Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz nixx-21 #37699 üzenetére
1525 Mhz......
(6100 Mhz effektív...78,1 GB/s-ről 95,3 GB/s-re nőtt a sávszél )stabil affelett kezd életbe lépni az ECC (elvielg a DDR5-ben van valami hibajavító technológia és látsizk is ha életbe lép elkezd néha be-be akadni a kép de nem micro-shuttering)
na rámegyek a GPU-ra is csak kéne menni edzésre...
alapfeszen (1,125V sztem ez bőven kevés egy HR-03GT alá) 925-ig futja[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
1500 MHz
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
"De szerintem ne vegyetek már 5770-et. A 6850 igen hamar jó árban lesz."
Kérdés,hogy mi az a jó ár. Igaz bőven ráérek vele, de a 4830 hangja akkor is valami borzalom, a 5770 rev3-ról meg tudjuk, hogy mocsok halk. Aztán nekem egy 5770 is elég volna, amilyen vérszegény a játék felhozatal, meg amennyit én játszok... de egy 6850-et sem utasítanék vissza (feltéve, ha ez is mocsok halk, mert kezd elegem lenni a zúgásból). GTX460 SE meg vicc (1GB RAM, gyengébb GPU-val), inkább a sima 768-as. Lehet mATX-re fogom építeni a gépet, mert egyszerűbb, olcsóbb és könnyebb hűvös és mocsok halk gépet építeni rá.
(#37695) WesTM: Nekem nyelvvizsga már van, nyelvet tudok beszélni (még ha nem is anyanyelvi szinten, ahhoz kicsit több gyakorlat kell...), viszont még mindig az a helyzet, hogy semmit sem tudok kezdeni egy nyelvvizsga+érettségivel, itthon is, meg külföldön is kiröhögnének... Diploma, vagy felsőfokú szakképzés kell, hogy egyáltalán egy pici lófasznyi lehetőségem legyen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Minden áron diplomát akar", jogos a panaszod, de egy érettségivel még kukásnak sem mehet el, nemhogy valami jónak. Érettségi + nyelvvizsga ugyanúgy értéktelen szar. Ehhez képest a diploma többet ér, mert az már legalább valami, nem egy semmi. Azért zömmel van olyan álláshirdetés, ahol friss diplomásokat keresnek ilyen-olyan szakirányban, ez adhatja a motivációt egy egyetem elvégzésére (ami gyak 100 emberből 1-nek sikerül normál időn belül), ez alapján gondolhatják, hogy kell a diploma nekik. Mondjuk ez sem garancia semmire sem.
Aki diplomát akar szerezni, annak is célja van vele, hogy felhasználja, tudjon dolgozni, csak aki 100% biztos benne, hogy a diploma aranyat ér, az vak.Nekem az egyetemen kívül gyak semmi lehetőségem sincs, felsőfokú szakképzéssel ugyanúgy nem tudnám a seggemet sem kitörölni, mint egy sima érettségivel... Ezen a környéken kb semmilyen lehetőség nem létezik, vagy szóra sem érdemes ami van, ami IT területű...
"Mikor sulit választottam, nem azt néztem, hogy a haverok hova mennek."
Én sem, mert kb leszartam, hogy ki hova megy, mert egy gyökér osztályom volt, akiket nem akarok viszont látni.
Rendszergazda szép meg jó, meg sok a szopás vele, de tényleg dunát lehet vele rekeszteni, így nekem az az irány az egyik utolsó lehetőség, ha más nem jön össze (mondjuk erősen kétlem, hogy egyáltalán valami - akár az egyetemen kívül is - összejönne).
"Azt meg már tényleg zárójelesen írom le, hogy ahogy beszélgetek a többiekkel, messze a legjobb helyen vagyok."
Én pl azt sem tudom, hogy mások hova mentek, egy-két emberről tudom, másokról nem, mert kb leszarok mindenkit a volt osztályból, megint csak egy-két embert kivéve.
"Támogatnak is, elég jelentős ösztöndíjakkal, profi a felszereltség, profik a tanárok, családias a hangulat, A TANÁROKKAL IS! mi kell még? -a többi már csak RAJTAM múlik."
Itt is van támogatás dögivel, de ahhoz meg kell dolgozni, jó tanulmányi átlagok, stb. Felszereltség szintén remek. Tanárok egy-két kivételtől eltekintve szintén profik (inkább stílusbeli gondok vannak a kérdéses személyekkel), családias hangulat nem igazán lehetséges, mert irdatlan a létszám és kevés az óra.
Neked sokkal értelmesebb tárgyaid vannak, mint nekem, prog elmélet, gyak van sokféle, egymásra épülve, de emellett sok faszság, mint analízis, dmla, fizika, közgáz, stb...
-
nixx-21
őstag
ahogy nézem a karimon 1450-es RAM órajelet bármiylen feszemelés nélkül összetudom hozni
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #37694 üzenetére
Az a fontos. Ha még melózni mész, nem feltétlen a diplomát nézik, angolul viszont tudni kell!
Előbb olvastam ezt a mondatatot. Tetszett.
"15 éve számtekezek, értek is hozzá, nem kicsit."
Vannak még arcok itt PH-n...
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #37692 üzenetére
A képzés neve Webprogramozó. Kérdeztem, de azt mondta a tanár, OKJ-hez semmi köze. Más az egész tanterv, és struktúra. Nem tudom. Nagy bakot nem lőhetsz vele, tuti el lehet indulni ezzel, csak szemfülesnek kell lenni.
Nyelvet kezd el erőltetni.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #37690 üzenetére
addig volt motorhangja amíg be nem tettem a két 12-es ventit leszabályozva, na meg a vinyót visszaköltöztettem a 3,5-ös helyre az 5,25-ből, annak a motorzaja is megszűnt, szóval most már nem hallani, kellemes hangja van a gépnek.
(#37691) WesTM
pontosan milyen képzés ez? lehet elsiklottam felette.
Én 12. után a sulimban maradok 2-évet okj-s webes alkalmazásfejlesztő képzésen, remélem azzal eltudok indulni, ha jól megy utána még lehet továbbtanulásban kéne gondolkodnom.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #37684 üzenetére
Én is minimum 24eset veszek jövő hónapban. De ha találok, lesz az még nagyobb is!
nixx-21: Sajna nem. Pedig nem lenne rossz!
EarL: Ez "csak" felsőfokú szakképzés. 2év. DE! Direkt nem mentem alapképzésre. És pontosan azért, mert a sok "hülye" minden árn diplomát akar, ami milliókba!!!! kerül, közbe még s seggüket sem törölhetik ki vele, mert kemény papír. Persze van, akiknek összejön.
Nekem ezzel célom van. Ez kell ahhoz, amit én meg akarok valósítani. Tovább előnyben leszek, mert nekem lesz több szakmám, mikor a többiek még a felénél járnak, és még bármibe belefoghatok akkor.Óráim elég sokszínűek.
Adatbázis rendszerektől kezdve a JAVA-n át, C-ig, HTML stb. Erre jön kommunikáció, logisztikai ismeretek, rendszeres szakmai gyakorlatok, ANGOL NYELV!!!!, sturktúrált programozási nyelvek stb. Köv. félévtől jönnek még tantárgyak.
Én azt mondom, így hogy már benne vagyok, hogy kifejezetten jól döntöttem. De nem kiabálom el. Azt tudom, hogy nagyon nagyon kevés az internetes szakember, rendszergazdákból dunát lehetne rekeszteni, senkinek nem kellenek, én pedig vállalkozást fogok indítani, mint webfejlesztő, illetve kiadványszerkesztő. A mi térségünkben, sőt országos szinten is hatalmas a kereslet erre. És távmunkában is kényelmesen lehet dolgozni.
Mikor sulit választottam, nem azt néztem, hogy a haverok hova mennek. Haverok mindenhol vannak/ lesznek. Viszont meg is akarok élni abból amit csinálok, továbbmegyek szeretni akarom amit csinálok. Azt meg már tényleg zárójelesen írom le, hogy ahogy beszélgetek a többiekkel, messze a legjobb helyen vagyok.
Támogatnak is, elég jelentős ösztöndíjakkal, profi a felszereltség, profik a tanárok, családias a hangulat, A TANÁROKKAL IS! mi kell még? -a többi már csak RAJTAM múlik.
Laraxior bácsi : Nagyon szívesen elvinném, nem tudom mennyit tudok rááldozni. December elején lesz meg a pénzem, de szerintem 60, max. 65k nál nem lesz rá több. Ígérem azonnal szólok. Megpróbálok eco üzemmódban lenni a hónapban koliban, minél több pénzt meg kell fogni. Azért a 27' szerintem már elég lenne.
A p6t-vel kapcsolatban meg lehet zaklatni foglaka héten. Csak több tapasztalatod van vele!
Earl #37690: Rev.3 tuti mocskosul halk. Kérdezd meg akár topicjában is. De szerintem ne vegyetek már 5770-et. A 6850 igen hamar jó árban lesz. A gtx 460 SE-ről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz westcoastog #37689 üzenetére
Aszontad, hogy a rev2 zajos. Kéne egy 5770 rev3 vagy Vapor-X, tuti keveset fogyaszt, tuti halk. mITX, vagy mATX gépben jó lenne egy mondjuk i5-i7 társaságában, csendben, hűvösen.
Ahogy egyre jobban elemezgetem a mITX konfigokat, vannak elég erős buktatók, pl beépíthető táp mérete, stb. pl SilverStone SG05-ben van ugyan FSP SFX táp, de kétlem, hogy nagyon halk lenne, ezért az valszeg bukó, mert nekem halk gép is kell. mATX már jobb volna, meg olcsóbb is. AeroCool M40 ház az egyik legideálisabb kocka-forma mATX ház, de azt itt-ott lehet moddolni kell.
-
törölt tag
Mi, ez kétéves, nem 3,5-4? Milyen tárgyak vannak?
Én meg az egyetem minden formáját egyre jobban kezdem utálni, kivéve a prog, infó részt, viszont minden mást igen...
nixx-21: Kicsit feltűnő volna, ha az i7 helyére betenne egy E4500-at, ami komoly munkák alatt kicsit tovább dolgozna...
Amúgy nekem a 4830 38-40 fokos idle, igaz kurva hangos.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
az kemééény... most esz emg a sárga irigység...amugy n em tudod lazáb kicserélni a lapodat meg a procidat a bentlévő dolgoakt ? xĐĐ
hazaviszed szervízbe tudod...
Nokia:
én 32" előttmellesleg amin kiakadtam most...
most ránéztem afterburner-re .-..mégtovább hűlt...hangtalan...baszki alapon idle 33-34°C ez azért meleg
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #37680 üzenetére
Ott leszek péntek délután 2 ig, rendes 8 órás munkaidő, csak a zhkra mehetek el, meg ebédszünet is van, majd megnézem, mit sikerül kihozni belőle! Szerintük használhatatlan instabil a gép, majd én megpuhítom! Ha annyira fos, meg megkérem őket, adják nekem.
Azon a memó feszen ki voltam akadva. Minden feszbe bele van kontárkodva, 1 sem volt auton. Én se fogom arra állítani, de majd utána nézek, mit mire kell. Végre lesz ismeretségem az i7 tuninggal is.
Miskolci egyetem-Sárospatak, webprog.
És egyre jobban élvezem, mert ezek mind hasznosítható dolgok lesznek a kiadvány szerkesztésben is.
Ha jövő év végén okos vagyok, már irányíthatnak is pesti cégekhez dolgozni. Persze rühellem Pestet, de mielőtt elindítom a vállalkozásomat, nagyon jó kiindulási pont lenne. Lesz tőke. És csak pénzből lehet pénzt csinálni.Kíváncsi leszek a holnap feladataimra.
Jah és azt elfelejtettem hogy egy Samu 22'-es monitor van,üvegkarimás, elég szép darab, de kicsinek találom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #37673 üzenetére
Hely az volna neki, de a lapja nem CFX-es (azt írják, hogy igen, de csak csonka CFX), az Intel 965P chipsetes lapok csak 16x+4x módban hajtják a VGA-t, ami nem éppen ideális. Menne, de nem max teljesítménnyel, de az most nem lényeges, mert végül úgy is nálad köt ki a két VGA, ahol 8x+8x van.
(#37679) WesTM: Az, hogy nálad a x4 és az E4500 miatt az 5770 CFX nem volna igazi, az nem lényeges, lényeg azon van, hogy menjen és jó legyen a második kari is.
Az a vas tényleg ütős. Én egy munkagépet inkább alapon hajtanék, mert hiába teszteled ki stabilra a tuningot (mindenfélével), ha a legváratlanabb pillanatban mégis fagy (mert bármikor előfordulhat), az nem éppen jó egy hosszú konvertálás után, nagy munka után. Lehet, hogy tudná stabilan mindig, stb. de sosem lehet tudni... és egy munkagépnél kicsit nagyobb elvárás a stabilitás, mint a tuning.
BIOS-os téma meg LOL. Inkább hozzá se nyúltak volna, gondolom a RAM-nak 1.65V fesz kell, 1.45V nem éppen elég neki.
Ugye, hogy ugye, az i7 jellegű erős procik nem véletlenül vannak. Amúgy hova jársz te, mit csinálsz, hogy már első évben szakmai gyakorlat, ilyen-olyan munkák, ilyen helyen, géppel, stb?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Sziasztok!
Szia Drága Egyetlen Zk BARÁTOM!
Vanni, éppen van. DE sajnos csak 4X-es a foglalat, ezért teljesen felesleges. Meg oda már tényleg kevés lenne a megszolgált e4500.
Felmondtál? LE vagyok maradva. Egy skypolást szerintem meg kéne ejtenünk drága barátom. Ha neked is jó szólj, és akkor dobok fel valamit a notira.
És mihez kezdesz ezután? Lehetőségek? Mindent tudni akarok, otthoniaknak is el kell mesélni!
MÁS: Elkezdtem szakmai gyakorlatomat. Egy videó stúdióban dolgozok a következő gépen.
i7 920
asus p6t
6gb corsair ram (még nem tudom milyen)
3!!!! TB hdd + 64gb sdd.
nvidia quadro fx 560? talán.
CM 690 ház
Corsair tx850 táp.
Hűtőt még nem találtam ki, de valami 6 hőcsöves, kinézetre ekl heidi, csak cpu hűtőben.Elég komoly vas, a legszörnyűbb az egészben, hogy hulla nem hozzáértő emberek kezében van, azt mondják hónapok óta nem tudják stabilizálni a gépet, 3X volt miskolcon szervízben, de soha nem találtak semmi hibát stb. Benéztem a biosba, majdnem sírva fakadtam. Minden összevissza el áligatva. PL. memória 1.45V... -.- Engedélyt kaptam rá, hogy holnap kezelésbe vegyem a gépet. Asszem egy 3.5ghz-es stabil beállítást keresek hozzá. ha lesz időm dobok screenshotokat. Nap végén már tőlem kérdezgettek a stúdióban, hogy ezt mi okozza, azt mi okozza. Jah és van bent egy nec laptop, hmm elég jó minőségűnek tűnik. Szolid külső hasonlóan a HP-hoz, de nagyon faszányosnak láttam a minőségét. Nagyon hasonlít a hp notimra. Lehet van a 2 gyártó között valami kapcs.
Amúgy semmit nem kell szinte csinálni. Ma videót vágdostam, régi tekercses fényképeket digitalizáltam. Sasi bá' állítása szerint minimum 50 millió forintnyi kütyü van abban a 20 nm-es szobában. És hiszek neki, mert tényleg. Valami amerikából rendelt 2.1 van az i7es gépen amin vagyok, de valami mocskosul szépet szól, annak ellenére, hogy nem túl nagyok a hangszórók. Csak hát 150.000 volt az a 2.1. Rég hallottam ilyen hangminőséget. Jó világ lesz rám a héten. Csak hát még 3 zh is vár rám... Ebből 2 holnap.
A 920tól sem estem seggre, még neki nem álltam dolgozni a sony vegassal. Aztakurva életbe micsoda sebességgel konvertál stb. ÉS ahogy néztem a quadro nem segít be neki abba a progiban. Hát most már látom mit tud az i7.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Fakkju irodalom ora :S
De legalabb nem volt elso oram -
nixx-21
őstag
Hidd ez az a lap egy ász lesz.
Rajtad múlik h 10-esnek vagy1-esnek nézedSzépjó reggelt viszont a koránkelőknek
-
pckownz
őstag
Legjobbakat Kolegaur!
-
westcoastog
veterán
Jóreggelt koránkelők. Itt az ítéletnap, hétfő.
-
- = Zk = -
félisten
hay
nah:
szia Lara
wilkommen ... csudaszép kuckó én erre hajtokpéterem:
egyetértek... (L)
ha jól megy, küldöm az 5770 testvérét....van hely a gépedben egy CF teszthez?..hy all
jah a végére egy kis....sztori
felmondtam. 1,5-2 hét és megyek máshova. remélem simán megy minden.
urak, 19re lapot húztam, az az érzésem ...
drukkoljatok. az életemet tettem arra a lapra.....
(L)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
Jó éjt!
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #37669 üzenetére
Katapultálok énis!
Jóéjt!
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #37667 üzenetére
Én 5 kor kelek, aztán 4 óra lightos vonatozás... A következő 4 hét szopás, de utána talán 2 hónapig leszek itthon! Ezen a 4 heten múlik, hogy 2. félévben lesz e tanulmányi ösztöndíjam.
-
Varoz
addikt
Nem tudom, de én megoldottam. Betettem a DVD-be a Star Wars-t és azt nézem.
A Ponyvaregényt pont 2 napja néztem, hát istenkirályfilm.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
WesTM
őstag
Ponyvaregényt nézem, imádom ezt a filmet is!
Reggel menni kell vissza, pont holnap lesz elhunyt barátom temetése. És nem tudok ott lenni. szakmai gyakorlatom van a héten, onnan képtelenség hiányozni. Majd ha haza tudok jönni hétvégén, akkor kimegyünk hozzá a temetőbe.
Igazából már ma kellett volna mennem, de 4 átszállás~7 órás menetidő nem jön be. Majd reggel kimagyarázom a 2 óra kését. Azzal tán nem lesz gond. -remélemNagy a csend urak! Valami jó megy a tv-ben?
Jó éjszakát legények! Sziasztok!
bár vasárnap van, ilyenkor nem tudok aludni...
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #37636 üzenetére
Jó estét!
Életem, záros határidőn belül, megkapja a kártya a full hd tesztet. Nézelődök már a piacon, december elején mindenképpen meg akarom venni. A téli szünet elejét kell megvárnom, akkor fogom tudni, mennyi cash lesz rá. Minden attól függ. Csak 24'-től felfelé. Nézegettem benq-kat is. Viszont ha használt piacon találok valami 26-27colos dögöt, nem fogom azt mondani hogy ne. Spórolni kell ezerrel most. Régóta pakolom félre a pénzt, ha monitort veszek, az olyan lesz ami minim 5-6 évig kiszolgál. Minél nagyobb, annál jobb. Később dolgozni is jobb lesz azon. Filmezésről, játékról ne is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Brutális eb #37656 üzenetére
Bazdmeg, ekkorát még nem flasheltem.
-
Varoz
addikt
válasz Brutális eb #37656 üzenetére
Értjük ám a viccet.
westc
Nekem tetszik ez is.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Laraxior
titán
válasz westcoastog #37652 üzenetére
szépen megy,nincsen vele gond,bár az erejére még nincsen szükségem,de a VANtól nem kell félni
úgy tűnik visszajáró vendég vagyok*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
westcoastog
veterán
-
Brutális eb
addikt
Na ja cirkuszba majmoknak HD-ban vetíteni a napi banán visszatért tökéletes.
Na de egy komoly gamer pc-be ugyan már.Klinika vizsgálatok bizonyítják és Dr. Vgaus Maximus kutatásai is azt támasztják alá,hogy aki komoly játékos az kizárólag NVIDIA kártyát használ.
Persze megértem vonzódásotok a távolkeleti bóvlik után az olyan romantikus a mesés kelet.Ez volt az utolsó trollkodásom előre és utoljára is elnézést mindenkitől.
Hajrá AMD hajrá Nvidia amig ezek konkurálnak mi csak nyerhetünk.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #37648 üzenetére
Igen-igen.
Jocc
Valóban. Múltkor a hülyeboltban nézegettem a monitorokat és szerintem a BenQ-nak van a legjobb képe (szép, tiszta, éles).hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
nixx-21
őstag
Ha mar monitor...
Én karácsonyra illetve addig akarok újítani egy érintőképernyős 23"-os HP okossagot (múltkor linkeltem)
Úgyse dolgozom keveset photoshoppal(buliflyerek,partyphotok) szal jól fog jönniBár lehet hanyagolom az érintést és védelem mégegy Samsung monitort olyat amilyenem van és hozzá egy aktív átalakító és akkor eyefinity^3
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
nah ezért lettem megint ATi-s
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Varoz
addikt
válasz #19617792 #37645 üzenetére
A 2420HD-t tudom ajánlani nekem is az van. Nagyon jó, én DVI-al használom.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
válasz nixx-21 #37640 üzenetére
A legtöbb játék már medium beállítások mellett is elég szép, nemhogy felette. Így tuti folyamatos. 8xAA meg alig látszik, állóképen igen, menet közben alig.
(#37643) westcoastog: Ha már Full HD, akkor szerintem inkább 23-24", mert jobban látni. BenQ G2420HDB, bár ehhez kell egy DVI kábel... G2420HD, ez már HDMI-s. A G2222HDL ára meg nagyon tuti.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #37641 üzenetére
gbors kolega tesztjeit szeressem....
emlékszem, neki is odaadtam az X2-met....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz nixx-21 #37640 üzenetére
én most sem nagyon használok aa-t, akkora felbontáson egyenesen fölösleges.
Varoz:
V2220H-val nagyon szimpatizálok, ehhez nem kellene vennem külön dual link dvi kábelt, mert van itthon 3 darab hdmi kábel a set-top boxokhoz.
(#37641) EarL 007
meglesem kösz.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
válasz westcoastog #37638 üzenetére
Teszt, csak 1 VGA-t választottam ki, fps-ekből látni hol, mennyire elég. Crysis nem is fut olyan rosszul. Ha ezeknél is elég, akkor mindenhova elég.
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #37636 üzenetére
1280*1024,1920*1080,2560*1024-ben egyaránt tolom
Westc:
Mondhatjuk, ha nem Tolsz 8*AA meg teljesen ultra high beallitast akkor bőven jó
(pl dirt2-Ben nem látni sok különbséget high és ultra beállítás között
High:40-55fps
Ultra:30-35
Inkább játszom folyamatosabban minthogy a pálya szélen levő tömeg kidolgozottsagat figyeljemHazaérek akkor kiszedek egy tápot valamelyik gépről és úgy kötöm be h egyenlő legyen a terhelés és ne fagyjon ki
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #37635 üzenetére
Szerinteme akármelyik BenQ-val jobban járnál. Pl: BenQ V2220H vagy ez még olcsóbb is: BenQ 2222HDL
Szerintem még szebbek is.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz #19617792 #37637 üzenetére
crysist hagyjuk már, nem is tudom mikor volt utoljára a gépemen
Stalkernél meg majd kötök kompromisszumot, a clear sky-t, meg a copot is dx9-ben tolom. ebben a pillanatban akartam rámenni a linkelt tesztre, írd vissza.
(#37639) Varoz
hopá, ezen van hdmi. köszi hogy megmutattad
remélem karácsonykor kapok legalább 30k-t, a mostani monitoromra meg már van vevő 15k-ért, abból már meg is vehetném.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #37634 üzenetére
1280ba nyomod 5770nel?....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz nixx-21 #37634 üzenetére
akkor alapon is jól megy fullhd-n minden? ha összejön a dolog, akkor karácsonykor veszek egy fullhd-s monitort, valószínű. SAMSUNG EX2220
-
nixx-21
őstag
válasz westcoastog #37632 üzenetére
bírja hát....
még nem is húzom.. egyszerűen felesleges Dirt2-MoH-mafia2-höz legalábbis tutire az... 1280*1024 és fullHD-ben egyaránt..Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
riszpekt...
-
nixx-21
őstag
jómagam féle PSU teszten elbukott a tápom...(OCCT CPU+ MSi Kombustor DX11 fullHD)
bár ettől füöggetlenül müöxik minden rendesen néha random kifagy egy jutáék de nem annyira tré
kövi vásár azlesz valszeg..és most bátyám szobájából jelentkezem...
elképesztő h elég egy HDMI, egy táp kábel és egy Logitech féle kis vevő a gépbe és minden meg...nem kell annyi jack dugó mitn az én 5.1-emhez.. lenyűgöző látványSubaru én lehet benézek de nem fix mert pénteken elég nagy kaliberű bulira kell készüljek (4-500 fő)
-
WesTM
őstag
Reggelt!
Szerintem csak immobiliser.
Na utolsó nap itthon, kimegyek pecázok egyet, este újrapasztázom a notit, már ha szét tudom szedni, mert speckó csavarhúzó kell hozzá, ha mást nem, csinálok egyet.
Este jelentkezem!
más: ezt de jó lett volna elhozni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
No-kia
addikt
üdv, tegnap hazaértem prágából 11 ór és éjfél között, ma hajnalban ellkezdtük bekötni a mélynyomót, sok szopás volt xD egyszer a fedélzeti számítógép letiltotta az egés z autót, se beindítani se semmit nem lehetett vele kezdeni, de megoldottuk
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pckownz
őstag
Battle Field - P4F erre kivancsi leszek
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz Brutális eb #37619 üzenetére
Lehet, de mindig van egy nagyobb és jobb.
Úgy is mondhatnám, mindig van egy nagyobb hal.[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #37617 üzenetére
viszont
-
- = Zk = -
félisten
tiszteletem
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #37614 üzenetére
Értem.
Igen-igen, az külön állt. Illetve a 2-3. rész áll külön. Csak a téma egyforma.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Hát valahogy most nem volt az igazi, a párbaj dal meg pocsék volt szerintem. Neki kellet volna kiesnie nem a Mariannnak. Elég hamis is volt.
westc
A Vitathatatlan nagyon jó film.
Szerintem az első része a legjobb. Amúgy nem is tudtam, hogy már van 3. is.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
westcoastog
veterán
undisputed 2 istenkirály film, holnap nézem a 3-mat, utána az 1-et, rohadtjó.
-
I'm Jocc
tag
Jóestét!
Nemrég jöttem meg ZTE-Fradi meccsről. Hát, nem volt sok értelme fagyoskodni, elég rotty meccs volt, de nyertünk 2-1-re. Meccs után Fradi szurkolók mondták, hogy menjünk fotózkodjunk velük, Zete-Fradi örök barátság jelképe stb stb. Jó volt. Nem értem, miért nem lehet ez így a többi szurkoló tábor között is... Minek balhézni, törzni-zúzni?
WesTM:Ezek a szardarabok meg ássák el magukat... Utálom az ilyet. Sajnos ilyen is van... Nem is kevés..
[ Szerkesztve ]
Never give up, NEVER BACK DOWN!
-
WesTM
őstag
x-faktort most, gyorsan, mindenki!
Hogy ennek a Dorkának mi hang jön a torkából jó isten!
-
pckownz
őstag
A kannibál család éppen egy embert eszik. A fiú mondja: - Apu, milyen finom ez a misszionárius! Ettem a hátából, most ehetek az arcából is? Erre az apa: - Na de kisfiam... hátra arc?
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #37604 üzenetére
áhh. értem.
köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #37603 üzenetére
6950/70 váltja az 5850/70-et, az x2 az a 6990 lesz ha jól tudom.
-
- = Zk = -
félisten
earl:
naná....
dehogy is. azt már azért nem, köszi...subaru
a 6970-nek nem 2magvasnak kéne lennie?....vagy nem értem már" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #37601 üzenetére
Kivancsian varom
Aktív témák
Hirdetés
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest