéztem az eredet című filmet.
Tudjátok mit nem is mondok semmit, nézzétek meg. IMDB értékelés elmond valamit róla...Most megyünk plakátolni, utána meglesem fut e a FEAR 2 a notin.

-
- = Zk = -
félisten
nah....
péterem, mesélek hamarosan. egyelőre lent vagyok az étteremben. melózom. csak lehoztam az Élettársamat.
később mesélek... megigérem
most akarom összekötni majd górém TVjét HDMIn keresztül a laptopommal...
nyomok a vendégeknek egy kis nfs mw-t
...
vagy valami vad pornót...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
"Anyum 2 diplomás, mégis azzal keres jól, ami szakközépben tanult."
Épp ezért nem sokat ér a diploma.
"Én nem borsodnak tanulok, nem pestnek tanulok, én Berénynek tanulok. Ennyi. "
Én elsősorban magamnak tanulok, hogy érjek valamit, de akármit csinálok semmire se viszem. Én tanuljak ennek a környéknek ahol élek? Itt egyedül Pest az, ahol lehet valamit csinálni, az egész környék egy kupac szar, gyakorlatilag nincsen semmi, pláne nem IT-s dolog, ill azok is foglaltak, itt ha kiejt az ember valami okosnak hangzó dolgot 8374268476 ember nekiugrik, hogy ne káromkodjál kisfiam.
"Marketing managerek is ki a szarnak fognak kelleni? Haszontalanság. Ugyan úgy ahogy a gazdaság informatikusok. Hova kellenek ezek???"
Tipikus divat tanulmányok. Mérnök informatikus az már más (ezen belül webprog fele is lehet indulni, meg mondjuk ez csak összefoglaló név, mert ezen belül sokféle szakmai orientáció lehetséges).
"Én igen is támogatom azt, hogy 2 vizsga után kibasszák az illetőt az egyetemről."
Akkor az egyetemi hallgatók fele mehet a levesbe, köztük én is...
"Mindenkinek a bulin jár állandóan az esze, ha csak egy kicsit tanulna, meg bejárna órára, simán lehetne vinni a dolgot prímán. "
Én idén még egyetlen egy buliban sem voltam, sőt egész évben sehol sem voltam. Bejárok minden órára, gyakorlatra, mindenre, mindennap nem keveset tanulok, gyakorlok, stb. mégsem megy lófasz sem, a prog gyakorlati részén kívül... Akármit csinálok, úgy néz ki hülye vagyok úgy kb mindenhez.
"Csoportomban mindenki kettes stb., nekem még nincs ötösnél rosszabb ZH-m. Pedig nem mondhatnám, hogy olyan nagyon sokat tanulnék."
Nekem csak a prog zh-im lettek eddig jók, csak matek volt eddig (mert minden másból vizsgakurzus) az is kettesre, sokat tanulok, szopok ezerrel mégsem megy ahogy szeretném.
"Azt persze tudom, hogy matekkal vért fogok izzadni, de nem hiszem, hogy nem birkózok meg a feladattal."
Előbb-utóbb vagy a matek, vagy a fizika, vagy mindkettő miatt úgy is lapátra teszem magam.
"Persze jó dolog sokaknak, hogy hirtelen megcsapja őket a szabadság szele, meg átveszik az " én vagyok a legértelmesebb, és legjobban gondolkodó ember, mert egyetemre járok" stílust, csak éppen semmire sem alkalmasak. De nagyon sok 100.000 fiatal fog még kurva nagyot pofára esni az életben. Azt hiszik a diploma = hawaii, pénz, csillogás. Aha..."
Ezzel 1000% egyetértek, egyetemista ismerősök között látom, tapasztalom, érzem ezt. Az idén kezdett újoncokon látom leginkább, pláne azt, hogy buli, szórakozás nekik az egyetem.
"Olyan emberek vannak nagyra, akiknek legnagyobb kihívás az volt az életükbe, hogy kijózanodjanak, felkeljenek, elbasszák a szüleik pénzét, páváskodjanak. "
Középiskolában dettó ez volt.
"Az ilyeneket basszák is ki egyetemről, mert egyszerűen nem oda valók. Most mindenki egyetemre jár. Régen ez nem így volt."
Egyetértek, inkább tanuljon, ha már idejött.
"Aki nem volt alkalmas rá, nem ment. Ennyi."
Hozzáállásommal úgy gondolom nincs gondom, mert tanulni akarok, okosabb akarok lenni, el szeretnék érni valamit, de sík hülye vagyok ahhoz, hogy sikerüljön...
"Németországban, vagy északabbra, nem divat ennyire a diplomázás stb. Ott megél a kétkezi munkás is, mert jó szakember, vagy megfelelően élelmes."
Na igen, külföldön (akárhol) kicsit jobbak a lehetőségek, mint ebben az országban. És ott még kétkezi munkából is meg lehet élni, itthon esélytelen.
"Ebben az országban az értékrend mocskosul el van csúszva. Itt aki nem diplomás nem ember, aki nem nyugati autóval jár nem ember, aki nem nájki melegítőben jár nem ember stb. Aki megteheti, annak meg a segge kivan a gatyából akkor büdös paraszt."
Tipikus poszt-kommunista megrögződés a népben (speciel Bog postán várakozós bejegyzése jó képet ad), ha megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is.
-
nixx-21
őstag
1000/1525Mhz lesz a kártya (értelmes) vége sztem....
VGPU: 1,275V ez még számomra tűrhető ezzel a hűtővel...
megnézem feljebb de ahogy eddig néztem 1050-hez kell 1,35V ami már nagyon sok lenne még a ritka játékohoz...esetleg egyszer kétszer bench-be ellövöm..ennyi -
WesTM
őstag
Az komoly!

Gpu mit visz?

Earl: Anyum 2 diplomás, mégis azzal keres jól, ami szakközépben tanult.
Laborban dolgozik, ő dönti el, hogy mehet e ki a fém németbe, vagy sem. Azért át kell látni a dolgokon. Meg a saját környékére kell hangolódni mindenkinek. Én nem borsodnak tanulok, nem pestnek tanulok, én Berénynek tanulok. Ennyi. És még mindig van menekülési útvonalam 1 pár.Marketing managerek is ki a szarnak fognak kelleni? Haszontalanság. Ugyan úgy ahogy a gazdaság informatikusok. Hova kellenek ezek???
Én igen is támogatom azt, hogy 2 vizsga után kibasszák az illetőt az egyetemről. Ez erről szól. Aki nem bírja, most dőljön ki, mint később. Utána majd nekiáll tanulni. Mindenkinek a bulin jár állandóan az esze, ha csak egy kicsit tanulna, meg bejárna órára, simán lehetne vinni a dolgot prímán. Csoportomban mindenki kettes stb., nekem még nincs ötösnél rosszabb ZH-m. Pedig nem mondhatnám, hogy olyan nagyon sokat tanulnék. Azt persze tudom, hogy matekkal vért fogok izzadni, de nem hiszem, hogy nem birkózok meg a feladattal. Persze jó dolog sokaknak, hogy hirtelen megcsapja őket a szabadság szele, meg átveszik az " én vagyok a legértelmesebb, és legjobban gondolkodó ember, mert egyetemre járok" stílust, csak éppen semmire sem alkalmasak. De nagyon sok 100.000 fiatal fog még kurva nagyot pofára esni az életben. Azt hiszik a diploma = hawaii, pénz, csillogás. Aha...Olyan emberek vannak nagyra, akiknek legnagyobb kihívás az volt az életükbe, hogy kijózanodjanak, felkeljenek, elbasszák a szüleik pénzét, páváskodjanak. Az ilyeneket basszák is ki egyetemről, mert egyszerűen nem oda valók. Most mindenki egyetemre jár. Régen ez nem így volt. Aki nem volt alkalmas rá, nem ment. Ennyi. Persze voltak más tényezők is, főleg anyagi. Könyvből nem lehet megtanulni az életet. ÉS sokan ezt nem akarják megérteni.
Ebben az országban az értékrend mocskosul el van csúszva. Itt aki nem diplomás nem ember, aki nem nyugati autóval jár nem ember, aki nem nájki melegítőben jár nem ember stb. Aki megteheti, annak meg a segge kivan a gatyából akkor büdös paraszt.
Németországban, vagy északabbra, nem divat ennyire a diplomázás stb. Ott megél a kétkezi munkás is, mert jó szakember, vagy megfelelően élelmes. Nem szabad beállni a sorba. Hisz a sor nagyon rossz irányba megy, és a különcök viszik valamire. Nem szégyen gondolkozni. Mindenki a sült galambot várja... Az pedig nem terem magától.
Earl #37698: Valamilyen kártyán nekem is el kell kezdenem gondolkodni, mert Zk barátom kártyája nem örökké lesz nálam, nekem meg kell majd a full hdhoz valami értelmes dolog. Szerintem 6850 lesz a következő delikvens.
Fáj, nem fáj, de a 3850et minél hamarabb el kell passzolni itt a koliban, addig amíg ér valamit. Meg fogom siratni.
Nixx: Üvegtigrisesen: Aztabüdöskurvafaszba. Nagyon komolyan megy, de próbáld meg mellett húzni a gpu-t is. Lehet együtt, már közel sem fognak ilyen jól menni.

Zk kártyája kiegészítő hűtéssel, amivel a memókat hűtöm sem megy 1300-nál többet, hűtés nélkül 1250 megfogja. CSak nem jut eszembe hogy samu vagy hynix csipek vannak e rajta.
Aktív témák
-
37800 - 37701
50005 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 39901 39900 - 39801 39800 - 39701 39700 - 39601 39600 - 39501 39500 - 39401 39400 - 39301 39300 - 39201 39200 - 39101 39100 - 39001 39000 - 38901 38900 - 38801 38800 - 38701 38700 - 38601 38600 - 38501 38500 - 38401 38400 - 38301 38300 - 38201 38200 - 38101 38100 - 38001 38000 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Lokál
- Ati VGA tulajok baráti klubja - Archívum I.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA AeroCool 700W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladó egy poco f7 pro dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha elírtam vagy ilyesmi, akkor bocsi, fingom sincs a némethez
Jó hosszú út volt, órákig tartott. Most beértem a telephelyre, itt meg már lassan lehet csak menni...:S
Mindenki kúrni ment? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszerű ESET Smart Sec. van fent, szerintem próbáld meg te is.
Hátha. Általában hiányzó rendszerfilet, elég nehéz pótolni.